Ben onu cecelinin varmis diye okumuştumGünaydınnnn
Az magazin vereyim.M.Cecelinin karısının İntizar la ilişkisi mi varmış kızAbowww
Ben tatildeyken neler olmuss.
Kadının mısBen onu cecelinin varmis diye okumuştum
Bak şimdi bende şok oldum.
İntizar kadın değil mi ya? Nasıl oluyor bu?M.Cecelinin karısının İntizar la ilişkisi mi var
Ben okudugumu anlamamisim. Kadinin mi varmis?Günaydınnnn
Az magazin vereyim.M.Cecelinin karısının İntizar la ilişkisi mi varmış kızAbowww
Ben tatildeyken neler olmuss.
Aynen kadının varmısBen okudugumu anlamamisim. Kadinin mi varmis?
İste lezbien mis.Tabi idda bunlar.Bilemeyiz ama o kadından (Cecelinin eski esinden)böyle marjinal bi hareket hic beklemezdim:)İntizar kadın değil mi ya? Nasıl oluyor bu?
SoktayimmAynen kadının varmıs
Kadin cok saf hanimefendi birine benziyordu. Tabi lezbiyen kadin illa marjinal tarzda olacak diye bisey yok ama insan bazi tiplerden beklemiyor. Yine de kendi tercihi.İste lezbien mis.Tabi idda bunlar.Bilemeyiz ama o kadından (Cecelinin eski esinden)böyle marjinal bi hareket hic beklemezdim:)
Aynen cnm.Kadin cok saf hanimefendi birine benziyordu. Tabi lezbiyen kadin illa marjinal tarzda olacak diye bisey yok ama insan bazi tiplerden beklemiyor. Yine de kendi tercihi.
Adam o zaman kadından ayrıldı gitti diğer kadınla evlendi . Herkes topa tuttu adamı aldattı diye ya meğer olay neymiş ben şoktayım. Ceceli kadını aldattı diye nefret etmiştim bendeKadının mısCengiz Semercioğlu yazmış videoları var diye.Allahımmm daha neler göreceğizzz
Aynen o kadını da hic yakıştıramadım yanına zaten:)Adam o zaman kadından ayrıldı gitti diğer kadınla evlendi . Herkes topa tuttu adamı aldattı diye ya meğer olay neymiş ben şoktayım. Ceceli kadını aldattı diye nefret etmiştim bende
Adam haklıymış ama ya baksana skandalAynen o kadını da hic yakıştıramadım yanına zaten:)
kızlar benımde nıkah memuru anim var siz konustukca aklıma geldı anlatayım dedım
ben de nikahı dugun salonunda istedm neyse gıttık memurla gorusmeye.adam ılla ıkna etmeye calısıyor yok salonda napcaksınız burda kıyalm falan yk dedım ben salonda ıstıyorum esımde bak ıste burda ıyıymıs falan dıyo. neyse bi cay için oturun dedi yalandan bana saka yapıyo tuh o gun dolu falan fılan hem fazla para verıceksınız burda kıyalm ıste ddı, yok ddm bnde yıne.neyse bi cocuk geldı baska ılceden ona 300lirami ne dedı ekstra cuzdan parası harıc.cocuk vazgectı burda kıyalm ddı
bıze de dedı 200tl falan fıyat olur degısır kem küm etti yalan olmasn o cıvar bıse cuzdan harıc.anlattı benzın yakıcamda bılmemne de bulundugu yerden 10dk halbuki.bu para direkt cebıne kalcak yani
bn dedımki biz cuzdan parası verelm gerısını salonda konusursunuz.olmuyo ama olsun bakalm ddi.
neyse dugun aksamı dugun salonunun gorevlısı
bi adet vardır nıkah memuruna bahsıs hedıye verılır demısler.bizim enısteyı tabı bız uyardık
o da demiş abi ben bıse duydum ınsAllah dogru degıldır ben de memurum sen ayrıca paramı alıyosun demısadam bi afallamıs duymamıs olim ben bılıyorum sen zaten almassın demıs sonuc para falan vermedık bide guzel kıydı
ve salonda kıymayın dıye ısrar etme sebebi de adamına gore muameleymıs zengin biri cıkınca 500verıyomus bahsıs ondn o tarıhı kapatmak ıstemıyolarmıs
ayy cok uzun yazmısım bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?