Ya şimdiki şartlara göre uygun gibi bence birde mekan kalite de önemli tabiGünaydınlar ben de uyumak istiyorum ama işe gitmek zorundayım kalkmalıyım.Neyse yarın tatil öyle düşünüp kalkmalıyım sonra bir gün çalışıp 2 gün tatil :) sonra 5 gün çalışıp izne çıkıyorum çok şükür.Düğüne az kaldı heyecan dorukta.Evi 350₺ ye temizlettik çok uygun oldu.Cuma da eşyalar geliyor eve.Cumartesi de çeyiz gider.
Perşembe abiyemi alacağım üzerime göre yapılıyor.Cuma akşam da gelinlik provam var.Kuaför de kınadaki saç makyaj düğündeki gelin başı makyaj ,tüm ağda , hatta manikür pedikürü de eklerim demiş adam kuzenin tanıdığı toplam 800₺.Nasıl sizce bana uygun geldi
Günaydınlar ben de uyumak istiyorum ama işe gitmek zorundayım kalkmalıyım.Neyse yarın tatil öyle düşünüp kalkmalıyım sonra bir gün çalışıp 2 gün tatil :) sonra 5 gün çalışıp izne çıkıyorum çok şükür.Düğüne az kaldı heyecan dorukta.Evi 350₺ ye temizlettik çok uygun oldu.Cuma da eşyalar geliyor eve.Cumartesi de çeyiz gider.
Perşembe abiyemi alacağım üzerime göre yapılıyor.Cuma akşam da gelinlik provam var.Kuaför de kınadaki saç makyaj düğündeki gelin başı makyaj ,tüm ağda , hatta manikür pedikürü de eklerim demiş adam kuzenin tanıdığı toplam 800₺.Nasıl sizce bana uygun geldi
Hepinize günaydın bayanlar ben en son 27 temmuz da kalmışım misafirler hemen arkasından izin hem kırklareli hem ankara bide döndük kurban bu arada apartman biz yokken kömür almaya kalktı şu doların en çok çıktığı günlerde 2.055lira oraya verdik artık dahada dikkatli olmamız lazım aslında hep kontrollü gittik izinde falan ama yinede yakıtı, ekstra kömür, misafir geldiğinde yemesi içmesi gezdirmesi oldu biraz önümüzde birtek okul var onuda en az hasarla atlatırsak kışa şöyle yatay bir geçiş yaparız herhelde hepiniz iyisinizdir inşallah görüşmeyeli
İnşallah hepberaber evet yakıt aradan çıktı mekezi sistemi seviyorum bu açıdan bir kere alıyorsun ister peşin ister karta taksit bidaha kışın ona göre idare ediyorsun bide sıcak oluyor bu sicakliga ulasmak icin doğalgaz yaksak daha fazla öderiz gibime geliyor ama bu sene çok tuttu geçen sene 1.750 ton kömüre 1.300 gibi para vermiştik busene 1.5 ton kömüre 2.055 lira ödedik bi de heryil aldıkları yer kuru sabitledide verdi hep dolardan ötürüMasraf hiç bitmiyor, en azından yakıt aradan çıkmış bu açıdan bakalım :)
Ben de kışa yumuşak bir geçiş yapmak için çabalıyorum. Başarırız inşAllah, sağlıkla.
saolsın cnmbabyloading87 geçmiş olsun
Ay çok geçmiş olsun valla erkekler çok inatçısaolsın cnm
Saolasın cnmm aynen yaa,günlerdir kendi kendine ediyorAy çok geçmiş olsun valla erkekler çok inatçı
Aynen benim eşimde öyle yapar gitmez doktor sanki yiyecekler tövbe tövbeSaolasın cnmm aynen yaa,günlerdir kendi kendine ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?