Maaş yatmadan bin kere hesap yaparım şuraya bu buraya bu diye . Ama bak buraya yazıyorum bir haftaya kalmaz yalvarmaya başlayacak. Ki telefondan uygulamayı sildiğimi de bilmiyor ne harcasa görmüyorum hesapta kaç tl var bilmiyorum şuan mesela umrumda mı yooo hiç değilValla onlar bizim kadar kafa patlatmıyor orası kesin. Bende bazen ilgilenmeyeceğim diyorum ama ister istemez hesap kitap yapıyorum. Bazen ben bile diyorum kafayı sıyıracam az kaldı diye.
Cok sagol canim.Kizlar ben duanin gucune cok inanirim esmaul husna hayatimda 13 yildir var son donemde cok kopmustum yani gunde 100 200 ancak okurdum yenisini ogrenmez olmustum bu sayfayi okuya okuya gucumu toplamaya basladimberen_naz senin listende ihtiyacim olan seyler varmis cok tesekkur ederim hatirlattin dugun telasi zordur sen nisanlina takilma hepsi geciyor son gunler farkli oluyor moralini bozma tadini cikar o gunlerin geri gelmez canim
tr_lelli mutlaka kursa git ben o kdr seviniyorumki boyle cabalayan insanlari gordukce
ben de 1haftadır devam edıyorum yani şöyle devam edıyorum pespese her gün okumaya canım 1yasın suresı 1vakıa suresi. Allah nıyetımızı salıh kılsın ınsAllahBu esmaların mucizelerini okudukça ya da tanık oldukca cok seviniyorum.
Hoşuma gidiyor.
Içim huzur doluyor.
Yani hani okuyan kim varsa gercekden duyuyorum bunu.
InsAllah şifa olsun herkese.
Şuan sureler mesela bana cok iyi geliyor.
Özellikle 1 gün okumayayim kendimi böyle bi huzursuz suçlu eksik gibi hissediyorum.
1 tanede olsa açıp okuyorum.
Mesela 1 gün Rahman
1 gün Mülk
1 gün Vakia
1 gün Duhan
Hayırdır canım neden böyle bir karar aldınCiddi bir karar aldım bugün itibari ile . Artık birikimle ilgili hiç birşey yapmayacağım ayrıca evin para durumu ile de ilgilenmeyeceğim kesin netim bu konuda. Yaptıklarım çabalarımın hiç olduğunu görüyorum sanki . Bende çevremde boş boş takılan Kadınlar gibi olmaya karar verdim hiç birşeyden haberi olmayan yiyip içip yatıp gezen kadınlardan. Bakalım belki böyle daha güzel olur herşey . Telefonumdan bankanın uygulamasını bile sildim o kadar boşverim . Bu ay eve tam 9 bin tl para girecek ama ben 1 tl bile kenara koyarsam ne olayım anca yalvaracak bana ki artık öyle
Sinir etti beni tadımız kaçtı bende böyle bir karar aldım telefondan mobil bankayı bile sildim şimdi de aşk olur mu öyle şey şöyle böyle başladıkHayırdır canım neden böyle bir karar aldın
Anlıyorum seni canımSinir etti beni tadımız kaçtı bende böyle bir karar aldım telefondan mobil bankayı bile sildim şimdi de aşk olur mu öyle şey şöyle böyle başladık
Amin canim.ben de 1haftadır devam edıyorum yani şöyle devam edıyorum pespese her gün okumaya canım 1yasın suresı 1vakıa suresi. Allah nıyetımızı salıh kılsın ınsAllah
ramazan hatmımın pesıne aslında tekrar basladm ama henuz ıstıkrar saglayamadm onda okusam 1cüz okuyabılıyorum 1saatte
Biraz önce altın almaya gittik güya altın almayacaktık bu ay 9 bin tl para girecek eve sanki ne yapacaksa o parayı allahım yarabbimAnlıyorum seni canım
Az önce benimkinin de telefon elindeydi yatmış mı maaşın dedim
Niye dedi sert şekilde
Bugün maaş günü o yüzden sordum dedim şaşırarak
Mesaj gelmedi dedi
Ne meraksız adam
Maaş yatsa ney yatmasa ney modunda yani
İnternet bankacılığı altın hesabını kastediyorsan alma canım makas çok artıyor. Yarını bekle saat 9 da açılıyor piyasalar.Pazar günü altın alınıyor mu
Ellerine sağlık canımYine pazarın gözünü sevim uygun ve tazecik.
Erkenden pazarı gördüm geldim.
Patlıcan
Patates(10tl lik)kilosu 2.5tl idi
Sogan(10tl lik) kilosu 2.5tl idi
Taze soğan
Maydanoz
2 bağ karalahana
10tl lik mısır
Domates
Bahçe biberi kilosu 3.5tl(marketde gecen 8tl idi)
Armut(kilosu 3tl) 5liralik aldim
Kara erik kilosu 3.5tl 1 kilo aldim.
Oğluma yaş fındık 8tl kilosu 1 kilo aldim.
Bozuk paralarım vardi falan 60tl de pazar parası olarak ayirmistim.
Bitti hepsi
Bana 1.5-2 hafta gidecek kadar aldim.
Hafta içi su ekmek karpuz aliriz sadece.
Evde de salatalık karpuz falan var suan.
Poşetleri attim mutfağa
Mutfak toparlancak
Aldıklarım yerlescek.
Evi süpürcem
2 mak camasir asilcak.
Yemek yapicam
Dus alıcam hooop yine akşam oldu.
Eşim biraz kahveye çıkın dedi o cıktı simdi.
Aksamasa beraber cikariz.
Ay nerden başlasam oturdum kaldim.
Kuyumcu açıktı evetPazar günü altın alınıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?