- 27 Nisan 2018
- 712
- 1.636
- 28
- 39
Canım eltin neden kıskanıyor ona yapılmamış mıBen kayınvalidenin oğluna söylemlerinden aralarındaki soğukluğu anladım.Ama beraberken bakıyorum gelinini sürekli övüyor kendi kızıyor ama başkalarının yanında çaktırmıyor :)
Ben bir evime gireyim de mesafemi korurum.Zaten balayı sonrası yükselme sınavım var oturup ders çalışacağım sonra da işim zaten yorucu, ev de büyük ev iş derken çok vaktim olmaz öyle gezmeyi seven bir tip de değilim.Ayda yılda bir görüşürüm.
Bende şuan çok üzüldüm hotiçle ilgili öyle birşey daha önce duymuştum . Eşim asker olmadan önce hotiçte çalışmıştı oradan arkadaşları ile hala görüşüyor oradan sallantıda olduğunu duymuştum . Ama sütaş inanamıyorumEvet maalesef çok üzülüyorum
Onlar iflas etti.Kim bilir kaç bin insan işsiz kaldi.HOTİÇ iflas etti, KESKİNOĞLU iflas etti, SÜTAŞ iflas etmek üzere, ÜLKER varlığının %80’ini yurtdışıma götürdü, DOĞUŞ GRUBU varlığını yurtdışına taşıdı, Şişli'deki büyük binaların hepsi boşalmış hepsinde kiralık Veya satılık ilanları var. 2 yılda 420 bin şirket iflas etti.
Allah kabul etsin canıumBen bugun niyetliyim.
Muharrem ayı baslangici.
Bu Muharrem yani asure ayı cok faziletli.
Hz. Âdem'in işlediği günâhtan sonra tövbesinin kabul edilmesi,
- Hz. İdris'in diri olarak göğe yükseltilmesi,
- Hz. Nuh'un gemisinin tufandan kurtulması,
- Hz. İbrahim'in ateşte yanmaması,
- Hz. Yakup'un oğlu Yusuf'a kavuşması,
- Hz. Eyyub’un hastalıklarının iyileşmesi,
- Hz. Musa’nın Kızıldeniz'den geçip İsrailoğulları'nı firavun'dan kurtarması,
- Hz. Yunus’un balığın karnından çıkması,
- Hz. İsa'nın doğumu ve ölümden kurtarılıp göğe yükseltilmesi...
- Hz. Muhammed'in Mekke'den Medine'ye hicreti...
20 Eylulde asure gunu..
Bol bol dua tevekkul edelim.
insAllah asuremide pisiricem.
Evde bugday, kayisi, kuru uzum, fistik, nohut, fasulyem var.
fındik ceviz falan alirim.
Bugun yemegim yok erkenden yemegimi yapim koyim kenara.
gece bisi yemeden niyetledim canım istemedi.
uzanirim ogleden sonra.
ulkenin bu hale gelmesine göz yumanlarin umarim vicdani sizlarHOTİÇ iflas etti, KESKİNOĞLU iflas etti, SÜTAŞ iflas etmek üzere, ÜLKER varlığının %80’ini yurtdışıma götürdü, DOĞUŞ GRUBU varlığını yurtdışına taşıdı, Şişli'deki büyük binaların hepsi boşalmış hepsinde kiralık Veya satılık ilanları var. 2 yılda 420 bin şirket iflas etti.
Amin canım Allah razı olsun.Allah kabul etsin canıum
Ne yapmayı düsünüyır acaba?Dindar ülkeyiz güya ama yolsuzlık,hırsızlık hep bizde.Önce onu çözsün.Konusturcak beni simdi.sabah haberlerinde de sey diyordu.
laik egitim artik bitti.
karma egitim yazisi cikarilmis yururlukden.
Artik karma egitim olmayacakmis.
uzuluyorum suna eminim turkiye ismide kalmayacak.
Bende siyaset bölümünde gördüm bu haberi.sabah haberlerinde de sey diyordu.
laik egitim artik bitti.
karma egitim yazisi cikarilmis yururlukden.
Artik karma egitim olmayacakmis.
uzuluyorum suna eminim turkiye ismide kalmayacak.
Haftalık 200 tl harcama biraz zor gibi hatunlar...
Iki günde bir en az 30 tl meyveye gidiyor.
Dün orta boy bir kavun aldim 10.99 du. Nektarin almışım bir kilodan biraz çok 11 tl düşünün. 2 gün sonra bunlar da biter. Kızım meyveyi çok seviyor. Yiyeceklerinden de kısamam ya. Bütün meyveler sebzeler pahalanmış burası biraz daha pahali sanki
Yaaa keskinoğlunu biliyordum ama sütaş a çok şaşırdımYazmayayım diyorum ama sütaş hotic keskinoğlu iflas etmiş. Bir an önce ülkemizin toparlanması lazım
Ben bugun niyetliyim.
Muharrem ayı baslangici.
Bu Muharrem yani asure ayı cok faziletli.
Hz. Âdem'in işlediği günâhtan sonra tövbesinin kabul edilmesi,
- Hz. İdris'in diri olarak göğe yükseltilmesi,
- Hz. Nuh'un gemisinin tufandan kurtulması,
- Hz. İbrahim'in ateşte yanmaması,
- Hz. Yakup'un oğlu Yusuf'a kavuşması,
- Hz. Eyyub’un hastalıklarının iyileşmesi,
- Hz. Musa’nın Kızıldeniz'den geçip İsrailoğulları'nı firavun'dan kurtarması,
- Hz. Yunus’un balığın karnından çıkması,
- Hz. İsa'nın doğumu ve ölümden kurtarılıp göğe yükseltilmesi...
- Hz. Muhammed'in Mekke'den Medine'ye hicreti...
20 Eylulde asure gunu..
Bol bol dua tevekkul edelim.
insAllah asuremide pisiricem.
Evde bugday, kayisi, kuru uzum, fistik, nohut, fasulyem var.
fındik ceviz falan alirim.
Bugun yemegim yok erkenden yemegimi yapim koyim kenara.
gece bisi yemeden niyetledim canım istemedi.
uzanirim ogleden sonra.
Çok şanslısınız sukredin. Bize hicbir yerden birşey gelmediği gibi eşim ve ben de çalıştığım için tuçe nin kv. gibi bizimkilerde zamanla azalttim ben bu sıkıntımı ams şükür şimdi sıklıkla birşey istemiyorlar. En son kayinvalidem bulaşık makinası istiyordu. Çamaşır makinası bozuktu istiyordu maalesegBiz Bursadayız esime her yıl eylülde kasayla seftali gelir arkadaşından biraznı yer,biraznın dağıtırız.Kvde falan reçel yapıp veriyor bize.Yenmiyo zaten cok bizde reçel.Meyvde annemlerin bahçede bayağı var erik,elma,çilek,armut ordan geliıyr doğal.Ben taneyle alıyprm h.ici 2-3 tane yetiyor.AMa meyvenin yanına yaklaşılmıyor hakkaten.14 tl di ananas.5 -6 tllye alıyorduk kısın.
Cok geçmiş olsun canım.Canım eltin neden kıskanıyor ona yapılmamış mı
Gerçi yapılsa ne eltiler yinede kıskanıyor.
Benimde eltim 8 ay evvel evlendi benden. Ama benim düğünümü terketti yani bu eltilerin arasındaki sıkıntı nedir böyle
Yapılmamışsa ya da eşit olmadıysa imrenmesi normal sonuçta o da genç kadın.
Kızıda daha küçük o an annesine kızmıştır yoksa en kötü anne bile olsa çocuklar yine kendi annelerini tercih eder.eltini kötü bulmuyorum aslında ben senin hakkında ileri geri konuşmadığı sürece mesafeli görüş sıkıntı yapma kendine. Her evlilikte oluyor böyle şeylet.
Kv lerde gelinleri sevmez ama elalem yanında severmiş gibi yapar başkalarınada laf söyletmezler. Zamanla alışırsın tuhaf geliyor şimdi belki ama normal olduğunu tecrübe ettikçe anlarsın.
Düğün günüde sıkıntılar çıkarsa hiçç canını sıkma bol bol oyna eğlen saatler çabuk geçiyor düğün bitiyor.
Selam kızlar.
Akşam oğlum ateşlendi yine çok az yemek yiyor ondan mı acaba 2 3 ayda bir ateş oluyor.çokda dikkat ediyorum ikimizde uykusuz kaldık. Babasıda söz vermişti bugün sinemaya gidecektik iyi olursa gideriz artık.
Dün pazara gittik o ne öylee
Fiyatlar el yaktı
Herkes isyan etti
Kadının biri bağrındı daha tek torba bişiy alamadım bu nedir diye
Domates 3 tl biber 6 tl meyveler 6 tl patlıcan 3 tl kabak 3 tl turşulukların yanına yaklaşamadık bile.
Balık aldık salatalık malz. Aldık 50 tl anında uçtu gitti
Kuruyemiş zeytin peynir 50 tl de onlara gitti
Herşey çok pahallı
Bursa meyve konusunda bol sükür.Benim balkonda bile limon,çilek kamkat var.Havasından herhalde.Off öylesine de hic gelemiyorum..Bir aile kolay mı geçiniyor?Gencler 2 kişi calısınca sanıyorlarki bir elimiz yağda,bir elimiz balda..Hic öyle olmuyor maalesefÇok şanslısınız sukredin. Bize hicbir yerden birşey gelmediği gibi eşim ve ben de çalıştığım için tuçe nin kv. gibi bizimkilerde zamanla azalttim ben bu sıkıntımı ams şükür şimdi sıklıkla birşey istemiyorlar. En son kayinvalidem bulaşık makinası istiyordu. Çamaşır makinası bozuktu istiyordu maaleseg
Aminnnn. En çok da vatandaşlar hissediyor ve taaa derinden hissediyor olan bize oluyorOnlar iflas etti.Kim bilir kaç bin insan işsiz kaldi.
Kışın daha fazla hissedeceğiz bence krizin etkilerini.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Geçmiş olsun ZeynepNasıl yani kız erkekler ayrı ayrımı okuyacak
Tabii ki oğullarına baktılar büyüttüler bize gelip 2 aya kadar kalabiliyorlar. Cebine harçlık koyuyorum giderken. Şu an buna razıyım eskiden talepleri çok fazlaydı.Bursa meyve konusunda bol sükür.Benim balkonda bile limon,çilek kamkat var.Havasından herhalde.Off öylesine de hic gelemiyorum..Bir aile kolay mı geçiniyor?Gencler 2 kişi calısınca sanıyorlarki bir elimiz yağda,bir elimiz balda..Hic öyle olmuyor maalesef
Şuan da da bizi zengin zannediyorlar hahahaTabii ki oğullarına baktılar büyüttüler bize gelip 2 aya kadar kalabiliyorlar. Cebine harçlık koyuyorum giderken. Şu an buna razıyım eskiden talepleri çok fazlaydı.
Benim ailem de beni okuttu baktı büyüttü üniversiteyi okudum. Onların neden hiç talebi yok. Evlenmeden önce almışlar evlenince istekleri bitmedi bitmiyor.
Bu kadar beklenti fazla.
Alamadıkları için de talepleri azaldı yıllar geçtikçe. Evliliğimizin başında bizi zengin zannediyorlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?