Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hangi şekilde anlaştıysanız o şekilde ödemeniz lazım. Biz mesela kv den altın alsak altın şeklinde ödememiz lazım mesela bunda bi gariplik yok bence . Bu işlerde baba anne evlat önemli değil bence
Altın şeklinde almadık . O bize para olarak 100 milyar verdi . Biz ona borç aldığımız zaman 100 milyara kaç gr altın ediyorsa o kadar gram altın ödeyecegiz .

Altın şeklinde almadık . O bize para olarak 100 milyar verdi . Biz ona borç aldığımız zaman 100 milyara kaç gr altın ediyorsa o kadar gram altın ödeyecegiz .
Ee altın şeklinde anlaşmışsınız . Zaten bu gibi durumlarda ya dolara ya euro ya yada altına bağlanır . Babam babanneme borç verdi onda da Euro ya bağladılar bunda birşey yok

Ee altın şeklinde anlaşmışsınız . Zaten bu gibi durumlarda ya dolara ya euro ya yada altına bağlanır . Babam babanneme borç verdi onda da Euro ya bağladılar bunda birşey yok
Evlatla baba anne arasinda böyle şeyleri ben hoş bulmuyorum. Sonuçta yabancı değil kendi kanı canı . Ben ilerde evladıma böyle bişey yapamam diye düşünüyorum . Bu kaşıkla verip kepçe ile almaktır .

Nitekim benim babam da bize zamanında epey yardim etti ama hepsini sildi kabul bile etmedi . Ben kim için çalıştım siz benim canımın parcasisiniz diyerek bi kuruş almadi .

Herkes aynı değil ne yazıkki keşke ilk başta kabul etmeseydiniz mebla çok büyükmüş az para değil

Kızlar merhaba..
Benim üniversite hastanesine yatisim yapıldı.

Kendimbkontrollere özel hastaneye gidiyordum. Pzt gittiğimde bebeğimin karninda olan hemanjiom buyumus. 5.5 cm olmuş. 2 ay önce 15 milimdi .

Orda yatisim yapıldı ama o günde şansıma eşim yanında yoktu hemen geldi. Kendi isteğimle ayrıldım. Başka hastaneye gittim ordada aynı şeyi söylediler.
Ama özeli değil devleti de değil üniversite hastanesini önerdiler.
Sezaryan öneriyor 7 8 tane farklı doktora gözüktüm farklı hastanelerde.
Bebeği ameliyata alaabilirler. Doğarken patlayabilir vs.
Hatta burdaki doktor niye aldirmadiniz dedi. Ancak bu kadar büyük olmadığı için sorun olusturmuyodu.

Hastanede dogumhanede takip altındayım..

Canım inşallah sağlık sihhatle kucağına alırsın

Ay kusura bakmayın bi gülesim geldi

Burası kamu kurumu, ztn içme suyumu karşılamalarını beklemiyorum

Ama siz haklısınız sizden kısılmamalı

Kamu kurumunda su vermiyorlar mı.Bizim su serbest Allahtan.Eskiden çay parası veriyorduk biz ilk çalıştığım yerde maaştan kesiyorlardı başka şubeye geçtim orda da ayda bir gelip para toplarlardı.Sonra çay bitti gene para.Müşteriye çay ısmarlıyoruz gönülleri hoş olsun diye.Müşterinin içtiği çayı bile biz veriyorduk yani.Sonra bir gün birisi istifa etti giderken tüm kurumda çalışanlara Mail atmış.Müşterinin içtiği çayı bile ödeten kurum diye söylenmiş basmış istifayı.Ondan sonra çay parası almadılar.Türk kahvesi içiyoruz sabahları kahvemizi alıp koyuyoruz ordan yapıyorlardı.Müdür yardımcısı şirketten içiyormuş kahveyi.Sürekli kahve parası veriyordum maşallah abla da kahve yaparken 2 koca tatlı kaşığı atıyordu.Kahve öyle güzel oluyormuş.Hemen de bitiyordu.Klozet kağıdı yok.Alın dedim aldık kullanılmadı diyor müdür yardımcısı.Alın ben kullanırım dedim 2 yıl almadı.Geçen yıl cimri müdür gitti yerine sevdiğim müdür geldi.Müdürüm dedim klozet kağıdı yok nasıl yani dedi.Almıyorlar dedim.Kahvemizi de cebimizden alıyoruz dedim.Artık almayacaksınız dedi.Kahve şirketten içiyoruz sabahları bir Türk kahvesi :) o kadar çalışıyoruz bir kahve de içelim yani. klozet kağıdı da var artık.Her yere de koku alındı mis gibi oldu işyerimiz Lale dönemini yaşıyoruz vallahi :)

Çok geçmiş olsun.Bana da yıllar önce bir doktor hemanjiom var demişti darbelerden koru kendini demişti.Tehlikeli demek ben de bi ara gidip baktırayım karaciğerdeydi sanırım

Hayırlı olsun güle güle oturun inş
Belki altın fiatları düşer şansına
Sanırım 2005 yılında altında düşüş olmuştu topigin birinde tablo paylaşmıştı arkadaşlar altın fiatları ile ilgili

Allah ödeme kolaylığı versin inşallah

Canım büyük geçmiş olsun
Doğum çantan hazırdı sanırım
Allah kolaylık versin haberdar et bizi

Söylemek işe yaramış ne güzel

Kizlar bizde su cesme suyu icilebilir isteyen iciyor ama ben sise su aliyorum
Cay ocagi var cay yeni 20 kurus oldu bes yildir 10 kurustu. Kahve pek tercih edilmiyor ztn yogunlukta yetisilmez ama isteyen nescafe bitki cayi yaptiriyor. Kahve istedigimizde bizi kirmiyor. Amaa ozellikle yazin tum kurum calisanlari meyve getirir meyve sebze o kdr bolki herkesin bahcei agaci var bazen tanidiklar muhtarlar da getiriyo bizimde oyle avantajimiz var bi sene ayva yedim yedim grip olmadim

Canim burasida dedemden kalma.
Yani babamın emeği yok.
Hazıra kondu anlican.
Kardesim var ama bekar.
Baska hisseli kimse yok canim bina babamın uzerine.
Yani kardesim ve ben hak alicaz.

Eskiden böyle düşünceli değildi ama sanirim yalniz kalacağını anladi.
Biz rest çektik annemizin yanında durduk hep destek olduk.

Şimdi iste imara açıldı müteahhit verilecek babam biraz oyalayacak gibi bizi bakalim kismet.

Simdi 1 dk kafam basmadi.
Esimden sebep lazlik var ya :)
Şimdi siz 100bin tl aldınız.
Onlara 100bin değerinde gr. Alacaksınız dimi
Kaybınız ne oluyorki burada.
100bine kac gr oluyorsa okadar alacaksin.
Öyle değil mi.
Ay sadece ben mi anlamadim

Alcaklarmi bebisi.
Zamanı gelmiş zaten sezeryane gore canim benimde 10 gün önce almışlardı sezaryenle sağlıklı olsunda normal sezeryan takılma

Insallah sağlıcakla kavuşursun bebegine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…