Hayırlı olsun güle güle kullan inşSipariş ettiğimiz balkon masamız geldi fena değil ama rengi farklı bizde geri yollamadık . Beyaz istemiştik üzeri gri geldi . Minderleri fuşya sipariş etmiştim o geldi . Sandalye gri bulmaya çalışacaz inş olur ya olmazsa beyaz mı alsam masaya zaten örtü örtülecek bilmiyorum kafaam karıştı. Akşama mangala gidiyoruz çok mutluyum ohhh
ben de sınırlenırdım zaten bı haftasonları tam musaıt olunuyor bıde dar vakıt kalmıs uzaktan gelen bi arkadası olsa neyse habire görüstüğü arkadasıymıs yani sırasımı. bence de haklısın ama hayırlı ıslere seytan ck mudehale edermıs dugunu ustu tartısmayın toleranslı olun bırbırınıze karsı canım ama sen haklısın kesınlıkleBir ev bulduk 12 katta manzarası müthiş 1250 ₺ 105 ₺ aidat.Evi beğendim 4+1 yarın ev sahibi ile konuşacağız.1 kira bedeli depozito ve 1 kira peşin istiyormuş.Neyse buraya kadar iyi de nişanlım demesin mi yarın bunun samimi arkadaşı var 15:00 den sonra onunla görüşeceğiz diye.Bi sinirlendim ne görüşmesi dedim ya düğüne 2 ay kaldı.Gelinlik bakacaktık ortada eşya yok, gelinlik yok damatlık yok davetiye vs bişey yok.10 gün önce onların bahçeye gittik mangal yaktık Çarşamba da ev bakacaktık iş çıkışı annemler bulmuş gidip bakacaktık bu arkadaşı çaya çağırmış gidelim mi dedi eltimlerde gidecekmiş hadi dedim hevesi kırılmasın.Gittik o bakacağımız evi kaçırdık tutulmuş.Bi de yarın görüşecekmiş adam evli evlenmiş yuvasını kurmuş 2 çocuk yapmış.Öğretmen tatilde gezecek adam arıyor bizim büssürü işimiz var.Ne demek buluşmak ya acayip bozuldum önce bu güldü falan sonra bu da sert çıkıştı.Annem kardeşim vardı annesi babası vardı.Bunların binanın önüne geldik tek araba gitmiştik bizim araba bunların binanın önünde idi.Arabadan indik Çaya davet ettiler yok dedim.Kayınbabayı kayınvalideyi öptüm direk arabaya geçtim annemle kardeşimle eve geldim.Nişanlımla vedalaşmadım.Acayip sinirliyim ya bu ne rahatlık git dedim onunla evlen(arkadaşı erkekte ben sinirden dedim )
Acayip seviyor hep onunla olmak istiyor.Düğün işi bitsin git görüş ya da pazartesi iş çıkışı buluş az zamanımız kaldı haftasonundan başka zamanımız yokki.Haklı olduğumu düşünüyorum.
Siz olsanız sinir olmazmıydınız?
ben de sınırlenırdım zaten bı haftasonları tam musaıt olunuyor bıde dar vakıt kalmıs uzaktan gelen bi arkadası olsa neyse habire görüstüğü arkadasıymıs yani sırasımı. bence de haklısın ama hayırlı ıslere seytan ck mudehale edermıs dugunu ustu tartısmayın toleranslı olun bırbırınıze karsı canım ama sen haklısın kesınlıkle
Bu erkeklerde hiç kafa yok iyice çözdümTeşekkür ederim ama haklı olduğumu hala kabul etmiyor iyice sinirlendirdi beni.Neyse artık
Canım içini rahatlatmak adına eline tesbih alamasanda içinden cek.Selamlar yarından sonra yine giremem. Memlekete tatile gidicez eşimde olacak bu sefer bir hafta tatile mola vermiştim.
Bu ara esmaları okuyamıyorum bende daralıyorum .
Bu esmaların mucizelerini okudukça ya da tanık oldukca cok seviniyorum.Ahh Esmalar sana inanmayan tas olur..
Patronm esi uzun zamandır mutsuzdu.Hani herseyi var,ama kadının psikolojisi kötüydü.İsyerinde bi sıkıntı cıksa,olay hemen kendimi atcam biyerdene geliyordu.Bigün dedim size bisey dicem.Nolur yanlış anlamayın.Muhabbetimiz de iyidir kadınla.Ters mers ama iyi kadın.Lütfen Esma okuyun.İyi gelecek.Evhamlarınız cok fazla dedim.(Kadın dar ediyordu bize buraları)Az evvel aradı bisey içim,cnm teşekkür ederim kendimi cok iyi hissediyorum son zamanlarda dedi.Allah razı olsun dedi.Nasıl sevindimmm
beren_naz senin nişanlın en baştan beri anlattığın kadarıyla bana rahat biri gibi geldi.
Yani hani sey olursa Olur, olduğu kadar tipler vardır ya.
Bilemedim bana öyle geldi rahat biri.
Hayırlısı olsun.
Bu esmaların mucizelerini okudukça ya da tanık oldukca cok seviniyorum.
Hoşuma gidiyor.
Içim huzur doluyor.
Yani hani okuyan kim varsa gercekden duyuyorum bunu.
InsAllah şifa olsun herkese.
Şuan sureler mesela bana cok iyi geliyor.
Özellikle 1 gün okumayayim kendimi böyle bi huzursuz suçlu eksik gibi hissediyorum.
1 tanede olsa açıp okuyorum.
Mesela 1 gün Rahman
1 gün Mülk
1 gün Vakia
1 gün Duhan
Neye sinirlendin ki o kadar. Sinirin geçmese bile gizli birikim yap bari.bırakırsan planladığın şeyleri yapamazsın canım.Ciddi bir karar aldım bugün itibari ile . Artık birikimle ilgili hiç birşey yapmayacağım ayrıca evin para durumu ile de ilgilenmeyeceğim kesin netim bu konuda. Yaptıklarım çabalarımın hiç olduğunu görüyorum sanki . Bende çevremde boş boş takılan Kadınlar gibi olmaya karar verdim hiç birşeyden haberi olmayan yiyip içip yatıp gezen kadınlardan. Bakalım belki böyle daha güzel olur herşey . Telefonumdan bankanın uygulamasını bile sildim o kadar boşverim . Bu ay eve tam 9 bin tl para girecek ama ben 1 tl bile kenara koyarsam ne olayım anca yalvaracak bana ki artık öyle
Hiç bir planım yoktu ki amacım yok yani. Hiç yapamam kendi kendime yemin ettimNeye sinirlendin ki o kadar. Sinirin geçmese bile gizli birikim yap bari.bırakırsan planladığın şeyleri yapamazsın canım.
Eşin mi bi şey dedi canım. Sen bilirsin yine de ama bak onu beklerken bile ne kadar özlüyorsun kaygılanıyorsun borçları kapatacaktın bu ay sen sanırım.Hiç bir planım yoktu ki amacım yok yani. Hiç yapamam kendi kendime yemin ettim
Kendi nasıl istiyorsa öyle yapsın linda ya birazda o kafa patlatsınEşin mi bi şey dedi canım. Sen bilirsin yine de ama bak onu beklerken bile ne kadar özlüyorsun kaygılanıyorsun borçları kapatacaktın bu ay sen sanırım.
Valla onlar bizim kadar kafa patlatmıyor orası kesin. Bende bazen ilgilenmeyeceğim diyorum ama ister istemez hesap kitap yapıyorum. Bazen ben bile diyorum kafayı sıyıracam az kaldı diye.Kendi nasıl istiyorsa öyle yapsın linda ya birazda o kafa patlatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?