Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kizlae nasilsiniz bakim. Bu aksam içimde bi sıkıntı var rabbim.hayir.etsin.
Pek canim yemek de istemedi. Ama apartmandan iki aile ayri ayri yemek gondermislerye sagolsunlar. Bi patlican kebabi, bi tabak da.dolma sarma. İştah yoktu dolaba koydum yarin aksam yerizda insallah. Esim.erken yemisti, dünden kalan mantar tavuk sote bulgur pilavı.
Arkadaşım kendi kizina kuculen ve nerdeysede bi kere giydirdigi kiyafetleri getirmişt begendigimi almami istedi, gerisini baska yere verecem dedi. Hastane.cikisi bi takim, üç corap ve iki atlet aldim içinden. Bulunsun dedim gerisini verdim ihtiyaci olan baskalari kullanır.diye.
Eşim maça gitti ben de tekprogram takiliyorum işte.
İçimden hiçbir.sey yapmak gelmiyor.

Hayrolsun bende hamileyim 26 gun var insallah bebegime kavusmama benimde durduk yere icim cok sıkılır oyle zamablarda elimi karnima koyar salavat cekerim :)

Lellicim beni sen aydınlatırsin sanırım...bes teki parami cektim kuveytturk altin hesabimi aktiflestirdim altini int üzerinden alicam yani nasil oluyor bu isler uygun oldugun zaman beni yönlendirirmisin
Canım keşke bilsem.
Ben fiziki altın aldim hep.
Hiç int.uzerinden almadim.
Umarım bilen arkadaşlar anlatır.

Hayırlı olsun canim.
Güzel günlerde kullanın insallah.

B Bugunneselibirgun mama konusunda ver yada verme diyemem sana benim ilk kızım hem mama emdi 1.5 yaşına kadar bırakmadı emmeyi küçük kızım sadece emdi mamadan öğürdü oda 1.5 yaşına kadar emdi ama şunu diyeyim sana sarilik olmamasına dikkat et sık emzir eğer mama içtiğinde uyuyorsa uzun süre gün içinde kimse yokken verirsin az bir ml sende uyu yat dinlen biraz azcık sütün birikir gece içinde güç toplamış olursun

2 ay sonra düğünüm var ve ben sürekli tatlı şeyler yemek istiyorum.Bundan 3 sene önce 72 kiloda idim diyetisyene gidip 60 kiloya düşmüştüm.Kendim yaparım dedim boşa para vermeyim deyip bıraktım.Aylık 250₺ nakit veriyordum.Toplam 1000₺ ödemiştim. 7 kilosunu korudum 64-65 bazen de 63.5 geliyorum acil kilo vermem lazım.Kendim yapamıyorum hem bir yorgunluk var.B12 Demir çinko hep eksikti.İğne vurulmam lazım gitmiyorum da.Bir işte üşengeç değilim çok hırslıyım hep performansım çok yüksek ama kilo verme de hırs yok.Eltim bile kendi kendine 7 kilo verdi 80 küsürlerden 70 küsürlere gelmiş.Ben gelinlik giyeceğim ben de tık yok.Nişanlım diyetisyene gitti 17 kilo falan verdi 2 ya da 2.5 ayda.Ben de gitmeye karar verdim 55 olsam süper olurum.İlk randevu 80₺ imiş 2 aylık yazılırsam 400₺ oluyormuş 80₺ almıyorlarmış içindeymiş.Kredi kartına da 6 taksit yapıyorlarmış.Karar verdim gideceğim.Kendim için birşey yapayım yüzüm güzel cidden fiziğim de güzel olsun.Şişman gelin olmayım.Boy 1.60 cm kilo 64-65 arası

canim dikkat et sen inancli birisin
alin teri o paralar.
Rabbim korusun insallah canım.
Tabiki en zor zamanlarımda almadim, evden çıkmadım, gezmedim yaptim onlari.
Kıstım herseyden.
Rabbimde rızkınıda verdi cok sukur.
InsAllah bisi olmaz.

Dün 5'e kadar ablada oturdum.
Giderken poğaça, uzum, armut, süt falan bisiler aldim 40tl tuttu.
Evde de ıhlamur koymustum.
Cayida ben demeledim gidince.
Oturduk içtik sohbet ettik.
O da esmalari ceker.
Onada su 21.gunluk duadan bahsettim.
O da yapacak insallah.

Eve geldim yemek yaptim.
Eşim maça gitti aksam bende annemlerle terasta takildim.

Bugün evdeyim.
Temizlik yapicam.
3.gun esmamida sabah namazının arkasına çektim cok sukur.

Bugün yine yemek yapicam :/
Bu ara cok mu az yapiyorum biz mi cok yiyoruz bi tutturamadim.
Günlük oluyor.

Dün akşam ayrıca annem ve babam benimle detaylı konustular.

Görüşmeye başladınız bisey demiyoruz ama evine cok yaklaştırma, cok samimi olma, evinin içindeki hiçbirşeyi anlatma dediler bana.

Annem ben ölsem bile(allah korusun) sakın burdan taşınma kızım.
Onlar değişir sanma degismezler.
Çıkarları icin yanaşıyorlar yüz verme sakin dedi.

Demek düşünüyorlar söyleme gereği duydular.
Bende son görüşmelerden sonra mantığımla hareket etmeye karar verdim.
Bana suan iyi davranıyor olmaları geçmişte yaptıklarını silmiyor malesef.
Ozaman böyle olsalarmis.
Yapmacik özellikle gorumcem.

Sürekli bahaneler bulup evimden ve kendimden uzak tutucam.
Kendi sağlığım huzurum icin bu gerekli.

Babam şunu bile dedi, ki aklımdan geçmezdi gorumcen bak bisi der iftira bile atar.
Eşinle aranı açmak icin bisi der aman dedi.
Haklı..

G
Anne baba senin iyiligini dusunur elbette sevmedigin insanlar ne kadar uzaginda olursa o kadar huzur bulursun cok fazla da dikkatlari uzerine cekmeden uzaklastir sona biz iyi davranıyoruz ama o istemiyor diye seni suclamasinlar

mama yiyince ya da sağdığım sütü verince 2 saate yakın uyuyor Çok bunaldım ya bebeğe yetişmeye çalışıyorum Eve yetişmeye çalışıyorum yemeye yetişmeye çalışıyorum eşimden yardım istiyorum ama yardım etmiyor ya. Bir de akrabaları gelmiş Başka şehirden Bana utanmadan evi topla diyor Nasıl toplayacağım bir söyler misin Bebek kucağımdan inmiyor zaten çamaşırları topla dedim balkondan onu bile yapmadı Herşeyi ayağına gelsin istiyor bir akşam yemeğinde bebeği emzirirken sofrayı topluyor sadece bir de bana yemek yapma istemez diyor sadece tek is sana yemek yapmak mı. Çamaşır yıkayıp katlamak evi toparlamak bile çok zahmet zaten zahmet dediğim vakit alan şeyler sadece vaktim olsa yaparım bunaldım ya

Bebeginin karaciger sorunu noldu? Umarim iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…