Küçük Düşün Büyük Olsun!

ben 21 gün şekersizi yaptım geçen ay. 3 kilo verdim. son bir kaç gün canım tatlı istiyordu ama. Beyin obezliğinden kurtulamadım gitti

ah ben gördüm de geç gördüm seni uyaramadım. hepsi dolandırıcı bunların. geçmiş olsun.

ben 21 gün şekersizi yaptım geçen ay. 3 kilo verdim. son bir kaç gün canım tatlı istiyordu ama. Beyin obezliğinden kurtulamadım gitti
Ben de kilo 52 problem yok da tatlıcıym cok.Bir de operasyondn kan değerim sınırın üzerinde cıkmıstı şeker.103 diye biraz düşüreyim onu dedim.
Beyin obezliği fena evet.Bi arkadaşım gece uykudan uyanıyırm mutfakta bisey kaldıysa yiyorm yatıyorm diyordu nası yani diyordm.Onu yenmek zor ama yenilmez diye bisey yok cnm.

yok canim cok sukur bilerek kasti kimseyi kirmam.
dun disari cikarken kardesim uyuyordu(sabah baliga gitti geldi uyudu yine)
bizde gezmeye gidicez saat oglen 12 falan
esim cagiralim gelsin o da uyansin dedi.
Esim odasina gitti tersledi kardesim.
Gelmiyorum ne uyandiriyosunuz beni giderseniz gidin dedi.
Esimde hic ses etmedi.
Ben cok sinirlendim.
Biz insanlik ettik evde yatmasin gelsin o da gorsun diye.
Terslemenin alemi ne?
Ben gelmicem siz gidin dersin ters konusmanin alemi ne?

Annem hemen aman uykusundan uyandirmayin o uykusundan uyandirilinca öyle vs va aciklama yapiyor. (cunku annen pohpohluyor)
Öyle bir dunya yok saygisizlik edemez.
tersleyemez dedim.
Biz insanlik ettik dedim.

Esim bosver uyku sersemiydi bisi demediki zaten biz gidelim dedi.
Hatta eve gelince esim laf atti yine hemen ben konusmadim.

Ama hatasini anladi.

Bugun sabah hemen abla napiyoruz?
Sunu alayim şunu seversin.
Yok incir toplim yok size tatli ismarlicam aksam vs vs.

Ama yani karsindaki insan 43 yasinda esim alinmadi ben alindim.
Hep böyle degil tabiki ama bazen böyle triplere gidiyor.

Biz napmisiz yani sucumuz ne.

Eden bulur canım.
Benim vicdanim rahat.
keşkelerim yok mu çok ama kader iste yasanmasi lazimmis.

Bugün yine yakin bir köye gittik.
Müzelerini gezdik.
Ataturkun ilk sapka devrimini yaptigi yermis.
Bilmiyordum.
kösku vardi 4 kat bayıldım.
Nasıl guzel icerisinde odalarda esyalar duruyor .

Şerife bacı aniti var.
epey gezdik.
20tl 3 palamut aldik.
Eve gelince kizarttik yedik.
şimdide sahile incez okey falan oynariz son gecemiz.

Arabasiz nasıl sıkılıyorduk.
Araba buyuk lüx buralarda.
hediyelik helva 4 paket, eve cevizli ve tahinli helva aldik 60tl tuttu.

Bugun hastaneye gittik.
Oglum icin
Gecen verdikleri kan ilaci piyasada yokmus onu yazdirdik.
Esime sinir oldum.
Oglumuzu hastsnrye getirdik ama beufendi yok sigara icmeye yok sigara almaya surekli yanimdan ayrildi.
Doktorun yanina girdim. Ciktim. Cantalarim onda.
Ariyoeum surekli biriyle konusuyoe. Mesaj attim cevap yok
Kizdim artik bir dahakine gelme ya da ben gelmeym dedim. Yok bensiz yapamiyo musun diye tartistik biraz.
Gicik oldum iyice.

Biryanfsn okullar acilacak.
Kv me güvenmiyorum .
Ama gelecegimede guvenmiyorum.
Bir an once okulu bitirmek istiyorum
Esim karismiyor bir yanda okul bir yanda oglun diyor. Ama sadefe bebekle ilgilenmek hicbir sosyal aktivite olmamasi beni cok yipratti gerdi..

Canım benim bir bildiğim hoca var çok da ihtiyacı var atanamadı özelde çalışıyor ama yetyor para matematik öğretmeni çok uxaksınız yakın olsa önerirdim.çok parada almazdı kuzunda öğrenirdi
Zamlardandır o öyle
Bakalım bundan sonra ne gelcek faturalar hergün zam hergün zam
Selam herkese

Çocuğumu psikiyatriye götürmeye karar verdim. Çok acayipleşti. Geçici bir şey mi yoksa daha beter sorunların başlangıcı mı bilemiyorum
Nasıl davranıyor mesela.
Benim oğlumda değişik davranıyordu 4 yaşa düzelir yazıyotdu nette kitaplarda gerçekten 4 yaş geldikçe herşey değişir oldu yani 2 aydır bile farketti.
2 yaş sendromu fena 3 yaş da fena
Ağlama krizleri sebepsiz ağlamalar uyanıp bağırmalar vurmalar güzel güzel konuşarak aşmaya çalıştık devletin pedagog una götürdüm normal sakin kal demişti. Tabi baxen sakin kalmak zor oluyor.

Kızlar selam ya bişiy sorucam biraz dini ama sıkıntı olmaz umuyorum.
Şimdi günlük esma okuyorum 2 3 gün okuyorum sonra bana çok ağırlık basıyor hergün yapmsys çalışıyorum ama zorlanıyorum tövbe diyorum şeytanın oyunumu bu sürekli uyuklar buluyorum kendimi sizede oluyor mu

Benim faturam 65 günlük bence gayet iyi sorun yok ki zammı da eski ile yeni karşılaştırıp birim fiyatına filan bakıyorum

E Esila09 ipek hanımdan mısır ı kaça aldın organik değil mi oğlum çok seviyor ama gdo lu diye alamıyorum.gerçi orası çok pahallı sanırım

Benimde annem bayilir anneannem bayilir onlar icin aldim 250 gr paket 4 lira liste fiyati 1 adet aldim. Ben bazi seylere kolay ulasiyorum o yuzden herseyin fiyat kiyaslamasini yapamam. Gida da hayat sartlari cok onemli mesela manti soyledim bir ara disaridan yemege bagimli kalmistik biliyorsun esim il disinda calisiyor ben o donem annemdeyim ikimizde geliyoruz evde kisa sureli bsy yoksa ( kavurma kofte bazen domatesli makarna konserve sebze ben 30 dk da olsa erken geldiysem firin yemegi ) disardan yiyorduk esimde benle mutfaga giriyor yorgun kiyamiyorum bu sartlarda 500 gr manti 21 lira bana cok uygun geliyor etrafimda ne kdr denediysem iyi manti bulamadim insallah bunu begenirim
Ama zeytinyagi almam biber domates toplanip tezgaha geliyor simdi konserve yapma abla ... asil zamani diyen yerler biliyorum pekmezi cok guvendigim ablam yapiyor o yuzden herseyi kiyaslayamam almam buyuksehir de olsam baska dusunurum
Ben yerli bakliyat salca recel cesitleri peynir ve kesin baharat alirim bunlarda bana asiri gelmedi peynirler cok cok iyi arada simartmak icin alirim zeytin hic bize uymadi cop oldu gida cok goreceli
Ben sirf bim fabrikasinda calisanlari tazminatsiz ayiriyorlar calisanlari eziyorlar diye bimin hic bir urunu almiyorum gidada acimam ama kosulsuz da almam ulasilabilirlik performans mutfaga gelene kdr surec onemli
Ben misiri ogluma arada bir de olsa alirim 5 kilo yemem 2 kilo yerim ama iyisini alirdim

Ah yavrum kiyamam
Acikcasi bana da cok anormal gelmedi normalde kilo ne kdr bilmiyorum 1 kilo 16 lira 2 kilo alsak 32 lira kac kere yapilir cocuk temiz gida yemis olur

Benim faturam 65 günlük bence gayet iyi sorun yok ki zammı da eski ile yeni karşılaştırıp birim fiyatına filan bakıyorum
Su ihtiyacınıda ondan karşılıyorsanız 2 aylık hatta 2 ay 5 günlük normal,bizede 25 küsür geldi 2 aylık ama su kullanmıyoruz kombi kapalı sadece ocak güneş enerjisi var sıcak su için ama sıcaklarda ona bile gerek kalmıyor :) soğuk su yetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…