Küçük Düşün Büyük Olsun!

Sağolun evet demiştiniz:)
eger faturayı atmamıssam ılk okudukları zamanı kaydedıyorum ben, o ay içinde sayactan endeksı okuyorsunuz sıteye gırınce degerleri yazıyosunuz sımdıye kadar ne kadar dogalgaz harcadıgınız gozukuyor,bılıyorsunuzdur gercı ama ben bılmeyen olursa dıye tekrardan yazım dedım

İyi ki yazdınız ben bilmiyordum çünkü.Öğrenmiş oldum bunu da.Tekrardan sağolun:)

http://www.nefisyemektarifleri.com/tencere-keki-tarifi/ Canım ben bu tarifi yapıyorum hep çok güzel oldu, ama su koyarak değil de tencereyi güzelce yağlayarak karışımı tencereye döküp yapıyorum üstüne de http://www.nefisyemektarifleri.com/tam-kivaminda-orjinal-cikolata-sosu/ bu sosu koyuyorum on numara oluyor

Kız senin kocan asker değil mi?Niye yapıosn böyle seylerAdam basına bisey geldi sancak Allah korusun

Kız senin kocan asker değil mi?Niye yapıosn böyle seylerAdam basına bisey geldi sancak Allah korusun
Hahahhaa sabah 7 de aramış bende uyku sersemi açtım diyor ki açsana yavrum telefonu hahaha Diyor ki bir daha aradığımda aç . Bende dedim ki valla düşünmem lazım o anki psikolojime bağlı

Günaydın hanımlar
Altın düşmüş gram 235 tldi aksm.
Asurelikler uçmuş ama incir 60 tl,kayıısı ,fındık hep uçmuş.Gecen sene yapmıştım.Bu sene de istiyorm aşure yapmak kısmetse.
Ceviz annemlerden geliyor 2 ağaç var,masallah koca sülaleye yetiyr.Ama insanlar cok arsız.Annem dağda kasıma kadr kalçam ceviz beklicem valla diyor.Yanı basındaki konu komsu gelip geçerken hoop düşenleri topluyr.Köy yeri herkesin evinde var hep ceviz ağacı nerdeyse,hala doymuyorlar
Pazar benim kızlar daga çıkalım dedi.Kocalar çalışıyor,bekar olanda var.Toplucam götürcem annemlere.Müsait misiniz dedim.Babam tabi gelin dedi:)Cok sever misafiri.Aksm bahçeden sebze toplamış,posetlemis bile.Kac kişi gelceniz ona göre poşetliyim.Yagmur yağcak dedi:)
Bana da barbunya,dolmalık biber,sivri biber,domates yollamış.Kocayla:)

ah annelerimiz basımızın tacı ya masAllah ne kadar ince dusuncelıymıs Allah gonlune göre versın hayırlı zamanda anane olmayı nasıp etsın ınsAllah

Bereketli olsun canim.
Valla bizimde bahce var keske bir ceviz agaci olsaydi okadar para vermezdik.
Annem bir fide dikti gecen sene o buyupde verene kadar biz muteahhidemi veririz nolur bilmem.

cevizi cok seviyoruz ama baya pahali ya.

Gece uykum kacinca sabah geri uyudum.
ahh hic kalkasım yok oglumda uyuyoken keyif yapim dedim.
Uyaninca kahvalti diye uyandırıyor zira.

Gece bulasik mak. bosaltmistim simdi doldururum en sevdigim sabah bos bulmak.
Kendime supriz yaptim :)

Bugün ki rotam kanepe alti duzenleme/ elemek
banyo/wc kalebodur silmek
yemek yapmak.
ev supurmek.

Böyle bolunce boğmuyor beni.

okul baslayincada baza alti cam tül isine girisirim.

Bu sene okul tam gunmus.
+etütde olursa oglumun eve gelmesi 4-5 olur.
yaa okul acilsin isim bolunmesin diye ozamana birakiyorum ya okul acilincada hep aklım oglumda.

Ne kadar buyusude annesinin kuzusu iste napcan.
Sevdigi yemekleri yapip esofmanlari yatagin uzerine hazır ediyorum.
corabina kadar.

Bu sene biraz sıkılacak ama napim hersey onun icin motive etmem gerek.
Hafta sonu sinema, disarida yemek gibi seyler olur.

Okumadigi 2 kitabi kalmis sadece gerisini topladik.
d&r den ben yasina gore olan grupdan secip almistim.
2 tane daha istiyor okulda hemen bitiyor diyor.

ona ve kendime kitap alıcam.

Bu kis her ay 50tl kitap icin ayiricam kendime.
oglumada istedigi zaman bitirdiginde alirim.

Bu kış kendime plan yapıyorum..

Temizlik/duzen.
Buzluk ve bakliyat tuketmek en az alisveris.
Gerek olmadikca avm gezmemek, gezmeye gitmemek.
ihtiyac disinda kiyafet almamak.
Kitap okumak.
esmalarimi duzenli cekmek.
Namaz ve okumak istedigim dini icerikli kitaplarimi aksatmamak onlara yönelmek.
Arinmak..
Manevi hayata yatirim yapmak.
Maddi olarakda her ay sukadar kenara atarim diyemem.
ama her ay 1 gr alabilirim.
- esimide birikim konusunda motive etmek olarak not dusim.

En son notuma basladim zaten.Bir kac aksam once hayatim bu kış harcamayalim tutalim bak bahara kredimiz bitiyor rahat edicez dedim.
Ben sigara disinda kendime hic bisi almiyorum ki goruyorsun dedi.

Hakli ya.
Kendine 2 tshrt 2 sort 1 ayakkabi ve terlik aldi adam koca yaz.
onuda baya uyguna aldik beraber hep indirimde olanlardan sectik.

Bu uyumunu seviyorum ne secersem giyer.
Ben aldiysam giyer hemen sormaz bakmaz bile.

Kızlar dr dan geldik.
Bağışıklığı için götürdük arı sütü falan alcaktım ya dr alma gerek yok erken ergenliğe sokar dedi eee akşamda ateşlendi bir den ilaç vermiyorum kendim soğuk bezlerle düşürmeye çalışıyorum. Verme güçlensin bağışıklığı dedi boğazları kötü olmuş. Ananesindr ki o son dondurmayı yemicekti ama büyüklerde çocuk gibi ya laf anlamıyorlar bize onu yeme bunu yeme torun istedimi eee kıramadım canı istemiş çocuğun sonra biz uğraşıypruz.
Balık yağına devam et dedi yarıyor ona dedi boyu uzadı çok sen farketmion fln dei moralimi yükseltti. Kilosu düşük dedim arı sütünü onun içinde alcaktım yok dedi düşük ama boyu uxun dert etme dedi küçük doğdu zaten kilosu ancak bu kadar olur falan dedi.
Ay biraz içim rahatladı astımdan şüphelendim gece boğulurcasına öksürük var yok boğazındanmış antibiyotik verdi
Ya sevmiyprum şu antibiyotikleri bağışıklığı daha çok düşücek.
Kefir alıcam mayadan denemiştim daha önce ama pek beceremiyorum
Aktardan almak lazım

Bende ilaç yazdırdım ayakta duramıcam iyice ağır geldi ilaç hiç içemiyorum bünyeme ağır geliyor
Üstüne arkadaşım felicem dedi çocuklar oynasın dedim oğlan hasta oldu olsun dio benimki oynar oyuncaklarla
Neyse bakalım gelsin kısır yapıcam kalkıp güçç lazım
Akşamda sucuk falan var kahvaltı yaparız ayıptır söylemesi hiç halim yok yemek yapmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…