Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hayırlı olsun güle güle kullan inş

Bir ev bulduk 12 katta manzarası müthiş 1250 ₺ 105 ₺ aidat.Evi beğendim 4+1 yarın ev sahibi ile konuşacağız.1 kira bedeli depozito ve 1 kira peşin istiyormuş.Neyse buraya kadar iyi de nişanlım demesin mi yarın bunun samimi arkadaşı var 15:00 den sonra onunla görüşeceğiz diye.Bi sinirlendim ne görüşmesi dedim ya düğüne 2 ay kaldı.Gelinlik bakacaktık ortada eşya yok, gelinlik yok damatlık yok davetiye vs bişey yok.10 gün önce onların bahçeye gittik mangal yaktık Çarşamba da ev bakacaktık iş çıkışı annemler bulmuş gidip bakacaktık bu arkadaşı çaya çağırmış gidelim mi dedi eltimlerde gidecekmiş hadi dedim hevesi kırılmasın.Gittik o bakacağımız evi kaçırdık tutulmuş.Bi de yarın görüşecekmiş adam evli evlenmiş yuvasını kurmuş 2 çocuk yapmış.Öğretmen tatilde gezecek adam arıyor bizim büssürü işimiz var.Ne demek buluşmak ya acayip bozuldum önce bu güldü falan sonra bu da sert çıkıştı.Annem kardeşim vardı annesi babası vardı.Bunların binanın önüne geldik tek araba gitmiştik bizim araba bunların binanın önünde idi.Arabadan indik Çaya davet ettiler yok dedim.Kayınbabayı kayınvalideyi öptüm direk arabaya geçtim annemle kardeşimle eve geldim.Nişanlımla vedalaşmadım.Acayip sinirliyim ya bu ne rahatlık git dedim onunla evlen(arkadaşı erkekte ben sinirden dedim )

Acayip seviyor hep onunla olmak istiyor.Düğün işi bitsin git görüş ya da pazartesi iş çıkışı buluş az zamanımız kaldı haftasonundan başka zamanımız yokki.Haklı olduğumu düşünüyorum.

Siz olsanız sinir olmazmıydınız?

ben de sınırlenırdım zaten bı haftasonları tam musaıt olunuyor bıde dar vakıt kalmıs uzaktan gelen bi arkadası olsa neyse habire görüstüğü arkadasıymıs yani sırasımı. bence de haklısın ama hayırlı ıslere seytan ck mudehale edermıs dugunu ustu tartısmayın toleranslı olun bırbırınıze karsı canım ama sen haklısın kesınlıkle

Teşekkür ederim ama haklı olduğumu hala kabul etmiyor iyice sinirlendirdi beni.Neyse artık

beren_naz senin nişanlın en baştan beri anlattığın kadarıyla bana rahat biri gibi geldi.
Yani hani sey olursa Olur, olduğu kadar tipler vardır ya.
Bilemedim bana öyle geldi rahat biri.
Hayırlısı olsun.

Selamlar yarından sonra yine giremem. Memlekete tatile gidicez eşimde olacak bu sefer bir hafta tatile mola vermiştim.
Bu ara esmaları okuyamıyorum bende daralıyorum .
Canım içini rahatlatmak adına eline tesbih alamasanda içinden cek.
Ben bazen parmaklarımla cekiyorum.
Misal her parmagimiz 3 ayrım ya çizgi seklinde.
2 sefer dolanarak cekiyorum ben bazen parmaklarimla yanimda tesbih yoksa.

Aksamlari evde duramaz olduk.
Gittik bi nefes aldik geldik yine
Ama oğlumla çıkınca hep masraf :)
Evde yemekde yesek dışarıya çıkarsak ben acıktım diyo sıpa.
Biz bazen ca y içiyoruz bazen hic bisi içmeden dönüyoruz esimle 2miz olsak.

Neyse köfte istedi bizimki.
Köfte menü aldik ona bende profiterol aldim esimde gazoz.
24tl ödedik(sosyal tesisdi uygun fiyatlar)
Oglum yemek istemeseydi bizde bisey yemezdik büyük alan zaten yürü gez dolas.

Aslında bugun türbeye gidecektik geç kaldik.
Haftaya insallah istiyorum Mahmut hüdai hz. Türbesine gitmeyi.

Şimdide karpuz verdim erbaşlara namazımı kıldım uzandim.
Esmalarımı çeker uyurum.

Yarının pazar olduğunu düşününce bi icim rahat etti :)
Esim evde kasmadan koşturmadan kahvaltilar falan..

Bu esmaların mucizelerini okudukça ya da tanık oldukca cok seviniyorum.
Hoşuma gidiyor.
Içim huzur doluyor.
Yani hani okuyan kim varsa gercekden duyuyorum bunu.
InsAllah şifa olsun herkese.

Şuan sureler mesela bana cok iyi geliyor.
Özellikle 1 gün okumayayim kendimi böyle bi huzursuz suçlu eksik gibi hissediyorum.
1 tanede olsa açıp okuyorum.
Mesela 1 gün Rahman
1 gün Mülk
1 gün Vakia
1 gün Duhan

beren_naz senin nişanlın en baştan beri anlattığın kadarıyla bana rahat biri gibi geldi.
Yani hani sey olursa Olur, olduğu kadar tipler vardır ya.
Bilemedim bana öyle geldi rahat biri.
Hayırlısı olsun.

Çok rahat biri değil aslında canım da bazen saçmalıyor işte

Ben de şu nişanlım sözümü dinlesin diye bir Esma vardı bulup onu okuyayım bari

Ciddi bir karar aldım bugün itibari ile . Artık birikimle ilgili hiç birşey yapmayacağım ayrıca evin para durumu ile de ilgilenmeyeceğim kesin netim bu konuda. Yaptıklarım çabalarımın hiç olduğunu görüyorum sanki . Bende çevremde boş boş takılan Kadınlar gibi olmaya karar verdim hiç birşeyden haberi olmayan yiyip içip yatıp gezen kadınlardan. Bakalım belki böyle daha güzel olur herşey . Telefonumdan bankanın uygulamasını bile sildim o kadar boşverim . Bu ay eve tam 9 bin tl para girecek ama ben 1 tl bile kenara koyarsam ne olayım anca yalvaracak bana ki artık öyle

Neye sinirlendin ki o kadar. Sinirin geçmese bile gizli birikim yap bari.bırakırsan planladığın şeyleri yapamazsın canım.

Neye sinirlendin ki o kadar. Sinirin geçmese bile gizli birikim yap bari.bırakırsan planladığın şeyleri yapamazsın canım.
Hiç bir planım yoktu ki amacım yok yani. Hiç yapamam kendi kendime yemin ettim

Eşin mi bi şey dedi canım. Sen bilirsin yine de ama bak onu beklerken bile ne kadar özlüyorsun kaygılanıyorsun borçları kapatacaktın bu ay sen sanırım.
Kendi nasıl istiyorsa öyle yapsın linda ya birazda o kafa patlatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…