Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bugun elim kolum kalkmiyor ayakta zor duruyorum midem bozuk karnim agriyor
Gecmis olsn cnm.Salgın var mıs,esim dra cıkmıs mikrobik demiş.Karnını dinlemiş geçmiş cok yok ama yine de temizlesin diye antibiyptik vermiş.Sende ihmal etme.İshal falaln varsa git dra..

Gecmis olsn cnm.Salgın var mıs,esim dra cıkmıs mikrobik demiş.Karnını dinlemiş geçmiş cok yok ama yine de temizlesin diye antibiyptik vermiş.Sende ihmal etme.İshal falaln varsa git dra..

Tesekkur ederim
Var ztn burda 1 saatlik mesafede salgin var kesin bulasti bayramda atiklari nehre atmislar ordan sulara gecmis
Benim acil fobim var daha dogrusu acilin ben fobisi var o yuzden yeminliyim bayilmadan gitmem ishal var karnimda hassasiyet var yuzde yuzde mikrobik

Bugun pazara girdik 4 er kilo yumurta ve normal domates aldim yrn sos yaparim
1 kilo carliston aldim 2 lira butun ve dograr koyarim brzda var menemenlik olur aslinda kil sivri seviyorum ama yoktu

Son düzenleme:
Aa yapma ama öyle canına yazıkNeden acil fobin var bacım?

Aa yapma ama öyle canına yazıkNeden acil fobin var bacım?

Anlatsam gulermisin aglarmisin acabaa
Birinde bacagimda kaslarimi mahvettiler 5 seneye yakin aci cektim
Birinde serum taktilar elimde sinirler zarar gordu 6 ay tedavi gordum musluk bile acamiyodum
Birinde igne bayiltti ama dr un umrunda degildi zorla ayaga kaldirdi kapida yigilmisim 20 dk baygin kalmisim sonra ozel oda actilar 6 saat tansiyonum duzelmedi 2 tane serum yedim
Daha anlatayimmi?
Alerjim oldugunu bile bile ilac yazan?
Oyle iste..
Kendi kendime dr oldum bende
Bayilirsam ambulansla gotururler

Abowww haklısın ozman bacımm
kötü olmuş.Üst üste.Ama iste sen yine de kendini korumaya al evde,kötü hissedersen de git dra.Evde geçmiyor biz geldiğimizden beri çekiyordu esim.Mikrobikmis iste.Cok geçmiş olsun kusummm..

Cok tesekkur ederim bakayim yrn tatil ztn dinleneyim

Günydın kızlarr
30 Agustos zafer bayramımız kutlu olsunnnn
Bugun itibariyle sekersiz 21 gün e başladım.Hadi hayrlıısı:)
Sabah 1 bardak kefir,1 avuç fındık yedim.
Birazdan da sade türk kahvesi içerim.
Öğlene de ton balıklı salata söylücem.
A101 de ton balık paktli 6,95 e buldum dün aksam 2 paket aldım.Bugun güzel ürünler geliyor A101 e bilginiz olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…