Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ablacım sen bizi göm ya:)Bu ne gızzzzzzzz maşallah diyelim de nazarlamayalım:)Afiyete yiyin insallajhh

Kıyamadım hastalar diye yemekde yeriz dedim.

Şehriye çorbası
Kıymalı salçalı makarna
Parca tavuk kızarttım verdiğim tarifle.
Bisküvili muhallebide yaptim.

Yarınada;
Mercimek çorbası
Patlıcan,kabak, patates, köfte dizme yapicam.
Pilâv ve kuru patlıcan dolmasi.
Salata
Turşu
Cacık ve meyve.

Tatlı olarakda kadayifli muhallebi ve şekerpare olacak.
Eltimin dunurude gelecek yarin özenim biraz.

Evi süpürüp toz alicam sonra wc falan yıkarım en son.
Esim yok bu aksam.

Anneme de yardim etmem gerek mutfağı ve oturma odası temizlenecek.

Sabah 60tl baydım geldim markete.
1 bütün tavuk(parcalattim), yoğurt, soda, gazoz, fanta, üzum, erik, kavun, makarna, falan aldim.
Yaş kadayıf aldim.

Kalkim devam edim islerime.

Ablacım sen bizi göm ya:)Bu ne gızzzzzzzz maşallah diyelim de nazarlamayalım:)Afiyete yiyin insallajhh
Sağol canım amin hepimiz afiyetle sağlıkla yiyelim inş.
Ben acele ettim daha eylül var hazırlarsınız sizde. Ben eylülde memlekette olabilirim diye bitirmek istiyorum az az yaptım acı sos falan tadımlık olsun çeşit olsun istedim

Merhaba arkadaşlar;

Tatile son 2 gün. Hamilelik dolayısıyla işe geliş gidiş zor oluyor. Gün sayıyorum ne yazık ki. Bayram sonrası 2 hafta daha geleceğim bir aksilik çıkmazsa.

Bu ay maaşlarımızı %12 kadar zamlı aldık ama ne yazık ki piyasadaki son gelişmelerde eridi gitti. Yine de bebiş için harcamalarımıza ayırdığımız için kendimi kötü hissetmiyorum. Her ay aldığımız 100 euro parasını ise doğum paketinin 2. taksidine kattık. Bu ay böyle olsun gelecek aydan itibaren düzenli alıma devam edeceğim.

Bayram boyunca evde dinleneceğim. Gidilebilecek sadece 1 kapımız var(geri kalanı tatilde) belki bir de mezarlık ziyareti.Ben de kışlıklarımızı hazırlamak, dondurucuyu doldurmak, bebek için hazırlıkları tamamlamak niyetindeyim.

Araba almak için para biriktirmeye başladık. Baya zorlayacak bizi ama ilk olarak 1500 tl ile bir başlangıç yaptık. İşallah birikimlerimiz bol bereketli olur.

Herkese güzel bir hafta olsun.

Aiy bu sıcakda da ev işi yemek vs yapınca insan bunalıyor yeminle.
Bir an önce karadenize kavuşmam gerek.
Resmen karadenizim geldi :)
Son 5 artik.

Gidene kadar alışveriş yapmamam gerek.
Gerçi boyle yemek olayları olmasa olanla idare ederdim.
Dolapta kalanlarında goturcem giderken(domates, salatalık, kahvaltılık gibi)
Esim evde yemiyor cunku ben yokken.
Zaten 1 hafta kalacak o da evde.
Götürürüm orada yeriz.
Ziyan olmasınlar.

Selam kızlar

Bugün kuşuma yem almaya gittik.Başka semte gittik çünkü sadece o yemi yiyor. Başka yemi yemiyor beyefendi:)

Yem kraker suluk ve gagasını sürtmesi için taş aldık 18 lira ödedik. Hemde biraz gezmiş olduk.

diren lelli :)

bizde cumartesi sabah nasipse çıkacağız

Ay çok yoruldum bugün sabah arkadaşımla a101 e gittik . Oradan yerel markete gittim 3 tane büyük kupa aldım kaktüslerimi onlara bölmek için orada 15 tl ödedim. Bime girdik oradan süt Arap sabunu parlatıcı sarımsak su gibi birkaç şey aldım 15 tl verdim . Bize geldim simit çay kahvaltı yaptık . Geri a101 e indik ben 6 lı su 20 li soda , 2 tane lore peynir, yufka , kahve, lokum, çikolata, bulgur , filan filan aldım 35 tl ödedim. O sıra eşim aradı eve gelmiş başı çok ağrıyormuş aşağı indi bana yardım etti paketleri götürdü . Bende yerel marketten soğan, patates, kapya biber, mandalina, üzüm, yeşil biber , zeytin, kahvaltılık çikolata, yumurta, 6 lı havlu kağıt, 4 lt abc koyu çamaşır suyu , 2 lt dondurma , margarin gibi birkaç şey aldım 65 tl ödedim. Eve geldim eşime ilaç verdim onu yatırdım. Bende aldıklarımı yerleştirdim çiçekleri düzenledim yeni saksılara geçirdim. Lor peynirleri poşetledim buzluğa attım . 2 poşet sigara böreği sardım dolapa attım . Kaysı ve eriklerim güvelenmiş onları temizledim havalansın diye tepsilerle balkona yerleştirdim. Toplayınca porsiyonluk şekilde poşetleyip buzluğa koyacağım. Arkadaşım 250 gram kadar tereyağı getirdi organik bende buzluğa koydum. Duş alacağım eşim uyansın ordu evine yemeğe gideceğiz sonrada altın alacağım inş bir yarım bir çeyrek birde gram alabilirim

merhaba kızlar

bugün yeğenlere bayram hediyesi aldım 158₺ tuttu sadece 2 hediye 158₺

iş çıkışı markete uğradım yumurta ve içecek aldım 11₺

Bir de 1 gr, 1 çeyrek ve 70$ aldım. çeyrek 320, gram 210, dolar da 5,80 di

Bereketlensin de borçları bitirelim sağlıkla inşAllah

Paranin karsiligi kadar altin alabilirsin canim banka hesabindan aliyorsan artik 2 aylik birikim anca bir gram eder

Paranin karsiligi kadar altin alabilirsin canim banka hesabindan aliyorsan artik 2 aylik birikim anca bir gram eder
Aynen öyle canım biraz düştü bankadan almıyorum. Altın hesabım var ama kuyumcudan alıyordum hep gidip yatırmak gerekiyor. Bankalar çok uzak otobüse binip gitmek gerekiyor o yüzden yakın kuyumculardan alıyorum. Biraz daha biriktirip üstünü eşime tamamlatıcam artık.

Burada da çeyrek 350 gram 195 bu ne saçma bir piyasa acaba

Dışarda yemek yedik 28 tl ödedik 30 tl eşimle kendime parfüm aldık . 5 tl fanusa balık 10 tl sigara . 1350 tl para çektik altın alacaktık eşim dur biraz dedi düşüyor bende hak verdim duruyorum. 1400 tl altınlarımın yanına koydum. 45 tl aidat ödedik. Eşim halı sahaya gitti o maçtayken arabamıza çarpmışlar ufak birşey arka tampona boya gerekecek adamla anlaşmışlar hafta sonu gideceğiz adam yaptıracak . Eve geldi üzülmüş arabayı ben çalışırken almıştım eşimle kullanmaya başladık eşimde o yüzden daha çok titizleniyor . Gündüz de arkadaşımla çay içmiştik ocağın en küçük gözü en az seviyede açık kalmış . İnanamadım o kadar girdik çıktık ben bir sürü şey yerleştirdik eşim girdi çıktı hiç bir şekilde fark etmedik . Eve geldik kapıyı açtım bi baktım gözlerime inanadım artık herşeyi çok kontrol etmemiz lazım evde neden böyle oluyor offw

Geçmiş olsun canım.

Geçmiş olsun canım, bunu biz de çok yaşıyoruz ya ufak tefek de olsa can sıkıyor.

Ben de biraz bekleyecektim aslında düşüyor çünkü fiyatlar, ama durunca gidiyor ben de zararı göze alıp aldım artık çarçur olmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…