Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın günaydın dün misafirlerimi ağırladım biraz geç geldiler çünkü teyzeleri yatıya gelmiş o yüzden . Gerildim baya bir sürü hazırlık yapmıştım herşeyim tamdı acaba bir yanlış anlaşılma mı oldu günde filan gibisinden . Birazda bir durum oldu da gelmekten vazgeçtiler ama bana haber vermedi gibi düşündüm açıkcası ona gerildim çünkü onunla da aramız bozulsun istemiyorum . Cuma yine misafirim var ama bunlar çok önemli hep arkamızdan dedikodumuzu yapan insanlar yok afrinden tazminat almışız da o parayı ne yapmışız eve neden klima almıyormuşuz da ben çok temizmişim de gibi gibi bir ton şey. Bu gün için yemek bulamadım menemen yemeğe karar verdik. Biraz yatıp keyif yapacağım ardından sil süpür oradan market turu evde eksik hiç bitmiyor ben cidden anlamıyorum

Günaydınlar ben de uyumak istiyorum ama işe gitmek zorundayım kalkmalıyım.Neyse yarın tatil öyle düşünüp kalkmalıyım sonra bir gün çalışıp 2 gün tatil :) sonra 5 gün çalışıp izne çıkıyorum çok şükür.Düğüne az kaldı heyecan dorukta.Evi 350₺ ye temizlettik çok uygun oldu.Cuma da eşyalar geliyor eve.Cumartesi de çeyiz gider.

Perşembe abiyemi alacağım üzerime göre yapılıyor.Cuma akşam da gelinlik provam var.Kuaför de kınadaki saç makyaj düğündeki gelin başı makyaj ,tüm ağda , hatta manikür pedikürü de eklerim demiş adam kuzenin tanıdığı toplam 800₺.Nasıl sizce bana uygun geldi

Ya şimdiki şartlara göre uygun gibi bence birde mekan kalite de önemli tabi

Günaydın bence gayet uygun fiyat
Düğün ne zamandı beren_naz

Günaydın hanımlarr
2 gündür esimle ugrasıyorz,sanırım kampta üüsüttü.Denizden çıkmak bilmedi.Midesi kötü,gece hep kalktı.İnat bide gitmiyor dra.Mercimek çorbası,nane limoın yaptım ama buaksm gitcz söz verdi.
Sebze ye diyince otlucam mı diyor?Bagısıklıgı zayıf demekki hemen hastalandı.Ben de bisey yok .Annemde diyor sen iyi besleniyorsun.Kocan hep et hep et.Vucut zayıf kalıypr demek.
Bizde durumlar buu.Gece yat kalk yat kalk sersem gibiyim.Biran önce aksm olsa da evime gitsemmm

Hepinize günaydın bayanlar ben en son 27 temmuz da kalmışım misafirler hemen arkasından izin hem kırklareli hem ankara bide döndük kurban bu arada apartman biz yokken kömür almaya kalktı şu doların en çok çıktığı günlerde 2.055lira oraya verdik artık dahada dikkatli olmamız lazım aslında hep kontrollü gittik izinde falan ama yinede yakıtı, ekstra kömür, misafir geldiğinde yemesi içmesi gezdirmesi oldu biraz önümüzde birtek okul var onuda en az hasarla atlatırsak kışa şöyle yatay bir geçiş yaparız herhelde hepiniz iyisinizdir inşallah görüşmeyeli

Masraf hiç bitmiyor, en azından yakıt aradan çıkmış bu açıdan bakalım :)

Ben de kışa yumuşak bir geçiş yapmak için çabalıyorum. Başarırız inşAllah, sağlıkla.

Masraf hiç bitmiyor, en azından yakıt aradan çıkmış bu açıdan bakalım :)

Ben de kışa yumuşak bir geçiş yapmak için çabalıyorum. Başarırız inşAllah, sağlıkla.
İnşallah hepberaber evet yakıt aradan çıktı mekezi sistemi seviyorum bu açıdan bir kere alıyorsun ister peşin ister karta taksit bidaha kışın ona göre idare ediyorsun bide sıcak oluyor bu sicakliga ulasmak icin doğalgaz yaksak daha fazla öderiz gibime geliyor ama bu sene çok tuttu geçen sene 1.750 ton kömüre 1.300 gibi para vermiştik busene 1.5 ton kömüre 2.055 lira ödedik bi de heryil aldıkları yer kuru sabitledide verdi hep dolardan ötürü

migrosta duş jelleri indirimde imiş 18.90 2 tane büyük boy aldım
Dün akşam markete gittik herşey zamlanmış zam tutarı da en az 5 lira
Sürekli aldığım ürünlerde daha kolay farkediliyor zam

Sabah kuaförden randevu almak için aradım daha kahvaltı bile yapmamıştım. Oda boşum hemen gelin dedi dolmuşa bindim arabayı çıkartmadım benzine yazık hafta sonu gezeriz diye 3 tl gidiş dönüş dolmuşa verdim. Ordu evinde saç kesimi, fön , kaş bıyık 17 tl ödedim. Gelirken soğan patates 2 ekmek domates 8 tl . A101 den Kahve yanı çikolata , 3 tane 1.5 lt su baldo pirinç 12 tl ödedim. Bu hafta için 100 tl harcama hakkımız kaldı . Eve geldim kahvaltı yaptım hesap kitap şimdi temizlik yapacağım akşama menemen var başka yemek düşünüp bulamadık eşimle .

merhaba kızlar
bu ara sadece ara ara okuyup çıkıyorum
işler yogun
eylül de 2 hafta izin kullanacağım sonrasında çok yogun bir iş temposuna gireceğim.
yanımdaki arkadaş ücretsiz 6 ay izne ayrılıyor
umarım tek başıma burayı kotarırırm
çok daralıyorum bazen .

Bugun elim kolum kalkmiyor ayakta zor duruyorum midem bozuk karnim agriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…