- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
Avm den mi? Aliyorsunuz?
Ben bulamıyorum hic bisi.
Bulsamda cok gereksiz pahali geliyor hani ederi asla o değil çok basit bir şeye bukadar verilmez diyip cikiyorum
Avm den mi? Aliyorsunuz?
Ben bulamıyorum hic bisi.
Bulsamda cok gereksiz pahali geliyor hani ederi asla o değil çok basit bir şeye bukadar verilmez diyip cikiyorum
Aynen
Bende öyle düşündüğümden alım yapmıyorum
Ihtiyacsada en az ücretle karşılanması kafi
Kızlar ben bir süre aranızda olamicam.Malum sınav yaklaştı.
Ama 6 ağustosta burdayım:))
Bana dua edermisiniz bu sefer olsun atanıyım hayırlısıyla
Kendinize iyi bakın.Allaha emanet olun.
Bide beni unutmayın:))
Büyük kızım 20 üni okuyor küçük 16 lisede biz 40 ustuyuz:))
Kesinlikle çok inat ve kın güden birisi malesef. Son 3 yıldır çok beter daha önceleri arada tutardı eserikleri
Kan kustururdu resmen derdim ki nefes alamıyorum. Insan yüzü de vardı çoook rahat çok huzurlu olurdum. Hayvan (akrep burcu) yüzü bezdiridi arada tutardı ama. Annesiyle konuştuğu zamana denk gelirdi heerp. Son yıllarda çok daha sık görüştü haftada 3 kez gittiği oldu 1 hafta kaldığı oldu ev değişimi taşıma diğer eve eşya alımı tekrar taşınma eksikler vs. Yorucu süreç geçirdi şimdi birlikte gidip geliyoruz evini temizliyorum boş gitmiyorum davet ediyorum hazırlık yapıyorum sohbet ediyorum onlarla. Eşim hep uzak hep tedirgin hep mutsuz
Ben ailesiyle sohbet edince ortama girse katılsa falan hoş olur bence.
Bilmiyorum çözüm bulmam lazım..
Çok haklısın valla canımCanım içlerinden 1 tanesini seçiyorlar boyle demek.
Esimlerde 6 kardesler 4ü ayni semtteyiz.
Eşim kosturur.
Hastaneyemi gidecek
Ilaç mi alınacak
Uçak biletimi alinacak.
Özellikle maddi konularda paramız çıkacak cebimizden diye ödleri kopuyor.
Esimin annesi tabiki versin ama sırf esimi doğurmamış bu kadin.
Neden tek çocuğa yük olunuyor anlamiyorum.
Birseyde demiyorum artik.
Allah ıslah etsin canim.
Allah görüyor biliyor.
Esimi daha once fazlasıyla somurduler hepsi bana zamanla geri geldi.
Allah cok buyuk önüne cikariyor.
Tabiki zor bir süreç suan senin icin keske esin seni idare edebilse..
Yani gönlünü alsa hoş tutabilse
Sağlık personeliyim canım çalışıyorum 18 yaşından berip_ritha yazdiklarini okudum aklinda bir seyler var ki onu dusunuyor sizin yaninizda mutsuz
sen calisiyor musun
bir sure ilgisiz mu kalsan acaba
bende akil veriyorum kelin ilaci olsa misali
Ah bu akrepler:))Ben de akrep burcuyum.Küstüğüm biri ile asla barışmak istemiyorum ilk adımı atmam karşıdaki gelsin isterim tabi hata ondaysa ben de ise ilk adımı atarım da.Hep bu burcun etkisi :)
bende akrepAh bu akrepler:))
Günaydın hanımlar
Ben de birikim isi nanay olduğu için yazamıyorum
Babam biraz sıkışık buara,elimdekini ona veriyorım.Saglık olsun..
4 temmuzda ufak bi operasyonım var,tüplerimden biri alınacak.4500 tl gibi bir ameliyat masrafımız olacak..
Tatil programımız yok busene o yüzden ama eşim çadır tatili istiyor.Balıkesir de köylerde kamp yapanları gördü,bayramın 3.günü gittik hatta.40-50 tl yer ücreti veriyrsun.Çadırını kendin getirip kuruyorsun.Wc ,dus,aydınlatma,elektrik onlardan karşılanıyor.Hic kalmadım azcık tırsıyorum ama kamp alanlarında yer yok gibi,kalabalık .Bisey olmaz diyor esim .
Bakalım ne yapacağız:)
Ben de durumlar böyle.Öpüyorm cok..
Wcler falan temzdi,tabi bayram tatili ,kalabalık jilet gibi beklemiyordm ama koci dedi en kötü sen alırsın camasır suyunu girerken bi dezenfekte edersin dediuzun yıllar çadır kampı yaptım. izcilik ve ailem kampları , keyifli oluyor.
sinopta oraman bakanlığının kampı vardı denize sıfır. çadırdan denize atlıyrduk
ama onun dışında kıbrısta , çamkoruda, bolu da, muglada yaptık
özgürsün .. tek sıkıntı ortak alanlar temiz tutuluyor mu?
yoksa at masası yap kahvaltını, çık dışarda yemeğini ye..
Wcler falan temzdi,tabi bayram tatili ,kalabalık jilet gibi beklemiyordm ama koci dedi en kötü sen alırsın camasır suyunu girerken bi dezenfekte edersin dediCok hevesli esim,ben de hevesini kırmak istemiyorm.Yiğeni var yeni evli,balayında 5 yıldızlı otelle başladık tatillere,simdi tek kişilik çadırda 2 kişi kalıyorz bazen:)Gittikçe zorlastırıyorz tatilleri flaan dedi,bizimkidde heves etti:)
Merhaba kızlar bayramda çok hastalandım acilde yattım 1 gece . Kalan 2 gunde evde yattim surekli . Aldığımız bayram şekerleri bile kaldı masrafımız olmadı hep evde olduğumuz için
Evet ya aşırı pahalı suan gidemeyiz ,karttan ameliyatımı cekcez bide 1 hafta tatil yap 1 kısa öde istemiyoırm.Haftasonları kaçarız dedim bnde esime..5 yıldız da olsa aynı yemekleri ye dur.Dediğin gibi geze geze neyi meşhursa onu yersin gittiğin yerin:)hayat eskisi gibi değil malesef çok pahalı.
bizde 10 yıldır gitmediğimiz 5 yıldız kalmadı , ama bu yıl diyorum ki gitmesekde olur.
çünkü fiyatlar çok pahalı oldukça.
benim kafamdan geçen oteli oda kahvaltı anlaşıp akşam ve öğle yemeklerini dışarıdan istediğimizi yemek şeklinde .
mudanya,bozcaada, kadırga kayu,cunda,foça,özdere. bu bölgelerinde temiz , kahvaltısı kaliteli otellerini seçip ayarlayıp KK 9 taksit düşünüyorum. iki kişi gecelik 250-TL olsa , 1.500-tl oda ayda 166 -tl öderim.
cebimede 2.000 tl atıp rahat gezerim.. günlük ögle ve akşam yemeği 150 tl harcasak 6*150=900TL yapar.
500-tl de yaksam 900+500+1500=2.900 toplam olur.
şimdi benim daha önceki yıllar hep gittiğim otelin gecelik bizim gideceğimiz dönemin fiyatı 2+1 kişi için 1,224-TL ,
4 gece konaklama için 4,896-TL , yani hem otele tıkılacağız, heme yemek yemekten midemiz bozulacak, hemde çok pahalı.
voyage sorgun, daha önce 3 kez gittik, yemekleri içecekleri çok güzel diye. eskiden de pahalıydı ama bu kadar değil di...
en son 2016 da gittik o zaman 2,900 tl vermiştik. şimdi diyorum çok fena.
biz 2017 de ege turu yaptık koy koy gezdik, daha ucuza geldi, hemde en güzel kebapalrı , en güzel kahvaltıları , en meşur dondurmaları yedik.
Cok geçmiş olsunMerhaba kızlar bayramda çok hastalandım acilde yattım 1 gece . Kalan 2 gunde evde yattim surekli . Aldığımız bayram şekerleri bile kaldı masrafımız olmadı hep evde olduğumuz için
Çok geçmiş olsunMerhaba kızlar bayramda çok hastalandım acilde yattım 1 gece . Kalan 2 gunde evde yattim surekli . Aldığımız bayram şekerleri bile kaldı masrafımız olmadı hep evde olduğumuz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?