- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
Su durumda bebk kendini toplayana kadar dondurmaya sıcak bakardım ben.Ama ins coluk coluk derken okulu bırakmazsın.Keske okulun bitene kadar çocuk yapmayaydın tabi doğrusu o ama artık yapacak bisey yok.Okulıunu sakın bırakma.6 ay süre veriyorsan kendine o süreyi uzatma.Cünkü senin kocan anladıgım kadarıyla seni okutmaz o süre uzarsa.Umarım hersey yolunda gider okuluna geri dönersin cnm.
Kız beni de arada bıraktın simdiCanım şimdi zaten bebeğin çok fazla aklının bebeğim çok fazla aklının erdiğini düşünmüyorum kişilere karsi.
O yuzden 6 ay dondurmak ne kadar dogru bir karsr olir bilmiyorum
Simdi
Dondurmazsam hep sabahki derslere girerim farkli subelerle.
Ya da ogle vakti artik nasil olursa..
Oma gore yarim gun bakmis olur kv.
Birde bebek büyüdükçe onun huylarini daha kolay ogrenir diye korkuyorum.
Guvenemiyorum ona.
Emanet edecek bir babamnem var
Ama oda yasli
Canım sevindim bebeğin adına maşallah toparlanır dahada.Kızlar Biz dün hastaneye gittik Hani bebeğimin kilo alımında sıkıntı vardı ya Doktor O yüzden sütünü sağıp ver demişti ama ben de sağmaya her zaman yetişemedim arada mama takviyesi ile birlikte Süt verdim Maşallah kilo alımı şu an çok iyi bir haftada. Ancak benim de şu aralar kafama takılan okul konusu var Okulu dondurursam mı dondurmasam mi emin değilim. Dondurursam En fazla altı ay donduracağım .diğer dönem tekrar gideceğim bu sefer okulum Yarım dönem uzamış olacak .dondurmaz Sam bebeğe Kayınvalidem bakacak. Kendi evinde bakarsa akşama kadar orada kalmamızi ister. benim evimde bakarsa nasıl olur onu bilmiyorum. sizce ne yapayım ben ya . Işim de senin şu an için tek başıma hiçbir yere gitmemi istemiyor Ben de sıkıldım artık evde olmaktan ama bebeğimi de çok seviyorum.
Aiy detayları okumadan yorum yazmistim.Kız beni de arada bıraktın simdiDiğer arkadaşlardan yorum bekliyorum suan Bilemedim bacım
Aynen ya bende arafta kaldımAiy detayları okumadan yorum yazmistim.
Valla dondurmasami ki.
Zaten sağıyor sutunu.
Bunu anket yapalim.
Kız beni de arada bıraktın simdiDiğer arkadaşlardan yorum bekliyorum suan Bilemedim bacım
Aiy detayları okumadan yorum yazmistim.
Valla dondurmasami ki.
Zaten sağıyor sutunu.
Bunu anket yapalim.
Bebeğe sonuçta babaannesi bakacak en azından. Sütünüzü de sağıyorsanız okulunuza devam edin bence
B Bugunneselibirgun yarım gün ise devam et okuluna dondurma ne kadar çabuk bitirsen okulu o kadar iyi olur senin için
Kizlar hem sagiyorum hemde mama takviyesi yapıyorumB Bugunneselibirgun Eger dediğin gibi yarım gün olursa bence dondurma.Tabi sınav zamanlarında da idare ederim diyorsan.Okulunu biran önce bitir
Ben kendi esmalarimi çektim fakat o 15.gunde kaldi.tr_lelli bcım senin program bitti mi esmalar?Kız anam 15-16.günlr 1000 er taneye cıktı birden okumalar:)Anam dedim bitiremicem galiba.:)H.sonuna denk geldi.Ev dandini.Dedim beni ellemeyin kimse araması n oturdum okudum:)Ben alısmıssım 200-300 okumalarar 3 gün kaldı.Ama devam etcem.Cok iyi geldi bana o program:)
Zikirmatik indr cnm telefona.Ben de sayıları karıstıryorum kız öbür türlü.Ben kendi esmalarimi çektim fakat o 15.gunde kaldi.
Devam edicem ama bu aksam kaldığım yerden.
Niyet önemli dicem tamamlicam tatilde yapamadım.
Hadi ya
Ben çok çekerim sıkıntı diilde sayılı ya unutuyorum.
Onlrdan bende cok vardı biara butun dualarda ,mevlütlerde dağıtılıyordu hep verdim birilerine:)Telefona indirdim bende:)babyloading87 tr_lelli Kızlar belki biliyorsunuz ama zikirmatik varya ondan alabilirsiniz.Küçücük birşey zaten her gittiğin yere götür. Bide çok sayılı esmaları çekmek kolay oluyor onla.Ben hep onunla çekiyorum
Çok haklısın en azından sayı olarak iyi.babyloading87 tr_lelli Kızlar belki biliyorsunuz ama zikirmatik varya ondan alabilirsiniz.Küçücük birşey zaten her gittiğin yere götür. Bide çok sayılı esmaları çekmek kolay oluyor onla.Ben hep onunla çekiyorum
Amin cnmZikirmatik indr cnm telefona.Ben de sayıları karıstıryorum kız öbür türlü.
Allah kabul etsin yavrum
Aynen bende öyle sandım.Ama yorumları okudum 3 bir .Daha 1053 ler var.Allahın gücüne gitmesin ama onlar bayağı zorluyor.3 kelime ard arda karısıyr.yazdım kâğıda,öyle tekrarladım.Amin cnm
Sayı dedin de aklima geldi
Ben yola giderken esmanin 15.gununde yani 3 esma 631 okuncak yazıyordu.
Tabi sabahın 5'in de 3 saatlik uykuyla
Her birini 631 cektim.
Meğer 3ünu 631 e tamamlayacakmisiz.
Allah'ın gucune gitmesinde o saat de bana bi darlanma geldi çok diye.
Bırakıcam dedim.
Ama bırakmadım bitirdim.
Bir de sıradaki esmaya bakım diye bakarim ki.
Her biri degil 3ü 631mis
:)
Ay neyse kiz hadi sevabını aldin yine dedim.
Ayy evet ya çok iyi bisiKızlar biraz önce TLC de kupon çılgınlığı vardı. O kadar alışveriş yapıp çok az bir miktar ödüyorlar. Dedim ki bizim ülkemizde olsaydı bizde böyle olurduk hele ki şu zamanda:))Hattâ onlardan daha iyi bilem olurduk birkere
Dolar biraz düşmüş sanki.Yedi liradan sonra 6.52 bile düşük geliyor gözüme artıkUzmanlar bu şişirilmiş rakamlar düşecektir diyor(hadi inşallah) ama ne kadar düşer bilinmez.Tabi ki ytd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?