Hoşgeldin canım öyle belli bir kuralımız yokSlm kızlar, Allah bol bereketli birikimler versin. Belli bşr kuralınız var mı? Ben de ufaktan olsun birikim yapmak istiyorum.
Hem de nasıl üzülüyorum ben debunları çeke çeke asmalı.
Ben de çıkmayı düşünüyorum besten. Altın iyidir
ya ben şöyle düşündüm ödemelerim çok fazla araba ev çocuk parası kkBes'i terk eden edene
Bir bana mantıklı geliyor sanki :)
Şuan orada 10bine yakın paramizin olduğunu bilmek içimi rahatlatıyor sanirim ne bilim.
Hayırlısı olsunya ben şöyle düşündüm ödemelerim çok fazla araba ev çocuk parası kk
beste çok kesilmiyor param 65 küsürdü
toplamda 50 tl kar yapmış bin tl parada
ben ev alırken beş yıl önce 515 e bozdurduğum tüm altınlar şu an 1200 civarlarında 100 de 100 kardan fazla ben altın hesabına yatırmak istiyorum
yaşım 31 emekliliğme çok orman işletme müdürlüğünde çalışıyorum
bize özel bir bes gibi bir birlik var
orayı düşünüyorum yılbaşından sonra en az 100 tl den başlıyor katılım
ora hem banka gibi parada veriyor faizi bayağ cüzi bankalara göre
8000 küsür çektiysen senelik 8500 ödüyorsun mesela
Hoşgeldiniz yok hayır.Slm kızlar, Allah bol bereketli birikimler versin. Belli bşr kuralınız var mı? Ben de ufaktan olsun birikim yapmak istiyorum.
Teşekkür ederim kızlar. Evet israf yapmamak zaten en önemli kural olmalı değil mi? Yediğimiz içtiğimiz şeylerden bile o kadar israflar oluyor ki. Allah layıkıyla harcayıp, birikim yapabilen, gerektiğinde de ihtiyaç sahiplerine yardım eden kullardan eylesin bizleri.Hoşgeldiniz yok hayır.
Kumbara yapanımız altın döviz alanımız var.
Gereksiz harcama yapmamaya, indirim takip etmeye para arttırmaya calisiyoruz.
Turşu işine başlamadık dahaTurşu kurdum kızlar ev aşırı sıcak bayılıcam artık her yerim şişti hava durumuna baktım 46 derece ya skandal valla
Kara lahana ile internetten gördüm denedim inş güzel olurTurşu işine başlamadık daha
Ne turşusu kurdun
burda da benzer bı kurum var canım onlara da 25bine kadar kredi verıyolarmıs ve dedıgın gbı cok cuzı rakamlarda faızı. cogu kısı alıp dgerlendırıp faızden cok kar edıyor. taksıt taksıt odemıs oluyor bızde oyle bı ımkan yok malesefya ben şöyle düşündüm ödemelerim çok fazla araba ev çocuk parası kk
beste çok kesilmiyor param 65 küsürdü
toplamda 50 tl kar yapmış bin tl parada
ben ev alırken beş yıl önce 515 e bozdurduğum tüm altınlar şu an 1200 civarlarında 100 de 100 kardan fazla ben altın hesabına yatırmak istiyorum
yaşım 31 emekliliğme çok orman işletme müdürlüğünde çalışıyorum
bize özel bir bes gibi bir birlik var
orayı düşünüyorum yılbaşından sonra en az 100 tl den başlıyor katılım
ora hem banka gibi parada veriyor faizi bayağ cüzi bankalara göre
8000 küsür çektiysen senelik 8500 ödüyorsun mesela
yılbaşından sonra katılmayı düşünüyorum canım bakalım evin ödemeleri bitmedi şubatta araba elde beş kuruş olmadan yarısı borç yarısı kredi 40 binin yılbaşını bekliyorum ödemelerimin epeysi ozaman bitecek şuan içerdeyim kredi kartına beşbine yakın borcumburda da benzer bı kurum var canım onlara da 25bine kadar kredi verıyolarmıs ve dedıgın gbı cok cuzı rakamlarda faızı. cogu kısı alıp dgerlendırıp faızden cok kar edıyor. taksıt taksıt odemıs oluyor bızde oyle bı ımkan yok malesef
nas felak ayeltel kürsü oku bol bol birde oku suya üfle suyundan içirSelam kızlar
Takip edeyorum arkadaşım geldi kalmays onunda çocuğu var daha önce anlatmışyım oğlum oek insan sevmiyor ve birkaç gündür çok ağlıyor
Nazara karşı esma var mı
Biliyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?