- 21 Mart 2018
- 1.881
- 6.746
- 158
Aynen katılıyorumDüşündüm de kadınların kaderi ne kadar kötü
Evleniyorsun kv den çek görümceden çek eltiden çek.Mutsuz edince ellerine ne geçiyor başları göğe mi eriyor anlamıyorum.Sanki 1 kişiyle evlenmiyorsun 6 -7 kişiyle evleniyorsun.
Ama erkekler kadının ailesinden çekmiyor.Kadının ailesi daha yapıcı mutlu olsunlar bana yeter diyor.
Allah yardımcınız olsun kızlar.Onlara da Allah iyi niyet versin.
Sevmiyorum.Neden soguk
Neden soğuk davranıyorsun peki sanırım bilmiyorum ben
Canım ben annesiyle yine gorusmuyorum mecburi denk gelirsek selamın aleykum aleykumselam okadarKadınlar kulübünün yegane hanımları Bayramınız mübarek olsun, rabbim tekrarını nasip etsin. Sağlıklı olalım buradan görüşelim hepimiz o kadar iyisiniz ki bunu heralde kelime ile anlatılmaz ve başımıza benzer tatsızlıkların gelmesi bana kader birliği gibi geliyor. Biriniz kayınvaledinizden, eşinizden, çocuklarınızdan, kardeşlerinizden bahsediyorsunuz ya aynısı yada benzeri başımdan geçmiş oluyor. Lellim tavsiye değil haddim de değil, eltin hakkında başından beri yazdığından dolayı biliyorum benimde başımda kayınvalide ve görümce ile ilgili sıkıntılar var ve ben kendimi topladım eşime öyle onlar hakkında olumsuz bir şey söylemem pek mümkün biri değil, ve dedimki annen bu saatten sonra bir nazenin daha doğuramaz ben annenle yalnız bayramdan bayrama kardeşin ile hiç görüşmek istemiyorum. Yine de takdir senin sen en iyisini yapıcaksındır. Ama buraya da yaz merak ederim. Herkese selamlar.
Sevmiyorum.
Herşeyi ben biliyorum , akıl vari tavırları var.
Bendende yaşca kucuk.
Samimi bulmuyorum onu.
Bende kısa net cevap verip hakkinda konusmak istemiyorum dicem.Onu sevmiyorum o yüzden onunla görüşmek istemiyorum dersin sonrada konuyu değiştirirsin.Böyle iyi gibi ama tabiki sen daha iyi bilirsin.
Onu sevmiyorum demek ağır olur mu bilmem ama görüşmemek için kesin çözüm gibi.
Kızlar bu arada ben Mrv_93
Kullanıcı adımı değiştirdim.Öncekini hiç sevememiştim.
Ben davranışlarını, hareketlerini, kişiliğini kendime yakın bulmuyorum.Görümcene de
sevmiyorum.
Benim iletişim kurmak isteyeceğim bir insan değil dersin.
Detay verme bence çünkü sen ne dersen bire on ekleme ihtimali var.
Bak hepimiz seni ne kadar çok seviyoruz.Onlar seninle anlaşamıyorlarsa sorun onlardadir.Senin gibi eltiyi gelini bulmuşlar daha ne istiyorlar.Bende kısa net cevap verip hakkinda konusmak istemiyorum dicem.
Direk sevmiyorum mu desem diye esime sordum o da nasil içinden geliyorsa öyle de.
Ama dedikodusunu yapma kimsenin dedi.
Herkese seviyeli ol onun hakkında ötekiyle konuşma dedi(birbirlerine küsler büyük eltim kucuk eltim falan)
Ben şuan herkese nötr davraniyorum.
Ama kucuk eltime davranamıyorum samimi degil.
İtici biri.
Ben davranışlarını, hareketlerini, kişiliğini kendime yakın bulmuyorum.
Paylaşacak konuşacak ortak biseyimiz yok gibi bir cümle kurim diyorum .
Hani bir de gorumcem ona söyler kesin lelli boyle dedi diye.
Bilsin uzak dursun benden.
Bayram günü kardeşiyle oturup yanımızdan kulak kulağa konustular.
Nekadar ayıp terbiyesizce bisi.
Bisi konusulcaksa hep beraber konusulur.
Dengesiz itici bi tip.
Canimsss saolasin.Bak hepimiz seni ne kadar çok seviyoruz.Onlar seninle anlaşamıyorlarsa sorun onlardadir.Senin gibi eltiyi gelini bulmuşlar daha ne istiyorlar.
Cansın
Hani boyle niye neden gibi şeyler sorarsaBence de düşüncelerini barındırıyor bu cümle
Inşallah eşmez daha fazla görümcen
Hani boyle niye neden gibi şeyler sorarsa
Ben şuan onu konuşmak istemyorum abla.
Herkes herkes anlasicak diye bisi yok der kapatirim.
Nasıl hissediyorsam öyle davranıyorumSevmiyorum.
Herşeyi ben biliyorum , akıl vari tavırları var.
Bendende yaşca kucuk.
Samimi bulmuyorum onu.
Sevmiyorum kelimesi katı biraz sankiBende kısa net cevap verip hakkinda konusmak istemiyorum dicem.
Direk sevmiyorum mu desem diye esime sordum o da nasil içinden geliyorsa öyle de.
Ama dedikodusunu yapma kimsenin dedi.
Herkese seviyeli ol onun hakkında ötekiyle konuşma dedi(birbirlerine küsler büyük eltim kucuk eltim falan)
Ben şuan herkese nötr davraniyorum.
Ama kucuk eltime davranamıyorum samimi degil.
İtici biri.
Inş.canimDün ben bağ bahçe gezdim ya
Biber, tavuklardan sıcak sıcak 10 tane yumurta, frambuaz, dut getirdim.
Toplayıp verdiler Allah razı olsun.
Kizlar bahçe icinde aiyy tam hayallerimi yasiyorlar.
Avlusu var bahçesi var.
Salıncak hamak tavuklar bahce.
Minnak bir prefabrik kondurmuslar.
Bayıliyorum.
Rabbim banada o kadarcık nasip etsin başka bisi istemem.
Hafta sonum orada gecse bana yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?