Küçük Düşün Büyük Olsun!

bayram da 2 gun esimle sehirdisina gitmiatik kv cagirmadik son bayram gunu tekrar ist gittik biz gelmeden gitmis gece gec gelmişti sabah ta bizi ugurlamadi yani hic gormedik evimize geldik esimi arayip kacak gibisiniz dedi esim de lfi soktu geldik yoksun donuyoruz ugirlamiyorsun diye.

yarin bize gelecekmis ogluyla ne dengesi kadin ya

bayanlarr ben ne yemek yapacagimi sasiriyorum mesela bugun ne var menunuzDe ya da yarin ne yapacaksiniz

Canım ben ayıptır söylemesi dolapta ıspanak vardı kisin atmıştım onu yaptım.
Sehriyeli tarhana çorbası yaptım
Birde bulgur pilavı yaptım.
Domates doğrarım biraz. Turşu ayran idare ederiz..

Allah yardımcın olsun canım

bugün de disardan yedik ev duzenleme vs yorgunluk gecmedi yarina ins yemek yapacagim

sakim sekilde düşünüp haftalik plan ve alisveris iyi olacak yoksa cok harcarim bu şekilde

klasik kelimeleri
kiskandigimdan degil
kalbim temiz
titizlik hastasi dokme onu yika cabuk herkese her şeye

Evett yuruyusumuzude yaptik.
Duş da alındı.
Meyvemizde yedik.
Ne uyunur şimdi.
Off sıkıp önlemimi bile aldım.
Sen mi büyüksün ben mi sivrisinek beğn beğn yaşar usta :)

Yarın ola hayır ola tabakları tezgaha atıp olay yerini terk ettim.
Erbaşlarıda tehdit etmiş olabilirim azıcık bana dokunanı sesleneni yakarım uleyhn. diye.
Yeminizi suyunuzu verdin elleşmen bağa didim.

O şekilde yüzüne söylüyor mu
O da iyiymiş cevap hakkın doğar hiç değilse.
Benimki mıy mıy oğullarına söyler sadece
mutlaka benimde oldufum duysufum yerde soyler...

Hani cocuk bir seyi tutturur ya elde edene kadar öyle biri cogu zaman. sonra kuser kararir tansiyon tavan yapar...

Ya ne yiyecegimize kadar karisir iste o zaman iyice delleniyorum...
her yemege laf atmalar yani tamamen anlayissiz memnuniyetsiz fitne bir kişi

ilk evlendigimiz zaman evine gidince yanima eltisinin gelini gelirdi 5 dk yalniz kaldik mi hemen kizi buldugu yerde sıkıştırıp ne konuştunuz gider elltisine soyler sor ne konusmuslar. ..

arkadaşıma godecek olurum benden once hazirlanir gelcem diye sacma sapan hareketler

Ben annemi 1 kere zorla arkadasima goturdum cagordilar gel diye... hayatta oyle seyleri sevmez siz gencler takilin derdi...

Esim de cokk hata varr halaa.. Annesinin huyunu bilir hep ona hizmet olsun diye ugrasir anneme de alalim anneme de yapalim anne mi de cagiralim

gecen bir sinirlendim git annnele yasa ne diliyorsa yapin ben esinim bir farki anla diyee...

o günden beri ne olursa olsun esime vule cok sey anlatmiyorum soylemiyorum ve en onemlisi cok sacma bulan olabiliyor ama kendi harcliklarimi kenara koyuyorum dunya hali diyerek

Günaydın akşam cok yorgundum yazmayı unuttum.
Yürüyüşten once markete gittik.
Aldıklarım toplam sadece 4 poşet 178tl para verdik.
Içime oturdu be.
Soğan aldim 1 ay yetmez 12tl verdik.(yani cok cok soğan harcamıyorum harcasam 2 haftada biter)

Sucuk, kasar,1 bütün tavuk, tulum p, beyaz p, zeytin, patlıcan, salatalık, domates(salkım olan kg 9tl idi), biber(kg 8tl idi), dolmalikbiber falan aldim.

Pazar gününü bekleyemedim malesef cunku soğan domates hic bisi kalmamisti.
Onlarsizda pek yemek yapmam.
Bir de seçim varya kurulurmu pazar bilemedim.

Yinede pazarın gözünü sevim 2-3tl aşağı oluyor fiyatlar.

En doğrusunu yapıyorsun.
O dengeyi sağlayamadıkları icin zaten 3.kisiler yüzünden evlilikler sallantıda.
Misal benim k.v gelip aylarca kalıyordu ben esime deseydim ki annemde bizimle kalacak ozaman aylarca, bisi demezdi belki ama illa evinde rahat edemeyecek beni anlayacaktı ozaman.

Yani hep tek taraflı düşünüyorlar.

Misal şuan evde rahatlığa alıştık.
Istediğin gibi uzan ,giyin, yat, kalk vs
Biri kalmaya gelcek olsa esim once bir rahatsiz oluyor hani rahat uzanamicak aletiyle falan rahat takilamicak gibi gibi.

Ama ben hepsini yaşadım
Evimde rahat uzanamadım giyinemedim(evde sort bile giysem k.v laf ediyordu) istediğim saatde uyuyup uyanamadim.
Temizliğimi istediğim saatde yapamadım ya da yapmak istemediğinde de mecburdum yapmaya.
Falan falan..
Şuan ben lux yaşıyorum yani

Selam kızlar.. bu aralar canımız cok.sıkkın. hatırlarsınız.eşim ocakta is basvurusu yapti, kpss puanı ile alındı mulakata çağırıldı ve mulakat da başarılı sonuçlandı. Tam aramaya basladilar göreve insanlari. Eşimi arayıp yok bilmem hangi belgenin bilmem neyinde sorun var malesef alamayiz diye. Şaka gibi yaa. İki üç aşamadan geçen belgeler, sonra mulakati geçmeler ve mülakat sonucu da basarılı yazmalar falan hersey boş mu dedik. Gzoden kaçmıştır denildi. Bu kadar hakka girdiler, bu kadar belli ediyorlar torpilli değilsiniz ondan bozuldu diye.. rabbim yanlarina bırakmasın. Çok ama cok zoruma gitti, hayatımızı ona gore planlamıştık. Gerçi eşim dava falan acacam dedi ama bu adaleditsiz ortamda ne kadar iyi sonuç alınır bilemeyiz..Sinirlerim harap kızlar.. beni bu gebe halimle bu.kadar üzdüler yaa rabbim yanlarina birakmasin.. asla ama asla hakkimizi ve de bebeğimizin hakkını helal.etmeyecegim sebeb olanlara..

cnm ne kar da cok benziyoruz benimkide 2 yil kaldi onun haricinde arada gelip 1 ay kalirdi hic rahat edemezdim bi tavirlar uyuz bakislar...

ama artik altta kalmayacagim soguk soguk dolasacagim

hep derim ayrilamayacaksa bu erkek analari evlwndirmesinler

neyse 1 gun kalip dönecekler insanin basina agri giriyor vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…