Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben tadına bakamıyorum nedense ya sinir oluyorum 2 gün duruyor 3. Gün dökmem lazım gibi hissediyorum yazık oluyor
Yok ya 5-6 gun cok rahat dayanir.
Hatta dolabın en arka kısmı varya daha soğuk orasi oraya koy.
Epey dayanır.
Zaten bozuk olunca kesik kesik oluyor ekşi ekşi kokuyor.

Krizi fırsata çevirmek lazım demi ama
Kesinlikle.

Ama şunların su halinide Allah gösterdi ya bana.
Daha bisi demiyorum.

Beni istemeyen, Benim huzursuz olmam icin uğraşan kadin benim ona huzur verdigimi söylüyor.
Bana yanaşmak icin bin bahane kolluyor.

Bu bile yeterli bana.

Yok ya 5-6 gun cok rahat dayanir.
Hatta dolabın en arka kısmı varya daha soğuk orasi oraya koy.
Epey dayanır.
Zaten bozuk olunca kesik kesik oluyor ekşi ekşi kokuyor.
Biz küçükken hiç uzun ömürlü süt içmezdik annem normal süt alırdı o yüzden ben uzun ömürlü sütten pek anlamıyorum açıkcası

Pembe gömlek senin iki acıdan bakman ve karar vermen gerekiyor ben olsam doldururdum çünkü o kdr küçük bebeği kimseye bırakmam hele de bana hiç söz hakkı vermeyen bir eşim ve kv varsa sen baştan ipleri kaçıracak söz hakkını kaybedeceksin kv şekillendirip senin uymani isteyecek bence aile acısından kesinlikle bırakmayı düşünme hele o bebeği kışın ortasında tasima zaten derdi var o koşturmaya hiç sokma
Ama sen şimdi devam etmezsen esin hiç göstermeyebilir
Ama ne olursa olsun bebegin ilk bir yıl sana çok ihtiyacı var.
Yarim gün diye düşünme sınavı ödevi finali senin çoğu enerjini alacak

Aynen öyle her kelimeye katılıyorum

Bu sene çok güzel bir tatil yeri keşfettik
Marmaris içmeler arası içmeler yakın sahilde her yerde konaklayabilir mutlu olursunuz
Otellerin önünde yürüyüş yolu var tr_lelli tam şenlik deniz şahane Havuz gibi dondurmacılar kafeler her butceye uygun yerler çok güzel mutlaka tekrar geleceğim değişik bir tecrübe oldu

Canim onuda dusunuyoeum ama yarım gun olursa o bize gelir sonra gider.

Biz küçükken hiç uzun ömürlü süt içmezdik annem normal süt alırdı o yüzden ben uzun ömürlü sütten pek anlamıyorum açıkcası
ben ona soyle bi cozum buldum canım 1litrelik 2 3tane alıyorum mesela bıde pıpetli olanlar varya ondan bı kactane alıyoruz az lazımsa pıpetlıden kullanıyorum hep atıyodum bnde senın gbı supheye dusuyodum

ben ona soyle bi cozum buldum canım 1litrelik 2 3tane alıyorum mesela bıde pıpetli olanlar varya ondan bı kactane alıyoruz az lazımsa pıpetlıden kullanıyorum hep atıyodum bnde senın gbı supheye dusuyodum
Pipetlilerde bu sefer pahalıya denk geliyor diye düşünüyorum

Selam kızlar.
Bizde sütler 2 günde bitiyor toplu alıyoruz indirimli bulduk mu 10 tane bile alıyoruz. Sütçüdende ayrı alıyoruz
Sütün bozuk olduğu tadından anlaşılır ama ben içemiyorum o yüzden küçük bir cezveye koyup kaynatıyorum kesiliyorsa bozulmuştur.baktım 2 gün oldu içilmiyor ya tatlı yapıyorum ya çorba

Çok sevindim canım
Bizde tecrübe ediyoruz gide gide.
Kuşadasının denizini, havasını cok sevdim.
Hiç bunaltmadi bizi aksam serindi bile..
Marmarise hic bakmadim.
Orayada bakim.

Ya bende sevmiyorum paket sütü zorda kalınca içiyorum . Bir evin sorumluluğu üzerinde ama en nefret ettiğim şey Birşeyin bozuk olup olmadığını kontrol etmek

Çok sevindim canım
Bizde tecrübe ediyoruz gide gide.
Kuşadasının denizini, havasını cok sevdim.
Hiç bunaltmadi bizi aksam serindi bile..
Marmarise hic bakmadim.
Orayada bakim.

Merkezide güzel sahile yakın kaleyi gezdik tarihi bedesten kapalı çarşı fln vardı ama bulunduğumuz koy plaj harika ilk defa tekrar gelmek istiyorum yrn tekne ile tura çıkacağız pek sevmesem de görmek istedik inşallah iyi gecer
Sahilde eski yazlık site var tek kalmış ay o kdr kendimi anlatamam ellerinde hazine var resmen

Ya bende sevmiyorum paket sütü zorda kalınca içiyorum . Bir evin sorumluluğu üzerinde ama en nefret ettiğim şey Birşeyin bozuk olup olmadığını kontrol etmek

Aslında süt uzun ömürlü olmaz küçük paket alıp kullanabilirsin yada döndürüp kek yapabilirsin ben yapıyorum güzel oluyor

Aslında süt uzun ömürlü olmaz küçük paket alıp kullanabilirsin yada döndürüp kek yapabilirsin ben yapıyorum güzel oluyor
Benim dolapta en fazla 2 gün duruyor yani durduruyorum geçen gün puding yaptım hemen . O an bir zafer kazandım sanki kendi kendime havaya girdim hahaha sen kaç gün sonra sütten vazgeçiyorsun

Benim dolapta en fazla 2 gün duruyor yani durduruyorum geçen gün puding yaptım hemen . O an bir zafer kazandım sanki kendi kendime havaya girdim hahaha sen kaç gün sonra sütten vazgeçiyorsun

Canım benim durum farklı olduğu için ya en küçük boy yada yarim litre alıp kalanı dolduruyorum
Ama normalde litrelik almam diye düşünüyorum içmeyiz ancak lazımsa alinir

Canım benim durum farklı olduğu için ya en küçük boy yada yarim litre alıp kalanı dolduruyorum
Ama normalde litrelik almam diye düşünüyorum içmeyiz ancak lazımsa alinir
Yarım litrelerin fiyatı da maşallah litreden daha fazla o yüzden almıyorum

Canım ne güzel bi tatil geçirmişsiniz darısı bize inşallah. Bayramdan sonrA İçmeler e gideceğiz biz de dediklerini dikkate alacağım. Şuraya mutlaka gidin dediğin bi yer var mı

Canım ne güzel bi tatil geçirmişsiniz darısı bize inşallah. Bayramdan sonrA İçmeler e gideceğiz biz de dediklerini dikkate alacağım. Şuraya mutlaka gidin dediğin bi yer var mı

Hangi otelde kalacaksınız korkmayın buralar çok güzelmiş sahili yetiyo ztn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…