Günaydın.
Bugün baska semte gidip biraz gezicem.
Magza gezmek istiyorum havada serin kulakligimi takarım biraz yürürüm
100tl limitim var.
Yani öyle belirledim..
Zaten 15-20tl tshrt pant. Buluyorum orada
Içime sinerse alirim artik.
Gelincede yemek yapicam
Ayda 2-3 defa turlamayinca olmuyor kankaOoo kanki gez tabi :)
sizin bu kadar fedakarlıgınıza karsı neden hala surat asıyor ya sizi anlayabılıyorum cocuklar ve evlılıgınız için bunu yapıyorsunuz ama ıctenlıkle uzuluyorum sızın ıcın ,yapma dıyen kızlarınıza mahcup oluyorsunuz esınız boyle yaptıkca Allah feraha cıkarsın ınsAllah cok zor bu ıslerKızlar kv.ile kaynimlar saat 1 gibi mesaj attılar yola çıktık geliyoruz sahile gidelım diyoruz uygunsa diye
Eşim de uygundur diye mesaj attı.
Düşündüm kahvaltı edip bayramlaşmaya çıktılar saat kaç oldu acıkmışlardır
Hem de hava çoook sıcak bu saatte
Eltimi aradım dedim ki biberli ekmek yaptırayım çay çorba yeriz dinlenirsiniz hem hava da serinler istermisiniz olur dedi
Eşime söyledim şunu şunu al hazırlayayım diye asik suratla olur dedi aldı istediklerimi kızlarımla hazırladık hep
Fırına götürdü
O arada geldiler masayı kurduk
Eşim mutsuz tabi
Yemek yendi herkes çok beğendi çorbayı biberli ekmeği değişik bi turşu yapmıştım onu
Hele kv bayıldı versem olacaktı unuttum.
Eltim eşimle sohbet etti biraz ne oldu durgun gibisin demiş eşim de klima çarptı işyerinde demiş.
Topladık masayı
Kv.ye anne çay koyuyorum dedim dudak büzdü ben bilmem ikiniz karar veriyorsunuz dedi
Eltimde sinirle ikiniz derken dedi
Mutfağa geldi eltim çok sinirlendim valla dedi
O istedi dışarı çıktık
Bugün babalar günü babama birşey alalım demiş kaynım almak zorunda değilsin demiş sert şekilde. Dilinin ucuyla oğlum sen de babasin senin de babalar günün kutlu olsun demiş. Çok üzülmüş kaynimda eltim de.
Dolaştık baya dondurma tatlı yürüyüş derken 8 gibi geldik eve onlar da kv.ye geçtiler benim adam hâlâ mutsuz tv izliyor şimdi.
Insan bi tşk eder
Bi mutlu olur
Bi eline sağlık der.
O benim ailem için 3 tl lik kahve alsa mesela uçarım sevinç ten
Kat kat onu mutlu etmeye çalışırım
Bu adam suratıyla cezalandırıyor
Eltim merak etti konuşabiliyor musunuz dedi
Pek nadir dedim o da 5 dk.sonra bi şekilde azarlar.
Kızım da babamla konuşulmaz hiç dedi
Hep benim sabrimla hep benim çabamla bu gundeyiz
Aramızda yemek ev işi gezme misafir harcama saygı gibi konularda sorun yok kesinlikleEşim niye böyle canım bir sorun mu var
Birilerinin etkisinde mi kaliyor?Aramızda yemek ev işi gezme misafir harcama saygı gibi konularda sorun yok kesinlikle
Ama dış güçler sorunu yaşıyoruz bu da aramızda soğukluk ilgisizlik yapıyor artık
Çözüm arıyorum...
Büyük kızım 20 üni okuyor küçük 16 lisede biz 40 ustuyuz:))Allah sabır versin.
Geçimsizlik çok zor.
Kızlar kaç yaşında? Siz kaç yaşınızdasınız
Erkekler bazen inat ediyorlar.
Daha önceden de böylemiydi?
Teşekkür ederim :) canım benimsizin bu kadar fedakarlıgınıza karsı neden hala surat asıyor ya sizi anlayabılıyorum cocuklar ve evlılıgınız için bunu yapıyorsunuz ama ıctenlıkle uzuluyorum sızın ıcın ,yapma dıyen kızlarınıza mahcup oluyorsunuz esınız boyle yaptıkca Allah feraha cıkarsın ınsAllah cok zor bu ısler
O birisi kayinvalide canımBirilerinin etkisinde mi kaliyor?
Konuya ortadan girmiş gibi olacak ama kızlarınızda kocaman olmuş,acık acık neden mutsuz olduğunu sordunuz mu?Evlilikten mi mutsuz acaba?40lı yaslar en güzel yaslar,coluuk çocuk büyümüş,artık rahat alınacak zmandasınız,esiniz size hayatı dar ediyor.Günah değil mi size de..Büyük konuşmayayım ben çekmezdim.Bir kere geliyıorz dünyaya da kimse kusura bakmasın:)Bi yerden sonra elin adamının nazını çekmeye gelmedim derim:)Büyük kızım 20 üni okuyor küçük 16 lisede biz 40 ustuyuz:))
Kesinlikle çok inat ve kın güden birisi malesef. Son 3 yıldır çok beter daha önceleri arada tutardı eserikleri
Kan kustururdu resmen derdim ki nefes alamıyorum. Insan yüzü de vardı çoook rahat çok huzurlu olurdum. Hayvan (akrep burcu) yüzü bezdiridi arada tutardı ama. Annesiyle konuştuğu zamana denk gelirdi heerp. Son yıllarda çok daha sık görüştü haftada 3 kez gittiği oldu 1 hafta kaldığı oldu ev değişimi taşıma diğer eve eşya alımı tekrar taşınma eksikler vs. Yorucu süreç geçirdi şimdi birlikte gidip geliyoruz evini temizliyorum boş gitmiyorum davet ediyorum hazırlık yapıyorum sohbet ediyorum onlarla. Eşim hep uzak hep tedirgin hep mutsuz
Ben ailesiyle sohbet edince ortama girse katılsa falan hoş olur bence.
Bilmiyorum çözüm bulmam lazım..
Çok haklısınızKonuya ortadan girmiş gibi olacak ama kızlarınızda kocaman olmuş,acık acık neden mutsuz olduğunu sordunuz mu?Evlilikten mi mutsuz acaba?40lı yaslar en güzel yaslar,coluuk çocuk büyümüş,artık rahat alınacak zmandasınız,esiniz size hayatı dar ediyor.Günah değil mi size de..Büyük konuşmayayım ben çekmezdim.Bir kere geliyıorz dünyaya da kimse kusura bakmasın:)Bi yerden sonra elin adamının nazını çekmeye gelmedim derim:)
Klasık erkek kafası..Onlara göre sorun yok biz abartyoruz..Benim babamda cok iyidir ama nerde parlayacağı,neye sinirlenecei hiç belli olmuyor.Ben biderece alttan alıyorm da kız kardeşim damatların yanında bari tut kendini diye söyleniyor.Ozmanda baslıyr çemkirmeye..Özünde bir tanedir.Kimseye kötü düşünmez,biz deriz baba saf olma bukadr diye..Çok haklısınız
Mutsuz değilim demişti
O zaman mutsuz gibi değil mutlu gibi davran demiştim
Ne yapayım zil mi takayım demişti
Hayır demiştim gülümse
Niye surat mı asıyorum demişti
Evet demiştim sana öyle geliyor demişti
Kızlar da babacım kızar gibi konuşma sakin konuş demişlerdi. Size öyle geliyor o sizin düşünceniz der .kayda alalım bu odayı sonra kendimizi izleyelim demiştim
.demek ki gülemiyorum demisligi de vardır. Dışarda çok rahat gülüyor espri yapiyor
Senin guleryuzune tatlı diline bizden daha layık daha ihtiyacı olan kimse yoktur bizden bunu esirgeme demiştim.
Fazla konusulmuyor kızlar bi niye deyişi var bıçakla parmak kesiyor sanki
UmarımKlasık erkek kafası..Onlara göre sorun yok biz abartyoruz..Benim babamda cok iyidir ama nerde parlayacağı,neye sinirlenecei hiç belli olmuyor.Ben biderece alttan alıyorm da kız kardeşim damatların yanında bari tut kendini diye söyleniyor.Ozmanda baslıyr çemkirmeye..Özünde bir tanedir.Kimseye kötü düşünmez,biz deriz baba saf olma bukadr diye..
AMa işte hepimizin eşref saati var,essek saati var..Biz de cok bisey istemiyorz.Biraz Güleryüz..
Umarım hersey yoluna girer tez zamanda
Güle güle giyinin inşSelamlar
Herkesin geçmiş Bayramını kutluyorum.
Günlerdir deli gibi para harcıyoruz.
Dün 650 liralık kıyafet aldık. Eşime 1 kot pantolon 2 gömlek, bana 1 kot pantolon 1 kot ceket aldık.
Ama çok memnun kaldık. Pişman mıyım? Hayır
Umarım
Teşekkür ederim :)
Selamlar
Dün 650 liralık kıyafet aldık. Eşime 1 kot pantolon 2 gömlek, bana 1 kot pantolon 1 kot ceket aldık.
Canım içlerinden 1 tanesini seçiyorlar boyle demek.O birisi kayinvalide canım
Hiç kızı yok tek yakın gelini benim diğerleri başka illerde bütün hastalık doktor taşınma kaza vs işlerine biz koşturduk hep. Kötü gün dostuyum ben onların çocukların 14 ve 8 yasindaydi yardıma çagirmistik bakıcı yoktu o ara 1 yada 2 haftalığına gelmediler
O hafta sonu trafik kazası geçirdiler kv.kirik vardı pelvis kemiğinde 2 ay bende kaldılar mesela.
Daha da eşim candan olmadığını kızları gibi olmadığımı söyler memnuniyetsiz.
Bana kızım demezlerdi hiç eşim desen karıcığım demez canım demez hayatım demez. Bu yıl birileri varsa kızım dedi birkaç kez kv.
Avm den mi? Aliyorsunuz?Selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?