- 21 Mart 2018
- 1.881
- 6.747
- 158
Krizi fırsata çevirmek lazım demi amaHaraca baglicam.
Görüşme başına 30tl
Telf konuşma dakikası 5tl. :)
Tüm gün benimle vakit geçirme paha biçilemez
Yok ya 5-6 gun cok rahat dayanir.Ben tadına bakamıyorum nedense ya sinir oluyorum 2 gün duruyor 3. Gün dökmem lazım gibi hissediyorum yazık oluyor
Kesinlikle.Krizi fırsata çevirmek lazım demi ama
Biz küçükken hiç uzun ömürlü süt içmezdik annem normal süt alırdı o yüzden ben uzun ömürlü sütten pek anlamıyorum açıkcasıYok ya 5-6 gun cok rahat dayanir.
Hatta dolabın en arka kısmı varya daha soğuk orasi oraya koy.
Epey dayanır.
Zaten bozuk olunca kesik kesik oluyor ekşi ekşi kokuyor.
Kizlar hem sagiyorum hemde mama takviyesi yapıyorum
benim durumumda olan bir arkadaşımla konuştum Onun da çocuğu şu an 2-3 yaşlarında O da bana kesinlikle devam et belki 4. Sınıfta bırakırsın dondurursun Diyor. Eger bakacak kisiisi olsaymis dondurmazmis o
Haklisin devam edicem yarim gun olur dersler..
Belki dediginiz gibi bos gunum de olur.
Bir materyal dersi var cok hazirlik gerektiriyor onla suan ugrasamam. O dersi alamicam diye hocaya ilettm tamam dedi seneye onu alirim..
Bakalim
Ama sorunumuz bu sefer benm evimde mi baksin kendi evinde mi.
O bakarsa bu sefer aksama burda yiyin muhabbeti yapar..
Falan.
Bebek arabasi alirsak ve ben erken donrrsem eve geceriz ama bu seferde kis soguk yagmur olcak.
Sanirim benim evinde bakmasi daha mantikli sizce ne olsa?
Siz tecrubelisiniz daha iyi gorebiliyosunuz bazi seyleri
Aynen öyle her kelimeye katılıyorumPembe gömlek senin iki acıdan bakman ve karar vermen gerekiyor ben olsam doldururdum çünkü o kdr küçük bebeği kimseye bırakmam hele de bana hiç söz hakkı vermeyen bir eşim ve kv varsa sen baştan ipleri kaçıracak söz hakkını kaybedeceksin kv şekillendirip senin uymani isteyecek bence aile acısından kesinlikle bırakmayı düşünme hele o bebeği kışın ortasında tasima zaten derdi var o koşturmaya hiç sokma
Ama sen şimdi devam etmezsen esin hiç göstermeyebilir
Ama ne olursa olsun bebegin ilk bir yıl sana çok ihtiyacı var.
Yarim gün diye düşünme sınavı ödevi finali senin çoğu enerjini alacak
Pembe gömlek senin iki acıdan bakman ve karar vermen gerekiyor ben olsam doldururdum çünkü o kdr küçük bebeği kimseye bırakmam hele de bana hiç söz hakkı vermeyen bir eşim ve kv varsa sen baştan ipleri kaçıracak söz hakkını kaybedeceksin kv şekillendirip senin uymani isteyecek bence aile acısından kesinlikle bırakmayı düşünme hele o bebeği kışın ortasında tasima zaten derdi var o koşturmaya hiç sokma
Ama sen şimdi devam etmezsen esin hiç göstermeyebilir
Ama ne olursa olsun bebegin ilk bir yıl sana çok ihtiyacı var.
Yarim gün diye düşünme sınavı ödevi finali senin çoğu enerjini alacak
ben ona soyle bi cozum buldum canım 1litrelik 2 3tane alıyorum mesela bıde pıpetli olanlar varya ondan bı kactane alıyoruz az lazımsa pıpetlıden kullanıyorum hep atıyodum bnde senın gbı supheye dusuyodumBiz küçükken hiç uzun ömürlü süt içmezdik annem normal süt alırdı o yüzden ben uzun ömürlü sütten pek anlamıyorum açıkcası
Pipetlilerde bu sefer pahalıya denk geliyor diye düşünüyorumben ona soyle bi cozum buldum canım 1litrelik 2 3tane alıyorum mesela bıde pıpetli olanlar varya ondan bı kactane alıyoruz az lazımsa pıpetlıden kullanıyorum hep atıyodum bnde senın gbı supheye dusuyodum
Çok sevindim canımBu sene çok güzel bir tatil yeri keşfettik
Marmaris içmeler arası içmeler yakın sahilde her yerde konaklayabilir mutlu olursunuz
Otellerin önünde yürüyüş yolu vartr_lelli tam şenlik deniz şahane Havuz gibi dondurmacılar kafeler her butceye uygun yerler çok güzel mutlaka tekrar geleceğim değişik bir tecrübe oldu
Ya bende sevmiyorum paket sütü zorda kalınca içiyorum . Bir evin sorumluluğu üzerinde ama en nefret ettiğim şey Birşeyin bozuk olup olmadığını kontrol etmekSelam kızlar.
Bizde sütler 2 günde bitiyor toplu alıyoruz indirimli bulduk mu 10 tane bile alıyoruz. Sütçüdende ayrı alıyoruz
Sütün bozuk olduğu tadından anlaşılır ama ben içemiyorum o yüzden küçük bir cezveye koyup kaynatıyorum kesiliyorsa bozulmuştur.baktım 2 gün oldu içilmiyor ya tatlı yapıyorum ya çorba
Çok sevindim canım
Bizde tecrübe ediyoruz gide gide.
Kuşadasının denizini, havasını cok sevdim.
Hiç bunaltmadi bizi aksam serindi bile..
Marmarise hic bakmadim.
Orayada bakim.
Ya bende sevmiyorum paket sütü zorda kalınca içiyorum . Bir evin sorumluluğu üzerinde ama en nefret ettiğim şey Birşeyin bozuk olup olmadığını kontrol etmek
Benim dolapta en fazla 2 gün duruyor yani durduruyorum geçen gün puding yaptım hemen . O an bir zafer kazandım sanki kendi kendime havaya girdim hahaha sen kaç gün sonra sütten vazgeçiyorsunAslında süt uzun ömürlü olmaz küçük paket alıp kullanabilirsin yada döndürüp kek yapabilirsin ben yapıyorum güzel oluyor
Benim dolapta en fazla 2 gün duruyor yani durduruyorum geçen gün puding yaptım hemen . O an bir zafer kazandım sanki kendi kendime havaya girdim hahaha sen kaç gün sonra sütten vazgeçiyorsun
Yarım litrelerin fiyatı da maşallah litreden daha fazla o yüzden almıyorumCanım benim durum farklı olduğu için ya en küçük boy yada yarim litre alıp kalanı dolduruyorum
Ama normalde litrelik almam diye düşünüyorum içmeyiz ancak lazımsa alinir
Canım ne güzel bi tatil geçirmişsiniz darısı bize inşallah. Bayramdan sonrA İçmeler e gideceğiz biz de dediklerini dikkate alacağım. Şuraya mutlaka gidin dediğin bi yer var mıMerkezide güzel sahile yakın kaleyi gezdik tarihi bedesten kapalı çarşı fln vardı ama bulunduğumuz koy plaj harika ilk defa tekrar gelmek istiyorum yrn tekne ile tura çıkacağız pek sevmesem de görmek istedik inşallah iyi gecer
Sahilde eski yazlık site var tek kalmış ay o kdr kendimi anlatamam ellerinde hazine var resmen
Canım ne güzel bi tatil geçirmişsiniz darısı bize inşallah. Bayramdan sonrA İçmeler e gideceğiz biz de dediklerini dikkate alacağım. Şuraya mutlaka gidin dediğin bi yer var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?