estagfurullah canimLellim eğer sana zahmet olmazsa çok mutlu olurum
Anladım.Ben de isimleri günleri yazıyorm kâğıda.Çekerken zikrmatik yükledim telefona sayıları ordan takip ediyorm.Kağıda yazma sebebim daha cok günleri sasırmamak iicin kuzum.Burdan biri demisti sen sandim canim.
Yok cekerken sasirmamak icin yapiyorim.
misal 619 ya sekur
400 ya Rahman diyelim.
kacinci gun oldugunu yaziyorum.
12.gun
ya sekur 619
400 ya Rahman gibi.
karsisinada cektikce 100 -100 dusuyorum.
allah razı olsun :)attım sana sayfayı igda takip et cnm
lellicim ben sayfayı takibe aldım ama bi suru 21 günlük var hangısınden baslıcam bılemedım listeni bana atabılırmısın acaba bide regl olmak üzereyim bitince mi baslasam sımdı mı bılemedım21 gunluk prog. ben kagida yazarak cekmeye basladim.
babyloading87 canim sen önermistin dimi.
yoksa o son gunleri hep unutup sasiriyordum.
gunluk olarak kagida yazdim.
kagidi yanima aldim cektikce 100-100 dustum karsisina.
yoksa kafam cok karisiyordu.
Yine o yontemle yapicam.
Rica eederim cnm:)allah razı olsun :)
Yalanmış geçen gün firma resmi açıklama yaptı... https://www.facebook.com/turkiyeninsutcusu/photos/a.688923937805656/2050391648325538/?type=3&theaterOhaaaaa sütaşşşşş mııı
Bende aldım kilo ya.Çikolatayi keki fazla abartmış olabilirim amaKöyde okadarda yurumeye gezmeye ragmen 2 kilo almistim.
ee Memleketin mantisi bazlamasi helvasi meshur olunca yidikde yidik.
Birde aksam yatmadan makarna falan gomuyorduk balkonda.
Dönunce tartildim aboww 60kilo.
1 gun niyetliydim zaten sonrada aksam 8 den sonra bisi yemedim.
Gitti 2 kilo.
yine kaldik 58 ile.
55 olamadim gitti bu yaz.
Benimde yok bende istesem zahmet vermiş olur muyumevet canim sayilari ve esmalari var.
senin instg. yok dilersen sana yollayabilirim.
şekersiz 21 gün yapın kızlarBende aldım kilo ya.Çikolatayi keki fazla abartmış olabilirim ama
Ahh o yatmadan yediklerimiz yokmu onlar bizim düşmanımız
Lelli kabak detoksu yaparken iyi vermiştik oysa.Yine yapmak lazım.
Çok iyi yapıyorsunuz.şekersiz 21 gün yapın kızlar
Güzel ödem attırıyor,bi düzene oturtuyor yeme düzenini.Benim 14.gün ama bitince düzeni bırakmamaya calıscam.Paketli ürün kullanmıcam.
6 yıldır şeker hiç kullanmıyorum. Zamanla alışıyorsun zaten. Ama şekeri başlarda canınız isteyebilir. Çünkü canan hoca bağımlılık yaptığını söylüyor. Canınız şeker istediğinde tarçınlı süt ya da muzun üstüne tarcın serpip yiyebilirsiniz. Tarcın dengeliyor arkadaşlarÇok iyi yapıyorsunuz.
Ben bir dönem şeker tüketmiyorum. Ama sonra aklıma şekerli olan herşey geliyor.Aklimdan çıkmıyor doğrusu
Daha iradeli olmalıyım o zaman.
Aaa ne güzel siz bırakmışsınız.Maşallah darısı bize6 yıldır şeker hiç kullanmıyorum. Zamanla alışıyorsun zaten. Ama şekeri başlarda canınız isteyebilir. Çünkü canan hoca bağımlılık yaptığını söylüyor. Canınız şeker istediğinde tarçınlı süt ya da muzun üstüne tarcın serpip yiyebilirsiniz. Tarcın dengeliyor arkadaşlar
Şöyle yapabiliriz lellininde izniyle tabiki.Lelli bana gönderdikçe bende size gönderiyim.Onun için de iki emek olmasın. Hatta şimdi gönderiyorum:)Benimde yok bende istesem zahmet vermiş olur muyum
Ohh maşallah:) bende yıllardır cayı kahveyi sekersiz içerim ama tatlı da durdurmak cok zor.Gözümün önünden fırın sütlacalar geciyo mesela suıara:)6 yıldır şeker hiç kullanmıyorum. Zamanla alışıyorsun zaten. Ama şekeri başlarda canınız isteyebilir. Çünkü canan hoca bağımlılık yaptığını söylüyor. Canınız şeker istediğinde tarçınlı süt ya da muzun üstüne tarcın serpip yiyebilirsiniz. Tarcın dengeliyor arkadaşlar
:)Canın cok çektiğinde ye,hafta 1 mi olur ayda 1 mi olur onu sen belirlersin.Ama diğer günler aynen devam etmeye calıs.Bozunca nasılsa bozuldı diye daha cok yiyorız onlar bizi batırıyorÇok iyi yapıyorsunuz.
Ben bir dönem şeker tüketmiyorum. Ama sonra aklıma şekerli olan herşey geliyor.Aklimdan çıkmıyor doğrusu
Daha iradeli olmalıyım o zaman.
Çok haklısınız onlar batırıyor.Dediginiz gibi haftada bir yapıyım.Dayanabilirsem ayda bire çıkarım.Sağolun:)Canın cok çektiğinde ye,hafta 1 mi olur ayda 1 mi olur onu sen belirlersin.Ama diğer günler aynen devam etmeye calıs.Bozunca nasılsa bozuldı diye daha cok yiyorız onlar bizi batırıyor
Rica ederim cnmÇok haklısınız onlar batırıyor.Dediginiz gibi haftada bir yapıyım.Dayanabilirsem ayda bire çıkarım.Sağolun
Canım 51 besmele çekip başlayabiliyorsunlellicim ben sayfayı takibe aldım ama bi suru 21 günlük var hangısınden baslıcam bılemedım listeni bana atabılırmısın acaba bide regl olmak üzereyim bitince mi baslasam sımdı mı bılemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?