- 25 Ağustos 2015
- 1.088
- 1.806
- 133
Canım hayırlı uğurlu olsun şimdiden..bu hs benimde kardeşimin düğünü var şehirdışı gelin gitmek daha zor şanslısın ne güzel Rabbim ağız tadı versinBen kayınvalidenin oğluna söylemlerinden aralarındaki soğukluğu anladım.Ama beraberken bakıyorum gelinini sürekli övüyor kendi kızıyor ama başkalarının yanında çaktırmıyor :)
Ben bir evime gireyim de mesafemi korurum.Zaten balayı sonrası yükselme sınavım var oturup ders çalışacağım sonra da işim zaten yorucu, ev de büyük ev iş derken çok vaktim olmaz öyle gezmeyi seven bir tip de değilim.Ayda yılda bir görüşürüm.
Afiyet olsun cani mMerhaba herkese
beren_naz her şey güzel olacak bence
Benim de kv ler geldi şehir dışından.
Köy yumurtası
Bahçeden nane , maydonoz, salatalık
İncir , çilek, kayısı reçelleri
Biber salçası
Kapya biber kahvaltılık 1 kavanoz
1 kavanoz kahvaltılık ezme
Tereyağı
Kuymak peyniri
Kuru fasulye organik
Hoşaflık kızılcık
Fındık içi
Kurabiye
Ekmek
Kahve
Çay
Çikolata
Kızıma da oyuncak getirmişler
ay çok geçmiş olsunKv oldu sonrada göz kanseri oldu gözünü almadılar ama çevresini aldılar damağından öevre yaptılar çok mecburi değilse böyle şeyleri gerekli görmüyorum kendisi gözlük takmak istemediği için olmuştu
Lelli Allah de ötesini bırak
Goz kontrolune gittik oglum icin damla yazdilar akinti olsufundan dolagi.
Sonra kv. Ye gittik. Gorumcemle markete kirfasiye alisverisi yaptik bana. Parasini onlae verdiler.
Okul konusunu konustuk ben gecis yaptığım icin onlar 1 senem var saniyolaemis.
Ama 2 sene daha var.
O da yarim donem dondur o zaman dedi ama yarim donem icinde dondurmam yine.
Cunku ben kis cocuk perisan olmasin ordab oraya diyorm eger
Okula baslarsam baslamadan kv. Ile nasil bir konusma yapayim kayinpederin yaninda.
Ben cocugun duzeni bozulsun istemiyorum.
Nelere dikkat etsin .
Bize mi gelsin gitsi nasil olsun.
Siz cok yönlü bakabiliyosunuz
canım benim annem kendi evinde bakmak istedi, şimdi saygı duyuyorum. Çünkü kendi evinin düzenini de korkmak istiyor, haklı.
bizim de bu konuda biraz sıkıntılı bir sürecimiz olmuştu hem de kendi annem olmasına karşın. ben de kaydımı dondurmuştum. Şimdi çok pişmanım, keşke biraz göze alıp, açık bir şekilde konuşup hem kendimi üzmeseydim hem de okuluma devam etseydim diyorum.
Bence yalnızca sen konuşma yanında eşin de olsun ve açık bir şekilde rica et, senden başka kimseye güvenemem oğlumun geleceği için de okumam gerek de. Gurur yapma ama onların insafına da bırakma derim ben.
Sana en kolay olan oğlunun kendi evinde kalması ve düzeninin bozulmaması biliyorum ama benim kız neredeyse 2 yaşında ve ben daha yeni işe başladım sırf düzeni bozulmasın diye. ona rağmen annemin düzenine alışıverdi, çocuklar çok esnekler :)
okulunu ne kadar dondurursan dondur sonuçta aynı kapıdan rica edeceksen zamanında, bebek küçükken bitirmeye bak. özgürlüğüne odaklan derim ben.
beren_naz hayirli olsun canim.
Hersey gonlunce olsun.
Eltinde anlar zamanla seni gordukce tavrini kendide anlar.
Merhaba herkese
beren_naz her şey güzel olacak bence
Benim de kv ler geldi şehir dışından.
Köy yumurtası
Bahçeden nane , maydonoz, salatalık
İncir , çilek, kayısı reçelleri
Biber salçası
Kapya biber kahvaltılık 1 kavanoz
1 kavanoz kahvaltılık ezme
Tereyağı
Kuymak peyniri
Kuru fasulye organik
Hoşaflık kızılcık
Fındık içi
Kurabiye
Ekmek
Kahve
Çay
Çikolata
Kızıma da oyuncak getirmişler
Canım hayırlı uğurlu olsun şimdiden..bu hs benimde kardeşimin düğünü var şehirdışı gelin gitmek daha zor şanslısın ne güzel Rabbim ağız tadı versin
Canim bugün bak desem bakar
Ama sence ne gibi sartlar koymsliyim.
Ben her sabah bebegi oraya birakamam.
Okulum olacak.
Bende erkenden bitirmek istiyorum
Benim bebek 2 aylik canim...haklısın
eviniz yakın mı? biz şöyle yapıyoruz -benim kız6.30 gibi uyandığı için- annem sabah 07.45’te, biz çıkmadan yarım saat önce bize geliyor, kahvaltısını evde yapıyor kızım sonra birlikte annemlere gidiyorlar.
benim şartlarımda bizim evimizde olduğu sürece hiç bir şeye elini sürmemek 1. kural mesela, yani annem benim evimde hiç bir iş yapamaz. temizlik yemek ortalık toplamak dahil.
kızın köftesini, mantısını buzluğa atılacak şekilde haftalık ya da 2 haftalık; çorbasını da 2 günlük ben yapıyorum.
ara öğünler için bazen ben hazırlık yapıyorum ama çoğunlukla annem hazırlıyor onları.
çocuğun uyku saati belli zaten ama mesela ben evde kendi odasında ve yatağında uyutuyordum, alıştı. ama annem kucağında ve yanınd yatırıyoristemiyordum bunu ama o öyle istiyor çünkü daha kolay ve kız da daha uzun uyuyor. ses etmiyorum, kendi kuralları var.
şunu söyleyebilirim ki; sen nasıl kuralları bilmiyorsan kvde de bilmiyor neyi nasıl isteyeceğini. kervan biraz yolda diziliyor. torunlara kıyamıyorlar zaten :)
mesaj olarak yolladım.tr_lelli mucizeyasam ı ben de takip etmek istiyorum. link verebilir misin rica etsem?
Benim bebek 2 aylik canim...
Kisin gidip gelmesi gozumu korkutuyor.
Kaynana gelse onceki sorunlardsb dolayi iyixe tepeme cikicak diye korkuyorum 15 20 ddk yuruyerek
Sağol canımrahat olmanı tavsiye ederim, sorun iki türlü de çıkacak. en güzeli senin sorunlarla sağlam bir şekilde başedebilmen.
bir de okul ortamı sana iyi gelecektir diye düşünüyorum. ben her gün 11 saat uzak kalacaktım kızdan bir de haftasonları sınav olacaktı. desteğim olmadığı için her şeyi bıraktım bir dönem. ama senin biraz daha kademeli ve az süreler olarak görünüyor. daha kolay olabilir.
serinkanlılıkla süreci yönetebilirsin. dönemler devamsızlıktı sınavdı derken 3 ay en fazla.
hakkında hayırlısı olsun canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?