Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bu haftasonu evde şöyle bir dolaştım ve çoktandır ıvır zıvırı içine tıktığım bir çekmeceye el attım.
Ne yapmışım ben böyle diye hayretler içinde kaldım. Tam 1 poşet dolusu atılacak çıkardım. Aynı zamanda bir hatıra kutusu yapıp, bir de hamilelik sonrası kullanacağım kozmetik ürünlerini ayırdım.(Dolapta uygun yerlere koydum) Takılardan ve ojelerden atılacakları eledim.

Çoktandır aklımdaydı orayı adam etmek. Atmanın ferahlığını yaşadım. Şimdi elimin altında sadece kullanacağım eşyalar var.

Gelecek haftasonu sıra eşimin atmaya kıyamadığı ıvır zıvırlarda. :)

kızlar merhaba,
perşembe gece oğlum çok ateşlendi
pazar gününe kadar toparlanamadı
doktora git gel ev bayağı dağılmıştı
pazar günü eşim ile bir el attık
bayağı torparladık.
eşim süpürdü sildi bende topla toz al. 2 cam çok pisti onları sildim.
hafta içine de iki çeşit yemek ayarladım.
çamaşır yıkadım, bir posta daha yıkayıp ütüyü organiz eedersem .
işler bitmiş olur.
aldığım kadın eskiden çok güzel iş yapardı ama şimdi oyalanıyor.
iş uzayınca fazla veriyorum
açıkcası ondan yaptıgını düşündüm
eşim sağ olsun destek atınca bir süre almak istemiyorum.

Geçmiş olsun canim

Kızlar selam :) bu esmalar mucize.Şimdi şöyle oldu.Bizim çok samimi olmamakla beraber bir akrabanın kızının düğünü de benimle aynı günmüş.Duyunca tüh dedik insanlar bize mi oraya mı gitsin.Kalabalık güzel bir düğün olması isteğimiz.Geçen ben esmaları okurken dedim ki;Allah'ım inşallah iptal olur o gün başka gün olsun düğünleri :)

Aradan bikaç gün geçti.Dün bizim dernekte annemler görmüşler onları.Demişlerki biz düğünü ekime erteledik

Annem anlattı kızım dedi sen ellerini açtın dua ettin okudun düğün ertelenmiş :)

İyi oldu ya 1 ay sonra olacakmış onlarınki bizim düğünden sonra.Esmaları hiç bırakmamak lazım

Sevindim canim senin adina.
Bize tesadüf gibi geliyor ama hepsi tevafuk, tevekkül.
Biz elimizden geleni yapıcaz böyle gerisi Rabbime kalmıs.
Allah dua etmemize vesile olursa bize içimize bunu veriyorsa kabul edecegindendir.
Bizler o duayı etmeye nail olabildiysek olmuş saymaliyiz.
Hep buna inanıyorum ben.

Evet canım Allah kabul etmeyeceğim duayı ettirmezmiş herşeyin hayırlısı olsun derim hep duamı eder Allah 'a bırakırım.Çok şükür çoğu şeyde istediğim gibi oluyor.Maşallah

Yemeklerde bitti iyimi.
Yarın yine yemek faslı oy oy oy..

Esimin şoförlerinden birinin bahçesi var hep bisiler getirir verir.
2 çeşit erik ve armut getirmiş 1 poset.
Tam da erbaşlara göre.
Yesinler dursunlar.

Kurban icin 500tl kapora istiyorlar ay sonuna..
Eşim terlik ve sort alcam diyo tatil icin
Ben elbise istiyorum.
Yarın bi avm gezicez aksam bakalim bulursak artik.

Aynen cnm
Ben çocuk isteğim için
Ya Latif
El vacid
Allahumme Ya Evvelu cekiyırum hergün.Duydukça sağlık için,huzur için ekliyırm listeme
Allah herkesin dualarını kabul etsin

Ben de zamanında çok çekmiştim bu isimleri ve benzerlerini Dua ettim olmadı demek istemiyorum. Ne dualar etmiştim. Şimdi bir kızım var tek eksiğim onu doğurmamış olmak. Ve her gün binlerce kez şükür ediyorum rabbime belki de etmiş olduğum duaların karşılığıdır.hayırlısı diye dua etmek en güzeli. Rabbim sana da en güzel şekilde tattırsın inşallah.benzer dıyguları geçmişte hissettiğim için paylaşmak istedim

Canım senin hamilelik durumun ne oldu. Merak ettim

Hayırlı olsun rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…