- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
ne kadar guzel masAllah bnde kendımce ıstıkrarlı olmaya gayret edıyorum bırbırımızle boyle guzel bılgıleri paylastıkca cogalıyor Allah razı olsunUmarım sıkmamışımdır. Ben bu yaptıklarımı annemin de tüm sevdiklerimin de yapması için uğraşıyorum. Rabbim onlara da bu konuda birşeyler yapmak isteyenlere de nasip etsin inşallah.
Allah senden de razı olsun canım. Çok iyi bildiğimden değil Rabbim kabul etsin hepimizinkini insallahne kadar guzel masAllah bnde kendımce ıstıkrarlı olmaya gayret edıyorum bırbırımızle boyle guzel bılgıleri paylastıkca cogalıyor Allah razı olsun
canım buna üveys zikri deniyor sanırım faydasını gördün mü sakıncalı diye çok yorumlar okumuştum daTesbihin şöyle
100 tövbe istiğfar
En az 132 salavat
Bunları peygamberimiz sav den başlayıp istediğiniz evliyalara olmuslerinize yaşayan sevdiklerinize hediye edip euzü besmele çekip en az 100 tevhid çekiyoruz. Bu kadar
Benim geldiğim son nokta bu
Resim isterim göbüşününevet canım gerçekten geçiyor günler.. 30+2 olmuşum:) eskiden çok aktif olan ben ağır ağır hareket ediorum artık:) sezeryan olacağımı hesap edersek sanırım 8 hafta kadar zaman var..
Bende buraya bakmadan hemen ozelden yazdim buraya yazmışsın zaten.Internette arapçayı öğreten programlar var canım. Çok da güzel öğretiyor. Isırıp oradan da öğrenebilirsin.
Bir de Allahın bizden istediği Kuran-i Kerimi anlayıp ona uygun yaşamamız. Bunun için meal ile okuyup bitirmek benim de hedefim. Elmalili hamdi yazirin mealini tavsiye ediyorlar genellikle
Amin.Tellicim Allah kabul etsin inşallah.
Ben ilkin hiçbirşey bilmiyordum. Latinceden arada Yaşın süresini okurdum. Arapçadan okuyanlara imrenirdim. Sonra öğretmen arkadaşlar öğreten bir bayan hoca bulunca onlarla öğrenmeyi nasip etti Allah çok şükür. O aralar namaza da başladım. Her gün okunması gereken tespihler diye internetten bulup onları yapıyordum. Bir-kac esma-ül husna da hayatıma girdi. O ara bir de borclaromiz çoktu. Peygamberimiz sav. In borç duası var ona başladım. 1 sene için de borçlar yavaş yavaş eridi bitti şükür.
Hep borçluyduk ve artık çare sadece Allah'tandi. Duama icabet etti şükür. Allahummekfini bi helalike an haramike ammen sivake idi sanırım. Her gün aklıma geldikçe okudum.
Allah'a yaklaştıkça sıkıntılarım bur bir gitti. Sonraki sene hergun yaşın vakıa amme tebareke cuma .... hepsini hergun okudum okudum. Rabbim herşeyi kolaylaştırdı.
Ondan sonraki sene okunması en iyi gelen süreyi baya araştırdım
Fatiha idi her derda deva... hergun 100 defa okumayı Rabbim kısmet etti.
Fatiha ile Allah'tan hergun beni doğru yola iletmesini istedim. O da bana bir tesbih nasip etti. 4 yildir yaptigim tesbihim..
Estağfurullah.Umarım sıkmamışımdır. Ben bu yaptıklarımı annemin de tüm sevdiklerimin de yapması için uğraşıyorum. Rabbim onlara da bu konuda birşeyler yapmak isteyenlere de nasip etsin inşallah.
Araştırim canim.hasan tahsın feyızlının feyzulfurkan ısmıyle gecen Kuran ı kerım mealını tavsıye ederım kızlar cok anlasılır bır dılle yazılmıs ben de o mevcut
tr_lelli cim sana da tavsıyemdır
Sakıncası neymiş merak ettimde.canım buna üveys zikri deniyor sanırım faydasını gördün mü sakıncalı diye çok yorumlar okumuştum da
Çok şükür hayatta yaptığım en doğru seycanım buna üveys zikri deniyor sanırım faydasını gördün mü sakıncalı diye çok yorumlar okumuştum da
Hiç-bir sakıncası yok hayatım değişti benim. Diyorum ya 4 yıldır yapıyorum ben sabah akşam. Zikri verdiklerin devam edebilenler sayısız allah razı olsun diyorlarSakıncası neymiş merak ettimde.
canım bir sohbet videosu izlerken altta kötü yorumlar okmusutum insan ister istemez etkileniyor tabikiÇok sakıncalı mesela
Namaz kıl kül hakkı yeme gıybet etme aklından bile insanlar hakkinda kötü birşey geçirme günaha girme der. Hepsi kuranda var.
Dinimiz çok güzelmiş
Ben tarikatlara karşıyım sadece.canım bir sohbet videosu izlerken altta kötü yorumlar okmusutum insan ister istemez etkileniyor tabiki
efendimize salat,tövbe istiğfar etme in bi sakıncası olAmaz
Tabiki atarım sana bugünResim isterim göbüşünün
Yazışalım biz senle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?