- 2 Mart 2017
- 332
- 496
- 33
- 31
fasulyeyi biraz domatesle kavyryp soguyunca atabilirsin. barbunyayı çiğden atıyorum benMerhaba kızlar
Hala kahvaltı yapamadım oğlum memeden ayrılması.
Dün yıkadıgim ancak asamsdigimcamasrlari tekrar çalıştırdım.
Ama yine asamadım. Nevresimleri degistirdim.
Bugün misafir gelecek.
Evi süpürüp toz almam lazım.
Buz dolabını düzeltmem lazım
Eşim barbunya ve fasulye almış.
Bunları kışlık tadı bozulmadan nasıl yapayım
Özellikle fasulyeyi.
Fasulyeyi domatesle 1 dk kavurup poşetleyebilirsiniz annem yıllardır öyle yapar bende öyle yapıyorum şahane oluyorMerhaba kızlar
Hala kahvaltı yapamadım oğlum memeden ayrılması.
Dün yıkadıgim ancak asamsdigimcamasrlari tekrar çalıştırdım.
Ama yine asamadım. Nevresimleri degistirdim.
Bugün misafir gelecek.
Evi süpürüp toz almam lazım.
Buz dolabını düzeltmem lazım
Eşim barbunya ve fasulye almış.
Bunları kışlık tadı bozulmadan nasıl yapayım
Özellikle fasulyeyi.
Fasulyeyi çığ atarsan çıkınca pişirmesi aşırı zor oluyor . Biraz yağ koy domatesi dök kaçır üzerine fasulyeyi kaçır rengi değişene dek. Altını kapat soğumaya bırak sonra evde kaç kişiyseniz ona göre porsiyonluk şekilde poşetleÇok sağolun kızlar Geçen sene ben fasulye çiğden atmıştım ayıklayıp eşim hiç beğenmedi barbunya ile çiğden atmıştım onda bir sıkıntı olmadı Teşekkür ederim cevaplarınız için şu anda katayım mı peki domatesli yaparken
Tamam canımFasulyeyi çığ atarsan çıkınca pişirmesi aşırı zor oluyor . Biraz yağ koy domatesi dök kaçır üzerine fasulyeyi kaçır rengi değişene dek. Altını kapat soğumaya bırak sonra evde kaç kişiyseniz ona göre porsiyonluk şekilde poşetle
ay okurken zevk aldım gerçekten
Allah tadınızı bozmasın, beni de ateşler basıyor, tatile gidicez kurban sonra eşimin köye kaçıcaz, eşimin anne tarafınada gidicez 2 tane bebek gelicek hepsine boş gitmemek lazım çoluk cocuk fln off offsabahtan beri oyuncak araba toka havlu bakarken içim şişti
bu arada saydıklarımın hepsini istiyorum ama cebim pek memnun olmayacak bence
Valla bizim de altın var yakın zamanda görümceme Anammmm bitmyor ya.S
OLsun tatil alısverisiii en sevdiğimm,en zevklisii:=)
Penti de kampanyalı oluyor,benim bam telim ya iç camasırı:)Bayılırım değişik değişik babydollar falan almaya:)tatile her şeyim var, sadece rimel ve iç çamaşırı bakacağım ama çok ta acil değil
Çok şükür sağlık olsun da gerisi olur ama arada cebimiz de mutlu olsun yaa
Ben bebeklere altın yapmıcam birine mont aldım 47 tl şahane bişey, diğerine biraz beklicem iyi bir hediye alırım annem altın gönderirim dedi peşpeşe evlenmiş düğüne gidememiştim o geldi anne kız hediye yaptılar,diğer bebeğe kv bende yapmicam dedi 2 sindende kurtulduk
İste öyle öyle huzrsuzluk yaratıyorlar,sen dicen ablan böyle yaptı,kocan dicek e görüşmeseydin.Öyle öyle delirtiyorlar insanı:)En iyisi uzak durmakGörumcem ve triplerine merhaba dedik bugün.
Biz haftasonu piknikdeyken arayim konusalim mi? yazdi durumları görüp akşamın 23.30un da demiştim ya.
Bende müsait olmadığımı sonra arayacagimi yazmistim.
Ee dün elekrik kesilince telf 10 a kadar kapalı kaldi esime bile ulasamadim.
Gorumcemide bugun arayım dedim aramadı demesin diye.
Vee seneler sonra yine değişmemiş tabi telf. Bakmadı geri dönüşte yapmadi.
Kucuk dağları kendi yarattı cunku.
Ay aynı huyları valla ayni.
O an ona cvp vermediğim icin, hemen dönüş yapmadigim icin muhtemel eltimle bukadar sık görüştüğüm icin küsmüştür.
Ay yine bana salça olacak bu kadin.
Penti de kampanyalı oluyor,benim bam telim ya iç camasırı:)Bayılırım değişik değişik babydollar falan almaya:)
Amin aminn cebin saglıgı da en önemlilerdennn:)
Aynen al al nereye kadar:)Benimde ama kendime söz verdim süslü senede 1 kere istediğimi alıcam dolaplar doldu taştı iç çamasırı askı bitmedi ama günlük ler düzgün bişey olmalı, hemen ağzı burnu çarpıldımı kıyafetle de çirkin duruyor, hem tatilde cici yeni giyerim ohh
Penti de kampanyalı oluyor,benim bam telim ya iç camasırı:)Bayılırım değişik değişik babydollar falan almaya:)
Amin aminn cebin saglıgı da en önemlilerdennn:)
Ben de atıyorm pazar attım hatta,annem pazara cok gider.Pazardan da alır günlük kullanmaya bize.Onların artık renkleri solanları falan attım.Esiminkilerde yırtılanlar vardı attım:)Yenisine sağlık.2 takım çeyizde gelen var onlar markalı kıyamadım kullanmadım hicBenim de bir ara zaafım vardı, bir çekmecem şıkır şıkır çamaşırlarla dolu. Bu aralar eskileri attım yenilere başladım. Ama gene gitmeye kıyamadığım var.
Bir şey sorcam. Benim 4 tane çift kişilik nevresim takımım var. Bir tanesi ne kadar düzgünce makineye atsam be düzgünce sersem de ütü istiyor ve ütüsü çok zor. Birisi epey yıprandı. Birisi taze daha ama kahverengi hiç sevmiyorum içimi karartıyor. Birine de hislerim normal. 4 yıldır kullanıyorum. Birisi hariç diğerlerini elden çıkarsam olur mu? 2 nevresim takımk yetiyor bana dönüşümlü kullanıyorum. Bir tane bohçada geldi, taze eltim bohça çıkardı bana. Bir tane de ben alsam?
Benimde ama kendime söz verdim süslü senede 1 kere istediğimi alıcam dolaplar doldu taştı iç çamasırı askı bitmedi ama günlük ler düzgün bişey olmalı, hemen ağzı burnu çarpıldımı kıyafetle de çirkin duruyor, hem tatilde cici yeni giyerim ohh
Ben de atıyorm pazar attım hatta,annem pazara cok gider.Pazardan da alır günlük kullanmaya bize.Onların artık renkleri solanları falan attım.Esiminkilerde yırtılanlar vardı attım:)Yenisine sağlık.2 takım çeyizde gelen var onlar markalı kıyamadım kullanmadım hic
Ben olsam o ütüsü zor olanı özel günlere kullanır günlük rahat kullanmaya alırım bitane
ben mark and spencer dan alıyorum sudyenlerimi yıka yıka giy
taş gibi hiç bozulmuyor
2016 da 400 TL verdim 6 tane aldım 2 tanesinin altları da var
hem çok şık modelleri, hemde taş gibi yıkanıyor ve bozulmuyor
yani 2 yıl daha gider.
Benim de bir ara zaafım vardı, bir çekmecem şıkır şıkır çamaşırlarla dolu. Bu aralar eskileri attım yenilere başladım. Ama gene gitmeye kıyamadığım var.
Bir şey sorcam. Benim 4 tane çift kişilik nevresim takımım var. Bir tanesi ne kadar düzgünce makineye atsam be düzgünce sersem de ütü istiyor ve ütüsü çok zor. Birisi epey yıprandı. Birisi taze daha ama kahverengi hiç sevmiyorum içimi karartıyor. Birine de hislerim normal. 4 yıldır kullanıyorum. Birisi hariç diğerlerini elden çıkarsam olur mu? 2 nevresim takımk yetiyor bana dönüşümlü kullanıyorum. Bir tane bohçada geldi, taze eltim bohça çıkardı bana. Bir tane de ben alsam?
Termallerini de çok sevdim, aslında İstanbula Avm ye gitme cesaretim olursa denerim, aklımda olsun.
Benimkiler bağımsızlığını ilan etti, her defasında beden değişiyor nasıl iş anlamadım
Ay cahilliğime ver, özel günlerden kastın ne? Yani eve misafir gelecek olsa ya da bayram seyran olsa çarşaf çok önemli değil gibi, ya da ne bileyim kocamla romantizm yaparken mi? Ay valla bilemediğimden sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?