Altın şeklinde almadık . O bize para olarak 100 milyar verdi . Biz ona borç aldığımız zaman 100 milyara kaç gr altın ediyorsa o kadar gram altın ödeyecegiz .Hangi şekilde anlaştıysanız o şekilde ödemeniz lazım. Biz mesela kv den altın alsak altın şeklinde ödememiz lazım mesela bunda bi gariplik yok bence . Bu işlerde baba anne evlat önemli değil bence
Ee altın şeklinde anlaşmışsınız . Zaten bu gibi durumlarda ya dolara ya euro ya yada altına bağlanır . Babam babanneme borç verdi onda da Euro ya bağladılar bunda birşey yokAltın şeklinde almadık . O bize para olarak 100 milyar verdi . Biz ona borç aldığımız zaman 100 milyara kaç gr altın ediyorsa o kadar gram altın ödeyecegiz .
Evlatla baba anne arasinda böyle şeyleri ben hoş bulmuyorum. Sonuçta yabancı değil kendi kanı canı . Ben ilerde evladıma böyle bişey yapamam diye düşünüyorum . Bu kaşıkla verip kepçe ile almaktır .Ee altın şeklinde anlaşmışsınız . Zaten bu gibi durumlarda ya dolara ya euro ya yada altına bağlanır . Babam babanneme borç verdi onda da Euro ya bağladılar bunda birşey yok
Herkes aynı değil ne yazıkki keşke ilk başta kabul etmeseydiniz mebla çok büyükmüş az para değilEvlatla baba anne arasinda böyle şeyleri ben hoş bulmuyorum. Sonuçta yabancı değil kendi kanı canı . Ben ilerde evladıma böyle bişey yapamam diye düşünüyorum . Bu kaşıkla verip kepçe ile almaktır .
Nitekim benim babam da bize zamanında epey yardim etti ama hepsini sildi kabul bile etmedi . Ben kim için çalıştım siz benim canımın parcasisiniz diyerek bi kuruş almadi .
Canım inşallah sağlık sihhatle kucağına alırsınKızlar merhaba..
Benim üniversite hastanesine yatisim yapıldı.
Kendimbkontrollere özel hastaneye gidiyordum. Pzt gittiğimde bebeğimin karninda olan hemanjiom buyumus. 5.5 cm olmuş. 2 ay önce 15 milimdi .
Orda yatisim yapıldı ama o günde şansıma eşim yanında yoktu hemen geldi. Kendi isteğimle ayrıldım. Başka hastaneye gittim ordada aynı şeyi söylediler.
Ama özeli değil devleti de değil üniversite hastanesini önerdiler.
Sezaryan öneriyor 7 8 tane farklı doktora gözüktüm farklı hastanelerde.
Bebeği ameliyata alaabilirler. Doğarken patlayabilir vs.
Hatta burdaki doktor niye aldirmadiniz dedi. Ancak bu kadar büyük olmadığı için sorun olusturmuyodu.
Hastanede dogumhanede takip altındayım..
Ay kusura bakmayın bi gülesim geldi
Burası kamu kurumu, ztn içme suyumu karşılamalarını beklemiyorum
Ama siz haklısınız sizden kısılmamalı
Kızlar merhaba..
Kendimbkontrollere özel hastaneye gidiyordum. Pzt gittiğimde bebeğimin karninda olan hemanjiom buyumus. 5.5 cm olmuş. 2 ay önce 15 milimdi .
Orda yatisim yapıldı ama o günde şansıma eşim yanında yoktu hemen geldi. Kendi isteğimle ayrıldım. Başka hastaneye gittim ordada aynı şeyi söylediler.
Hatta burdaki doktor niye aldirmadiniz dedi. Ancak bu kadar büyük olmadığı için sorun olusturmuyodu.
Hayırlı olsun güle güle oturun inşKızlar biz ev aldık ama kp borcunu altın hesabı üzerinden geri istiyor. Ben çok ağladım esime cok kizdim ödeyemeyiz hangi baba evladina böyle borç verir diye kabul etmek istemedim . Çünkü onun verdigi 100 bize 200 e mal olacak nerdyse .
Ama eşim bütçemize gore her ay az çok öderiz dedi. Tabi biz 4 aydır bi gram ödeyemedik çünkü evin masrafları var. Çok canım sıkılıyor bu duruma
Canım büyük geçmiş olsunKızlar merhaba..
Söylemek işe yaramış ne güzelKamu kurumunda su vermiyorlar mı.Bizim su serbest Allahtan.Eskiden çay parası veriyorduk biz ilk çalıştığım yerde maaştan kesiyorlardı başka şubeye geçtim orda da ayda bir gelip para toplarlardı.Sonra çay bitti gene para.Müşteriye çay ısmarlıyoruz gönülleri hoş olsun diye.Müşterinin içtiği çayı bile biz veriyorduk yani.Sonra bir gün birisi istifa etti giderken tüm kurumda çalışanlara Mail atmış.Müşterinin içtiği çayı bile ödeten kurum diye söylenmiş basmış istifayı.Ondan sonra çay parası almadılar.Türk kahvesi içiyoruz sabahları kahvemizi alıp koyuyoruz ordan yapıyorlardı.Müdür yardımcısı şirketten içiyormuş kahveyi.Sürekli kahve parası veriyordum maşallah abla da kahve yaparken 2 koca tatlı kaşığı atıyordu.Kahve öyle güzel oluyormuş.Hemen de bitiyordu.Klozet kağıdı yok.Alın dedim aldık kullanılmadı diyor müdür yardımcısı.Alın ben kullanırım dedim 2 yıl almadı.Geçen yıl cimri müdür gitti yerine sevdiğim müdür geldi.Müdürüm dedim klozet kağıdı yok nasıl yani dedi.Almıyorlar dedim.Kahvemizi de cebimizden alıyoruz dedim.Artık almayacaksınız dedi.Kahve şirketten içiyoruz sabahları bir Türk kahvesi :) o kadar çalışıyoruz bir kahve de içelim yani. klozet kağıdı da var artık.Her yere de koku alındı mis gibi oldu işyerimiz Lale dönemini yaşıyoruz vallahi :)
Söylemek işe yaramış ne güzel
Iyi yolculuklar canımAyyyy allahım kurtuldum üzerimde inanılmaz bir huzur ama ağlıyorum yine otobüse bindim hala şoktayım
Canim burasida dedemden kalma.tr_lelli
baban bence yine de cok dusunceli baska kardeşin var mi apartmanda
ben de kiradayim birikimimkn amaci ev sahibi olmak
bizim kp aile apartmanında hic kira odememis babadan kalma
1500 tl falan da hisseden kira alıyor
sonuc bir çöpü yok kendi yaptigi.
harcayip durmuslar firsat bulsa bizi somurcekler
Kızlar biz ev aldık ama kp borcunu altın hesabı üzerinden geri istiyor. Ben çok ağladım esime cok kizdim ödeyemeyiz hangi baba evladina böyle borç verir diye kabul etmek istemedim . Çünkü onun verdigi 100 bize 200 e mal olacak nerdyse .
Ama eşim bütçemize gore her ay az çok öderiz dedi. Tabi biz 4 aydır bi gram ödeyemedik çünkü evin masrafları var. Çok canım sıkılıyor bu duruma
Simdi 1 dk kafam basmadi.Altın şeklinde almadık . O bize para olarak 100 milyar verdi . Biz ona borç aldığımız zaman 100 milyara kaç gr altın ediyorsa o kadar gram altın ödeyecegiz .
Alcaklarmi bebisi.Kızlar merhaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?