Çok sevindim. Az para değil den onu 100 bine rahat tamamlarsınSağol canım.
Çok şükür gercekden Rabbim nasip edecekse eger bir sekilde o gelip seni buluyor.
Daha kasım ayina kadar sadece altınlarım vardi.
Şimdi 30bin tl param oldu altınlardan haric.
Umarım hepsini 100bine tamamlayacagimiz zamanda gelir.
Kararlıyız esimle arabanın taksiti bitince birikime yüklenecegiz
Aiy markete ciktim yemeğe gelcekler ya eksiklerim vardı.
Marketde eltimin dünürü yakaladı beni.
X(eltimin kizi)bizde ise gitmedi gelsene kahvalti yapalım illa dedi.
Ben 1.dereceden akrabaları aştım dunurlerinde gozdesiyim artik
Yok isim var dedimsede birakmadi.
Gittik tabi eltimin kizi şaşırdı ayyy yengee dedi.
Geçmiş olsuna geldim dedim.
Kahvaltı yaptık.
Saat 1 gibi eve gectim.
Şimdide gorumcemi bekliom kremi yaptırcaz
Kızlar sigorta şirketinden bir mebla almıştık ya.
Tekrar dava acilmisti.
10bintl daha kazanmisiz.
Hesabıma yatacak.
Nakit para 30bin tl oldu.
Ya saskinim.
Hiç beklemiyorken gelen paralar.
Çok ilginc.
Canım geçen kuş yaptı ya senin üstüne :) unuttun mu ordan geliyor paralar.Maşallah bereketli olsun
Canım o zaman ne yemek istiyorsa söylesin eşim. Ben emek verip uğrasdığımda biri kulp takarsa cevabını alırcanını okurum
Sen birkaç yıllık evlisin değil mi
Eşimle evliliğimizin ilk yıllarında sıkıntı yaşadığımızda bana söylediği laflar çok kırardı üzülürdüm ağlardım. Ben üzüldüm ve agladigimla kalırdım. Baktım eşimin hiç umuru değil. Dedimki kendime adamin umrunda degil sen niye jendini yiyorsun ağlamak yok. Artık ağlamıyorum kızgınlıkla soylendiginde umursamıyorum ve tavrımı koyuyorum. Sonra geliyor benden özür diliyor
Bende kizdim baya tamma bana yemek yapma dedi en son
Bizimki cins oyle herdeyi de yrmiyor.
Ne yer onuda soylemiyor.
Hala ogrenememissmiyim diye de laf sogler
Istahsiz zaten
Off cidden öyle yoruldum ki ya şaka gibibir daha öyle kurutmalık filan yapamam kızlar çok yorucu iş şuan ellerim msjı zor yazıyo tırnaklarımın dipleri nasıl ağrıyor anlatamam akşam 6 dan beri uğraştım elim mi yavaş ben anlamadım patlıcanları oymak çok zormuş 5 kg patlıcan 5 kg biber aldım . Biber 2.5 tl patlıcan 2 tl geçen hafta biber 2 patlıcan 1.5 tu of. geldim yıka oy diz as şu saat oldu çok yoruldum. Yarın arkadaşımla A101 ve başka marketlere gideceğiz çok eksik var evde bayılıcammm tr_lelli altın al bence ben öyle yapıcaö hiç döviz almıyorum
Vallahi tamamen aklından çıkmıştı :)Canım geçen kuş yaptı ya senin üstüne :) unuttun mu ordan geliyor paralar.Maşallah bereketli olsun
Ne alsam şaşırdım.Off cidden öyle yoruldum ki ya şaka gibibir daha öyle kurutmalık filan yapamam kızlar çok yorucu iş şuan ellerim msjı zor yazıyo tırnaklarımın dipleri nasıl ağrıyor anlatamam akşam 6 dan beri uğraştım elim mi yavaş ben anlamadım patlıcanları oymak çok zormuş 5 kg patlıcan 5 kg biber aldım . Biber 2.5 tl patlıcan 2 tl geçen hafta biber 2 patlıcan 1.5 tu of. geldim yıka oy diz as şu saat oldu çok yoruldum. Yarın arkadaşımla A101 ve başka marketlere gideceğiz çok eksik var evde bayılıcammm tr_lelli altın al bence ben öyle yapıcaö hiç döviz almıyorum
Yüzünü görmüş olmussun canim k.v.nin.Selam kızçeler,
ben, gıybetlerim ve sorularım geldik :)
hazırsanız başlıyorum! :) biliyorsunuz benim kv şahsına münhasır bir insan ve yine bana sarmaya başladı. bahsetmiştim size son zamanlardaki eşimi doldurma çabalarından. bugün eşimin katılamadığı bir akraba etkinliğine katılmak durumunda kaldım çok sancılı geçti, kızım babannesini asla tanımadı ve yanaşmadı yalnızca dedesine yaklaştı. kv sürekli beni anneannesi sandılar, anneanne gibisiniz çok sıcaksınız hiç babanne gibi davranmıyorsunuz dediler diyip duruyordu en sono ne demekse? babanne de çok minnoş olabilir gayet! “çocuklar 5 yaştan öncesini çok hatırlamıyorlar o yüzden ben sonrasında hediye alırım daha mantıklı niye önce boşa harcayayım” diyordu ilk torunda. :/
Yıllardır canıma okuyan kadın eltisinin yanında bir kedi kızlar! inanamadım, bir onay bir olumlu tepki almak için kırk takla attı 65 yaşında kadınşok oldum. beni bir kaşık suda boğmak isteyen kadın, eltisinin yanında canım gelinim de canım gelinim
bir de bir hediye durumu vardı eşim, 2 hediye alınacak biz de birine katılacağız demişti iyi ki gitmişim ortada tek bir hediye vardı ve gitmesem onu da biz ödeyecektik. ay şaşkınlıklar gecesinden bildiriyorum, aslanken kedi olanlar var kızlarrrr , başkalarından gördüklerini bize uygulama telaşesinde bunlar.
Allahımmmma şükürler olsun, eşimin bütün engellemelerine rağmen sadece hislerimi dinleyip gitmişim, içimdeki karanlığa bir rahatlama geldi. hediye olayında da aydınlanma yaşadım.
Kv ve ailesi şu an benim maaşıma hesaplar yaptığı için hediyeyi de zannediyorum kaktıracaktı ama yemezlerrrr
şimdi ise soruma geliyorum, yatırımcı minnoşlarım elinizde 1000₺ olsa bu parayla şu an nasıl bir yol izlerdiniz, çok çelişkideyim
İnşallah canimÇok sevindim. Az para değil den onu 100 bine rahat tamamlarsın
Kutu süt rahat 6 gün dayanır. İki gün geçince atılır mı parana yazık. Bari tatlı bişey yap onunlaYarım litrelerin fiyatı da maşallah litreden daha fazla o yüzden almıyorum
Bereketini görün inşallah ne güzel.Aiy markete ciktim yemeğe gelcekler ya eksiklerim vardı.
Marketde eltimin dünürü yakaladı beni.
X(eltimin kizi)bizde ise gitmedi gelsene kahvalti yapalım illa dedi.
Ben 1.dereceden akrabaları aştım dunurlerinde gozdesiyim artik
Yok isim var dedimsede birakmadi.
Gittik tabi eltimin kizi şaşırdı ayyy yengee dedi.
Geçmiş olsuna geldim dedim.
Kahvaltı yaptık.
Saat 1 gibi eve gectim.
Şimdide gorumcemi bekliom kremi yaptırcaz
Kızlar sigorta şirketinden bir mebla almıştık ya.
Tekrar dava acilmisti.
10bintl daha kazanmisiz.
Hesabıma yatacak.
Nakit para 30bin tl oldu.
Ya saskinim.
Hiç beklemiyorken gelen paralar.
Çok ilginc.
Bilmiyorum işte psikolojik bu bozuldu diyorum hemen .Kutu süt rahat 6 gün dayanır. İki gün geçince atılır mı parana yazık. Bari tatlı bişey yap onunlaolmadı günlük süt al onlar iki gün dayanıyor hem tadı çok daha güzel. Ben günlük süt alıyorum çünkü kutu sütün içinde Allah bilir ne var en az bir hafta hiçbir şey olmuyor çünkü.
Tavuk sordun @p_ritha iyiki sordun ben yemeğe tavuk da yapim.
Kirupatlican alcaktım 20tane vermedi adam 1.dizisinede (50tane) 18tl dedi.
Pahali ya.
Ben salı pazarından 1 dizisini 8tl almistim.
Aiyy hersey pahali.
Markete 31tl verdim.
Ama tavuğa karar verdim suan ama evde tavuk yok yarın tavuk alayim.
Yoğurdumda yok yoğurda alirim
Lelli canım bende çok alırdım sınra duydum ki içie ilaç sıkıyorlarmış bozulmasın diye bıraktım çok severim kuru patlıcanı ama burada mümkün değil kurumaz. Kv de gitmiypr ki memlekeyine yap biraz dicem.Kızlar nasılsınız.okudum tüm yazılanları sağolsun kb taze fasülye almış tam 25kg 2gündür anca bitti. Tabi yanı sıra tarhanamı yaptım.haftasonu güneşe serecem şimdi mayalanıyor arada fasülye turşusu ve kornişon turşu.şimdide annem geldi onunla domatesli biber turşusu yaptık yarına Allah kerim bakalım.tuce tuce canım patlıcan kurutmadan önce tuzlu kaynayan suda 5dk falan tut öyle yap acısını alsın afiyetle yiyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?