Hayrolsun bende hamileyim 26 gun var insallah bebegime kavusmama benimde durduk yere icim cok sıkılır oyle zamablarda elimi karnima koyar salavat cekerim :)Selam kizlae nasilsiniz bakim. Bu aksam içimde bi sıkıntı var rabbim.hayir.etsin.
Pek canim yemek de istemedi. Ama apartmandan iki aile ayri ayri yemek gondermislerye sagolsunlar. Bi patlican kebabi, bi tabak da.dolma sarma. İştah yoktu dolaba koydum yarin aksam yerizda insallah. Esim.erken yemisti, dünden kalan mantar tavuk sote bulgur pilavı.
Arkadaşım kendi kizina kuculen ve nerdeysede bi kere giydirdigi kiyafetleri getirmişt begendigimi almami istedi, gerisini baska yere verecem dedi. Hastane.cikisi bi takim, üç corap ve iki atlet aldim içinden. Bulunsun dedim gerisini verdim ihtiyaci olan baskalari kullanır.diye.
Eşim maça gitti ben de tekprogram takiliyorum işte.
İçimden hiçbir.sey yapmak gelmiyor.
Canım keşke bilsem.Lellicim beni sen aydınlatırsin sanırım...bes teki parami cektim kuveytturk altin hesabimi aktiflestirdim altini int üzerinden alicam yani nasil oluyor bu isler uygun oldugun zaman beni yönlendirirmisin
Hayırlı olsun canim.Kızlar iyi akşamlar bugün iş çıkışı iş arkadaşımızın bebişini görmeye gittik.60₺ topladık yarım altın aldık taktık.1,5 saat oturup kalktık.
Eski nişanlım evlenmiş benden 8 yaş küçük bir kızla ama benden çirkin merak ediyordum adı ne kaç yaşında güzel mi diye.Bugün baktım fotosuna beğenmedimEski üzgün halim olsa üzülürdüm galiba ama artık çok şükür mutlu olduğumdan etkilenmedim.
Kızlar ev için eşya aldık tanıdık bir mağazadan 44000₺ tuttu beyaz eşya da var içinde.3 ay sonra ödemeye başlayacağız ayda 2000₺ taksitle 22 ay.Kira da 1250₺ +100 aidat.Benim kredimin biri bitecek 1000 ₺ kredim kalacak 2,5 yıl var daha 9000₺ kk borcum var.Nişanlımın da araba taksiti var son 5 ay kalmış 3300₺ biraz sıkışacağız ama hallederiz ya halı perde daha alınmadı onlar da sonra ev dizince bakacağız.Daha balayısı var
Bu yıl yükselme sınavına gireceğim.İnşallah kazanırım da maaşım da artar ocaktan itibaren
Hayırlı olsun canim.
Güzel günlerde kullanın insallah.
Vallahi 5 senedir evde cok sukur bisi olmadi.tr_lelli fiziki altin evde bulundurmaktan zorlanmiyor musun aman dikkat et
3 sene kaldım bes te ilk girişte toplu 5000 yatırmıştım bana göre pek iyi bir yatırım olmadı altın yada dolar alsaydım 2 ye katlardı 3 senedeBesteki parani neden cektin canim ozel degilse
Altin dolar yukselince hemen bozuyorum ben bes daha karli gibi gelmisti bana3 sene kaldım bes te ilk girişte toplu 5000 yatırmıştım bana göre pek iyi bir yatırım olmadı altın yada dolar alsaydım 2 ye katlardı 3 senede
B Bugunneselibirgun mama konusunda ver yada verme diyemem sana benim ilk kızım hem mama emdi 1.5 yaşına kadar bırakmadı emmeyi küçük kızım sadece emdi mamadan öğürdü oda 1.5 yaşına kadar emdi ama şunu diyeyim sana sarilik olmamasına dikkat et sık emzir eğer mama içtiğinde uyuyorsa uzun süre gün içinde kimse yokken verirsin az bir ml sende uyu yat dinlen biraz azcık sütün birikir gece içinde güç toplamış olursunKahve rengi kısım büyük geliyor ağzına çok az bir kısmını tutuyodu
Ilkte göğsümü tutmadı sonraları tuttu ama ucunu tuttu kan bile topladı ucu ama dediğin gibi gün gun daha iyi oldu şuan emzirirken çok acımıyor hafif sızlıyor sonra geçiyor
....
Mama olayına gireyim mi hiç bilmiyorum herkes biraz toparlasın diyor.biberon farketmez ver diyorlar ama ben meme reddi yaşamak istemiyorum
Mama versem emmesi daha iyi olacaksa vereyim...
Ilk emzirip sonra sagdigimi veriyorum
Günde iki üç kez de mama mi vereyim
canim dikkat et sen inancli birisinVallahi 5 senedir evde cok sukur bisi olmadi.
20bin tl ederi var.
Korkuyorum bazen
Rabbim korusun insallah canım.canim dikkat et sen inancli birisin
alin teri o paralar.
Anne baba senin iyiligini dusunur elbette sevmedigin insanlar ne kadar uzaginda olursa o kadar huzur bulursun cok fazla da dikkatlari uzerine cekmeden uzaklastir sona biz iyi davranıyoruz ama o istemiyor diye seni suclamasinlarDün akşam ayrıca annem ve babam benimle detaylı konustular.
Görüşmeye başladınız bisey demiyoruz ama evine cok yaklaştırma, cok samimi olma, evinin içindeki hiçbirşeyi anlatma dediler bana.
Annem ben ölsem bile(allah korusun) sakın burdan taşınma kızım.
Onlar değişir sanma degismezler.
Çıkarları icin yanaşıyorlar yüz verme sakin dedi.
Demek düşünüyorlar söyleme gereği duydular.
Bende son görüşmelerden sonra mantığımla hareket etmeye karar verdim.
Bana suan iyi davranıyor olmaları geçmişte yaptıklarını silmiyor malesef.
Ozaman böyle olsalarmis.
Yapmacik özellikle gorumcem.
Sürekli bahaneler bulup evimden ve kendimden uzak tutucam.
Kendi sağlığım huzurum icin bu gerekli.
Babam şunu bile dedi, ki aklımdan geçmezdi gorumcen bak bisi der iftira bile atar.
Eşinle aranı açmak icin bisi der aman dedi.
Haklı..
mama yiyince ya da sağdığım sütü verince 2 saate yakın uyuyor Çok bunaldım ya bebeğe yetişmeye çalışıyorum Eve yetişmeye çalışıyorum yemeye yetişmeye çalışıyorum eşimden yardım istiyorum ama yardım etmiyor ya. Bir de akrabaları gelmiş Başka şehirden Bana utanmadan evi topla diyor Nasıl toplayacağım bir söyler misin Bebek kucağımdan inmiyor zaten çamaşırları topla dedim balkondan onu bile yapmadı Herşeyi ayağına gelsin istiyor bir akşam yemeğinde bebeği emzirirken sofrayı topluyor sadece bir de bana yemek yapma istemez diyor sadece tek is sana yemek yapmak mı. Çamaşır yıkayıp katlamak evi toparlamak bile çok zahmet zaten zahmet dediğim vakit alan şeyler sadece vaktim olsa yaparım bunaldım yaB Bugunneselibirgun mama konusunda ver yada verme diyemem sana benim ilk kızım hem mama emdi 1.5 yaşına kadar bırakmadı emmeyi küçük kızım sadece emdi mamadan öğürdü oda 1.5 yaşına kadar emdi ama şunu diyeyim sana sarilik olmamasına dikkat et sık emzir eğer mama içtiğinde uyuyorsa uzun süre gün içinde kimse yokken verirsin az bir ml sende uyu yat dinlen biraz azcık sütün birikir gece içinde güç toplamış olursun
Bebeginin karaciger sorunu noldu? Umarim iyidirmama yiyince ya da sağdığım sütü verince 2 saate yakın uyuyor Çok bunaldım ya bebeğe yetişmeye çalışıyorum Eve yetişmeye çalışıyorum yemeye yetişmeye çalışıyorum eşimden yardım istiyorum ama yardım etmiyor ya. Bir de akrabaları gelmiş Başka şehirden Bana utanmadan evi topla diyor Nasıl toplayacağım bir söyler misin Bebek kucağımdan inmiyor zaten çamaşırları topla dedim balkondan onu bile yapmadı Herşeyi ayağına gelsin istiyor bir akşam yemeğinde bebeği emzirirken sofrayı topluyor sadece bir de bana yemek yapma istemez diyor sadece tek is sana yemek yapmak mı. Çamaşır yıkayıp katlamak evi toparlamak bile çok zahmet zaten zahmet dediğim vakit alan şeyler sadece vaktim olsa yaparım bunaldım ya
Ilaç veriyorum canm şimdilik takip altindaBebeginin karaciger sorunu noldu? Umarim iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?