Küçük Düşün Büyük Olsun!

Avm den mi? Aliyorsunuz?
Ben bulamıyorum hic bisi.
Bulsamda cok gereksiz pahali geliyor hani ederi asla o değil çok basit bir şeye bukadar verilmez diyip cikiyorum

Aynen

Bende öyle düşündüğümden alım yapmıyorum

Ihtiyacsada en az ücretle karşılanması kafi

Aynen ya avm den alıyoruz. Özellikle eşimin marka takıntısı vardır. Ben de o kadar yok. Ama ben kot pantolon almayacaktım mesela, eşim gerçekten zorla aldırdı. Ben de aslında bu huyumuzu sevmiyorum

Canım hayırlısı ile atanırsın inşallah :) Dualarımız seninle.Sınava gitmeden ya mukaddim esmasını oku

Ben de akrep burcuyum.Küstüğüm biri ile asla barışmak istemiyorum ilk adımı atmam karşıdaki gelsin isterim tabi hata ondaysa ben de ise ilk adımı atarım da.Hep bu burcun etkisi :)

Çok haklısın valla canım

p_ritha yazdiklarini okudum aklinda bir seyler var ki onu dusunuyor sizin yaninizda mutsuz
sen calisiyor musun
bir sure ilgisiz mu kalsan acaba

bende akil veriyorum kelin ilaci olsa misali
Sağlık personeliyim canım çalışıyorum 18 yaşından beri
Evet haklısın annesi ile nasıl konuşuyorum onu kiracakmiyim acaba diye takip ediyor düşünüyor olabilir

günaydın kızlar
bu ara pek keyfim yok
ablamın sorunalrı yüzünden tüm aile keyifisz bir süreçten geçiyor
psikolojisi kötü
agır bir depresyon geçiriyor
bir doktora gitmesi gerekiyor
bilmiyorum artık nasıl çözülür sorun.
ben ailem hepimiz derinden etkilendik bu süreçte.
dışardan iyi gibi görünmek için rol yapsamda çok yoruldum.

BDV ye çeviridim kusura bakmayın..

onun dışında da eylül ayını bekliyorum birikim konusunda.
geçen hafta bayan giyim mağazasından bir bluz aldım askılı
2. giymemde önü söküldü akşam gidip götüreceğim
bakalım nasıl bir şey ile karşılaşırım bilmiyorum. çok begenerek almıştım.

artık eşimi yemek konusunda hafif eğitim sayılır.
iki akşam aynı yemeği sorun yapmadan yiyor.
dün zeytinyağlı taze fasülye ve tereyağlı bulgur pilavı karpuz vardı, bugünde aynısı..
sıcak da insan zaten pek birşey istemiyor.
yarın içinde menemn düşünüyorum.
ramazan bitti yemek işleri tekrar bana döndü :)

Günaydın hanımlar
Ben de birikim isi nanay olduğu için yazamıyorum
Babam biraz sıkışık buara,elimdekini ona veriyorım.Saglık olsun..
4 temmuzda ufak bi operasyonım var,tüplerimden biri alınacak.4500 tl gibi bir ameliyat masrafımız olacak..
Tatil programımız yok busene o yüzden ama eşim çadır tatili istiyor.Balıkesir de köylerde kamp yapanları gördü,bayramın 3.günü gittik hatta.40-50 tl yer ücreti veriyrsun.Çadırını kendin getirip kuruyorsun.Wc ,dus,aydınlatma,elektrik onlardan karşılanıyor.Hic kalmadım azcık tırsıyorum ama kamp alanlarında yer yok gibi,kalabalık .Bisey olmaz diyor esim .
Bakalım ne yapacağız:)
Ben de durumlar böyle.Öpüyorm cok..

uzun yıllar çadır kampı yaptım. izcilik ve ailem kampları , keyifli oluyor.
sinopta oraman bakanlığının kampı vardı denize sıfır. çadırdan denize atlıyrduk
ama onun dışında kıbrısta , çamkoruda, bolu da, muglada yaptık
özgürsün .. tek sıkıntı ortak alanlar temiz tutuluyor mu?
yoksa at masası yap kahvaltını, çık dışarda yemeğini ye..

Günaydın kızlar
Bayramda ankaradaydık görümcemde
Yol parası , yemek, hediye , harçlık derken 1000 lira harcadık
Bu hafta oğlan anneannede yazlıkta
Bugün işe başladım çok yorgunum
Perşembe kına , cumartesi düğün, pazar günü de seçim var
Görevliyim seçimde bakalım bu hafta nasıl geçecek

Wcler falan temzdi,tabi bayram tatili ,kalabalık jilet gibi beklemiyordm ama koci dedi en kötü sen alırsın camasır suyunu girerken bi dezenfekte edersin dedi Cok hevesli esim,ben de hevesini kırmak istemiyorm.Yiğeni var yeni evli,balayında 5 yıldızlı otelle başladık tatillere,simdi tek kişilik çadırda 2 kişi kalıyorz bazen:)Gittikçe zorlastırıyorz tatilleri flaan dedi,bizimkidde heves etti:)

hayat eskisi gibi değil malesef çok pahalı.
bizde 10 yıldır gitmediğimiz 5 yıldız kalmadı , ama bu yıl diyorum ki gitmesekde olur.
çünkü fiyatlar çok pahalı oldukça.

benim kafamdan geçen oteli oda kahvaltı anlaşıp akşam ve öğle yemeklerini dışarıdan istediğimizi yemek şeklinde .
mudanya,bozcaada, kadırga kayu,cunda,foça,özdere. bu bölgelerinde temiz , kahvaltısı kaliteli otellerini seçip ayarlayıp KK 9 taksit düşünüyorum. iki kişi gecelik 250-TL olsa , 1.500-tl oda ayda 166 -tl öderim.
cebimede 2.000 tl atıp rahat gezerim.. günlük ögle ve akşam yemeği 150 tl harcasak 6*150=900TL yapar.
500-tl de yaksam 900+500+1500=2.900 toplam olur.

şimdi benim daha önceki yıllar hep gittiğim otelin gecelik bizim gideceğimiz dönemin fiyatı 2+1 kişi için 1,224-TL ,
4 gece konaklama için 4,896-TL , yani hem otele tıkılacağız, heme yemek yemekten midemiz bozulacak, hemde çok pahalı.
voyage sorgun, daha önce 3 kez gittik, yemekleri içecekleri çok güzel diye. eskiden de pahalıydı ama bu kadar değil di...

en son 2016 da gittik o zaman 2,900 tl vermiştik. şimdi diyorum çok fena.

biz 2017 de ege turu yaptık koy koy gezdik, daha ucuza geldi, hemde en güzel kebapalrı , en güzel kahvaltıları , en meşur dondurmaları yedik.

Merhaba kızlar bayramda çok hastalandım acilde yattım 1 gece . Kalan 2 gunde evde yattim surekli . Aldığımız bayram şekerleri bile kaldı masrafımız olmadı hep evde olduğumuz için

Evet ya aşırı pahalı suan gidemeyiz ,karttan ameliyatımı cekcez bide 1 hafta tatil yap 1 kısa öde istemiyoırm.Haftasonları kaçarız dedim bnde esime..5 yıldız da olsa aynı yemekleri ye dur.Dediğin gibi geze geze neyi meşhursa onu yersin gittiğin yerin:)

Selams.
Dün akşam esimle yürüyüşlere başladık
Gündüzde yürümüştüm 20bin adım yapmisim.
Rekorlara kostum.
Ama hiç yorgunluk hissetmedim hatta gelince anneme sarma sardık 1 tencere.
Temiz havada yurumek iyi geldi karsisi orman.
Artık akşamları yürürüz biz.
Bu akşam esime spor ayakkabi ve esofman bakıcaz avm gidicez esim gelince.

Sabah esimi yolcu edince tekrar uyumuşum bi uyandım saat 12.30.
Yemegim var dünden
Hemen ortalığı topladim.
Annem kurdan kebabı yapıyordu ona yardım ettim(köfte , patlıcan, biber, domates falan tek tek kürdana dizip salçalı suyla pisiriyoruz)
Biraz el oyalıyor ama seviyoruz.
Annem Çok yapip buzluğa koyuyor.

Camasir mak. Calistirdim.
Bulaşık mak. Doldurdum.

Evi supursem bir de toz alsam benden iyidi şam'da kayısı :)
Aa wc bi domestoslamam lazim.
İsler bitmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…