- 21 Ağustos 2015
- 32.156
- 97.591
- 798
- 38
Ablacım sen bizi göm ya:)Bu ne gızzzzzzzz maşallah diyelim de nazarlamayalım:)Afiyete yiyin insallajhhLelli canım bende çok alırdım sınra duydum ki içie ilaç sıkıyorlarmış bozulmasın diye bıraktım çok severim kuru patlıcanı ama burada mümkün değil kurumaz. Kv de gitmiypr ki memlekeyine yap biraz dicem.
Bende tarhanayı serdim 4 tepsi çıktı bereketli oldu.
Salçamı yaptım bugün acı sosa ve buzluk için biberlere başlıcam domates turşusu yapıcam ve kurutmalık biber hazırlıcam dilim. Akşamada patlıcan biber kızartırım.
Tek erişte işim kalır.
O da Allah kerim cuma keyfim iyi olursa yaparım.
Kızlar benim kumbara ile artık mümkün değil gram almam. Param erisin istemiyorum. Döviz almak içime sinmiyor
Ne yapabilirim ki
Aynı durum bende de var,demir eksikliği diyo arkadaşlarGünaydın hala kendime gelemedim kızlar ya ellerim tutmuyor resmen
Yok benim demirim şahane olması gereken hiç eksik yokAynı durum bende de var,demir eksikliği diyo arkadaşlar
Sağol canım amin hepimiz afiyetle sağlıkla yiyelim inş.Ablacım sen bizi göm ya:)Bu ne gızzzzzzzz maşallah diyelim de nazarlamayalım:)Afiyete yiyin insallajhh
Aiy bu sıcakda da ev işi yemek vs yapınca insan bunalıyor yeminle.
Bir an önce karadenize kavuşmam gerek.
Resmen karadenizim geldi :)
Son 5 artik.
Gidene kadar alışveriş yapmamam gerek.
Gerçi boyle yemek olayları olmasa olanla idare ederdim.
Dolapta kalanlarında goturcem giderken(domates, salatalık, kahvaltılık gibi)
Esim evde yemiyor cunku ben yokken.
Zaten 1 hafta kalacak o da evde.
Götürürüm orada yeriz.
Ziyan olmasınlar.
Mecbur evde soğan bile kalmamıştı çok fena durumdaydıkMarketlere hiç girmemek lazım çok harcanıyor
Paranin karsiligi kadar altin alabilirsin canim banka hesabindan aliyorsan artik 2 aylik birikim anca bir gram ederLelli canım bende çok alırdım sınra duydum ki içie ilaç sıkıyorlarmış bozulmasın diye bıraktım çok severim kuru patlıcanı ama burada mümkün değil kurumaz. Kv de gitmiypr ki memlekeyine yap biraz dicem.
Bende tarhanayı serdim 4 tepsi çıktı bereketli oldu.
Salçamı yaptım bugün acı sosa ve buzluk için biberlere başlıcam domates turşusu yapıcam ve kurutmalık biber hazırlıcam dilim. Akşamada patlıcan biber kızartırım.
Tek erişte işim kalır.
O da Allah kerim cuma keyfim iyi olursa yaparım.
Kızlar benim kumbara ile artık mümkün değil gram almam. Param erisin istemiyorum. Döviz almak içime sinmiyor
Ne yapabilirim ki
Aynen öyle canım biraz düştü bankadan almıyorum. Altın hesabım var ama kuyumcudan alıyordum hep gidip yatırmak gerekiyor. Bankalar çok uzak otobüse binip gitmek gerekiyor o yüzden yakın kuyumculardan alıyorum. Biraz daha biriktirip üstünü eşime tamamlatıcam artık.Paranin karsiligi kadar altin alabilirsin canim banka hesabindan aliyorsan artik 2 aylik birikim anca bir gram eder
Burada da çeyrek 350 gram 195 bu ne saçma bir piyasa acabamerhaba kızlar
bugün yeğenlere bayram hediyesi aldım 158₺ tuttusadece 2 hediye 158₺
iş çıkışı markete uğradım yumurta ve içecek aldım 11₺
Bir de 1 gr, 1 çeyrek ve 70$ aldım. çeyrek 320, gram 210, dolar da 5,80 di
Bereketlensin de borçları bitirelim sağlıkla inşAllah
Dışarda yemek yedik 28 tl ödedik 30 tl eşimle kendime parfüm aldık . 5 tl fanusa balık 10 tl sigara . 1350 tl para çektik altın alacaktık eşim dur biraz dedi düşüyor bende hak verdim duruyorum. 1400 tl altınlarımın yanına koydum. 45 tl aidat ödedik. Eşim halı sahaya gitti o maçtayken arabamıza çarpmışlar ufak birşey arka tampona boya gerekecek adamla anlaşmışlar hafta sonu gideceğiz adam yaptıracak . Eve geldi üzülmüş arabayı ben çalışırken almıştım eşimle kullanmaya başladık eşimde o yüzden daha çok titizleniyor . Gündüz de arkadaşımla çay içmiştik ocağın en küçük gözü en az seviyede açık kalmış . İnanamadım o kadar girdik çıktık ben bir sürü şey yerleştirdik eşim girdi çıktı hiç bir şekilde fark etmedik . Eve geldik kapıyı açtım bi baktım gözlerime inanadım artık herşeyi çok kontrol etmemiz lazım evde neden böyle oluyor offw
Burada da çeyrek 350 gram 195 bu ne saçma bir piyasa acaba
Dışarda yemek yedik 28 tl ödedik 30 tl eşimle kendime parfüm aldık . 5 tl fanusa balık 10 tl sigara . 1350 tl para çektik altın alacaktık eşim dur biraz dedi düşüyor bende hak verdim duruyorum. 1400 tl altınlarımın yanına koydum. 45 tl aidat ödedik. Eşim halı sahaya gitti o maçtayken arabamıza çarpmışlar ufak birşey arka tampona boya gerekecek adamla anlaşmışlar hafta sonu gideceğiz adam yaptıracak . Eve geldi üzülmüş arabayı ben çalışırken almıştım eşimle kullanmaya başladık eşimde o yüzden daha çok titizleniyor . Gündüz de arkadaşımla çay içmiştik ocağın en küçük gözü en az seviyede açık kalmış . İnanamadım o kadar girdik çıktık ben bir sürü şey yerleştirdik eşim girdi çıktı hiç bir şekilde fark etmedik . Eve geldik kapıyı açtım bi baktım gözlerime inanadım artık herşeyi çok kontrol etmemiz lazım evde neden böyle oluyor offw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?