- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
vergi dilimine girince zam hooop uçuyor yaaazam aldınmı ama bak temmuz ayı tüm memurlar zam aldı
vergi dilimine girince zam hooop uçuyor yaaa
neyseki maaslarımız iyi bin şükür halimize
aynen ck sukur arkadasımEvet ama sağlık olsun
Rızkın azı çoğu olmaz, gelene şükretmek bize tek yakışan
Hahaha bak bunu bi konuşayım öyle ucuza çalışmak olmaz dimizam aldınmı ama bak temmuz ayı tüm memurlar zam aldı
Ay aynen öyle hahahbaşından ekmekle tuz cevir fakire ver canımdün yemin ettim dedin ya biz de öyle derler
Et tırnaktan ayrılmaz
Sorun çabuk hallolsun büyümesin inş
Geçmiş olsun canimkızlar merhaba,
perşembe gece oğlum çok ateşlendi
pazar gününe kadar toparlanamadı
doktora git gel ev bayağı dağılmıştı
pazar günü eşim ile bir el attık
bayağı torparladık.
eşim süpürdü sildi bende topla toz al. 2 cam çok pisti onları sildim.
hafta içine de iki çeşit yemek ayarladım.
çamaşır yıkadım, bir posta daha yıkayıp ütüyü organiz eedersem .
işler bitmiş olur.
aldığım kadın eskiden çok güzel iş yapardı ama şimdi oyalanıyor.
iş uzayınca fazla veriyorum
açıkcası ondan yaptıgını düşündüm
eşim sağ olsun destek atınca bir süre almak istemiyorum.
Hayırlı uğurlu olsn cnm..GÜle güle oturun insAllah
Hayırlı olsun canim
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.
Sevindim canim senin adina.Kızlar selam :) bu esmalar mucize.Şimdi şöyle oldu.Bizim çok samimi olmamakla beraber bir akrabanın kızının düğünü de benimle aynı günmüş.Duyunca tüh dedik insanlar bize mi oraya mı gitsin.Kalabalık güzel bir düğün olması isteğimiz.Geçen ben esmaları okurken dedim ki;Allah'ım inşallah iptal olur o gün başka gün olsun düğünleri :)
Aradan bikaç gün geçti.Dün bizim dernekte annemler görmüşler onları.Demişlerki biz düğünü ekime erteledik
Annem anlattı kızım dedi sen ellerini açtın dua ettin okudun düğün ertelenmiş :)
İyi oldu ya 1 ay sonra olacakmış onlarınki bizim düğünden sonra.Esmaları hiç bırakmamak lazım
Sevindim canim senin adina.
Bize tesadüf gibi geliyor ama hepsi tevafuk, tevekkül.
Biz elimizden geleni yapıcaz böyle gerisi Rabbime kalmıs.
Allah dua etmemize vesile olursa bize içimize bunu veriyorsa kabul edecegindendir.
Bizler o duayı etmeye nail olabildiysek olmuş saymaliyiz.
Hep buna inanıyorum ben.
Aynen cnm
Ben çocuk isteğim için
Ya Latif
El vacid
Allahumme Ya Evvelu cekiyırum hergün.Duydukça sağlık için,huzur için ekliyırm listeme
Allah herkesin dualarını kabul etsin
Yemeklerde bitti iyimi.
Yarın yine yemek faslı oy oy oy..
Esimin şoförlerinden birinin bahçesi var hep bisiler getirir verir.
2 çeşit erik ve armut getirmiş 1 poset.
Tam da erbaşlara göre.
Yesinler dursunlar.
Kurban icin 500tl kapora istiyorlar ay sonuna..
Eşim terlik ve sort alcam diyo tatil icin
Ben elbise istiyorum.
Yarın bi avm gezicez aksam bakalim bulursak artik.
Kızlar selam :)
Evimizi tuttuk.Tam da gönlümüze göre istediğimiz gibi ev tuttuk.4+1 , bir manzarası var balkona otur ormanlık köprü Harika.Balkonu manzarayı gördüm aşık oldum.
1250 ₺ kira bedeli 1250₺ depozito verdik.Emlakçı tanıdıktı 900₺ verdik emlakçıya normalde 1 kira bedeli kadar veriliyordu.Allah ödeme kolaylığı versin inş.Ebeveyn banyosunda ve normal banyoda duşa kabin yoktu ev sahibi onları yaptıracak.davlumbaz ve ankestre ocak taktıracak.Vestiyeri yok söz vermeyim ama onu da yapmaya çalışacağım dedi.Sizi sevdim dedi cam önlerine mermer yaptıracağım dedi.Odanın birinde balkon var cam balkon yaptırayım dedi yağmur suyu gelip de yerleri batırır dedi :) bikaç seneye kadar da mutfak balkonuna cam balkon yaptırırım dedi.Adam çok zengin bizim tuttuğumuz sitede 6 evi varmış başka lüks yerlerde 4 evi oteli vs varmış baya zengin adam.İyi birine benziyor.Biz de her ay düzenli öderiz sıkıntı olmaz zaten.
Ev eşyası da baktık tanıdık mağazadan tam karar veremedik ama seçtik Çarşamba gidip tam karar vereceğiz.Ekimde başlatacağız ödemesini ayda 1500 ya da 2000 ₺ olarak konuşacağız 20 ayda bitirmeye çalışacağız.
Allah ödeme kolaylığı versin inşallah :) Ama evimiz harika ya bir an evvel taşınıp oturmak istiyorum
Hayırlı olsun rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.
Ben bebeğimi kaybettim canım :/Canım senin hamilelik durumun ne oldu. Merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?