Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bizde de aynen gidiyor durunca . Bende karttan çektirdim altınlarımın arasına koydum inş yemeyiz

Günaydın hayırlı cumalar sabah sabah çalar saatten önce cuma msjlarının sesi ile uyanmak çok sinir bozucu. Ben cidden anlamıyorum bu cuma msjı olayı iyice moda oldu sanki msj atılmasa daha az müslüman oluyorlar . Bu mesaj atanlarda kalkıp cumasına gitmeyen filan insanlar . Cuma mesajı atınca sevap kazanıyorlar sanki sinir oldum ya . Geceden başlıyorlar cuma msj atmaya gece saat 12 den sonra ne diye millete msj atıp uyku bölersiniz anlamam kv bile tutup akşama doğru cuma msjı atıyor bana birgünde arayıp nasılsın hastaydın öksürüğün geçti mi demez ama tutup hazır cuma msjı atar . Haziranın sonunda döndük eve o günden beri 1 kere aradı beni oda eve geldin mi diye .maşallah aramaz hiç anca biz arasak eşimde geçen akşam dalmış aramayı unutmuş dışarıdaydık kv eşimi aramış aramıyorsun da vs sitem ediyor . Bugün arkadaşımın bebeğinin 40 Mevlüt’ü var oraya gideceğiz arabayla gidecektim dün araba öyle olunca vazgeçtim nefret ediyorum buranın bu maganda dolu trafiğinden evi silip süpüreceğim menüde mercimek çorbası salata sosyete mantısı hoşaf var . Sosyete mantısını yapıp dolaba koyarım gelince pişiririm

Ooo cok geçmiş olsn cnm.Ocak isi tehlikeli iyiki üzerinde tencere falan yokmısAllah korumuş.

Ooo cok geçmiş olsn cnm.Ocak isi tehlikeli iyiki üzerinde tencere falan yokmısAllah korumuş.
Bencede bu nasıl oldu ben anlamıyorum hala inan ben dün bir sürü alışveriş yaptım onları eve getirdim kaç saat yerleştirdim birkaç poşeti de ben gelmeden eşim yerleştirmiş oda fark etmedi bende bu nasıl oldu inanamıyorum hala şoktayım çok korktum

Günaydın hanımlarrr
Arabanın kredisi için zulamı pattlattı kocamCok gerginim.Avansları yatmadı 2 gündür.20si kredi günü.Dedim ben yatırayım sen alınca koyarsın yerine.Bu ay zaten sen ver ben öderim diyo ama gelen giden yok Netten arabaya filtre aldık 60 tl .Sen cek ben aksm veriririm dedi,selamınaleyküm
Giden gelmiyor yalnız dedim.Yok koycam dedi.660 tl yerine 8 tl bıraktım usulca Ay bu birikimcilik te zormuş,insan harcanınca evlat acısı gibi koyuyor:)
Bu hfata cok harcamalı geçti zsaten,bayramda tatildeyiz diye aldım da aldım.Gözüm öyle bi dönmüş 55 tl ye filamingo almışım düşününNapcaksm onuuu

Takılı kalmıştır göze dikkat et cnm yemeğin altını faln kapatırken.Ben hep vanadan kapatıyorm.Esim alıştırdı.Vanadan kapar herseyi.

Hahaha flamingo mu hahaha özür dilerim aşırı güldüm

Takılı kalmıştır göze dikkat et cnm yemeğin altını faln kapatırken.Ben hep vanadan kapatıyorm.Esim alıştırdı.Vanadan kapar herseyi.
Bende vanadan kapatacağım artık ta inanamıyorum hala etkisindeyim araba bir yandan bu olay bir yandan kendimi çok kötü hissettim akşam ağladım eşim adamla kavga etmiş geldi sakinleşmişti beni sakinleştirdi ağladım çok üzgünüm

Hahaha flamingo mu hahaha özür dilerim aşırı güldüm
Ay gül gül kocmda bi baktı buna mı bincen dedi.Dedim aldım iste sorma.Foto moto koyamazsın bunun üzerine çıkıp dedi
Benim net alışverişlerim bağımlılık.Bırakmıstım ne güzel buay yine kaydı şirazem.Eylüle tmm dedim hiç bisey almamıcam

Bunla geçmiş olsun.Okut kendinizi.Göz kalmış bence.Hem ev hem araba.

Gecmis olsun bizde ankaraya dugune gitmiştik esim ütünün fisini cekmeyi unutmus Allah tan utu otomatik kapaniyor kac gun etkisinde kalmistim.nasil fark etmrz diye

Bunla geçmiş olsun.Okut kendinizi.Göz kalmış bence.Hem ev hem araba.
Aynı gün oldu işte biraz önce de arabanın yerini değiştirdim apartmanın önüne aldım elim ayağım titredi şaka gibi eşim akşam adamla kavga etmiş eve geldi sakinleşti ama ben ağladım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…