Bende hep diyorum ki yok ya harcamam sonra bakıyorum ki pırrrrrr uçmuş hahahahGünaydın hanımlar
Aksam A101 de 23 tl harcadım.
1 gram aldım (maas bitmeden atayım kenara)
Kardesime kahveye gidecektik. Feast mozaik pasta 8,95 tl di ondan aldım götürdüm giderken.Valla artık oyle kahve içmeye giderken baklava alıp götürmüyorum.
Koci ye 3 atlet aldım 23 tl.3 al 2 öde buldum aldım.
Kendime önden düğmeli pijamalardan istiyorum mevsimlik.Dagi de 125 tl ye düşmüş bitane ananaslı beğendim ama almadım.Cok geldi.
20 sine kadr 250 tl nakit var.20 snde kredi kartına 500 tl yatırıp limit düşürme planımız var.O nakitten arttırm ben 9 günde 250 tl harcamam herhlde
Valla öyleeBende hep diyorum ki yok ya harcamam sonra bakıyorum ki pırrrrrr uçmuş hahahah
Haftalık 230 tl ayırdım eşimmm oooo iyi para bitmez filan dedi maşallah para uçtu ki İnan hiç öyle gereksiz birşey almadıkValla öylee
Gidiyor ya,bide simdi yazlık kışlık ayrımı yapcam .Aboww bu eski at,bunlar yıpranmış at.Daha hurçları açmadan pijama bakmaya başladım.Masus geciktiriyorm:)Haftalık 230 tl ayırdım eşimmm oooo iyi para bitmez filan dedi maşallah para uçtu ki İnan hiç öyle gereksiz birşey almadık
Ben hiç öyle bir ayrım yapmıyorum ya herşey dolapta yerlerinde katlı duruyor . İstediğimizi o an giyiniyoruz . Öyle hurçta filan hiç birşeyimiz yokGidiyor ya,bide simdi yazlık kışlık ayrımı yapcam .Aboww bu eski at,bunlar yıpranmış at.Daha hurçları açmadan pijama bakmaya başladım.Masus geciktiriyorm:)
Nektarın kilosu kaç tl ki 11 tl ödedinizHaftalık 200 tl harcama biraz zor gibi hatunlar...
Iki günde bir en az 30 tl meyveye gidiyor.
Dün orta boy bir kavun aldim 10.99 du. Nektarin almışım bir kilodan biraz çok 11 tl düşünün. 2 gün sonra bunlar da biter. Kızım meyveyi çok seviyor. Yiyeceklerinden de kısamam ya. Bütün meyveler sebzeler pahalanmış burası biraz daha pahali sanki
7.5 tl dedim iki günde bitmesin bir kilodan fazla aldim.Nektarın kilosu kaç tl ki 11 tl ödediniz
Çok pahalı allahımmmmmm6.9 tl dedim iki günde bitmesin bir kilodan fazla aldim.
Ohaaaaa sütaşşşşş mıııYazmayayım diyorum ama sütaş hotic keskinoğlu iflas etmiş. Bir an önce ülkemizin toparlanması lazım
7.5 miş baktim şımdı. Çocukların bu ay okula başlaması söz konusu. Oğlusaokul kıyafeti alacagiz. Kirtasiye masraflari. Kızım özel ders alıyor sürekli üniversiteye hazırlanıyor.Çok pahalı allahımmmmmmbirde sizin çocuk var ona herşeyi yedirmek lazım
Evet maalesef çok üzülüyorumOhaaaaa sütaşşşşş mııı
Biz Bursadayız esime her yıl eylülde kasayla seftali gelir arkadaşından biraznı yer,biraznın dağıtırız.Kvde falan reçel yapıp veriyor bize.Yenmiyo zaten cok bizde reçel.Meyvde annemlerin bahçede bayağı var erik,elma,çilek,armut ordan geliıyr doğal.Ben taneyle alıyprm h.ici 2-3 tane yetiyor.AMa meyvenin yanına yaklaşılmıyor hakkaten.14 tl di ananas.5 -6 tllye alıyorduk kısın.Haftalık 200 tl harcama biraz zor gibi hatunlar...
Dün orta boy bir kavun aldim 10.99 du. Nektarin almışım bir kilodan biraz çok 11 tl düşünün. 2 gün sonra bunlar da biter. Kızım meyveyi çok seviyor. Yiyeceklerinden de kısamam ya. Bütün meyveler sebzeler pahalanmış burası biraz daha pahali sanki
Sütas da mıııYazmayayım diyorum ama sütaş hotic keskinoğlu iflas etmiş. Bir an önce ülkemizin toparlanması lazım
ya aynen oyle yaa resmen tane ısı meyve alıyoruz maksımum 2kılodur her seferınde 15 20verıyoruz meyve de mi yemıyelm napalım cok uzucu bi durumHaftalık 200 tl harcama biraz zor gibi hatunlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?