Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ayy neresi ya merak ettim

Merhabaaa ben geldiiiimmm uzun zamandır giremiyorum malummm benim kız bir hareketlendi durdurabilene aşk olsun. Evde iş yapabilene de bravoo nasıl gidiyor değişiklikler varmı. Hamile arkadaşlar doğurdumu yatırım birikimler ne durumda valla çalışmayınca niyese hesap yapmayı bıraktım koca çalışınca yemek rahat oluyormuş ondanmı bilemedim

Kolay gelsin canim hoşgeldin.

E Esila09 Rica ederim canım bana da çok iyi geliyor esmalar.Maşallah işlerim rast geliyor.Nişanlımda anladı zaten gitmedi sadece annemlerin ve kendi annesigilin yanında çıkıştığım için içerledi.O konuda haklı idi yalnızken söylemeliydim neyse orta yolu bulduk :)

Kızlar selam :)

Evimizi tuttuk.Tam da gönlümüze göre istediğimiz gibi ev tuttuk.4+1 , bir manzarası var balkona otur ormanlık köprü Harika.Balkonu manzarayı gördüm aşık oldum.

1250 ₺ kira bedeli 1250₺ depozito verdik.Emlakçı tanıdıktı 900₺ verdik emlakçıya normalde 1 kira bedeli kadar veriliyordu.Allah ödeme kolaylığı versin inş.Ebeveyn banyosunda ve normal banyoda duşa kabin yoktu ev sahibi onları yaptıracak.davlumbaz ve ankestre ocak taktıracak.Vestiyeri yok söz vermeyim ama onu da yapmaya çalışacağım dedi.Sizi sevdim dedi cam önlerine mermer yaptıracağım dedi.Odanın birinde balkon var cam balkon yaptırayım dedi yağmur suyu gelip de yerleri batırır dedi :) bikaç seneye kadar da mutfak balkonuna cam balkon yaptırırım dedi.Adam çok zengin bizim tuttuğumuz sitede 6 evi varmış başka lüks yerlerde 4 evi oteli vs varmış baya zengin adam.İyi birine benziyor.Biz de her ay düzenli öderiz sıkıntı olmaz zaten.

Ev eşyası da baktık tanıdık mağazadan tam karar veremedik ama seçtik Çarşamba gidip tam karar vereceğiz.Ekimde başlatacağız ödemesini ayda 1500 ya da 2000 ₺ olarak konuşacağız 20 ayda bitirmeye çalışacağız.

Allah ödeme kolaylığı versin inşallah :) Ama evimiz harika ya bir an evvel taşınıp oturmak istiyorum

Hayırlı olsun canim
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.

Günaydın..
Esimi yolcu ettim.
Mutfağı topladim bulaşık ve c.mak çalıştırdım.
Yatakları kapattim.
Saat 9 dan sonra bi evi süpürürüm.
Arkadaşımın gelmesi 10:30 falan olur..
Biraz hamur yogurcam yine pişi yapicam hafif oluyor.

Bugün yemegim var.
Kafam rahat.

Günaydınnnn kıslar,

Ben de uyandım, duş aldım, ev toparladım, şimdi çamaşır attım kızımın beni çağırmasını bekliyorum :)

Haftasonu köydeydik, oradan döndüğümüzde sabah geç uyanıyo

210₺ masrafımız oldu ama dinleniyoruz, işe başlamadan önce iyi geldi bana da.

hayırlı olsun Allah gule gule oturmayı nasıp etsın

Aynen cnm
Ben çocuk isteğim için
Ya Latif
El vacid
Allahumme Ya Evvelu cekiyırum hergün.Duydukça sağlık için,huzur için ekliyırm listeme
Allah herkesin dualarını kabul etsin

Hayırlı uğurlu olsn cnm..GÜle güle oturun insAllah

Teşekkür ederim canım. Hamilelik sırasında bişey kullanmak istemiyorum. Bana da eczaneden nuxe marka güneş kremi vermişlerdi. Ama yakıcı güneşe çare olmadı Karbonat-yoğurt- limon kürünü daha uygulayamadım. Umarım o işe yarar.

Selam kızlar, ağustos sonunda bi ihtiyaca kullanmak için ayırdığım 700 tl var, tl de mi beklemeli sizce, altın almak olmaz da sanırım, dolar almak mantıklı mı? Rakam yüksek değil ama gün geçtikçe eriyor

Benim onkoloji doktorum balik ye kirmizi et ye ama tavugu onermiyorum demisti. Bende tavugu cok severim zorlanmistim. Sonra babam benim icin koy tavugu satan bir yer buldu. O kadar zor pisiyor ki.. saatlerce bekliyorsun ama oylesi saglikli :)

Benim onkoloji doktorum balik ye kirmizi et ye ama tavugu onermiyorum demisti. Bende tavugu cok severim zorlanmistim. Sonra babam benim icin koy tavugu satan bir yer buldu. O kadar zor pisiyor ki.. saatlerce bekliyorsun ama oylesi saglikli :)

Bende en son ne zmn tavuk yedim hatırlamıyorum en az altı ay vardır keşke köy tavugu bulsamda yesem tadını bilmeyiz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…