ugur cosarın kıtabını ben de almıstım ama tv de ızledım konusmalrı hosuma gtmedı canım
nouman alı khan ın dırılt kalbını kıtabını onerırım ben cok sevmıstım,ayrıca nette vıdeoları falan var
Evet koltuk takımı fazla imiş. Bir de iki odaya almışsınız. Hep tek oda kullanılıyor aslında. Allah kolaylık versin ödemeleriniz su gibi geçip gitsin, güle güle oturun inşallah.Sağol cnm çamaşır makinesi, buzdolabı, bulaşık makinesi, ankastre fırın, salon için koltuk takımı oturma odasına köşe takımı yatak odası karyola baZası yatak, tv ünitesi, yemek odası takımı masa sandalyesi aldık gümüşlük almadık.Bunlar taksitli olunca biraz fazla oldu galiba.Tanıdık mağaza dedi nişanlım ben de ordan alalım dedim taksit taksit ödeme imkanı var diye.Koltuk takımı 10000 ne geldi aslında o rakama çok güzel koltuk takımı alınabilirdi toptan alınca böyle oldu.Oturma odasına köşe takımı da pahalı oldu diğerleri uygun da.Neyse hayırlısı aldık artık.3 ay sonra başlayacak ödeme 2000₺ 22 ay
beren_naz iyi gunlerde agiz tadiyla mutlu oturun ins
B Bugunneselibirgun
canim mukemmelliyetci olma isine yarayacak kadar iş yap oncelik bebegin ve sensin inan cocuk yokken calisip eve gelir deliler gibi temizlik yapardim gece yarisina kadar haftada 3 gun.
sonradan agrilar cikti vucutta saglik önemli .. Tatli canini sikma rabbim gonlunu feraha aileni huzura ulastirsin
Allah kabul etsin canımBu aksamda yine yakında öncedende gittiğim bi türbeye gittik.
Yolumuzun üzerinde sayılıyor aksam ezan-ı bi dua ettik.
Gündüz gitmek istiyorum aslinda namaz kılınacak yeri var ama kapalıydı aksam.
Yürüme yolu epey var diye sık gitmiyorum.
Ama orasida bana cok huzur veriyor.
Ordanda yürüyüşe gittik.
Esmalarimi çekip uyucam.
Kötü bir enerji dolanıyor geriliyorum ufacık şeyden bu ara.
Esime biraz çıkıştım gereksiz bi sebepden onunda isleri yogun gergin.
Bozugum yani ona.
Ya kotu enerjili insanları istemiyorum işte bu sebepden etrafımda artik.
Huzurumu kaçırıyorlar.
eline sağlık rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inşaallah :)Günaydın hanımlarr
Hayırlı cumalar
Bende bir enerji bir enerji.
Sabah 6 da kalktım,eriste açtım:)Nezmandır aklımdaydı.Kurumaya bıraktım bakalım nasıl olcaklar:)
Saolasın cnm:)Aminnn insallahhhelleri
eline sağlık rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inşaallah :)
benım kan depolamam 6canım o da ılacla 6ya cıktı ama herhangı bi tansıyon sıkayetım yok bence bır kac gun tansıyonunu sabah aksm duzenlı olc.haftaiçi de dahılıyeye gıt sonuclarını gosterrsn gerekırse baska tahlıller olurselam. ya bilen varmi kan dusuklugu . kan degerim 9 cikti. normalde 12 olmasi gerek en dusuk. dusukluk tansiyonu yukseltirmi. benim cok guzel olan tansiyonum 12 -8 cikiyo. 10-6 falandi hep
Vallahi bisi yapmam gerek.Allah kabul etsin canım
Ada cayı yak evde,kötü enerjiyi alır.Nazara da iyi gelirmiss.
Kan eksikliği demir e baglidir.selam. ya bilen varmi kan dusuklugu . kan degerim 9 cikti. normalde 12 olmasi gerek en dusuk. dusukluk tansiyonu yukseltirmi. benim cok guzel olan tansiyonum 12 -8 cikiyo. 10-6 falandi hep
Bizde ne alabiliyoruz ne bozduruyoruz ite kaka ayları çıkarıyoruz resmen.maddi açıdan bu ay ve önümüzdeki ay sıkışık geçecek.. geçen aylar gibi altın alamadım.. ama şükür aldıklrım duruyor.. inşallah bozdurmak zorunda kalmayız da..
Bereketli olsun canim.Günaydın hanımlarr
Hayırlı cumalar
Bende bir enerji bir enerji.
Sabah 6 da kalktım,eriste açtım:)Nezmandır aklımdaydı.Kurumaya bıraktım bakalım nasıl olcaklar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?