Güle güle kullan canım.Olsun düsünmüs almış.Düğünde takarsın diye düşünen adam bulmuşsun,dahasını arama bence:)Kızlar selam. Doğum iznindeyim amaama evimde oturamadim daha. Kizkardesimin kınası.düğünü derken hep bi kosusturmaca, hazirlik. Cok fazla düğün oldu bu ay. Hepsine de takı takıldı. Ben gebelikde bahanemle gitmedim sadece kardesimin dugunuyle ilgilendim ama eşim takı takmak icin hepsime katilmak zorundaydi. Bu aksam da eşimin kuzeninin kinasi yarin da dugunu.
Neyseki takilarin cogunu onceden hazirlayip önlemimizi almıştık.
Evde de onceden biriktirdiğim ceyrek yarim bi kac tam altinim vardi. Eşim onlarin hepsini dün alıp üstüne de ekleme yapıp bana bir cift teki 20 gr olan lazer kesim bilezik yaptirmis. Doğum hediyesi niyetine almis kardesimin deda dugununde takmami istemis. Güzel.düşünmüş sagolsun ama ben kendimde secmek isterdim :) foto eklemeyi denicem.
Teşekkürler canım. Tabiki.cok güzel düşünmüş sagolsun.Güle güle kullan canım.Olsun düsünmüs almış.Düğünde takarsın diye düşünen adam bulmuşsun,dahasını arama bence:)
Kardesine mutlululuklar,sana da hayırlı doğumlar olsun.Saglıcakla gelsin inşallah bebisin
İyi günlerde güle güle kullanın bileziğiniziKızlar selam. Doğum iznindeyim amaama evimde oturamadim daha. Kizkardesimin kınası.düğünü derken hep bi kosusturmaca, hazirlik. Cok fazla düğün oldu bu ay. Hepsine de takı takıldı. Ben gebelikde bahanemle gitmedim sadece kardesimin dugunuyle ilgilendim ama eşim takı takmak icin hepsime katilmak zorundaydi. Bu aksam da eşimin kuzeninin kinasi yarin da dugunu.
Neyseki takilarin cogunu onceden hazirlayip önlemimizi almıştık.
Evde de onceden biriktirdiğim ceyrek yarim bi kac tam altinim vardi. Eşim onlarin hepsini dün alıp üstüne de ekleme yapıp bana bir cift teki 20 gr olan lazer kesim bilezik yaptirmis. Doğum hediyesi niyetine almis kardesimin deda dugununde takmami istemis. Güzel.düşünmüş sagolsun ama ben kendimde secmek isterdim :) foto eklemeyi denicem.
Kizlar babanne ve gorumcemden bahsediyorlar.kıslar vetr_lelli canım ben artık en çok, kv kb’lerin kendinden bir şeyler verip vermediklerine dikkat ediyorum. mesela hep belli konular konuşuyorlar benimle, işte kv kendi kvsinden çektiklerini, kayınbiraderim ve eltim de ne kadar kazandıklarını anlatıyorlar. ama özel hayatlarından hiç bir şey paylaşmıyorlar, bakıyorum muhabbet gırla görünüyor ama konular hep bu. bu arada da benim ailemi soruyorlar, işimi, paramızı vs hep soruyorlar.
bunu çözdüğümden beri ben de sadece yüzeysel konular paylaşıyorum.
Seninkiler de hep senin kv ve tayfasını paylaşıp özel hayatlarından bir şey paylaşmıyorlarsa işte orada bir hinlik ararım ben.
bir de hakikaten insanların hayatları çok boş, bir şey gözlemliyorum. ben kendime yetiyorum mesela arkadaşlarım az özdür, evimde vakit geçiririm sıkılmam. ama bazı insanlar eğlence arıyorlar, sizde yiyelim içelim bizde gülelim eğlenelim oluyor. o zaman cıssss :) izliyorlar, merak edip besleniyorlar. iyi niyete tamamım ama sömürüye hayır
fotografın once ekran kaydını al böylece pikseli kuculmüs oluyo canım,sonra dosya yükleden yükleHepinize teşekkür ederim. Nasıl foto ekleyecegim yaa, burdan dosya falan seç tıklayınca olmuyor. Teledondan yazıyorum bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?