Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canım eltin neden kıskanıyor ona yapılmamış mı
Gerçi yapılsa ne eltiler yinede kıskanıyor.
Benimde eltim 8 ay evvel evlendi benden. Ama benim düğünümü terketti yani bu eltilerin arasındaki sıkıntı nedir böyle
Yapılmamışsa ya da eşit olmadıysa imrenmesi normal sonuçta o da genç kadın.
Kızıda daha küçük o an annesine kızmıştır yoksa en kötü anne bile olsa çocuklar yine kendi annelerini tercih eder.eltini kötü bulmuyorum aslında ben senin hakkında ileri geri konuşmadığı sürece mesafeli görüş sıkıntı yapma kendine. Her evlilikte oluyor böyle şeylet.
Kv lerde gelinleri sevmez ama elalem yanında severmiş gibi yapar başkalarınada laf söyletmezler. Zamanla alışırsın tuhaf geliyor şimdi belki ama normal olduğunu tecrübe ettikçe anlarsın.
Düğün günüde sıkıntılar çıkarsa hiçç canını sıkma bol bol oyna eğlen saatler çabuk geçiyor düğün bitiyor.

Selam kızlar.
Akşam oğlum ateşlendi yine çok az yemek yiyor ondan mı acaba 2 3 ayda bir ateş oluyor.çokda dikkat ediyorum ikimizde uykusuz kaldık. Babasıda söz vermişti bugün sinemaya gidecektik iyi olursa gideriz artık.

Dün pazara gittik o ne öylee
Fiyatlar el yaktı
Herkes isyan etti
Kadının biri bağrındı daha tek torba bişiy alamadım bu nedir diye
Domates 3 tl biber 6 tl meyveler 6 tl patlıcan 3 tl kabak 3 tl turşulukların yanına yaklaşamadık bile.
Balık aldık salatalık malz. Aldık 50 tl anında uçtu gitti

Kuruyemiş zeytin peynir 50 tl de onlara gitti
Herşey çok pahallı

Evet maalesef çok üzülüyorum
Bende şuan çok üzüldüm hotiçle ilgili öyle birşey daha önce duymuştum . Eşim asker olmadan önce hotiçte çalışmıştı oradan arkadaşları ile hala görüşüyor oradan sallantıda olduğunu duymuştum . Ama sütaş inanamıyorum

Onlar iflas etti.Kim bilir kaç bin insan işsiz kaldi.
Kışın daha fazla hissedeceğiz bence krizin etkilerini.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Ben bugun niyetliyim.
Muharrem ayı baslangici.
Bu Muharrem yani asure ayı cok faziletli.

Hz. Âdem'in işlediği günâhtan sonra tövbesinin kabul edilmesi,
- Hz. İdris'in diri olarak göğe yükseltilmesi,
- Hz. Nuh'un gemisinin tufandan kurtulması,
- Hz. İbrahim'in ateşte yanmaması,
- Hz. Yakup'un oğlu Yusuf'a kavuşması,
- Hz. Eyyub’un hastalıklarının iyileşmesi,
- Hz. Musa’nın Kızıldeniz'den geçip İsrailoğulları'nı firavun'dan kurtarması,
- Hz. Yunus’un balığın karnından çıkması,
- Hz. İsa'nın doğumu ve ölümden kurtarılıp göğe yükseltilmesi...
- Hz. Muhammed'in Mekke'den Medine'ye hicreti...

20 Eylulde asure gunu..

Bol bol dua tevekkul edelim.
insAllah asuremide pisiricem.

Evde bugday, kayisi, kuru uzum, fistik, nohut, fasulyem var.
fındik ceviz falan alirim.

Bugun yemegim yok erkenden yemegimi yapim koyim kenara.
gece bisi yemeden niyetledim canım istemedi.
uzanirim ogleden sonra.

Allah kabul etsin canıum

ulkenin bu hale gelmesine göz yumanlarin umarim vicdani sizlar

sabah haberlerinde de sey diyordu.
laik egitim artik bitti.
karma egitim yazisi cikarilmis yururlukden.
Artik karma egitim olmayacakmis.
uzuluyorum suna eminim turkiye ismide kalmayacak.
Ne yapmayı düsünüyır acaba?Dindar ülkeyiz güya ama yolsuzlık,hırsızlık hep bizde.Önce onu çözsün.Konusturcak beni simdi.

sabah haberlerinde de sey diyordu.
laik egitim artik bitti.
karma egitim yazisi cikarilmis yururlukden.
Artik karma egitim olmayacakmis.
uzuluyorum suna eminim turkiye ismide kalmayacak.
Bende siyaset bölümünde gördüm bu haberi.
Dediklerim siyasete kayacak ama bende maalesef ki öyle düşünüyorum.

Çocukların boğazından kesilmiyor ki bizde hep meyve almışız sebze sadece taze fasülye o da yarım kilo
Gerisi oğluma meyve
Yazmayayım diyorum ama sütaş hotic keskinoğlu iflas etmiş. Bir an önce ülkemizin toparlanması lazım
Yaaa keskinoğlunu biliyordum ama sütaş a çok şaşırdım
Hakkımızda hayırlısı olsun

Allah kabul etsin canım
Aşurelik bende akıcam bişiyler 20 sinden sonra buğdayım az kuru üzüm alırım az var fındık ceviz var

Çok şanslısınız sukredin. Bize hicbir yerden birşey gelmediği gibi eşim ve ben de çalıştığım için tuçe nin kv. gibi bizimkilerde zamanla azalttim ben bu sıkıntımı ams şükür şimdi sıklıkla birşey istemiyorlar. En son kayinvalidem bulaşık makinası istiyordu. Çamaşır makinası bozuktu istiyordu maaleseg

Cok geçmiş olsun canım.

Bursa meyve konusunda bol sükür.Benim balkonda bile limon,çilek kamkat var.Havasından herhalde.Off öylesine de hic gelemiyorum..Bir aile kolay mı geçiniyor?Gencler 2 kişi calısınca sanıyorlarki bir elimiz yağda,bir elimiz balda..Hic öyle olmuyor maalesef

Tabii ki oğullarına baktılar büyüttüler bize gelip 2 aya kadar kalabiliyorlar. Cebine harçlık koyuyorum giderken. Şu an buna razıyım eskiden talepleri çok fazlaydı.
Benim ailem de beni okuttu baktı büyüttü üniversiteyi okudum. Onların neden hiç talebi yok. Evlenmeden önce almışlar evlenince istekleri bitmedi bitmiyor.
Bu kadar beklenti fazla.
Alamadıkları için de talepleri azaldı yıllar geçtikçe. Evliliğimizin başında bizi zengin zannediyorlardı

Şuan da da bizi zengin zannediyorlar hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…