Küçük Düşün Büyük Olsun!

Umarım sıkmamışımdır. Ben bu yaptıklarımı annemin de tüm sevdiklerimin de yapması için uğraşıyorum. Rabbim onlara da bu konuda birşeyler yapmak isteyenlere de nasip etsin inşallah.
ne kadar guzel masAllah bnde kendımce ıstıkrarlı olmaya gayret edıyorum bırbırımızle boyle guzel bılgıleri paylastıkca cogalıyor Allah razı olsun

ANLAMI:
”Allah’ım! Dünya ve ahirette gam ve kederden sana sığınırım.Acizlikten ve tembellikten sana sığınırım.Korkaklıktan ve cimrilikten sana sığınırım.Borç altında ezilmekten ve insanların beni aşağılamasından sana sığınırım”.

Zikir Allahi anmak demekmiş. Tarikatlardan vb dolayı zikir deyince bile irkilirdim. zikirden de korkuttular bizi.
Veyselkarane.com da yaptığım zikir. Onu da internetten buldum. Çok huzurlu mutluyum dünyaya ne için gelmişiz. Herşey anlam kazandı zihnimde

canım buna üveys zikri deniyor sanırım faydasını gördün mü sakıncalı diye çok yorumlar okumuştum da

Bende buraya bakmadan hemen ozelden yazdim buraya yazmışsın zaten.
Çok teşekkür ederim.
Amin.

Çok seviniyorum inanın kendime olmuş gibi bu mucizeleri yasayanlara.
Rabbim yolundan ayirmasin.

Umarım sıkmamışımdır. Ben bu yaptıklarımı annemin de tüm sevdiklerimin de yapması için uğraşıyorum. Rabbim onlara da bu konuda birşeyler yapmak isteyenlere de nasip etsin inşallah.
Estağfurullah.
Ne iyi ettiniz ya.
Ben böyle okudukça öğrendikçe araştırdıkça dahada huzur doluyorum.

hasan tahsın feyızlının feyzulfurkan ısmıyle gecen Kuran ı kerım mealını tavsıye ederım kızlar cok anlasılır bır dılle yazılmıs ben de o mevcut
tr_lelli cim sana da tavsıyemdır
Araştırim canim.
Bilip bilmeden almim.
Bakım içeriğine teşekkür ederim.

Oğlum bugün dediki;

Anne sen bugun mutfaktan hic çikamadin!.

Vallahi öyle oldu.
Pilav, etsote, taze fasulye.
Lahanayıda haşladım ama sarmadim.
Belki buzluğa koyarım sarmam
Sararsam diğer yemekler yenmez.

Sonra şekerpare ve makarna salatası yaptim.
Bulasiklarla cebellestim.
Gel de çık mutfaktan simdi.
Saat bu saat oldu ezan okudu.

Görümcem msj attı.
Napiyosun falan diye.
Bu da yalnız kaldıkça bana sariyo :)
geliniylemi arasını iyi değil nedir.

Bende yemek falan diye yazdım öyle.
Yarın macı varsa X'in gidelim mi yine bizde sahile dedi.
Sorim aksam varsa olur gideriz dedim.

Iyi alisti.

Çıkarcı tarikatların uydurmaları para için onlar da herşey. Uveysler kimseden birşey talep etmez. Sadece Allahi anın der.

Isın içinde para varsa kaçarım ben.

Kuran-i kerim sabah akşam Allahi anın der. Peygamberimiz sav. Her gün tevbe edermiş Onun sunneti tevbe de
La ilahe illallah da en efdal zikirdir. Elhamdülillah zikirdeyim.Rabbimi sevdirdi bana bu zikir. Onu sevdiğim için anıyordu

Tellicim sağol canım. Ben bir dua sitesinde gördüm ilkin zikri. Orda 313 ayet-el kürsü okunuyordu ya da yunus a.s. duası. Onları okuyordum o sitede. Ben zikri orda buldum . Yazan kimse Rabbim razı olsun ondan.

Çok sakıncalı mesela
Namaz kıl kül hakkı yeme gıybet etme aklından bile insanlar hakkinda kötü birşey geçirme günaha girme der. Hepsi kuranda var.
Dinimiz çok güzelmiş
canım bir sohbet videosu izlerken altta kötü yorumlar okmusutum insan ister istemez etkileniyor tabiki
efendimize salat,tövbe istiğfar etme in bi sakıncası olAmaz

canım bir sohbet videosu izlerken altta kötü yorumlar okmusutum insan ister istemez etkileniyor tabiki
efendimize salat,tövbe istiğfar etme in bi sakıncası olAmaz
Ben tarikatlara karşıyım sadece.
Ama dualar, çekilme sayıları vakitleri hep araştırırım okurum.
Ama x tarikatı yok x şeyhi boyle şeyleri sevmiyorum

Günaydın
Dün esimle magza gezdik
O terlik ben elbise aldim.
Ikisine 100tl verdik.

Bugünde hava serin başka semte gidiyorum.
Dolaşcam magza gezicem.
Pareo bakicam bir de bayramda giymelik bluz bakicam şöyle volanlı çiçekli..

Bu sene taktım çiçekler volanlar.
Çok hoşuma gidiyor
Biz tatilden dönüyoruz bayram geliyor sonra memleket derken daha cikamam.
Tek basima kafama gore takilcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…