- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
37+0diye biliyorum.hamile hatunlar bir sorum var ben unuttum gitti birşey soracam
kurumda bir arkadaşım var 32,haftada bu hafta
çalışabilir raporu alacak ya 37+0 damı gidecek 37 bitecekmi
Biz sadece vişne reçeli yiyoruz evde Beren ya eşim çilek filan istemiyor bu durumda mecbur tek vişne . Geçen sene biraz hazır aldım sonrA annem verdi çünkü burada vişne bulamamıştık . Neyse ki şimdi sipariş verdim mutluyum ama ilk defa kaynatacağım gerildim birazsiz kaç kilodan yaptınız
tmm cnm37+0diye biliyorum.
Günaydın bugün bizim evde günlerden reçel . Vişne siparişi vermiştim bugün geliyor . Normalde bugün temizlik günüm ama sırf vişne için temizliği dün yaptım tabi eşimin çalışıyor olmasının etkisi de çok büyük oldu . 6 kilo sipariş etmiştim hala karar veremedim kaçına reçel kaçı buzluk
Teşekkür ediyorum canım . Bizim yaşadığımız şehire vişne gelmiyormuş pek . Bende hep alışveriş yaptığımız markettin manav kısmı ile görüştüm . Onlarda kırmadılar birkaç kişi daha istemiş Bunlarda kim ne kadar istediyse liste yaptı geçen hafta bugünde geliyor iştekzuum hayırlı olsun güle güle kullanın
ben vişneyi buzluğa atarak kullanıyorum meyve suyu komposto vs oğlum pek seviyor :)
reçelini hiç denemedim ..
eminim güzel oluyordur
bir de sen nereden sipariş ettin vişneyi
Bende karar verdim tüm çekirdekleri çıkartıcam dur bakalım hala reçele karar veremedim eşim diyor ki daha fazla al sende 8 ay yarı yarıya yap filan üf çok kararsızımcanım, biz bu yıl çekirdeğini ayıkladıktan sonra tartarak şekerini ayarladık, daha iyi oldu, birde çekirdekleri de kaynattık meyve suyu yaptık
Biz 5 kavanozla başladık 15 e kdr çıktık, annem iki dünüre, teyzemlere flnda veriyor, kendi hiç yemez
Merhaba hanımlar,
Cumartesi gece tatilden döndük. Bugün işe başladım. 1 hafta güzel zaman geçirdik. Şehirden uzaklaşmak ve hamile halimle denize girmek çok güzel bir deneyim oldu benim için.
Tatil öncesi ve tatil sırasında çok fazla harcamamız oldu.Bakalım gelecek ay maddi durumumuz nasıl olacak. Bugün yarın maaşımın yatması gerekiyor. Elde kalan para ile birlikte nasıl bir hesap yapacağız bakalım.
Tatil sonrası yeni bir başlangıç yapmak kendimi iyi hissettirdi. Hem de bu ay evliliğimizin 1. yılını doldurmuş olacağız. Nasıl geçti 1 sene farkına bile varmadık.
Sizlere bir şey soracaktım. Arabamız olmadığı için haftalık alışveriş yaparken baya zorlanıyoruz. İnternet üzerinden market alışverişi yapanlar varsa önerilerinizi bekliyorum.
Herkese güzel bir hafta olsun arkadaşlar :)
kardeşim pazar ürünleri dışında(sebze meyve) hepsibur.. gibi sitelerden araştırarak uygun olanları alabilirsin..biz deterjandan bebek bezine hep netten alıyouruz..çok da avantajlı oluyor ..
onun dışında süper marketlerin sanal satışları var listeyi yapıyorsun evine getiiriyorlar..
bu arada miniiğin sağlıkla gelsin :)
Markete gittim vişneler iyi olmadığı için gelmemiş of dedim ya şeker almıştım. Onu iade etmek zorunda kaldım. A101 den 6 lı su yufka yoğurt ton balığı sirke aldım ayrıca 3 kilo şeker almıştım onu iade ettim 15 tl orada harcamış oldum. Diğer marketten sebze aldım. Domates , salatalık, soğan , biber, patlıcan ,kabak ,patates , azıcık zeytin 25 tl de oraya verdim . Eşim iş için kendine kaşe siparişi vermişti bugün alacaktık. Eee çarşıya gidecek olunca birde ben güya reçel yapacaktım o yüzde yorulurum diye dışarda yiyelim demiştik . Akşam çok sevdiğimiz dürümcüye gidicez.şimdi evde yiyelim desem eşim asla kabul etmez dün mangala gidecektik yine gidemedik iş yüzünden . Ben yemek yapınca bozuldu yani gidiyorduk diyor banasırf bugün vişne var diye dün tüm temizlik ütü herşeyi yapmıştım bugün boşa çıktım bari Esma listemi güncelleyip düzenli çekmeye başlayayım yeniden . İşim olduğunda herkes kahveye gel vs diye ararlar işim olmadı mı kimseden ses yok
Ya ben hiç öyle diyemiyorum çekiniyorumsen ara arkadaşlarını kahve içmeye geleyim mi diye :)
valla sen maşaallah her işini halletmişsin ne güzel :)))
ben de diyemiyorumYa ben hiç öyle diyemiyorum çekiniyorum
Benim burada zaten yok onu biliyorum aramıyorum da artık kimseye ihtiyacım yok diye düşünüyorumben de diyemiyorum
kimselere gidemez oldum..
gidip rahatsızlık vermek istemiyorum..
demek ki cidden samimi arkadaşım yok ve de herkes çocuklu müsait our olmaz vs diye çekiniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?