Küçük Düşün Büyük Olsun!

anladığım kadarı ile o tarihte 100 bin ile alınan gr miktarı kadar ödeme istiyor.
Gram cok arttı ya,100 binlik gram istese tmm da bu ayıp olmuş kendi evladına bide.Yabancıya bile bence sakıncalı.Ama iste insan ogluAllah kolaylık versin cnm M mavilim9s

Gram cok arttı ya,100 binlik gram istese tmm da bu ayıp olmuş kendi evladına bide.Yabancıya bile bence sakıncalı.Ama iste insan ogluAllah kolaylık versin cnm M mavilim9s

ya ben duruma göre altınım bozar veririm, para bu, bugün var yarın yok, ama insan insana her zaman lazım.

Konuyu ben yanlış anladım galiba.100 bin aldınız ne kadr istiyor geri ödeme?
Biz 100 milyar aldık para olarak yani tl.

100 milyara yaklaşık 516 gr altın ediyordu 4 5 ay önce.

Biz şimdi ona gr gr ödüyoruz . Yani borcumuzu şöyle siliyor 2 gr ödendi 514 kaldı 3 gr daha ödendi 511 kaldı gibi .

Herşey için başlıcam not alıyorum özellikle zayıflamak için bu dönem çok lazım yemiyorum ama tartıda tık yok yaw

Günaydın herkese,
Bu ay harcamaların son demlerini yaşamaktayız. Daha önce bahsettiğim yatırımlık evi aldık. Çok şükür hemen kiracı bulabildik.Bebek için eksik birkaç eşyayı tamamladık. Arabamız olmadığı için bu ay biraz fazla araba kiraladık. İşler yüzünden de sıkışık, bunaltıcı bir ay geçiriyoruz.

Bu iki gün işlerimiz yolunda giderse tatile çıkacağız işallah.
Bu ayın tek birikimi kayınvalidemin bebek için verdiği 2500 lirayı euro olarak atmak(bebek ihtiyaçlarını mümkün olduğunca kredi kartına taksit yapmak istiyoruz), kumbaradan çıkardıklarımla da üzerine tamamlayıp yiğenimin nişanı için altın almak oldu. Ama ne yazık ki maaşımızdan şu kadar bankaya atalım diyemedik.

Tatil dönüşü maaş alıyorum. O zaman net şekilde harcamalarımızı düzenleriz işallah. Hayat o kadar pahalı hale geldi ki ay başı yapılan hesap asla ay sonunu tutmuyor.

Gelecek aydan itibaren kumbara başlayacağım tekrar. İşallah Allah bereketini getirir hepimizin evlerine.

Herkese çok güzel bir gün olsun :)
Sevgiler...

Inşallah kolay öderiz

Inşallah kolay öderiz
ah canım ne borclar odenıyor hıc korkma Allahın ıznıyle hepsı olur borc bıtene kadar kendınımı yıceksın boyle herkesın borcu var odenıyor dusunme bu kadar tefecıye borclanmadınız ya altın ısınıde kafana takma onun parasınında degeri kaybolmaz için ferah olur senınde hakkı gecmez

Bayagı yoluna cıkmıs4-5 ay öncenin gramıyla simdiki bir mi?İnsan ele yapamaz bunu.Allah yardımcınız olsun cnm..

Bayagı yoluna cıkmıs4-5 ay öncenin gramıyla simdiki bir mi?İnsan ele yapamaz bunu.Allah yardımcınız olsun cnm..

ama parasına altın aldığını düşünün sizinde ondan altın olarak borç aldığınızı
ben ocakta annemden 9 çeyrek borç aldım araba alırken 265 e bozdurmuştum şuan 315 lerdeyse ortalama 450 lira fazla para ödicem yapacak birşey yok arkadaşın aldığı mebla yüksek oluncada malesef zararda
ben anneme 2400 e bozdurdum sana o kadar para verim diyememki

Günaydın kızlar sizlere bi konuda danışmak istiyorum
Şimdi biz ev almıştık kiraya verildi 6 ay peşin 4200 lira Para aldık bu para tl olarakmı durmalı yoksa başka bişey mi almalıyım borcum için biriktircem ama her an bişey çıkıyo zarar ederim diye korkuyorum

Çok güzel bende ekran görüntüsü aldım hemen

Yakın zamanda bozduracaksan bence tl dursun.
Ama dolarında 7tl göreceğini duydukça benim dolar alasim geliyor.
Tabi doğruluğu muamma

Merhabalar size bir sey danisacaktim. Universite ogrencisiyim oyle boyle yaklasik 7000 tl para biriktirdim ki bu benim icin hatri sayilir bir miktar. Yalniz su an dolar olarak duruyor. Uzun vadede ihtiyacim yok duracak. Sizce dolari bozdurmaya gerek var mi ne dusunuyorsunuz.

AMa 100 bini nakit almışlar cnm benim anladığım.Nakit alınanı niye altına döndürüyorki o saçma geldi bana.

Ben kalsin derim.
Yani ya altın ya dolar almak mantıklı zaten uzun vadede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…