Biz aksamlari u.mumcuya geliyoruz esimle.evet ya çok güzel yerler var ama fırsat bulup gidemiyoruz ki 4 senedir uğur mumcudayız inan 2. defa yukarı mangala çıktık
bizim gititğimiz yerde masa ve mangala ücret ödedik
oğlum 2 buçuk yaşında bundan sonra onunla gezmek daha eğlenceli geçiyor
dolaptakiler ne oldu buzdolabıSelamm.
Dün tam 9 saat elektrik kesildi.
Şaka gibiydi.
Ha geldi ha gelecek derken yatmaya yakin tesrif etti.
Dün pek is yapamadim.
Bugün mutfağı toplayarak basladim bakalim.
Yemegim yok tek tıkandigim sey ne yemek yapsam olayı.
Başladık bakalım bismillah.
Buzlukdakiler karlanmaya başlamıştı ama çözülmemişti.dolaptakiler ne oldu buzdolabı
Canım Allah ağzınızın tadını bozmasın .günaydınlarr hanımlar
Buayı bitirdik sükür.
Esimle gecen hafta konuştuk,borclardan kurban kesemeyiz bu sene diye,dün babası aramış.Kurban bakmaya gidiyorm gel iş cıkısı diye,esimde demiş biz kesmicez busene diye.Sen gel demiş.Gitmisler seçmişler.2 tane.Demis 2.ne için o sizin demiş.Ben vercem 1000 tlsini demiş,200 tl gibi bi rakamı da esim vermiş.Eve geldi dedi kurban aldık:)Dedim Allah kabul etsin de evde yemeye lor yok hacı:)Napalım dedi öyle oldu dedi.İsin dini boyutunu bilemeiyorm tabi kabul olur olmaz Allah bilir ama bunca sıkıntıda kurban kesmek nasip olduysa dualarım ulasıyr yerine demekVe ben inanılmaz huzurlıyum bu ara.Evde geyik yaptık.Kahve kalmamış bende ucuz kahve sevmem Mehmet efendi olacak.Markete girdim.Ay dedim simdi 5 tl kahveye verme kızım,cay demlersin ahaha 5 tl ye bisküvi pastalık malzeme aldım ,esim gariban tatlısı yapmışın hepten gömdün bizi dedi ya
Allahımız bin sükür yine de ..Yarın maas günü eşimin,evde bir bayram havası:)
Aminn kuzummmCanım Allah ağzınızın tadını bozmasın .
Niye kabul olmasin.
Rabbim sizin kesmenize vesile etmiş k.p.
Allah kabul etsin.
Cok geçmiş olsun canımBuzlukdakiler karlanmaya başlamıştı ama çözülmemişti.
Et kıyma falanda pek kalmadı zaten.
Alt kisimdakilerin soğukluğu gitmişti epey.
Meşrubatlar artik oda sıcaklığı kıvamı almaya baslamaisti.
12de kestiler 15:00 da geleceği söyledi.
Akşam 10 a doğru geldi neredeyse.
Bi ara artik tlf. Falanda kapandı sarjlarimiz bitti.
Ne arızaymış dedik.
günaydınlarr hanımlar
Buayı bitirdik sükür.
Esimle gecen hafta konuştuk,borclardan kurban kesemeyiz bu sene diye,dün babası aramış.Kurban bakmaya gidiyorm gel iş cıkısı diye,esimde demiş biz kesmicez busene diye.Sen gel demiş.Gitmisler seçmişler.2 tane.Demis 2.ne için o sizin demiş.Ben vercem 1000 tlsini demiş,200 tl gibi bi rakamı da esim vermiş.Eve geldi dedi kurban aldık:)Dedim Allah kabul etsin de evde yemeye lor yok hacı:)Napalım dedi öyle oldu dedi.İsin dini boyutunu bilemeiyorm tabi kabul olur olmaz Allah bilir ama bunca sıkıntıda kurban kesmek nasip olduysa dualarım ulasıyr yerine demekVe ben inanılmaz huzurlıyum bu ara.Evde geyik yaptık.Kahve kalmamış bende ucuz kahve sevmem Mehmet efendi olacak.Markete girdim.Ay dedim simdi 5 tl kahveye verme kızım,cay demlersin ahaha 5 tl ye bisküvi pastalık malzeme aldım ,esim gariban tatlısı yapmışın hepten gömdün bizi dedi ya
Allahımız bin sükür yine de ..Yarın maas günü eşimin,evde bir bayram havası:)
Böyle seni, sizleri ya da bizim gibileri okudukça ben cok huzurlaniyorum.Aminn kuzummm
Ya iste duaların gücüü
Allah kim darda sıkıntıdaysa suan ferah kapılar açsın herkeseİç huzurundan önemlisi yokk
Saol canim ya kış olsaydi dedik hani doğalgazsiz falan.Cok geçmiş olsun canım9 saat neymiş hakkaten ya (
lelicim dün aynısını bend düşündümSaol canim ya kış olsaydi dedik hani doğalgazsiz falan.
Herkes bi bunalıma girdi.
Kuzummm ne tatlısınnnBöyle seni, sizleri ya da bizim gibileri okudukça ben cok huzurlaniyorum.
Çok böyle yüzüm gulumsuyo icin tuhaf oluyor etkileniyorum.
Şuan sanki ben yaşamışım gibi sevindim inan canim.
Allah yolundan ayırmasın.
Kesinlikle dualar tüm kapıları acan..
Aynen ya :SSaol canim ya kış olsaydi dedik hani doğalgazsiz falan.
Herkes bi bunalıma girdi.
Merhaba kızlar
Hala kahvaltı yapamadım oğlum memeden ayrılması.
Dün yıkadıgim ancak asamsdigimcamasrlari tekrar çalıştırdım.
Ama yine asamadım. Nevresimleri degistirdim.
Bugün misafir gelecek.
Evi süpürüp toz almam lazım.
Buz dolabını düzeltmem lazım
Eşim barbunya ve fasulye almış.
Bunları kışlık tadı bozulmadan nasıl yapayım
Özellikle fasulyeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?