Nasil haklisin nasıl.İste öyle öyle huzrsuzluk yaratıyorlar,sen dicen ablan böyle yaptı,kocan dicek e görüşmeseydin.Öyle öyle delirtiyorlar insanı:)En iyisi uzak durmak
Masanı severimmmEst.aynen esinle ozel bi gün olur,önemli bi misafirin gelir kendi odana yayarsın.Cünkü genelde misafirler meraklı oluyr illa bi bakıyorlar yatak odasına,yatak örtüsüne gelip geçerken:)Benim biraz takıntım var o konularda,evde aksam yemeklerine illa masa örtüsü yayarım.2 kişiyiz evde,günlük ikea kadehlerim vardır,servis tabağı ayrı yemek tabağım ayrı olur:)Esim der ugrasma aynı tabağa koy :)Ama çocuk olmadığından böyle seylere vakit kalıyor:)
Bu eşimin doğum gününde hazırladığım masaydı:)
Aynen sen doğru olanı yapmışsın.Benimde küs iki arkadaşım var liseden,1 yıldır küsler.Evlerimize girmiş,yemis içmişliğimiz var,ikisi de istiyor ki ben de taraf olayım.İkisi de karsı tarafla küseyim.Ben de diyoırm sizin aranızdaki mesele beni bağlamaz ama benden laf beklemeyin birbiriniz hakkında.Ben yapamam bunu.Zaten ikiniz de fake hesaplardan birbirtinizi takip ediyorsunuz daha ne lafı bekliyırsunuz diyorumNasil haklisin nasıl.
Aynen kavga çıksın, benim huzurum kaçsın, nifak soksun.
Ama napıcam hic mevzusunu bile acmicam.
Ben orada onunla konuşsaydım eltim ve kızlarına terbiyesizlik yapmış olurdum.
Gidip bir köşede onunla konuşacaktım ve neticede küsler.
Dusunmiceklermiydi benim icin bizimi konuşuyorlar acaba diye.
Ben doğru olanı yaptığıma inaniyorum.
Gecenin 11.30unda ne sebeple konuşcam onunla ben.
Birlikde olduğumuzu durumdan gordu kıskandı arıcak moral bozmak ya da onların dediğim gibi düşünmelerini saglicak.
Çok fena bisi bu ya.
Aynı anasına çekmiş aynı kaynanam.
Ben üzerime düşeni yaptığımı dusunuyorum.
Neticede nedenlerim var açsaydı açıklama yapcaktim.
Istiyor ki hep dediğim olsun herkes benimle konuşsun küstüklerimle küssün yok öyle bir dunya.
Eski lelli olmadığımı anlayacak!
O suskun, hemen ağlayan, cevap veremeyen, sinik lelli değilim.
Paşa gönlü bilir o koşar boyle pesime.
Saolasın bacımMasanı severimmm
Çok tatlış ki.
Ya insanı yoruyorlar yeminle.Aynen sen doğru olanı yapmışsın.Benimde küs iki arkadaşım var liseden,1 yıldır küsler.Evlerimize girmiş,yemis içmişliğimiz var,ikisi de istiyor ki ben de taraf olayım.İkisi de karsı tarafla küseyim.Ben de diyoırm sizin aranızdaki mesele beni bağlamaz ama benden laf beklemeyin birbiriniz hakkında.Ben yapamam bunu.Zaten ikiniz de fake hesaplardan birbirtinizi takip ediyorsunuz daha ne lafı bekliyırsunuz diyorum
Demek insanlar değişmiyormuş,herkes 2.sansı hakeder sen verdin o kullanamadı.Yolu acık olsun bacım:)
Ben düzen vs severim ama örtüler, sunumlar cok aklima gelmez ya da usenirim.Saolasın bacım
Cok aceleye gelmişti dısarda program yapcaktım,ben gec cıkcam demişti.Saat 22.00 de geldi:)Pastasını üfleyebildi:)Seviyorum ben masa kurmayı :)Peynir tabakları flan yapmayı:)
kronikuykucu durum yapmaya korktum.
Bayramı atlatim bari :)
Kızlarda yapmamislar neyseki.
O diil de hic biri gorusmuyor bayramda bile ihale bana kaldi yine iyimi
Yerdeki hali desenlerini saymayı dusunuyorum.
Bende esmalari çekim ya da vela havle cekerim. Sagol valla aklima gelmezdi o an.cok komıksın lelli
ben de bayramda mecburen gttıgım kısılerde oyleyım ya habıre dua okuyorum sorunsuz cabucak gıdıp gelelım dıye
e gıtme dıceksınız 1.derece akraba
aman trıp atarsa da kendı kaybeder
gelen ağam giden paşam
bereketli olsunKadinlar kumbaramizi actik. Tam 4 aydir biriktiriyoruz. Tam 690 tl biriktirmisizbu parayi nasil degerlendirsem kiiiiiii??
Bereketli olsunKadinlar kumbaramizi actik. Tam 4 aydir biriktiriyoruz. Tam 690 tl biriktirmisizbu parayi nasil degerlendirsem kiiiiiii??
Keyfiniz bol olsun canim.dün akşam eşimin eski patronun eşi dışarıya davet etti.
herşeye güzel giderken, akşam Ankara da bir rüzgar, bir bulut, bir yağmur nasıl varya tarif edemem
dışarda bahçesi olan bir mekandı, üstü kapalı
dediki şansa bak , güzel bir yaz akşamı oturması olacaktı:)
neyse ki ne keyfimizi, ne havamızı bozmadı
sohbet o kadar güzeldi ki
bir taraftan yağmur indiriyor, bir taraftan sohbet :)
saat 11 de geliyordu kalktıgımızda.
oradan kendi evlerine davet ettiler,
bir posta da orda devam ettik, eve geldik ben pert saat 1 de yattım..
allahtan hem evlerimiz çok yakın, hem gittiğimiz yerde yakındı çok yorucu olmadı
bugünde işe geldim sistem çalışmıyor
bende hemen kızlara selam veriyim , vakit geçsin istedim
fakat uyku sıkıştırıyor
Keyfiniz bol olsun canim.
Insana iyi geliyor böyle şeyler değişiklik oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?