- 21 Ağustos 2015
- 32.132
- 97.527
- 798
- 38
bende aldim tesekkurlerBen alamıyorum kizlar ekran görüntüsü güvenlik nedeniyle alınmıyor diyor
Biz 100 milyar aldık para olarak yani tl.Konuyu ben yanlış anladım galiba.100 bin aldınız ne kadr istiyor geri ödeme?
Herşey için başlıcam not alıyorum özellikle zayıflamak için bu dönem çok lazım yemiyorum ama tartıda tık yok yaw@tuce_tuce esmaları yazacaktım.Canım anca fırsat oldu.
"Allahümme ya mufettihal ebvab ifteh lena hayrel bab" (Ey kapıları açan Allah'ım! Bize hayır kapısını aç.) duasını 41 kez okuyoruz.
Ya Cemil 83 adet güzellik için.
Ya Habib 22-45 borçlardan kurtulmak için.
Vesveseden kurtulmak için 170 adet Ya Kudüs
Ya Cebbar 42.436 adet (Biri size haksızlık yaptı.Allah'ın o kişiden sizi koruması için)
Ya Vasi 137 defa Gönül ferahlığı için, iç sıkıntısı için.
Hayatta başarı için 68 Ya Muhyi
Ya Muksit 100 defa huysuz insanlar okursa yumuşarlar.
Zengin olmak için 120 Ya Melik
Dileklerin kabulü için 100 Ya Kadir
Zayıflamak için 520 Ya Samed
Evlenmek istediğin kişi için hergün 3025 adet Ya Mucib
Sınavlarda başarı için bir pirinç tanesine 189 adet Ya Mukaddim oku üfle sınavda pirinci yut.
Dargınların barışması için 114 Ya Cami
Cami ismi toplayan bir araya getiren demekmiş
.Meleklerin esmasıymış
Hergün 489 kez Ya Fettah çekmek evlenmeyi nasip ediyormuş
Elinden çıkanın sana dönmesi için 124 Ya Muiyd
100 adet Ya Selam Ya Selamet iç sıkıntısını gidermek için
Ya latif 16641 kere Mutluluk veren bereketli bir esmadır.Kısmet, rızık, Dilek içinde okunur
Ya Mucib 3025 adet oku
Allah'ım falancanın sevgisini bana nasip et, kalbini bana bağla de.
Ya Mucib anlamı duaları kabul eden demektir.Ve her duadan sonra çek.
Ya Fettah Ya Bais 1062 adet evlilik için
"illa men etâllâhe bi kalbin selim"
İnsanlar size sevgiyle bakar.Kalp gözünüz açılır.
180 adet Ya Semi Celle Celalühü sevindirici haber almak için
Ya Nafi Celle Celâlühü 21-41 veya 101 kere Gönül sıkıntısı strese, faydalı kazanç için her gün 101 ya da 201 kere okunursa her türlü zarar ve ziyandan korunur.
Ya Vehhab zikri 38416 zenginlik zikir ağacı.El Vehhab karşılıksız ve sebepsiz olarak bolca İhsan eden ikram ve hediyelerde bulunan (14 adet)
Ya Musavvir zikri 336 adet düzenli oku evlilik kolaylaşıyor
Inşallah kolay öderizyanlıs anlamazsan ben de @tuce_tuce ye katılıyorum para olarak alsanızda eger altın olarak ıstıyorsa oyle vermelısınız bana da garıp gelmedı cunku mebla cok buyuk.sahsen ben annemden alsam oyle vermek ısterım gerı.ama bastan borcu geri para olarak ıstıyorum deyıp sonra vazgecmek o etık degıl ıste
hepsi odenır hıc canını sıkma sonucta aldıgın evın degerıde artıcak oyle dusun
ama sunuda eklim eger durumum varda cocuguma verıyosam borctan saymam benım param onun parası ıhtıyacım yoksa nıye alayım
ah canım ne borclar odenıyor hıc korkma Allahın ıznıyle hepsı olur borc bıtene kadar kendınımı yıceksın boyle herkesın borcu var odenıyor dusunme bu kadar tefecıye borclanmadınız yaInşallah kolay öderiz
Bayagı yoluna cıkmısBiz 100 milyar aldık para olarak yani tl.
100 milyara yaklaşık 516 gr altın ediyordu 4 5 ay önce.
Biz şimdi ona gr gr ödüyoruz . Yani borcumuzu şöyle siliyor 2 gr ödendi 514 kaldı 3 gr daha ödendi 511 kaldı gibi .
Bayagı yoluna cıkmıs4-5 ay öncenin gramıyla simdiki bir mi?İnsan ele yapamaz bunu.Allah yardımcınız olsun cnm..
Çok güzel bende ekran görüntüsü aldım hemen@tuce_tuce esmaları yazacaktım.Canım anca fırsat oldu.
"Allahümme ya mufettihal ebvab ifteh lena hayrel bab" (Ey kapıları açan Allah'ım! Bize hayır kapısını aç.) duasını 41 kez okuyoruz.
Ya Cemil 83 adet güzellik için.
Ya Habib 22-45 borçlardan kurtulmak için.
Vesveseden kurtulmak için 170 adet Ya Kudüs
Ya Cebbar 42.436 adet (Biri size haksızlık yaptı.Allah'ın o kişiden sizi koruması için)
Ya Vasi 137 defa Gönül ferahlığı için, iç sıkıntısı için.
Hayatta başarı için 68 Ya Muhyi
Ya Muksit 100 defa huysuz insanlar okursa yumuşarlar.
Zengin olmak için 120 Ya Melik
Dileklerin kabulü için 100 Ya Kadir
Zayıflamak için 520 Ya Samed
Evlenmek istediğin kişi için hergün 3025 adet Ya Mucib
Sınavlarda başarı için bir pirinç tanesine 189 adet Ya Mukaddim oku üfle sınavda pirinci yut.
Dargınların barışması için 114 Ya Cami
Cami ismi toplayan bir araya getiren demekmiş
.Meleklerin esmasıymış
Hergün 489 kez Ya Fettah çekmek evlenmeyi nasip ediyormuş
Elinden çıkanın sana dönmesi için 124 Ya Muiyd
100 adet Ya Selam Ya Selamet iç sıkıntısını gidermek için
Ya latif 16641 kere Mutluluk veren bereketli bir esmadır.Kısmet, rızık, Dilek içinde okunur
Ya Mucib 3025 adet oku
Allah'ım falancanın sevgisini bana nasip et, kalbini bana bağla de.
Ya Mucib anlamı duaları kabul eden demektir.Ve her duadan sonra çek.
Ya Fettah Ya Bais 1062 adet evlilik için
"illa men etâllâhe bi kalbin selim"
İnsanlar size sevgiyle bakar.Kalp gözünüz açılır.
180 adet Ya Semi Celle Celalühü sevindirici haber almak için
Ya Nafi Celle Celâlühü 21-41 veya 101 kere Gönül sıkıntısı strese, faydalı kazanç için her gün 101 ya da 201 kere okunursa her türlü zarar ve ziyandan korunur.
Ya Vehhab zikri 38416 zenginlik zikir ağacı.El Vehhab karşılıksız ve sebepsiz olarak bolca İhsan eden ikram ve hediyelerde bulunan (14 adet)
Ya Musavvir zikri 336 adet düzenli oku evlilik kolaylaşıyor
Yakın zamanda bozduracaksan bence tl dursun.Günaydın kızlar sizlere bi konuda danışmak istiyorum
Şimdi biz ev almıştık kiraya verildi 6 ay peşin 4200 lira Para aldık bu para tl olarakmı durmalı yoksa başka bişey mi almalıyım borcum için biriktircem ama her an bişey çıkıyo zarar ederim diye korkuyorum
Canım ya ig. Bakarmisin?Çok güzel bende ekran görüntüsü aldım hemen
Baktım canımCanım ya ig. Bakarmisin?
AMa 100 bini nakit almışlar cnm benim anladığım.Nakit alınanı niye altına döndürüyorki o saçma geldi bana.ama parasına altın aldığını düşünün sizinde ondan altın olarak borç aldığınızı
ben ocakta annemden 9 çeyrek borç aldım araba alırken 265 e bozdurmuştum şuan 315 lerdeyse ortalama 450 lira fazla para ödicem yapacak birşey yok arkadaşın aldığı mebla yüksek oluncada malesef zararda
ben anneme 2400 e bozdurdum sana o kadar para verim diyememki
Ben kalsin derim.Merhabalar size bir sey danisacaktim. Universite ogrencisiyim oyle boyle yaklasik 7000 tl para biriktirdim ki bu benim icin hatri sayilir bir miktar. Yalniz su an dolar olarak duruyor. Uzun vadede ihtiyacim yok duracak. Sizce dolari bozdurmaya gerek var mi ne dusunuyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?