- 22 Kasım 2012
- 1.110
- 5.296
- 358
Burada kimseyi tanımıyoruz o yüzden çok zor oluyor öyle birilerini bulmak kurban etimizi dağıtmak bile zor inançok mantıklıihtiyacı olan birine market alışverişi de yapabilirsin aslında bayram üstü güzel olabilir
Burada kimseyi tanımıyoruz o yüzden çok zor oluyor öyle birilerini bulmak kurban etimizi dağıtmak bile zor inan
Bende vanadan kapatacağım artık ta inanamıyorum hala etkisindeyim araba bir yandan bu olay bir yandan kendimi çok kötü hissettim akşam ağladım eşim adamla kavga etmiş geldi sakinleşmişti beni sakinleştirdi ağladım çok üzgünüm
Günaydın hanımlarrr
Arabanın kredisi için zulamı pattlattı kocamCok gerginim.Avansları yatmadı 2 gündür.20si kredi günü.Dedim ben yatırayım sen alınca koyarsın yerine.Bu ay zaten sen ver ben öderim diyo ama gelen giden yok Netten arabaya filtre aldık 60 tl .Sen cek ben aksm veriririm dedi,selamınaleyküm
Giden gelmiyor yalnız dedim.Yok koycam dedi.660 tl yerine 8 tl bıraktım usulcaAy bu birikimcilik te zormuş,insan harcanınca evlat acısı gibi koyuyor:)
Bu hfata cok harcamalı geçti zsaten,bayramda tatildeyiz diye aldım da aldım.Gözüm öyle bi dönmüş 55 tl ye filamingo almışım düşününNapcaksm onuuu
Ya o kadar güldüm ki, herkes noldu ya diyo, Eşinin tepkisi de süper yalnız :)) ama çok güzel filamingolar bence
Borca girmektense böyle ihtiyaçlarda zulaya güvenmek çok rahatlatıcı değil mi, ama tabiiii yerine dönsün yaniiiii paracıklar
Mehmetçik vakfı hep bağış noktamız zaten eşim asker olduğu için biraz daha o tarafa yakınız. İnş. Bu son olurAh üzülme canım ya, ruh halin de gözden bence. Geçmiş bak, nazarınız çıkmış. İçini ferah tut
Ben yardim kuruluslarina karsi önyargiliyim galiba biraz.
Deniz fenerindeki yolsuzluklar beni cok etkiledi. Millete verilen yardim Toplayip zimmete gecirdikleri paranin yaninda devede kulak.
Gözümün gordügü 2 aileye 500er lira verecegim kurban için
Dışarda yemek yedik 28 tl ödedik 30 tl eşimle kendime parfüm aldık . 5 tl fanusa balık 10 tl sigara . 1350 tl para çektik altın alacaktık eşim dur biraz dedi düşüyor bende hak verdim duruyorum. 1400 tl altınlarımın yanına koydum. 45 tl aidat ödedik. Eşim halı sahaya gitti o maçtayken arabamıza çarpmışlar ufak birşey arka tampona boya gerekecek adamla anlaşmışlar hafta sonu gideceğiz adam yaptıracak . Eve geldi üzülmüş arabayı ben çalışırken almıştım eşimle kullanmaya başladık eşimde o yüzden daha çok titizleniyor . Gündüz de arkadaşımla çay içmiştik ocağın en küçük gözü en az seviyede açık kalmış . İnanamadım o kadar girdik çıktık ben bir sürü şey yerleştirdik eşim girdi çıktı hiç bir şekilde fark etmedik . Eve geldik kapıyı açtım bi baktım gözlerime inanadım artık herşeyi çok kontrol etmemiz lazım evde neden böyle oluyor offw
Günaydın hayırlı cumalar sabah sabah çalar saatten önce cuma msjlarının sesi ile uyanmak çok sinir bozucu. Ben cidden anlamıyorum bu cuma msjı olayı iyice moda oldu sanki msj atılmasa daha az müslüman oluyorlar . Bu mesaj atanlarda kalkıp cumasına gitmeyen filan insanlar . Cuma mesajı atınca sevap kazanıyorlar sanki sinir oldum ya .Geceden başlıyorlar cuma msj atmaya gece saat 12 den sonra ne diye millete msj atıp uyku bölersiniz anlamam kv bile tutup akşama doğru cuma msjı atıyor bana birgünde arayıp nasılsın hastaydın öksürüğün geçti mi demez ama tutup hazır cuma msjı atar . Haziranın sonunda döndük eve o günden beri 1 kere aradı beni oda eve geldin mi diye .maşallah aramaz hiç anca biz arasak eşimde geçen akşam dalmış aramayı unutmuş dışarıdaydık kv eşimi aramış aramıyorsun da vs sitem ediyor . Bugün arkadaşımın bebeğinin 40 Mevlüt’ü var oraya gideceğiz arabayla gidecektim dün araba öyle olunca vazgeçtim nefret ediyorum buranın bu maganda dolu trafiğinden evi silip süpüreceğim menüde mercimek çorbası salata sosyete mantısı hoşaf var . Sosyete mantısını yapıp dolaba koyarım gelince pişiririm
Bende aynen senin gibi düşünüyorum açıkcası birde ben tüm bağışı bir kişiye yapmam birkaç parça aile yararlansın benceÜzülme hiç, bununla atlattığınıza şükür. Allah beterinden korusun.
Cuma mesajı bana da çok yapmacık geliyor. Benim bi tanıdığım var, her türlü pislik ahlaksızlık onda. Ama her cuma her kandil mesaj yollar, samimi gelmiyor bana, ben de engelledim kendisini.
Kurban da kesmeyeceğiz bu bayram. Ete ihtiyacımız yok. Kessek etrafta dağıtacak kimse yok.
Herkes çalışıyor yemeğini yiyor yani, öyle çok aç muhtaç kimse yok.
Babam bir iki aile önerdi aslında ramazda fitre zamanı ama dedim o dediğin ailelerin erkekleri çalışıyor, evleri var kiralarını ödüyorlar, üstleri başları düzgün, telefonları akıllı. Tamam zor geçiniyor olabilirler ama fakirlikten yakınan insanın da “ben karımı çalıştırmam” deme gibi bir lüksü olmadığını düşünüyorum. Yani babamın bu bahssettiği aileler böyle, kadının evde baktığı hastası yaşlısı çocuğu yok ama ev hanımı, para yetmediğinden şikayetçi isen çalış yani. Onlara fitre vermek istemedim. Kurban da aynı şekilde pay olarak 1 poşet et veririm ama koca bi bağış yapamam.
Bereketli olsun canimyarın iş yerinde son günüm olacak o da yarım gün.. bugünden işlerimi toparladım. ha bi de şehriye ve makarna çeşitlerinden karışık bi kutu makarna alırım evde olduğum süreçte tüketilir.
dün akşam eşimle dışarda yedik, sonra benim bi kaç eksiğim vardı onları aldık.. A101 e de uğradık su, içecek çeşitleri, maden suyu, wc kağıdı falan aldık.
bir de elbise siparişi verdim 90 tl ye, kızkardeşim 100 tl yolladı benim hediyem olsun dedi.. bugün kargoya verilir inşallah pazartesi bende olur yaa, yoksa araya bayram girecek..
Birikim isi zor zanaat.Günaydın hanımlarrr
Arabanın kredisi için zulamı pattlattı kocamCok gerginim.Avansları yatmadı 2 gündür.20si kredi günü.Dedim ben yatırayım sen alınca koyarsın yerine.Bu ay zaten sen ver ben öderim diyo ama gelen giden yok Netten arabaya filtre aldık 60 tl .Sen cek ben aksm veriririm dedi,selamınaleyküm
Giden gelmiyor yalnız dedim.Yok koycam dedi.660 tl yerine 8 tl bıraktım usulcaAy bu birikimcilik te zormuş,insan harcanınca evlat acısı gibi koyuyor:)
Bu hfata cok harcamalı geçti zsaten,bayramda tatildeyiz diye aldım da aldım.Gözüm öyle bi dönmüş 55 tl ye filamingo almışım düşününNapcaksm onuuu
İyi kalpli lelliAyy ben eltimin kızına tost mak. Aldim.
Benim minik vardi cok begendi.
Alamadık tost mak. Çok da seviyoruz tostu dedi.
Ben nereden aldigimi soyledim.
O da yenge ben müsait olamıyorum alsan parasını sana versem dedi.
Anneside çalışıyo ya.
Ay aldim kıyamadım parasında almicam 70tl tuttu.
Yeni evliler Borc öduyorlar.
Güle güle kullansin.
Pilavım kaldi birde şekerpare.
En son ev süpürürüm tamamdir.
Ay kızlar benim kucuk eltim babasının evine gitmiş önceden köye yani k.v ve kaynimla anlasamadigindan.
Sonracima intihar etmiş ama herkese bi yemekden zehirlendi demisler.
Eltimler sonra duymuş öğrenmişler intihar ettigini.
Dün anlattılar cok sasirdim.
Ozaman ben k.v falan görüşüyordum hic anlatmiyolar cok fenalar
Kendi akrabası ya açığını örter anlatmaz.
Bu akşamki yemeğide atlatim yatıp dinlenicem yarin.
Yoruldum 2 gundur.
Ama güzel geciyo ya sohbet muhabbet çay kahve derken zaman nasil geçiyor anlamiyoruz.
Esimle konuşup ogluma dershane yerine eltimin kizi özel ders versin isitiyorum.
Tabiki ücretini vericem.
Okulun kursuna gider yine oglum.
Haftada 2 saatde eltimin kizi tüm derslerden yardımcı olur konu anlatir.
Kafamdaki rakam 2.000tl.
Sizce az mi?
Yani haftada 2 saat 6-7ay ders verse yeter.
Hem birlikde hareket ederiz o bir plan yapar ben de o plana uyarim ogluma yardimci olurum.
(Etut merkezlerinde ders saati daha çok 3.000tl)
Ama evime yakın yok biraz uzaklar.
Esimle konuşup sonra eltimin kızına soylicem.
dimi yaaa su gibi geçiyor zaman :) biz de heyecanla bekliyoruz kızımızı.. yengemin verdiği park yatağını kurduk dün, bir de ana kucağı var onu da açıp koydum yatağın yanına.. bebek eşyalarını da yatağın içine koydum.. iki hafta sonra falan yıkar ütülerim inşallah.. yalnız ben de artık yürümekte bile zorlanıyorum artık..Bereketli olsun canim
Ayy nasil az kalmis doguma.
Zaman nasil geçiyor ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?