Küçük Düşün Büyük Olsun!

Zamanı geldi canım ama sancim olmadan almayacaklar
Sezaryan ama bekliycez diyorlar....

M mavilim9s
ciddi bir para gercekten ben olaya soyle bakiyorum baska cocuklarina da ayni miktar vermeli ve geri almali sizde bu durum nasil
Durum şöyle olacak biz altın hesabı üzerinden ödeyeceğimiz için bize verdiği para kadar kaynıma bizim odedigimzden vercek ama tabi biz kp 100 binden fazla.ödeyeceğimiz için kendinede kalacak epey miktar ki biz gram gram ödeyeceğimiz için altın da hep yükseldiği için aslında ekmeğine hep bal hem kaymak sürecek .

Yemekden sonra yürüyüş yaptik.
Dönüşte kavun ve karpuz aldik.

Aiy bir dönemdir namaza başlıyorum sonra düzenli kilmiyorum.
Vesvese iste.
Kılmaya calisiyorum yine Rabbim benide ıslah etsin.
Esmalarımı cektim.
Karpuz moduna gecti suan erbaşlar bende uyuyabilirim artık.
Gerçi uyunmuyo da iste topige falan bakarken dinleniyorum

Lelli ben sana yukarıdaki yorumumda cevap yazdım ama alıntılamayi yanlış yaptım galiba duzeltemedim pembe kutunun içinde cevabim

Ne sacma.
100bine nekadar altın oluyorsa okadar alınır yani.
Dolar vereymiş bari.
Daha cok kâr edermiş tövbe.

Ya bazıları boyle
Benim anneannemde dolar olarak vermişti Borc bir dönem anneme.
Yani herkes parasının derdinde..

Ben yapamazdım sanirim yapamam yani.

Peki k.p diğer çocuklarında böylemi yani adil davranıyor mu

Işte aslında biz görünürde kp vercez ama o da kaynima verir ihtiyacı olduğunda . Tabi ödeme bu şekil anlaşıldığı için benim tahminim kp de bi 50 milyar fazla öderiz o da onun cebe . Altın sürekli yükseliyor çünkü

tuce_tuce esmaları yazacaktım.Canım anca fırsat oldu.

"Allahümme ya mufettihal ebvab ifteh lena hayrel bab" (Ey kapıları açan Allah'ım! Bize hayır kapısını aç.) duasını 41 kez okuyoruz.

Ya Cemil 83 adet güzellik için.
Ya Habib 22-45 borçlardan kurtulmak için.
Vesveseden kurtulmak için 170 adet Ya Kudüs
Ya Cebbar 42.436 adet (Biri size haksızlık yaptı.Allah'ın o kişiden sizi koruması için)

Ya Vasi 137 defa Gönül ferahlığı için, iç sıkıntısı için.

Hayatta başarı için 68 Ya Muhyi
Ya Muksit 100 defa huysuz insanlar okursa yumuşarlar.

Zengin olmak için 120 Ya Melik

Dileklerin kabulü için 100 Ya Kadir

Zayıflamak için 520 Ya Samed

Evlenmek istediğin kişi için hergün 3025 adet Ya Mucib

Sınavlarda başarı için bir pirinç tanesine 189 adet Ya Mukaddim oku üfle sınavda pirinci yut.

Dargınların barışması için 114 Ya Cami

Cami ismi toplayan bir araya getiren demekmiş
.Meleklerin esmasıymış

Hergün 489 kez Ya Fettah çekmek evlenmeyi nasip ediyormuş

Elinden çıkanın sana dönmesi için 124 Ya Muiyd

100 adet Ya Selam Ya Selamet iç sıkıntısını gidermek için

Ya latif 16641 kere Mutluluk veren bereketli bir esmadır.Kısmet, rızık, Dilek içinde okunur

Ya Mucib 3025 adet oku
Allah'ım falancanın sevgisini bana nasip et, kalbini bana bağla de.

Ya Mucib anlamı duaları kabul eden demektir.Ve her duadan sonra çek.

Ya Fettah Ya Bais 1062 adet evlilik için

"illa men etâllâhe bi kalbin selim"
İnsanlar size sevgiyle bakar.Kalp gözünüz açılır.

180 adet Ya Semi Celle Celalühü sevindirici haber almak için

Ya Nafi Celle Celâlühü 21-41 veya 101 kere Gönül sıkıntısı strese, faydalı kazanç için her gün 101 ya da 201 kere okunursa her türlü zarar ve ziyandan korunur.

Ya Vehhab zikri 38416 zenginlik zikir ağacı.El Vehhab karşılıksız ve sebepsiz olarak bolca İhsan eden ikram ve hediyelerde bulunan (14 adet)

Ya Musavvir zikri 336 adet düzenli oku evlilik kolaylaşıyor

Şahanesin canımmmmm ekran fotosu aldım saol

yanlıs anlamazsan ben de tuce_tuce ye katılıyorum para olarak alsanızda eger altın olarak ıstıyorsa oyle vermelısınız bana da garıp gelmedı cunku mebla cok buyuk.sahsen ben annemden alsam oyle vermek ısterım gerı.ama bastan borcu geri para olarak ıstıyorum deyıp sonra vazgecmek o etık degıl ıste
hepsi odenır hıc canını sıkma sonucta aldıgın evın degerıde artıcak oyle dusun
ama sunuda eklim eger durumum varda cocuguma verıyosam borctan saymam benım param onun parası ıhtıyacım yoksa nıye alayım

Konuyu ben yanlış anladım galiba.100 bin aldınız ne kadr istiyor geri ödeme?

Son düzenleme:
Günaydın kızlarr
Gecen aydan beri uzun yazlık elbise bakıyorm.Heryerde 80-90 tl.Acıkcası vermeye gönlüm razı olmadığından bi türlü alamamıştım.
Gecen aksm görümceme gittik,esime Mavi den bi hediye paketi verdi.GÜnlerdir arabadaydfı,dün getirmiş sonunda neymiş bunlar dedim.Bi kot bi tshirt.Değişim kartı da içinde.Görümcem hamile,temmuzda doğuma gircek.Hediye gelmiş dogumgununde.AMa hamile diye gidip bakmamış bile.Esime demiş ben verirsem yanlış anlar belki,sen ver kıza,değiştirip alsın biseyler kendine:)Dedim hic yanlış anlamam Bugun gidip değistircem,nette bikac elbise gördüm ins beden bulurum.Elbise bedavaya gelmiş olcak benim.Kısa günün karı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…