- 19 Ağustos 2017
- 409
- 842
- 53
- 42
Ay canım sana ne diyeceğimi inan bilemiyorum diğer arkadaşların dediği gibi herşey senin esinde bitiyor ben böyle şeyler görmediğim için çok üzülüyorum sana kendini dik tutmaya çalış zor bir süreçtesin yapabildiğin kadarını yap söylesende yapmiyacak zaten bari sinir olma kayınvalidenlerede gidersen daha sinir olcaksın yine sen bilirsin ama yaşın küçük diye tahmin ediyorum şimdi dirayetli davranmazan ilerki zamanlarda daha güç olucak yaşarken zor ama ilerde kimseye muhtac olmadan ayaklarının üstünde durduğunu herkese göstermiş olucan kimseyle kötü ol demiyorum böyle insanlarla haklı olsan bile haksız duruma düşücen daha çok yıprancan kavga etme kimseyi duzeltemezsin yapabildiğin kadarını yap işler bitmez bebisine yogunlaş şu anda senin ona onun sana ihtiyacı var zaman gecicek sen başardım diyeceksinmama yiyince ya da sağdığım sütü verince 2 saate yakın uyuyor Çok bunaldım ya bebeğe yetişmeye çalışıyorum Eve yetişmeye çalışıyorum yemeye yetişmeye çalışıyorum eşimden yardım istiyorum ama yardım etmiyor ya. Bir de akrabaları gelmiş Başka şehirden Bana utanmadan evi topla diyor Nasıl toplayacağım bir söyler misin Bebek kucağımdan inmiyor zaten çamaşırları topla dedim balkondan onu bile yapmadı Herşeyi ayağına gelsin istiyor bir akşam yemeğinde bebeği emzirirken sofrayı topluyor sadece bir de bana yemek yapma istemez diyor sadece tek is sana yemek yapmak mı. Çamaşır yıkayıp katlamak evi toparlamak bile çok zahmet zaten zahmet dediğim vakit alan şeyler sadece vaktim olsa yaparım bunaldım ya
Aman iyi olsun. Karaciger sorunuda sarilik gecirmesine neden olabilir. Ama doktor takibindeyse korkma. Her sey iyi olacak. Saglicakla..Ilaç veriyorum canm şimdilik takip altinda
Yoo suclasalarsa esime izah ettim.G
Anne baba senin iyiligini dusunur elbette sevmedigin insanlar ne kadar uzaginda olursa o kadar huzur bulursun cok fazla da dikkatlari uzerine cekmeden uzaklastir sona biz iyi davranıyoruz ama o istemiyor diye seni suclamasinlar
hayırlı olsun canım. 44000 biraz yüksek bir rakam sorması ayıptır neden tuttu o kadar neler aldınız?Kızlar iyi akşamlar bugün iş çıkışı iş arkadaşımızın bebişini görmeye gittik.60₺ topladık yarım altın aldık taktık.1,5 saat oturup kalktık.
Eski nişanlım evlenmiş benden 8 yaş küçük bir kızla ama benden çirkin merak ediyordum adı ne kaç yaşında güzel mi diye.Bugün baktım fotosuna beğenmedimEski üzgün halim olsa üzülürdüm galiba ama artık çok şükür mutlu olduğumdan etkilenmedim.
Kızlar ev için eşya aldık tanıdık bir mağazadan 44000₺ tuttu beyaz eşya da var içinde.3 ay sonra ödemeye başlayacağız ayda 2000₺ taksitle 22 ay.Kira da 1250₺ +100 aidat.Benim kredimin biri bitecek 1000 ₺ kredim kalacak 2,5 yıl var daha 9000₺ kk borcum var.Nişanlımın da araba taksiti var son 5 ay kalmış 3300₺ biraz sıkışacağız ama hallederiz ya halı perde daha alınmadı onlar da sonra ev dizince bakacağız.Daha balayısı var
Bu yıl yükselme sınavına gireceğim.İnşallah kazanırım da maaşım da artar ocaktan itibaren
Çok iyi olmuş canim.günaydın kızlar son msjları okuyamadım henuz
hastaneden bıldırıyorum
burda bı ozel hastane var sana ozel kart verıyolar 500tlydı gecen yıl almıstm 1yıl boyunca muayene15tl ozel tahlıl fılm olmadıkca para vermıyosun.bn de yaptırmıstm son 9gununkalmıs gıdımde dahılıyeye tekrar kan tahlılı yaptırım ddm dr da cok ıyı.
dedım boyle boyle kart bıtıyo bı tahlıl yaptırım muayene olım ddm madem oyle kartı kullanalm dedi 875liralık check up yazdı ucretsizsadece 15tl verdm muayeneye.
ay sevındım ya vermese vermezdi ınsAllah sorunlarda guzel cıkar
bnde asırı kan dusuklugu var canım kan uretılıyo ama depolamıyomus normalde bu depo degeri 12minimumÇok iyi olmuş canim.
Düzenli yaptırmak lazim.
Kan testlerimi her sene yaptırıyorum ben artik.
Ekg vs her sene cektircem.
Geçmiş olsun canim.bnde asırı kan dusuklugu var canım kan uretılıyo ama depolamıyomus normalde bu depo degeri 12minimum
benim 4tü ılac kullandm 6ya cıktı
ama ılacları ıhmal edıyorum basım donmeye basladı yıne basladm ılaca.son bi baktırım ddm hanı tekrar kart cıkartana kadar
sagol canım
Canım bizim bebek çok şükür sarılık gecrmedi ama Gözlerinde çok hafif Sarılık varAman iyi olsun. Karaciger sorunuda sarilik gecirmesine neden olabilir. Ama doktor takibindeyse korkma. Her sey iyi olacak. Saglicakla..
sen böyle anlattıkça ben iş yerinde gaza geliyorum vallaha :)Etli patates yemeği ve erişte makarnadan yaptim.
Kek attim firinada.
Evi supurdum.
Çamaşır astim.
Bulasik mak. Bosalttim.
Wc ve banyo kaldi.
Sonra kendime kahve yapıp uzanicam.
Canım Yapiyorum yapiyorum yine daginik geliyor ev.sen böyle anlattıkça ben iş yerinde gaza geliyorum vallaha :)
keşke bende evde olsam da bunları yapsam tabi akşama kalıyor bütün işler
ama sen her gün her gün yapıyorsun canım benim yaCanım Yapiyorum yapiyorum yine daginik geliyor ev.
Sürekli evde olduğumuzdan sanirim.
Yani yaparken dagiliyor.
Toplayıp evden çıkmak lazım sanirim :)
Hergün rutin ev süpürme,bulaşık yıkama, ortalık toparlama yapiyorum.
2gunde 1 (bu ara hergun) yemek yapiyorum.
Her hafta mutlaka bir hamur isi yapiyorum.
Toz alma vileda sık yapiyorum.
Ama sanki arkamı dönüyorum yine dağılıyor.
Şuan lavaboya yine bulaşık cikti(oglum yemek yedi, meşrubat içti, tencere bosaldi falan)
Çamaşırları topladim kurumuşlar hemen katlanacak.
Oturma odasını düzelttim oglum uzanmış bozmus.
Yastığı falan atmış asagi.
Balkonu sabah supurdum vileda yaptim mermerine kuş pislemiş falan falan.
Bunlarda beni geriyor.
Hiç şöyle tamam herşey yerli yerinde 1 gunu aksam ettiremiyoruz neredeyse.
Annemde kiziyor.ama sen her gün her gün yapıyorsun canım benim ya
her gün yapmasan olmaz mı
ya da çok titizsin
valla evde olsam her gün yapamam
bana haftada 1 süpürge yetiyor bi de vileda toz tamam
ortalık toparlamayı da her gün 10 dk yapıyorum valla olduğu kadar napim
bi de bana gelen giden pek olmuyor ondan da rahatım biraz
ama sana maşallah ya her gün her gün yorma bu kadar kendini ilerde deme sonra keşke bu kadar yapmayaydım diye
annemden biliyorum çok pişman o şimdi geçen yıllara ömrüm temizlikle geçti der canım benim.
vışşşş kızım sen bildiğin titizsin valla yaAnnemde kiziyor.
Ama böyle hani halıda bi ip , yerde sac,bisi yani
Mutfakda kırıntı falan gorunce tahammulum yok.
O beni cok rahatsiz ediyor.
Günlük dikey süpürge kullaniyorum.
Elim kolum diyebilirim.
Balkona banyoya kadar supuruyorum.
Ya ben kendimi titiz olarak gormuyorumda takintiliyim.
Yastıkları örtüyü sık duzeltirim.
Çamaşır sık yikarim.
Evdeysem hergun süpürge acarim falan.
Bu hafta yağmurdan sebep cam silmedim silcektim sozde.
Önlerini çerçevesini sildim sadece.
Mutfak cekmecesinin yan bölümünü silmemişim gecen o gozume battı yemek yerken açık kalmıştı çekmece kalktım yemeğimi bırakıp hemen bi bezle sildim.
Lekelenmis.
Misal oraya biri gelip bakacagindan degil ama beni rahatsız ediyor.
Uslu bebis olsun uzmesin annecigini insallah.tr_lelli eline koluna sağlık
Bende banyoya tezgahın üstüne kadar süpürge tutuyorum
Bugün bebisim biraz uyudu
Çok şükür.
Toz süpürge yaptıım.balkon yıkadım çamaşır serdim kuruttum yerleştirdim
Bebisinlileri de yikadm
Yok yae titizler cok fena.vışşşş kızım sen bildiğin titizsin valla ya
ay yok yapamam ben sen kadar bana yaptırsan oturur ağlarım ben yeter ama diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?