- 22 Kasım 2012
- 1.110
- 5.296
- 358
Bizde de aynen gidiyor durunca . Bende karttan çektirdim altınlarımın arasına koydum inş yemeyizGeçmiş olsun canım, bunu biz de çok yaşıyoruz ya ufak tefek de olsa can sıkıyor.
Ben de biraz bekleyecektim aslında düşüyor çünkü fiyatlar, ama durunca gidiyor ben de zararı göze alıp aldım artık çarçur olmasın diye
:)diren lelli :)
bizde cumartesi sabah nasipse çıkacağız
Ooo cok geçmiş olsn cnm.Ocak isi tehlikeli iyiki üzerinde tencere falan yokmısDışarda yemek yedik 28 tl ödedik 30 tl eşimle kendime parfüm aldık . 5 tl fanusa balık 10 tl sigara . 1350 tl para çektik altın alacaktık eşim dur biraz dedi düşüyor bende hak verdim duruyorum. 1400 tl altınlarımın yanına koydum. 45 tl aidat ödedik. Eşim halı sahaya gitti o maçtayken arabamıza çarpmışlar ufak birşey arka tampona boya gerekecek adamla anlaşmışlar hafta sonu gideceğiz adam yaptıracak . Eve geldi üzülmüş arabayı ben çalışırken almıştım eşimle kullanmaya başladık eşimde o yüzden daha çok titizleniyor . Gündüz de arkadaşımla çay içmiştik ocağın en küçük gözü en az seviyede açık kalmış . İnanamadım o kadar girdik çıktık ben bir sürü şey yerleştirdik eşim girdi çıktı hiç bir şekilde fark etmedik . Eve geldik kapıyı açtım bi baktım gözlerime inanadım artık herşeyi çok kontrol etmemiz lazım evde neden böyle oluyor offw
Bencede bu nasıl oldu ben anlamıyorum hala inan ben dün bir sürü alışveriş yaptım onları eve getirdim kaç saat yerleştirdim birkaç poşeti de ben gelmeden eşim yerleştirmiş oda fark etmedi bende bu nasıl oldu inanamıyorum hala şoktayım çok korktumOoo cok geçmiş olsn cnm.Ocak isi tehlikeli iyiki üzerinde tencere falan yokmısAllah korumuş.
Takılı kalmıştırBencede bu nasıl oldu ben anlamıyorum hala inan ben dün bir sürü alışveriş yaptım onları eve getirdim kaç saat yerleştirdim birkaç poşeti de ben gelmeden eşim yerleştirmiş oda fark etmedi bende bu nasıl oldu inanamıyorum hala şoktayım çok korktum
Hahaha flamingo mu hahaha özür dilerim aşırı güldümGünaydın hanımlarrr
Arabanın kredisi için zulamı pattlattı kocamCok gerginim.Avansları yatmadı 2 gündür.20si kredi günü.Dedim ben yatırayım sen alınca koyarsın yerine.Bu ay zaten sen ver ben öderim diyo ama gelen giden yok Netten arabaya filtre aldık 60 tl .Sen cek ben aksm veriririm dedi,selamınaleyküm
Giden gelmiyor yalnız dedim.Yok koycam dedi.660 tl yerine 8 tl bıraktım usulcaAy bu birikimcilik te zormuş,insan harcanınca evlat acısı gibi koyuyor:)
Bu hfata cok harcamalı geçti zsaten,bayramda tatildeyiz diye aldım da aldım.Gözüm öyle bi dönmüş 55 tl ye filamingo almışım düşününNapcaksm onuuu
Bende vanadan kapatacağım artık ta inanamıyorum hala etkisindeyim araba bir yandan bu olay bir yandan kendimi çok kötü hissettim akşam ağladım eşim adamla kavga etmiş geldi sakinleşmişti beni sakinleştirdi ağladım çok üzgünümTakılı kalmıştırgöze dikkat et cnm yemeğin altını faln kapatırken.Ben hep vanadan kapatıyorm.Esim alıştırdı.Vanadan kapar herseyi.
Ay gül gül kocmda bi baktı buna mı bincen dedi.Dedim aldım iste sorma.Foto moto koyamazsın bunun üzerine çıkıp dediHahaha flamingo mu hahaha özür dilerim aşırı güldüm
Bunla geçmiş olsun.Okut kendinizi.Göz kalmış bence.Hem ev hem araba.Bende vanadan kapatacağım artık ta inanamıyorum hala etkisindeyim araba bir yandan bu olay bir yandan kendimi çok kötü hissettim akşam ağladım eşim adamla kavga etmiş geldi sakinleşmişti beni sakinleştirdi ağladım çok üzgünüm
Sadaka verin iyi gelirBende vanadan kapatacağım artık ta inanamıyorum hala etkisindeyim araba bir yandan bu olay bir yandan kendimi çok kötü hissettim akşam ağladım eşim adamla kavga etmiş geldi sakinleşmişti beni sakinleştirdi ağladım çok üzgünüm
Gecmis olsun bizde ankaraya dugune gitmiştik esim ütünün fisini cekmeyi unutmus Allah tan utu otomatik kapaniyor kac gun etkisinde kalmistim.nasil fark etmrz diyeBencede bu nasıl oldu ben anlamıyorum hala inan ben dün bir sürü alışveriş yaptım onları eve getirdim kaç saat yerleştirdim birkaç poşeti de ben gelmeden eşim yerleştirmiş oda fark etmedi bende bu nasıl oldu inanamıyorum hala şoktayım çok korktum
Geçmiş olsun canımBende vanadan kapatacağım artık ta inanamıyorum hala etkisindeyim araba bir yandan bu olay bir yandan kendimi çok kötü hissettim akşam ağladım eşim adamla kavga etmiş geldi sakinleşmişti beni sakinleştirdi ağladım çok üzgünüm
Aynı gün oldu işte biraz önce de arabanın yerini değiştirdim apartmanın önüne aldım elim ayağım titredi şaka gibi eşim akşam adamla kavga etmiş eve geldi sakinleşti ama ben ağladım işteBunla geçmiş olsun.Okut kendinizi.Göz kalmış bence.Hem ev hem araba.
Sadaka verin iyi gelir
Teşekkür ediyorum canımGeçmiş olsun canım
Bencede bende eşime öyle dedim . Hergün Yasin okumaya başladımSadaka verin iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?