Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın kızlar nasilsiniz
Eşimi gönderdim gece 12 ye kadar nöbetçi
Hava kapalı kızımla evdeyiz
Ya dip köşe temizlik yapacak çamaşır yıkayacak yemek yapacağım
Ya da anneme gidip tüm günümü orda bahçede geçireceğim
Kızım uyansın bakalım elektrik kesilir inş:)))

Günaydın.
Dun aksam esimin patronunun kardesi aradi balik yiyorlarmis sahilde gelin diye.
dayim gelmişti bizdeydi.
Eşimde misafir var dedi gidemedik.
Gitseydik iyi olurdu seviyorum onların sohbetini.

Biraz benim balkonda oturduk yemek falan yediler.
Sonra terasa ciktik.
Esim haftasonlari evde.
Birazdan kahvaltı faslı olur.
Aiy dün akşam cok gulduk.

Esim kurbanda köye gidelim diyor ama kurban isi var tatil bolunuyor.
Dayımın evinde kalıyoruz gidince o gidecek.
Babamda esime dedi ki sen vekaletini lelliye ver x'le(dayimla yani) gidin.
Banada sahilden el ele resim atın ama falan diye takildi.
Dayimda gelin diyo.
Çok masraf ya 2 defa gitmiş olcaz.

Bugün yemegim var dünden.
Aksam cikariz yine esimle
Alistik ev basıyo bizi duramiyoruz.
Hiç bisi yapamasak hadi bi cöp atalim dondurma alalim diyoruz

İste lezbien mis.Tabi idda bunlar.Bilemeyiz ama o kadından (Cecelinin eski esinden)böyle marjinal bi hareket hic beklemezdim:)
Kadin cok saf hanimefendi birine benziyordu. Tabi lezbiyen kadin illa marjinal tarzda olacak diye bisey yok ama insan bazi tiplerden beklemiyor. Yine de kendi tercihi.

Kadının mıs Cengiz Semercioğlu yazmış videoları var diye.Allahımmm daha neler göreceğizzz
Adam o zaman kadından ayrıldı gitti diğer kadınla evlendi . Herkes topa tuttu adamı aldattı diye ya meğer olay neymiş ben şoktayım. Ceceli kadını aldattı diye nefret etmiştim bende

Nişanlım ilk gidip bilgi aldığında o tarihte dolu ama bi bakarız siz sağlık raporunu getirinde demiş.Aldık gittik dolu falan dedi esaslı birinin selamını götürdük adam kişinin adını duyunca oooo onun için çiğ tavuk yenilir dedi.21:30 da olur dedi :)

Sipariş ettiğimiz balkon masamız geldi fena değil ama rengi farklı bizde geri yollamadık . Beyaz istemiştik üzeri gri geldi . Minderleri fuşya sipariş etmiştim o geldi . Sandalye gri bulmaya çalışacaz inş olur ya olmazsa beyaz mı alsam masaya zaten örtü örtülecek bilmiyorum kafaam karıştı. Akşama mangala gidiyoruz çok mutluyum ohhh

Ahh Esmalar sana inanmayan tas olur..
Patronm esi uzun zamandır mutsuzdu.Hani herseyi var,ama kadının psikolojisi kötüydü.İsyerinde bi sıkıntı cıksa,olay hemen kendimi atcam biyerdene geliyordu.Bigün dedim size bisey dicem.Nolur yanlış anlamayın.Muhabbetimiz de iyidir kadınla.Ters mers ama iyi kadın.Lütfen Esma okuyun.İyi gelecek.Evhamlarınız cok fazla dedim.(Kadın dar ediyordu bize buraları)Az evvel aradı bisey içim,cnm teşekkür ederim kendimi cok iyi hissediyorum son zamanlarda dedi.Allah razı olsun dedi.Nasıl sevindimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…