Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ugur kosari dinlemeye gittim
Bana yazdiklarini hissettiremedi
Ayrica yanindaki asistani beni sasirtti ondan sonra biraktim
Aslinda baska bir yazar var malum orgutten aralik olaylarindan sonra ayrildi kitapevlerinden cikarildi tavri cok netti
O yazar beni cok degistirdi cok dusundurdu
Tanri sana kusmedi ve kil beni ey namaz en sevdigim kitaplari
Birde kemal sayar okumayi cok severdim

Evet koltuk takımı fazla imiş. Bir de iki odaya almışsınız. Hep tek oda kullanılıyor aslında. Allah kolaylık versin ödemeleriniz su gibi geçip gitsin, güle güle oturun inşallah.

beren_naz iyi gunlerde agiz tadiyla mutlu oturun ins

B Bugunneselibirgun
canim mukemmelliyetci olma isine yarayacak kadar iş yap oncelik bebegin ve sensin inan cocuk yokken calisip eve gelir deliler gibi temizlik yapardim gece yarisina kadar haftada 3 gun.
sonradan agrilar cikti vucutta saglik önemli .. Tatli canini sikma rabbim gonlunu feraha aileni huzura ulastirsin

Amin canım inşallah...
Akşam kv lere gittik.
Eve gelince bir üşüme bir titreme...
Uyuşukluk vücudumda
Şuan ölçtüm ateşim var.
Lohusayken insan hastalığa daha çabuk kapılırmış o yuzde disari çıkmayın diyorlarmış.keske gitmeseydim şimdi eşime söylesem çocuğa baakamiyosunuz olcak. Eşim bebeği onlara bırakıcak hastaneye gitmek icin

Allah kabul etsin canım
Ada cayı yak evde,kötü enerjiyi alır.Nazara da iyi gelirmiss.

selam. ya bilen varmi kan dusuklugu . kan degerim 9 cikti. normalde 12 olmasi gerek en dusuk. dusukluk tansiyonu yukseltirmi. benim cok guzel olan tansiyonum 12 -8 cikiyo. 10-6 falandi hep

selam. ya bilen varmi kan dusuklugu . kan degerim 9 cikti. normalde 12 olmasi gerek en dusuk. dusukluk tansiyonu yukseltirmi. benim cok guzel olan tansiyonum 12 -8 cikiyo. 10-6 falandi hep
benım kan depolamam 6canım o da ılacla 6ya cıktı ama herhangı bi tansıyon sıkayetım yok bence bır kac gun tansıyonunu sabah aksm duzenlı olc.haftaiçi de dahılıyeye gıt sonuclarını gosterrsn gerekırse baska tahlıller olur

günaydın kızlar.. nasılsınız bakim.. son dönemlerde çokm zorlanıyorum hem işte hem ev işlerinde.. eve gidince anca bi yemek yapıyorum o kadar.. eşim sağolsun ciddi destekçim.. o sofrayı kurar, kaldırır tezgahı toplar makinaya dizer. çamaşır makinasını boşaltır hatta serer.
dün akşam yemeğim vardı, işten eve gidince bi ayran yaptım, biraz salata yaptım.. yedik.. arkadaşlar aradı ev için hayırlı olsuna.. sağolsunlar.. biri çok tatlı çay bardakları ve altlıkları getirmiş. diğeri de tepsi getirmiş.. ihtiyacım yoktu koydum kilere.
kayınvaldem aradı kzılarla beraber ne zaman istersen gelelim evi temizleyelim, bi kaç yemek yapıp koyalım dolaba dedi. Allah razı olsun düşünmeleri yeter. şuan gerek yok ama bi kaç haftaya yardım isterim muhakkak dedim..
kv çok güzel içli köfte yapar. rica ederim yapar dondurucuya atarım. görümcelerimde evi detaylı temizlerler.. bu konuda haklarını yiyemem destekleri var..

Allah kabul etsin canım
Ada cayı yak evde,kötü enerjiyi alır.Nazara da iyi gelirmiss.
Vallahi bisi yapmam gerek.
Durup dururken tartıştık arabada

Hatta esim bile anlayamadi.
Ne yükseldin birden ben naptın sana dedi.
Sus dedim konuşma benimle mumkunse.

Konuşmuyorum suan
Sebep sorsanız sebep yok.

Bana göre sebep:
Kulaklık vardi bende biai sordu biraz sanirim sesim yuksek çıktı esimde insanlar var biraz alçak dedi.
Ordan bozuldum.
Sonra
Adam yuruyordu ben dinlenim diye bankda oturdum.

Sonra o beni bankda görememiş oturmuş sigara yakmış bende çıkışta bekliyorum onu herkes geçiyor bu yok.
O da ben tur atıyorum sanmış burdan görürüm diye.

Ben ağaç oldum senin keyfini mi bekliycem sen buraya yürümeye degil keyif yapmaya geliyorsun diye cattim.
Bir de dışarıdayız hic sevmem yani.

Ama beni geren bence gorumcem kadin beni kötü etkiliyor sanirim.
Kötü enerjisi banada bulaştı.

Çünkü aklıma geliyor dengesizlikleri.

Dua edim bugun bol bol mübarek gun.

Zaten Her namaz arkası Allahım kötü insanlara fırsat verme.
Evimden cocugumdan sevdiklerinden uzak tut diye dua ediyorum.

Kan eksikliği demir e baglidir.

Damarlarda gerekli kan gezinmediginde:

Halsizlik, üşüme, stres, çarpıntı, nefes darligi, birşey yapmama isteksizliği yani üşenme gibi şeyler ortaya cikar.
O çarpıntılar nefes darliklarida tansiyonunu etkileyebilir.

Düzenli ilaç kullanıp ve besin desteğiyle kan depolarını doldurunca tansiyonun normale doner.

Geçmiş olsun

Son düzenleme:
maddi açıdan bu ay ve önümüzdeki ay sıkışık geçecek.. geçen aylar gibi altın alamadım.. ama şükür aldıklrım duruyor.. inşallah bozdurmak zorunda kalmayız da..
Bizde ne alabiliyoruz ne bozduruyoruz ite kaka ayları çıkarıyoruz resmen.
Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…