Küçük Düşün Büyük Olsun!

Çok sevindim. Az para değil den onu 100 bine rahat tamamlarsın

Canım geçen kuş yaptı ya senin üstüne :) unuttun mu ordan geliyor paralar.Maşallah bereketli olsun

Bende kizdim baya tamma bana yemek yapma dedi en son

Bizimki cins oyle herdeyi de yrmiyor.
Ne yer onuda soylemiyor.
Hala ogrenememissmiyim diye de laf sogler
Istahsiz zaten

Bende kizdim baya tamma bana yemek yapma dedi en son

Bizimki cins oyle herdeyi de yrmiyor.
Ne yer onuda soylemiyor.
Hala ogrenememissmiyim diye de laf sogler
Istahsiz zaten

Daha ne yapacakmışsın.Liste versin ona göre yap beyfendi beğenmiyorsa.Bebek mi bakıcan beyfendiye özel yemek mi yapıcan bakalım ben evlenince napacam

Off cidden öyle yoruldum ki ya şaka gibi bir daha öyle kurutmalık filan yapamam kızlar çok yorucu iş şuan ellerim msjı zor yazıyo tırnaklarımın dipleri nasıl ağrıyor anlatamam akşam 6 dan beri uğraştım elim mi yavaş ben anlamadım patlıcanları oymak çok zormuş 5 kg patlıcan 5 kg biber aldım . Biber 2.5 tl patlıcan 2 tl geçen hafta biber 2 patlıcan 1.5 tu of. geldim yıka oy diz as şu saat oldu çok yoruldum. Yarın arkadaşımla A101 ve başka marketlere gideceğiz çok eksik var evde bayılıcammm tr_lelli altın al bence ben öyle yapıcaö hiç döviz almıyorum

Selam kızçeler,

ben, gıybetlerim ve sorularım geldik :)

hazırsanız başlıyorum! :) biliyorsunuz benim kv şahsına münhasır bir insan ve yine bana sarmaya başladı. bahsetmiştim size son zamanlardaki eşimi doldurma çabalarından. bugün eşimin katılamadığı bir akraba etkinliğine katılmak durumunda kaldım çok sancılı geçti, kızım babannesini asla tanımadı ve yanaşmadı yalnızca dedesine yaklaştı. kv sürekli beni anneannesi sandılar, anneanne gibisiniz çok sıcaksınız hiç babanne gibi davranmıyorsunuz dediler diyip duruyordu en son o ne demekse? babanne de çok minnoş olabilir gayet! “çocuklar 5 yaştan öncesini çok hatırlamıyorlar o yüzden ben sonrasında hediye alırım daha mantıklı niye önce boşa harcayayım” diyordu ilk torunda. :/

Yıllardır canıma okuyan kadın eltisinin yanında bir kedi kızlar! inanamadım, bir onay bir olumlu tepki almak için kırk takla attı 65 yaşında kadın şok oldum. beni bir kaşık suda boğmak isteyen kadın, eltisinin yanında canım gelinim de canım gelinim

bir de bir hediye durumu vardı eşim, 2 hediye alınacak biz de birine katılacağız demişti iyi ki gitmişim ortada tek bir hediye vardı ve gitmesem onu da biz ödeyecektik. ay şaşkınlıklar gecesinden bildiriyorum, aslanken kedi olanlar var kızlarrrr , başkalarından gördüklerini bize uygulama telaşesinde bunlar.

Allahımmmma şükürler olsun, eşimin bütün engellemelerine rağmen sadece hislerimi dinleyip gitmişim, içimdeki karanlığa bir rahatlama geldi. hediye olayında da aydınlanma yaşadım.

Kv ve ailesi şu an benim maaşıma hesaplar yaptığı için hediyeyi de zannediyorum kaktıracaktı ama yemezlerrrr

şimdi ise soruma geliyorum, yatırımcı minnoşlarım elinizde 1000₺ olsa bu parayla şu an nasıl bir yol izlerdiniz, çok çelişkideyim

ellerine sağlık canım, güle güle yemek nasip olsun yorulduğuna değecek inan

ama patlıcan oymak o kadar zor bir iş ki çok iyi biliyorum

Ne alsam şaşırdım.
O 20bin tl çeksem hepsiylemi alsam?
Yüzünü görmüş olmussun canim k.v.nin.
Bisi olursa vurursun yuzune.
Gr. Alınabilir.

Çok sevindim. Az para değil den onu 100 bine rahat tamamlarsın
İnşallah canim
Altınlarla 55-60bin olur canim insallah.
40bin daha olursa 100bine tamamlariz.
Arabamızın değeride 100bin
Hani yatırım olarak kenarda bunların olması insana güven veriyor.
En azindan çabanın karşılığını görüyorsun hevesleniyorsun.

Şimdi esimde heves etti borç bitsin aynı Borc öder gibi yatiririz yine diyor her ay 2bin tl atarsak ozaman 1.5 senede 40bin yaparız.

Yarım litrelerin fiyatı da maşallah litreden daha fazla o yüzden almıyorum
Kutu süt rahat 6 gün dayanır. İki gün geçince atılır mı parana yazık. Bari tatlı bişey yap onunla olmadı günlük süt al onlar iki gün dayanıyor hem tadı çok daha güzel. Ben günlük süt alıyorum çünkü kutu sütün içinde Allah bilir ne var en az bir hafta hiçbir şey olmuyor çünkü.

Bereketini görün inşallah ne güzel.

Bilmiyorum işte psikolojik bu bozuldu diyorum hemen .

Lelli canım bende çok alırdım sınra duydum ki içie ilaç sıkıyorlarmış bozulmasın diye bıraktım çok severim kuru patlıcanı ama burada mümkün değil kurumaz. Kv de gitmiypr ki memlekeyine yap biraz dicem.
Bende tarhanayı serdim 4 tepsi çıktı bereketli oldu.
Salçamı yaptım bugün acı sosa ve buzluk için biberlere başlıcam domates turşusu yapıcam ve kurutmalık biber hazırlıcam dilim. Akşamada patlıcan biber kızartırım.
Tek erişte işim kalır.
O da Allah kerim cuma keyfim iyi olursa yaparım.
Kızlar benim kumbara ile artık mümkün değil gram almam. Param erisin istemiyorum. Döviz almak içime sinmiyor
Ne yapabilirim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…