- 25 Ağustos 2015
- 1.088
- 1.806
- 133
Teşekkür ediyorum canım.bende her konusu olduğunda isteyecektim şimdi kısmet oldu Allah gönlündekini nasip etsin inşaallah sanaŞöyle yapabiliriz lellininde izniyle tabiki.Lelli bana gönderdikçe bende size gönderiyim.Onun için de iki emek olmasın. Hatta şimdi gönderiyorum:)
Ne demekTeşekkür ediyorum canım.bende her konusu olduğunda isteyecektim şimdi kısmet oldu Allah gönlündekini nasip etsin inşaallah sana
Allah hepimizden razi olsunNe demekRica ederim.
İnşallah Allah hepimizin gonlundekini nasip eder.
Lelli vesile oldu.Allah ondan da razı olsun.
cnm instg. var mi?Banada gonderir mısınız esmalari
Amin. Lelli zaten her zaman duamda sağolsunNe demekRica ederim.
İnşallah Allah hepimizin gonlundekini nasip eder.
Lelli vesile oldu.Allah ondan da razı olsun.
sen sagol canim.Amin. Lelli zaten her zaman duamda sağolsun
Evet varcnm instg. var mi?
Koca gün nasil bitiveriyor anlamiyorum bile :/
Daha pilav yapmadım yaw.
aloeveram bir serpildi bir buyudu bir bebeklendi bebeklerini diktim ayri ayri saksilara.
evi supurdum.
namaz kildim.
21.gunluk prog. basladim.
ilk basladigimda ara vermistim yarisinda sonra iyice okuyunca ara vermemek gerekiyormus yeniden basladim.
Zikirmatik indirdim cok iyiymis sayili esmalar icin gayet guzel.
Hosuma gitti.
kucuk erbas dolma istedi karpuz istedi
7 de buyuk erbas gelir pilavi atim hemen ocaga.
Kanepe altlarini duzenledim.
Atilcak bisi yok biri bos digerinde sulu supurgemin parcalari ve 2 pike var.
Benim okudugum fakat kimselere veremedigim kiyamadigim romanlarim var.
Napim sizce?
yer kapliyor tekrarda okumayacagima gore oglumda belki sevmez iceriklerini okumaz ilerde.
Napim bilemedim.
Bende artik almiyorum.Günaydın kızlar,
Hayırlısıyla bugün dönüş. 83₺ harcadım burada. yemek ve hediyeliklerehediye almayacağım demiştim. muhteşem irademi gösterdim neyseki yine :)
bu defa yöresel mamalar aldım ama kenara köşeye koymalık şeyler almadım bu da bir ilerleme.
Hayırlı cumalar
Güle güle oturun cnm.Selam kızlar bütün perdelerim geldi annem ve kardeşim sağolsunlar erkenden gittiler.Perdeler takıldı anneciğim sil süpür yapıp halıları sermiş evim tam ev oldu.İnşallah huzurla otururuz.
Nişanlımla banka işlerimizi hallettik
kuafördeyim şimdi, ağda, manikür yaptıracağım.
Pedikür de yaparız demişlerdi ayarlayan kuzene ama şimdi içinde değil o fiyatın diyorlar 40 tl lık pedikürü laf ediyorlar.Bahşiş isterler ama.
Geçen gelinliği teslim aldık hemen damat bey gelinlik ağır kalkmıyor dediler nişanlımda 30₺ verdi.Eski ben olsam 50 100 verirdim diyor yok daha neler dedim.
Neyse hayırlısı ile bir atlatalım da borç ödemeye başlıcaz.Yarın kınam öbür gün düğünüm var kısmetse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?