- 27 Şubat 2013
- 14.806
- 42.314
- 798
Ayy neresi ya merak ettim
Kolay gelsin canim hoşgeldin.Merhabaaa ben geldiiiimmm uzun zamandır giremiyorum malummm benim kız bir hareketlendi durdurabilene aşk olsun. Evde iş yapabilene de bravoo nasıl gidiyor değişiklikler varmı. Hamile arkadaşlar doğurdumu yatırım birikimler ne durumda valla çalışmayınca niyese hesap yapmayı bıraktım koca çalışınca yemek rahat oluyormuş ondanmı bilemedim
Kizlar ben duanin gucune cok inanirim esmaul husna hayatimda 13 yildir var son donemde cok kopmustum yani gunde 100 200 ancak okurdum yenisini ogrenmez olmustum bu sayfayi okuya okuya gucumu toplamaya basladimberen_naz senin listende ihtiyacim olan seyler varmis cok tesekkur ederim hatirlattin dugun telasi zordur sen nisanlina takilma hepsi geciyor son gunler farkli oluyor moralini bozma tadini cikar o gunlerin geri gelmez canim
tr_lelli mutlaka kursa git ben o kdr seviniyorumki boyle cabalayan insanlari gordukce
Hayırlı olsun canimKızlar selam :)
Evimizi tuttuk.Tam da gönlümüze göre istediğimiz gibi ev tuttuk.4+1 , bir manzarası var balkona otur ormanlık köprü Harika.Balkonu manzarayı gördüm aşık oldum.
1250 ₺ kira bedeli 1250₺ depozito verdik.Emlakçı tanıdıktı 900₺ verdik emlakçıya normalde 1 kira bedeli kadar veriliyordu.Allah ödeme kolaylığı versin inş.Ebeveyn banyosunda ve normal banyoda duşa kabin yoktu ev sahibi onları yaptıracak.davlumbaz ve ankestre ocak taktıracak.Vestiyeri yok söz vermeyim ama onu da yapmaya çalışacağım dedi.Sizi sevdim dedi cam önlerine mermer yaptıracağım dedi.Odanın birinde balkon var cam balkon yaptırayım dedi yağmur suyu gelip de yerleri batırır dedi :) bikaç seneye kadar da mutfak balkonuna cam balkon yaptırırım dedi.Adam çok zengin bizim tuttuğumuz sitede 6 evi varmış başka lüks yerlerde 4 evi oteli vs varmış baya zengin adam.İyi birine benziyor.Biz de her ay düzenli öderiz sıkıntı olmaz zaten.
Ev eşyası da baktık tanıdık mağazadan tam karar veremedik ama seçtik Çarşamba gidip tam karar vereceğiz.Ekimde başlatacağız ödemesini ayda 1500 ya da 2000 ₺ olarak konuşacağız 20 ayda bitirmeye çalışacağız.
Allah ödeme kolaylığı versin inşallah :) Ama evimiz harika ya bir an evvel taşınıp oturmak istiyorum
Kızlar selam :)
Evimizi tuttuk.Tam da gönlümüze göre istediğimiz gibi ev tuttuk.4+1 , bir manzarası var balkona otur ormanlık köprü Harika.Balkonu manzarayı gördüm aşık oldum.
1250 ₺ kira bedeli 1250₺ depozito verdik.Emlakçı tanıdıktı 900₺ verdik emlakçıya normalde 1 kira bedeli kadar veriliyordu.Allah ödeme kolaylığı versin inş.Ebeveyn banyosunda ve normal banyoda duşa kabin yoktu ev sahibi onları yaptıracak.davlumbaz ve ankestre ocak taktıracak.Vestiyeri yok söz vermeyim ama onu da yapmaya çalışacağım dedi.Sizi sevdim dedi cam önlerine mermer yaptıracağım dedi.Odanın birinde balkon var cam balkon yaptırayım dedi yağmur suyu gelip de yerleri batırır dedi :) bikaç seneye kadar da mutfak balkonuna cam balkon yaptırırım dedi.Adam çok zengin bizim tuttuğumuz sitede 6 evi varmış başka lüks yerlerde 4 evi oteli vs varmış baya zengin adam.İyi birine benziyor.Biz de her ay düzenli öderiz sıkıntı olmaz zaten.
Ev eşyası da baktık tanıdık mağazadan tam karar veremedik ama seçtik Çarşamba gidip tam karar vereceğiz.Ekimde başlatacağız ödemesini ayda 1500 ya da 2000 ₺ olarak konuşacağız 20 ayda bitirmeye çalışacağız.
Allah ödeme kolaylığı versin inşallah :) Ama evimiz harika ya bir an evvel taşınıp oturmak istiyorum
Aynen cnmBu esmaların mucizelerini okudukça ya da tanık oldukca cok seviniyorum.
Hoşuma gidiyor.
Içim huzur doluyor.
Yani hani okuyan kim varsa gercekden duyuyorum bunu.
InsAllah şifa olsun herkese.
Şuan sureler mesela bana cok iyi geliyor.
Özellikle 1 gün okumayayim kendimi böyle bi huzursuz suçlu eksik gibi hissediyorum.
1 tanede olsa açıp okuyorum.
Mesela 1 gün Rahman
1 gün Mülk
1 gün Vakia
1 gün Duhan
Hayırlı uğurlu olsn cnm..GÜle güle oturun insAllahKızlar selam :)
Teşekkür ederim canım. Hamilelik sırasında bişey kullanmak istemiyorum. Bana da eczaneden nuxe marka güneş kremi vermişlerdi. Ama yakıcı güneşe çare olmadıSolente nın hamileler icin gunes kremi vardi.
Ben solente kullaniyorum koruyuculuğu iyi.
O lekeler hamilelik lekesi ise gecer doğumdan sonra.
Ama bazı güneş lekeleri kalıcı oluyor kremler falan fayda etmiyor.
Doğumdan sonra bi gözlem yap bakalim
Bu da değişikmiş. Yöntemi var mı peki? kuruyana kadar beklemek gibi.Birde elmayı soy rendele içine bir damla tahin ekle şahane olacak dene
Aynı diğeri gibi bekleyeceksin yıkamadan yüzünden çıkarıp sonrA yıkayacaksınBu da değişikmiş. Yöntemi var mı peki? kuruyana kadar beklemek gibi.
Benim onkoloji doktorum balik ye kirmizi et ye ama tavugu onermiyorum demisti. Bende tavugu cok severim zorlanmistim. Sonra babam benim icin koy tavugu satan bir yer buldu. O kadar zor pisiyor ki.. saatlerce bekliyorsun ama oylesi saglikli :)Tavuklara ilaç verip hemen büyütüyorlar
Organik tavuk sert ve eti kırmızısı olur
Market tVuğu kemikleri kolay kırılan ve yumuşak oluyor ilacın etkisi
Normalde yetişmesi 90 gün ama hareketsiz ortamda 30 günde yetiştirip kesiyorlar
Benim onkoloji doktorum balik ye kirmizi et ye ama tavugu onermiyorum demisti. Bende tavugu cok severim zorlanmistim. Sonra babam benim icin koy tavugu satan bir yer buldu. O kadar zor pisiyor ki.. saatlerce bekliyorsun ama oylesi saglikli :)
Yoğun isten üzerine evdeki maliye bakanlığı görevime geri dönmüş bulunuyorumvatana millete hayırlı olsun hahahah
başından ekmekle tuz cevir fakire ver canımYoğun isten üzerine evdeki maliye bakanlığı görevime geri dönmüş bulunuyorumvatana millete hayırlı olsun hahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?