ben 21 gün şekersizi yaptım geçen ay. 3 kilo verdim. son bir kaç gün canım tatlı istiyordu ama. Beyin obezliğinden kurtulamadım gittiBen de ilk kez yapacağım cnm.Gelince atarım buraya.Sıvı detoksu da gelebilir.Ana ogun ara öğün sebze tarzıda:)Sekersiz baygı zorluyor evet.8.gündeyim ama deli tatlı istiyor cnm:/Valla biz kışı buzlıkta geciriyorz.Çalıstıgım için pratik oluyor hazır doğranmış sey,bi soğan salca at kavur yemek olsn:)
ah ben gördüm de geç gördüm seni uyaramadım. hepsi dolandırıcı bunların.Valla ha gitti.Bana kadın atmış bide diyo nezman baslarsanız yazın motivasyonunuza yardımcı olurum!Suan beni 1 kilo baklava motivve eder bacım diyecektimAllahtan cok bisey değil ama insan yine de sinir oluyor.Ben zaten onları yapıorum 9 gündür bana malzeme hazır lazımdııı
Ben de kilo 52 problem yok da tatlıcıym cok.Bir de operasyondn kan değerim sınırın üzerinde cıkmıstı şeker.103 diye biraz düşüreyim onu dedim.ben 21 gün şekersizi yaptım geçen ay. 3 kilo verdim. son bir kaç gün canım tatlı istiyordu ama. Beyin obezliğinden kurtulamadım gitti
Yani dolandırıcı değilde,nası denir avlamaya cıkmıs.Benim gibi kac kişi vardır sepete atan öyle:)Saolasın bacım.ah ben gördüm de geç gördüm seni uyaramadım. hepsi dolandırıcı bunların.geçmiş olsun.
yok canim cok sukur bilerek kasti kimseyi kirmam.Yapı meselesi iste.Sen kimseyi kırmadıktan sonra net ol,kime ne zararı varki,ben dobrayım diyip ağzına geleni söylemiyorsun,saygını bozmuyorsun sonuçta.Nasıl yasayacağına karar vermek senin en doğal hakkın.
Keske herkes senin gibi net olsa,olmuyorlar iste..Yüzüne gülüyor.Arkandan yapacağını yapıyor
Eden bulur canım.Aynn bacım.Biz salak mıydık bilemedik mi istemeyi?
İstesen nolcak yoksa adamın canını mı alcan?
Benim esim göçmen.Göçmenler de kıza daha düşkün olurlar.2 ablasına otellerde nisanlar yapılmış.Benimkine para kalmamış tabi.Ben düğün istemem gerek yok dedim.Aa olmaz 1 oğlumuz var konu komsu neder dediler.?İyi dedik yapın ozman.Salonun parasının yarısını esim düğünden önce odedi yalan olmasın,3000 tl gibi birakamı düğün cıkısı üzerindeki nakitlerle ödedi kpderim.Mobilyaya 500 er tllik senetler yaptık kpderim üzerine ilk takstte 150 tl verdi.Daha da vermedi.
Setim alıncak kuyumcuda yarı parasını kredi kartından cekti kvdem.O çektiğini esim 500tl takstle geri ödedi.1 tane bilezik taktı.En son düğünden sonra dedimki teyzesi bize bi çeyrek bile takmadı torununun sünneti vardı,takı beklemesin dedim kvdeme.Aaa bizim taktığımız bileziğin yarı parasını o verdi dedilerÖlür müsün öldürür müsün bacım.Aman dedim kızım bunlara laf bile söylemeye değmez.Bosver dedim geçtim.Allaha versin hesabunı.
Notüğünden sonra kvdem konu komsu zarfa para verdi dedi,o zarflar bize hiç gelmedi.Evin mobilyasını değistrdi:)HAni cuma saati Allah affetsin,ölse gram üzülmem.Allah biliyıor..
Canım benim bir bildiğim hoca var çok da ihtiyacı var atanamadı özelde çalışıyor ama yetyor para matematik öğretmeni çok uxaksınız yakın olsa önerirdim.çok parada almazdı kuzunda öğrenirdiGünaydın.
Hayırlı cumalar.
Kahvaltı faslındayız.
Bugün domates, salatalık, fasulye alıcam.
Baska köye geçicez.
Hem gezeriz hem alışveriş yaparız.
Akşamda son defa sahilde uzun uzun oturcam.
Çok özlicem biliyorum ama elden birşey gelmiyor.
Hep dönmelerde hüzün çöker bana.
Bir de havası serinledi hüzünlü buralarda.
Oğlumun etütudu icin esimin ogretmen arkadasiyla konustuk bizim bulundugumuz semtdeki yerleri (zaten 3 yer var) tavsiye etmiyor.
baska semtde bir yer tavsiye etti onuda ben istemiyorum.
Kasmicam daha ya
zaten yok imamhatip yok kolej yok özelokul egitimle yeterince oynadılar.
insanin bir kapasitesi vardir.
Ben oglumu nekadar zorlasamda benim zorumla bunun cok uzerine cikamaz
okulun kursu+ test takviyesi belki haftada 1 saatde özel hoca olabilir uygun bulursam bakicam.
Onu dusun bunu dusun zaten takintiliyim.
Kasmıcam artık
Zamlardandır o öyleSinirlerim bozuldu bak hahahah . Neyse birşey sorucam ya yazık aylık doğalgazın kaç tl geliyor ? Benim dün fatura geldi kapıya asmışlar komşu da bana birşeyler almaya geliyordu elinde sallayarak geldi benim faturayı 63 günlük faturam 36 tl gelmiş. Bana yaz günü faturan neden fazla dedi fazla mı cidden
Nasıl davranıyor mesela.Selam herkese
Çocuğumu psikiyatriye götürmeye karar verdim. Çok acayipleşti. Geçici bir şey mi yoksa daha beter sorunların başlangıcı mı bilemiyorum
Benim faturam 65 günlük bence gayet iyi sorun yok ki zammı da eski ile yeni karşılaştırıp birim fiyatına filan bakıyorumCanım benim bir bildiğim hoca var çok da ihtiyacı var atanamadı özelde çalışıyor ama yetyor para matematik öğretmeni çok uxaksınız yakın olsa önerirdim.çok parada almazdı kuzunda öğrenirdi
Zamlardandır o öyle
Bakalım bundan sonra ne gelcek faturalar hergün zam hergün zam
Nasıl davranıyor mesela.
Benim oğlumda değişik davranıyordu 4 yaşa düzelir yazıyotdu nette kitaplarda gerçekten 4 yaş geldikçe herşey değişir oldu yani 2 aydır bile farketti.
2 yaş sendromu fena 3 yaş da fena
Ağlama krizleri sebepsiz ağlamalar uyanıp bağırmalar vurmalar güzel güzel konuşarak aşmaya çalıştık devletin pedagog una götürdüm normal sakin kal demişti. Tabi baxen sakin kalmak zor oluyor.
Kızlar selam ya bişiy sorucam biraz dini ama sıkıntı olmaz umuyorum.
Şimdi günlük esma okuyorum 2 3 gün okuyorum sonra bana çok ağırlık basıyor hergün yapmsys çalışıyorum ama zorlanıyorum tövbe diyorum şeytanın oyunumu bu sürekli uyuklar buluyorum kendimi sizede oluyor mu
D.gaz bize 2 aydır gelmiyor.Benim faturam 65 günlük bence gayet iyi sorun yok ki zammı da eski ile yeni karşılaştırıp birim fiyatına filan bakıyorum
İg ye bak canımZ zynpzeynep123 cok iyi olurdu canım
eltimin kizini istemiyorum vazgectim.
her hafta gorusmek istemiyorum.
bakicam bi etrafima
Bende dışardan hiç alıp yapmıyorum geçen balkonda kokmuş anne mısır kokuyor diyor bir iki kere yazlıkta sahilde yedi bir de sinemada patlamış yedi.
Üzüldüm ane mısır kokuyor diyince. Fazlada değil aslında o para organik için
Su ihtiyacınıda ondan karşılıyorsanız 2 aylık hatta 2 ay 5 günlük normal,bizede 25 küsür geldi 2 aylık ama su kullanmıyoruz kombi kapalı sadece ocak güneş enerjisi var sıcak su için ama sıcaklarda ona bile gerek kalmıyor :) soğuk su yetiyorBenim faturam 65 günlük bence gayet iyi sorun yok ki zammı da eski ile yeni karşılaştırıp birim fiyatına filan bakıyorum
Ah yavrum kiyamam
Acikcasi bana da cok anormal gelmedi normalde kilo ne kdr bilmiyorum 1 kilo 16 lira 2 kilo alsak 32 lira kac kere yapilir cocuk temiz gida yemis olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?