Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben geldim.
Butiklerde bisi yoktu hadi piazza açıldı hic gitmedim orayada bakım dedim.
Aiy hic bisi yok olanda gereksiz pahali.
Tshrtler 43.90
49.90 gereksiz pahali.
Semtimin butiginde 15tl 1 tane bady buldum aldim.
Sonra baska bir butik keşfettim geçiyordum önünden hic bakmamıştım
Çok şık gömlekler, volanlı bluzlar, fırfırlı tül detaylı bluzlar elbiseler buldum.
Fiyatlarıda 30tlden basliyor.
Esimin patronunun oğlunun nişanı olacak eylül gibi galiba
Ozaman alirim bi bluz kumaş pant. Ile kombinlerim.
Ya da kalem etekle..

Fıkır oldu bana baska semte gitmeme gerek kalmaz.
Yürümüş oldum gezdim geldim.
Ortalığı toparladım yemek yapicam simdi.
Kürü fasulye ve pilav yapicam.

sizin bu kadar fedakarlıgınıza karsı neden hala surat asıyor ya sizi anlayabılıyorum cocuklar ve evlılıgınız için bunu yapıyorsunuz ama ıctenlıkle uzuluyorum sızın ıcın ,yapma dıyen kızlarınıza mahcup oluyorsunuz esınız boyle yaptıkca Allah feraha cıkarsın ınsAllah cok zor bu ısler

Allah sabır versin.
Geçimsizlik çok zor.
Kızlar kaç yaşında? Siz kaç yaşınızdasınız
Erkekler bazen inat ediyorlar.
Daha önceden de böylemiydi?
Büyük kızım 20 üni okuyor küçük 16 lisede biz 40 ustuyuz:))
Kesinlikle çok inat ve kın güden birisi malesef. Son 3 yıldır çok beter daha önceleri arada tutardı eserikleri
Kan kustururdu resmen derdim ki nefes alamıyorum. Insan yüzü de vardı çoook rahat çok huzurlu olurdum. Hayvan (akrep burcu) yüzü bezdiridi arada tutardı ama. Annesiyle konuştuğu zamana denk gelirdi heerp. Son yıllarda çok daha sık görüştü haftada 3 kez gittiği oldu 1 hafta kaldığı oldu ev değişimi taşıma diğer eve eşya alımı tekrar taşınma eksikler vs. Yorucu süreç geçirdi şimdi birlikte gidip geliyoruz evini temizliyorum boş gitmiyorum davet ediyorum hazırlık yapıyorum sohbet ediyorum onlarla. Eşim hep uzak hep tedirgin hep mutsuz
Ben ailesiyle sohbet edince ortama girse katılsa falan hoş olur bence.
Bilmiyorum çözüm bulmam lazım..

Teşekkür ederim :) canım benim
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşaallah

Birilerinin etkisinde mi kaliyor?
O birisi kayinvalide canım
Hiç kızı yok tek yakın gelini benim diğerleri başka illerde bütün hastalık doktor taşınma kaza vs işlerine biz koşturduk hep. Kötü gün dostuyum ben onların çocukların 14 ve 8 yasindaydi yardıma çagirmistik bakıcı yoktu o ara 1 yada 2 haftalığına gelmediler
O hafta sonu trafik kazası geçirdiler kv.kirik vardı pelvis kemiğinde 2 ay bende kaldılar mesela.
Daha da eşim candan olmadığını kızları gibi olmadığımı söyler memnuniyetsiz.
Bana kızım demezlerdi hiç eşim desen karıcığım demez canım demez hayatım demez. Bu yıl birileri varsa kızım dedi birkaç kez kv.

Konuya ortadan girmiş gibi olacak ama kızlarınızda kocaman olmuş,acık acık neden mutsuz olduğunu sordunuz mu?Evlilikten mi mutsuz acaba?40lı yaslar en güzel yaslar,coluuk çocuk büyümüş,artık rahat alınacak zmandasınız,esiniz size hayatı dar ediyor.Günah değil mi size de..Büyük konuşmayayım ben çekmezdim.Bir kere geliyıorz dünyaya da kimse kusura bakmasın:)Bi yerden sonra elin adamının nazını çekmeye gelmedim derim:)

Çok haklısınız
Mutsuz değilim demişti
O zaman mutsuz gibi değil mutlu gibi davran demiştim
Ne yapayım zil mi takayım demişti
Hayır demiştim gülümse
Niye surat mı asıyorum demişti
Evet demiştim sana öyle geliyor demişti
Kızlar da babacım kızar gibi konuşma sakin konuş demişlerdi. Size öyle geliyor o sizin düşünceniz der .kayda alalım bu odayı sonra kendimizi izleyelim demiştim
.demek ki gülemiyorum demisligi de vardır. Dışarda çok rahat gülüyor espri yapiyor
Senin guleryuzune tatlı diline bizden daha layık daha ihtiyacı olan kimse yoktur bizden bunu esirgeme demiştim.
Fazla konusulmuyor kızlar bi niye deyişi var bıçakla parmak kesiyor sanki

Klasık erkek kafası..Onlara göre sorun yok biz abartyoruz..Benim babamda cok iyidir ama nerde parlayacağı,neye sinirlenecei hiç belli olmuyor.Ben biderece alttan alıyorm da kız kardeşim damatların yanında bari tut kendini diye söyleniyor.Ozmanda baslıyr çemkirmeye..Özünde bir tanedir.Kimseye kötü düşünmez,biz deriz baba saf olma bukadr diye..
AMa işte hepimizin eşref saati var,essek saati var..Biz de cok bisey istemiyorz.Biraz Güleryüz..
Umarım hersey yoluna girer tez zamanda

Umarım
Teşekkür ederim :)

Selamlar
Herkesin geçmiş Bayramını kutluyorum.
Günlerdir deli gibi para harcıyoruz.
Dün 650 liralık kıyafet aldık. Eşime 1 kot pantolon 2 gömlek, bana 1 kot pantolon 1 kot ceket aldık.
Ama çok memnun kaldık. Pişman mıyım? Hayır

iyi yapmışsınız
ihtiyaç ise neden olmasın
güle güle kullanın

Canım içlerinden 1 tanesini seçiyorlar boyle demek.
Esimlerde 6 kardesler 4ü ayni semtteyiz.
Eşim kosturur.
Hastaneyemi gidecek
Ilaç mi alınacak
Uçak biletimi alinacak.
Özellikle maddi konularda paramız çıkacak cebimizden diye ödleri kopuyor.
Esimin annesi tabiki versin ama sırf esimi doğurmamış bu kadin.
Neden tek çocuğa yük olunuyor anlamiyorum.
Birseyde demiyorum artik.

Allah ıslah etsin canim.
Allah görüyor biliyor.
Esimi daha once fazlasıyla somurduler hepsi bana zamanla geri geldi.
Allah cok buyuk önüne cikariyor.
Tabiki zor bir süreç suan senin icin keske esin seni idare edebilse..
Yani gönlünü alsa hoş tutabilse

Avm den mi? Aliyorsunuz?
Ben bulamıyorum hic bisi.
Bulsamda cok gereksiz pahali geliyor hani ederi asla o değil çok basit bir şeye bukadar verilmez diyip cikiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…