Canim ben yaptim arkadaşlarımada kahvaltıda çıkardım cok beğenildi.tuz sarımsak sirke olanı denemek istiyorum.
tavsiyen için tşke derim
bende valla gaza geliyorumsen böyle anlattıkça ben iş yerinde gaza geliyorum vallaha :)
keşke bende evde olsam da bunları yapsam tabi akşama kalıyor bütün işler
Ooo ballısın valla :) iyi olmuş.günaydın kızlar son msjları okuyamadım henuz
hastaneden bıldırıyorum
burda bı ozel hastane var sana ozel kart verıyolar 500tlydı gecen yıl almıstm 1yıl boyunca muayene15tl ozel tahlıl fılm olmadıkca para vermıyosun.bn de yaptırmıstm son 9gununkalmıs gıdımde dahılıyeye tekrar kan tahlılı yaptırım ddm dr da cok ıyı.
dedım boyle boyle kart bıtıyo bı tahlıl yaptırım muayene olım ddm madem oyle kartı kullanalm dedi 875liralık check up yazdı ucretsizsadece 15tl verdm muayeneye.
ay sevındım ya vermese vermezdi ınsAllah sorunlarda guzel cıkar
4Canım Yapiyorum yapiyorum yine daginik geliyor ev.
Sürekli evde olduğumuzdan sanirim.
Yani yaparken dagiliyor.
Toplayıp evden çıkmak lazım sanirim :)
Hergün rutin ev süpürme,bulaşık yıkama, ortalık toparlama yapiyorum.
2gunde 1 (bu ara hergun) yemek yapiyorum.
Her hafta mutlaka bir hamur isi yapiyorum.
Toz alma vileda sık yapiyorum.
Ama sanki arkamı dönüyorum yine dağılıyor.
Şuan lavaboya yine bulaşık cikti(oglum yemek yedi, meşrubat içti, tencere bosaldi falan)
Çamaşırları topladim kurumuşlar hemen katlanacak.
Oturma odasını düzelttim oglum uzanmış bozmus.
Yastığı falan atmış asagi.
Balkonu sabah supurdum vileda yaptim mermerine kuş pislemiş falan falan.
Bunlarda beni geriyor.
Hiç şöyle tamam herşey yerli yerinde 1 gunu aksam ettiremiyoruz neredeyse.
Boşver canım ya. Allah sağlık sıhhat versin. Ne güzel ağız tadıyla yenilen yemekler, huzurlu, mutlu yuva göstergesi bunlar. Bazen ben de kendimi kaybeder derecede temizliğe başlıyorum,kirlenince sinirleniyorum. Sonra kendimi durdurup,sakin olup evimin huzurumun mutluluğumun tadını çıkarmaya çalışıyorum.Annemde kiziyor.
Ama böyle hani halıda bi ip , yerde sac,bisi yani
Mutfakda kırıntı falan gorunce tahammulum yok.
O beni cok rahatsiz ediyor.
Günlük dikey süpürge kullaniyorum.
Elim kolum diyebilirim.
Balkona banyoya kadar supuruyorum.
Ya ben kendimi titiz olarak gormuyorumda takintiliyim.
Yastıkları örtüyü sık duzeltirim.
Çamaşır sık yikarim.
Evdeysem hergun süpürge acarim falan.
Bu hafta yağmurdan sebep cam silmedim silcektim sozde.
Önlerini çerçevesini sildim sadece.
Mutfak cekmecesinin yan bölümünü silmemişim gecen o gozume battı yemek yerken açık kalmıştı çekmece kalktım yemeğimi bırakıp hemen bi bezle sildim.
Lekelenmis.
Misal oraya biri gelip bakacagindan degil ama beni rahatsız ediyor.
Rabbim şifa versin canim.4
Boşver canım ya. Allah sağlık sıhhat versin. Ne güzel ağız tadıyla yenilen yemekler, huzurlu, mutlu yuva göstergesi bunlar. Bazen ben de kendimi kaybeder derecede temizliğe başlıyorum,kirlenince sinirleniyorum. Sonra kendimi durdurup,sakin olup evimin huzurumun mutluluğumun tadını çıkarmaya çalışıyorum.
Arkadaşlarımdan birinin babasının son evrede kanser olduğunu öğrendik. Biraz duygusallaştım kusura bakma tatlım.
Of çok sinirleniyorum eşine. Ne kadar vicdansızmama yiyince ya da sağdığım sütü verince 2 saate yakın uyuyor Çok bunaldım ya bebeğe yetişmeye çalışıyorum Eve yetişmeye çalışıyorum yemeye yetişmeye çalışıyorum eşimden yardım istiyorum ama yardım etmiyor ya. Bir de akrabaları gelmiş Başka şehirden Bana utanmadan evi topla diyor Nasıl toplayacağım bir söyler misin Bebek kucağımdan inmiyor zaten çamaşırları topla dedim balkondan onu bile yapmadı Herşeyi ayağına gelsin istiyor bir akşam yemeğinde bebeği emzirirken sofrayı topluyor sadece bir de bana yemek yapma istemez diyor sadece tek is sana yemek yapmak mı. Çamaşır yıkayıp katlamak evi toparlamak bile çok zahmet zaten zahmet dediğim vakit alan şeyler sadece vaktim olsa yaparım bunaldım ya
hayırlı olsun canım. 44000 biraz yüksek bir rakam sorması ayıptır neden tuttu o kadar neler aldınız?
Nureddin yıldızın kitaplarını önerebilirimKizlar bisi sorcam.
Allah de ötesini bırak
Bana Allah yeter
Rabbin icin sabret(uğur kosar)
Bu tarz Uğur Koşar kitapları gibi anlatimli dini icerikli önerebileceginiz kitaplar var mi?
B Bugunneselibirgun canim lohusasin daha esine cok kizmak istiyorum yorum yapmım diyorum üzülme diye.
Ama neden bukadar düşüncesiz ve acımasız?
Yani ne bilim insan sevdiğine kıyamaz ya.
Siz severek mi evlendiniz?
Ben esimi kahvaltısız yollamam genelde
Ama oglum yeni doğduğu zaman uyku düzenim allak bullakdi.
Sürekli bisi hazırlama, yapma, boşver ne olsa yerim dediğini hep hatirlarim.
Ki esim hani normalde de sıkıntılı bir tip degildir.
Ama o dönem sen bebeğimize bak sadece modundaydi.
Niye yemek yok
Niye su şöyle bu böyle hic sormadi.
(Ben k.v çektim o ayri başımdaydı zebani gibi)
Yani eş bu hayat arkadaşı
O evlat ikinizin bunu neden yapiyor.
Dusuncesiz mi ? işinemi gelmiyor eziyet mi etmeye calisiyor anlayamadım sana.
@tr_ lelli
vallahi bende kendimi zor tutuyorum soylememek icin
B Bugunneselibirgun
eşin seni gercekten seviyor mu ya da vicdani var mi vu yaşananlar gercek mi nasil dayanıyorsun ya da neden diye bakakaliyorum
Bende cakisirken daha az temizlik yapiyordum yine de temiz oluyordu surekli evde olunca gozune biseyler batiyor surekli temizlik yapasin geliyorCanım Yapiyorum yapiyorum yine daginik geliyor ev.
Sürekli evde olduğumuzdan sanirim.
Yani yaparken dagiliyor.
Toplayıp evden çıkmak lazım sanirim :)
Hergün rutin ev süpürme,bulaşık yıkama, ortalık toparlama yapiyorum.
2gunde 1 (bu ara hergun) yemek yapiyorum.
Her hafta mutlaka bir hamur isi yapiyorum.
Toz alma vileda sık yapiyorum.
Ama sanki arkamı dönüyorum yine dağılıyor.
Şuan lavaboya yine bulaşık cikti(oglum yemek yedi, meşrubat içti, tencere bosaldi falan)
Çamaşırları topladim kurumuşlar hemen katlanacak.
Oturma odasını düzelttim oglum uzanmış bozmus.
Yastığı falan atmış asagi.
Balkonu sabah supurdum vileda yaptim mermerine kuş pislemiş falan falan.
Bunlarda beni geriyor.
Hiç şöyle tamam herşey yerli yerinde 1 gunu aksam ettiremiyoruz neredeyse.
Hayirli olsun sağlıkla huzurla eskitin ins ama açıkçası banada rakam yüksek geldi...Sağol cnm çamaşır makinesi, buzdolabı, bulaşık makinesi, ankastre fırın, salon için koltuk takımı oturma odasına köşe takımı yatak odası karyola baZası yatak, tv ünitesi, yemek odası takımı masa sandalyesi aldık gümüşlük almadık.Bunlar taksitli olunca biraz fazla oldu galiba.Tanıdık mağaza dedi nişanlım ben de ordan alalım dedim taksit taksit ödeme imkanı var diye.Koltuk takımı 10000 ne geldi aslında o rakama çok güzel koltuk takımı alınabilirdi toptan alınca böyle oldu.Oturma odasına köşe takımı da pahalı oldu diğerleri uygun da.Neyse hayırlısı aldık artık.3 ay sonra başlayacak ödeme 2000₺ 22 ay
Hayirli olsun sağlıkla huzurla eskitin ins ama açıkçası banada rakam yüksek geldi...
ugur cosarın kıtabını ben de almıstım ama tv de ızledım konusmalrı hosuma gtmedı canımKizlar bisi sorcam.
Allah de ötesini bırak
Bana Allah yeter
Rabbin icin sabret(uğur kosar)
Bu tarz Uğur Koşar kitapları gibi anlatimli dini icerikli önerebileceginiz kitaplar var mi?
tr_lelli Beyaz sabir ve beyaz sir kitaplarini alsan sen seversin diye dusunuyorum bence bi arastir :)
Kızlar cok tesekkur ederim.ugur cosarın kıtabını ben de almıstım ama tv de ızledım konusmalrı hosuma gtmedı canım
nouman alı khan ın dırılt kalbını kıtabını onerırım ben cok sevmıstım,ayrıca nette vıdeoları falan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?