Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canım hayırlı uğurlu olsun şimdiden..bu hs benimde kardeşimin düğünü var şehirdışı gelin gitmek daha zor şanslısın ne güzel Rabbim ağız tadı versin

Merhaba herkese

beren_naz her şey güzel olacak bence

Benim de kv ler geldi şehir dışından.

Köy yumurtası
Bahçeden nane , maydonoz, salatalık
İncir , çilek, kayısı reçelleri
Biber salçası
Kapya biber kahvaltılık 1 kavanoz
1 kavanoz kahvaltılık ezme
Tereyağı
Kuymak peyniri
Kuru fasulye organik
Hoşaflık kızılcık
Fındık içi
Kurabiye
Ekmek
Kahve
Çay
Çikolata

Kızıma da oyuncak getirmişler

Afiyet olsun cani m

ay çok geçmiş olsun

canım benim annem kendi evinde bakmak istedi, şimdi saygı duyuyorum. Çünkü kendi evinin düzenini de korkmak istiyor, haklı.

bizim de bu konuda biraz sıkıntılı bir sürecimiz olmuştu hem de kendi annem olmasına karşın. ben de kaydımı dondurmuştum. Şimdi çok pişmanım, keşke biraz göze alıp, açık bir şekilde konuşup hem kendimi üzmeseydim hem de okuluma devam etseydim diyorum.

Bence yalnızca sen konuşma yanında eşin de olsun ve açık bir şekilde rica et, senden başka kimseye güvenemem oğlumun geleceği için de okumam gerek de. Gurur yapma ama onların insafına da bırakma derim ben.

Sana en kolay olan oğlunun kendi evinde kalması ve düzeninin bozulmaması biliyorum ama benim kız neredeyse 2 yaşında ve ben daha yeni işe başladım sırf düzeni bozulmasın diye. ona rağmen annemin düzenine alışıverdi, çocuklar çok esnekler :)

okulunu ne kadar dondurursan dondur sonuçta aynı kapıdan rica edeceksen zamanında, bebek küçükken bitirmeye bak. özgürlüğüne odaklan derim ben.

Canim bugün bak desem bakar
Ama sence ne gibi sartlar koymsliyim.
Ben her sabah bebegi oraya birakamam.

Okulum olacak.

Bende erkenden bitirmek istiyorum

Amin inşallah teşekkürler :)

Canım hayırlı uğurlu olsun şimdiden..bu hs benimde kardeşimin düğünü var şehirdışı gelin gitmek daha zor şanslısın ne güzel Rabbim ağız tadı versin

Amin canım teşekkürler evet şehir dışı zor.Allah mutlu mesut etsin kardeşini de inşallah:)

Canim bugün bak desem bakar
Ama sence ne gibi sartlar koymsliyim.
Ben her sabah bebegi oraya birakamam.

Okulum olacak.

Bende erkenden bitirmek istiyorum

haklısın

eviniz yakın mı? biz şöyle yapıyoruz -benim kız6.30 gibi uyandığı için- annem sabah 07.45’te, biz çıkmadan yarım saat önce bize geliyor, kahvaltısını evde yapıyor kızım sonra birlikte annemlere gidiyorlar.

benim şartlarımda bizim evimizde olduğu sürece hiç bir şeye elini sürmemek 1. kural mesela, yani annem benim evimde hiç bir iş yapamaz. temizlik yemek ortalık toplamak dahil.

kızın köftesini, mantısını buzluğa atılacak şekilde haftalık ya da 2 haftalık; çorbasını da 2 günlük ben yapıyorum.

ara öğünler için bazen ben hazırlık yapıyorum ama çoğunlukla annem hazırlıyor onları.

çocuğun uyku saati belli zaten ama mesela ben evde kendi odasında ve yatağında uyutuyordum, alıştı. ama annem kucağında ve yanınd yatırıyor istemiyordum bunu ama o öyle istiyor çünkü daha kolay ve kız da daha uzun uyuyor. ses etmiyorum, kendi kuralları var.

şunu söyleyebilirim ki; sen nasıl kuralları bilmiyorsan kvde de bilmiyor neyi nasıl isteyeceğini. kervan biraz yolda diziliyor. torunlara kıyamıyorlar zaten :)

Benim bebek 2 aylik canim...
Kisin gidip gelmesi gozumu korkutuyor.
Kaynana gelse onceki sorunlardsb dolayi iyixe tepeme cikicak diye korkuyorum 15 20 ddk yuruyerek

Benim bebek 2 aylik canim...
Kisin gidip gelmesi gozumu korkutuyor.
Kaynana gelse onceki sorunlardsb dolayi iyixe tepeme cikicak diye korkuyorum 15 20 ddk yuruyerek

rahat olmanı tavsiye ederim, sorun iki türlü de çıkacak. en güzeli senin sorunlarla sağlam bir şekilde başedebilmen.

bir de okul ortamı sana iyi gelecektir diye düşünüyorum. ben her gün 11 saat uzak kalacaktım kızdan bir de haftasonları sınav olacaktı. desteğim olmadığı için her şeyi bıraktım bir dönem. ama senin biraz daha kademeli ve az süreler olarak görünüyor. daha kolay olabilir.

serinkanlılıkla süreci yönetebilirsin. dönemler devamsızlıktı sınavdı derken 3 ay en fazla.

hakkında hayırlısı olsun canım :)

Günaydın dün karşı komşum ile olan sorunu hallettik o yüzden oda bende mutluyum. Öğleden sonra alışverişe gittim ama hiç gereksiz birşey almadım sebze meyve ne kadar harcadım İnan’ın bakmadım almam lazımdı çünkü. Akşamda tam kayınpeder acaba faturasını ödedi mi yoksa yine mi bize arayacak diye mobil uygulamadan sorguladım kapattım eşimi aradı . Müsaitsen öde filan eşimde baba kartımda para yok hepsini yola çıkacağız diye çektik dedi ki öyleydi cidden 5 tl vardı kartta . Tamam diyip kapattı eşim üzüldü biraz ama yapacak birşey yok kv herşeyi yatırıyor kocasının faturasını niye yatırmıyor bende bunu anlamıyorum iyi oldu . Bu insanlar bu ay kurban kestiler , bizim yanımıza gelecekler bir depo benzin artık 400 tl ye ancak doluyo ceplerinde para var mı yok mu diyeceklerine maşallah hala fatura ödetme derdi ki ancak benzin ve azıcık harçlık paramız kaldı maaştan önce izne çıkıyoruz işte . Ben 3 kuruşun hesabını yapayım millet askıntı olsun. Bir olsun iki olsun da sürekli her ay bize ödetme olayı nedir ya kv de bir kere aramış diyor ki sen ödedin mi ben ödeyeyim mi ? Niye biz ödeyelim faturayı ya zaten benim kredisini ödediğim evimde oturuyorsun ben burada kira ve kredi ödüyorum birde fatura mı ödeyeyim işim gücüm yok

Sağol canım
Insallah basedebilirim

Gunaydinn herkeslere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…