pazartesi menumduAnnem kurufasulye bulgur pilavı yapmış.Salata yoğurt
bayanlarr ben ne yemek yapacagimi sasiriyorum mesela bugun ne var menunuzDe ya da yarin ne yapacaksiniz
Peynirli poğaçabayanlarr ben ne yemek yapacagimi sasiriyorum mesela bugun ne var menunuzDe ya da yarin ne yapacaksiniz
Iyiyim ben de canımİyiyim canım memleketteyim nete giremiyorum tatilde birikim yok harcama çok.sizler nasılsınız hiç takip edemiyorum
Allah yardımcın olsun canımbayram da 2 gun esimle sehirdisina gitmiatik kv cagirmadik son bayram gunu tekrar ist gittik biz gelmeden gitmis gece gec gelmişti sabah ta bizi ugurlamadi yani hic gormedik evimize geldik esimi arayip kacak gibisiniz dedi esim de lfi soktu geldik yoksun donuyoruz ugirlamiyorsun diye.
yarin bize gelecekmis ogluyla ne dengesi kadin ya
ya idare ediyordum daartik iyice abartti hep soguk davraniyorum hep artniyetli sevmiyorsun iste beni.niye geliyorsun oglu işte sonuctaAllah yardımcın olsun canım
Bende dünden patlıcanlı köfte yemeği ve pilav vardi ama bitti.bayanlarr ben ne yemek yapacagimi sasiriyorum mesela bugun ne var menunuzDe ya da yarin ne yapacaksiniz
O şekilde yüzüne söylüyor muya idare ediyordum daartik iyice abartti hep soguk davraniyorum hep artniyetli sevmiyorsun iste beni.niye geliyorsun oglu işte sonucta
mutlaka benimde oldufum duysufum yerde soyler...O şekilde yüzüne söylüyor mu
O da iyiymiş cevap hakkın doğar hiç değilse.
Benimki mıy mıy oğullarına söyler sadece
En doğrusunu yapıyorsun.Ben annemi 1 kere zorla arkadasima goturdum cagordilar gel diye... hayatta oyle seyleri sevmez siz gencler takilin derdi...
Esim de cokk hata varr halaa.. Annesinin huyunu bilir hep ona hizmet olsun diye ugrasir anneme de alalim anneme de yapalim anne mi de cagiralim
gecen bir sinirlendim git annnele yasa ne diliyorsa yapin ben esinim bir farki anla diyee...
o günden beri ne olursa olsun esime vule cok sey anlatmiyorum soylemiyorum ve en onemlisi cok sacma bulan olabiliyor ama kendi harcliklarimi kenara koyuyorum dunya hali diyerek
cnm ne kar da cok benziyoruz benimkide 2 yil kaldi onun haricinde arada gelip 1 ay kalirdi hic rahat edemezdim bi tavirlar uyuz bakislar...En doğrusunu yapıyorsun.
O dengeyi sağlayamadıkları icin zaten 3.kisiler yüzünden evlilikler sallantıda.
Misal benim k.v gelip aylarca kalıyordu ben esime deseydim ki annemde bizimle kalacak ozaman aylarca, bisi demezdi belki ama illa evinde rahat edemeyecek beni anlayacaktı ozaman.
Yani hep tek taraflı düşünüyorlar.
Misal şuan evde rahatlığa alıştık.
Istediğin gibi uzan ,giyin, yat, kalk vs
Biri kalmaya gelcek olsa esim once bir rahatsiz oluyor hani rahat uzanamicak aletiyle falan rahat takilamicak gibi gibi.
Ama ben hepsini yaşadım
Evimde rahat uzanamadım giyinemedim(evde sort bile giysem k.v laf ediyordu) istediğim saatde uyuyup uyanamadim.
Temizliğimi istediğim saatde yapamadım ya da yapmak istemediğinde de mecburdum yapmaya.
Falan falan..
Şuan ben lux yaşıyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?