Küçük Düşün Büyük Olsun!

Burdan biri demisti sen sandim canim.
Yok cekerken sasirmamak icin yapiyorim.
misal 619 ya sekur
400 ya Rahman diyelim.

kacinci gun oldugunu yaziyorum.
12.gun
ya sekur 619
400 ya Rahman gibi.
karsisinada cektikce 100 -100 dusuyorum.
Anladım.Ben de isimleri günleri yazıyorm kâğıda.Çekerken zikrmatik yükledim telefona sayıları ordan takip ediyorm.Kağıda yazma sebebim daha cok günleri sasırmamak iicin kuzum.

lellicim ben sayfayı takibe aldım ama bi suru 21 günlük var hangısınden baslıcam bılemedım listeni bana atabılırmısın acaba bide regl olmak üzereyim bitince mi baslasam sımdı mı bılemedım

Köyde okadarda yurumeye gezmeye ragmen 2 kilo almistim.
ee Memleketin mantisi bazlamasi helvasi meshur olunca yidikde yidik.
Birde aksam yatmadan makarna falan gomuyorduk balkonda.

Dönunce tartildim aboww 60kilo.
1 gun niyetliydim zaten sonrada aksam 8 den sonra bisi yemedim.
Gitti 2 kilo.
yine kaldik 58 ile.
55 olamadim gitti bu yaz.

Bende aldım kilo ya.Çikolatayi keki fazla abartmış olabilirim ama
Ahh o yatmadan yediklerimiz yokmu onlar bizim düşmanımız
Lelli kabak detoksu yaparken iyi vermiştik oysa.Yine yapmak lazım.

Bende aldım kilo ya.Çikolatayi keki fazla abartmış olabilirim ama
Ahh o yatmadan yediklerimiz yokmu onlar bizim düşmanımız
Lelli kabak detoksu yaparken iyi vermiştik oysa.Yine yapmak lazım.
şekersiz 21 gün yapın kızlar
Güzel ödem attırıyor,bi düzene oturtuyor yeme düzenini.Benim 14.gün ama bitince düzeni bırakmamaya calıscam.Paketli ürün kullanmıcam.

şekersiz 21 gün yapın kızlar
Güzel ödem attırıyor,bi düzene oturtuyor yeme düzenini.Benim 14.gün ama bitince düzeni bırakmamaya calıscam.Paketli ürün kullanmıcam.
Çok iyi yapıyorsunuz.
Ben bir dönem şeker tüketmiyorum. Ama sonra aklıma şekerli olan herşey geliyor.Aklimdan çıkmıyor doğrusu
Daha iradeli olmalıyım o zaman.

Çok iyi yapıyorsunuz.
Ben bir dönem şeker tüketmiyorum. Ama sonra aklıma şekerli olan herşey geliyor.Aklimdan çıkmıyor doğrusu
6 yıldır şeker hiç kullanmıyorum. Zamanla alışıyorsun zaten. Ama şekeri başlarda canınız isteyebilir. Çünkü canan hoca bağımlılık yaptığını söylüyor. Canınız şeker istediğinde tarçınlı süt ya da muzun üstüne tarcın serpip yiyebilirsiniz. Tarcın dengeliyor arkadaşlar

Aaa ne güzel siz bırakmışsınız.Maşallah darısı bize
Evet ünide bir hocamız çaya filan şeker atınca kızardı bize.Zehir atıyorsunuz çayınıza derdi.

Ama haklısınız başlarda çok zorlaniyorum.
Dediklerinizi uygulucam.

Ohh maşallah:) bende yıllardır cayı kahveyi sekersiz içerim ama tatlı da durdurmak cok zor.Gözümün önünden fırın sütlacalar geciyo mesela suıara:)

Çok iyi yapıyorsunuz.
:)Canın cok çektiğinde ye,hafta 1 mi olur ayda 1 mi olur onu sen belirlersin.Ama diğer günler aynen devam etmeye calıs.Bozunca nasılsa bozuldı diye daha cok yiyorız onlar bizi batırıyor

:)Canın cok çektiğinde ye,hafta 1 mi olur ayda 1 mi olur onu sen belirlersin.Ama diğer günler aynen devam etmeye calıs.Bozunca nasılsa bozuldı diye daha cok yiyorız onlar bizi batırıyor
Çok haklısınız onlar batırıyor.Dediginiz gibi haftada bir yapıyım.Dayanabilirsem ayda bire çıkarım.Sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…