- 21 Mart 2018
- 1.881
- 6.747
- 158
Sağolun evet demiştiniz:)dedıgım gıbı olmus canım hadı gecmıs olsun
eger faturayı atmamıssam ılk okudukları zamanı kaydedıyorum ben, o ay içinde sayactan endeksı okuyorsunuz sıteye gırınce degerleri yazıyosunuz sımdıye kadar ne kadar dogalgaz harcadıgınız gozukuyor,bılıyorsunuzdur gercı ama ben bılmeyen olursa dıye tekrardan yazım dedımSağolun evet demiştiniz:)
İyi ki yazdınız ben bilmiyordum çünkü.Öğrenmiş oldum bunu da.Tekrardan sağolun:)eger faturayı atmamıssam ılk okudukları zamanı kaydedıyorum ben, o ay içinde sayactan endeksı okuyorsunuz sıteye gırınce degerleri yazıyosunuz sımdıye kadar ne kadar dogalgaz harcadıgınız gozukuyor,bılıyorsunuzdur gercı ama ben bılmeyen olursa dıye tekrardan yazım dedım
ne demekİyi ki yazdınız ben bilmiyordum çünkü.Öğrenmiş oldum bunu da.Tekrardan sağolun:)
http://www.nefisyemektarifleri.com/tencere-keki-tarifi/ Canım ben bu tarifi yapıyorum hep çok güzel oldu, ama su koyarak değil de tencereyi güzelce yağlayarak karışımı tencereye döküp yapıyorum üstüne de http://www.nefisyemektarifleri.com/tam-kivaminda-orjinal-cikolata-sosu/ bu sosu koyuyorum on numara oluyorO nedir öylee kombi bozuktur canım
Netten bakim tariflere sanki fincan çatlar gibi geliyor korkuyorum.
Lelli benim eşimde öyle der
Sen harcamazsın
Sen olmasan ne yaparız. Verdiğim paraları harcamıuorsun senin sayende biriktirdik falan gaz veriyor ama gönlümüde alıyor en azından görüyor hoşuma gidiyor değer kıymet biliyor.
Tutumlusun der
Kızlar oğluma diş macunu alcaktım 32 tl olmuş
20 tl ye alıyprdum bir anda 12 tl zam ya yetilmiyor artık.
Bu yıl mutfak mssrafını yarıya indirip tasarruf sağlıcam şuan yaptığım stoklarla bunu başarıcsm bir kuruyemiş zeytin peynir yumurta süt pazar masrafımız olur aylık geri kalan tamamdır.
Bir de her ay eşimden belli miktar para alıcam o da kumbaraya gidicek hedef araba satmadan evi kapamak mümkün mü hayal mi bilmiyorum ama birikim birikimdir insanı güvende hissettiriyor
amin insallah canim. Cok teşekkür ederimgözünüzaydın...yavrunuzu güle güle büyütün...hayırlı evlat olsun inşallah...
Kız senin kocan asker değil mi?Niye yapıosn böyle seylerHerkese merhaba bulaşık makinasını çalıştırdım . Markete gittim 16 tl harcadım domates , kırmızı biber , yeşil biber, acı biber , maydonoz , salatalık , havuç aldım . Eve geldim hemen herşeyi yıkayıp rondodan geçirdim . Acılı ezme turşu yaptım . Kalan havuçla ve birkaç salatalıkla 1 kg, birde yarım kg kavanoza turşu kurdum. Ezmeyi de yarın sabah kavanozlayacağım. Bulaşık makinasını boşalttım . Yeşil biberleri ve kalan salatalıkları doğrayıp çıtçıtlı poşetlere porsiyonluk ayırıp paketledim buzluğa koydum güzel oldu . Ütü yapacağım. Sonra koluma ağda yapar duş alıp uyurum. Yarın sabah kuaförde randevu var oraya gidip gelmem evi silip süpürmem yemek yapmam ve valiz hazırlamam lazım sabaha karşı yola çıkacağım. Eşimi çok özledim arıyo ama açmıyorum
HahahhaaKız senin kocan asker değil mi?Niye yapıosn böyle seylerAdam basına bisey geldi sancak Allah korusun
Hahahhaasabah 7 de aramış bende uyku sersemi açtım diyor ki açsana yavrum telefonu hahaha Diyor ki bir daha aradığımda aç . Bende dedim ki valla düşünmem lazım o anki psikolojime bağlı
Dün sabah 10 dan beri WhatsApptaa girmedim hahaha dünyanın sonu geliyor
ah annelerimiz basımızın tacı ya masAllah ne kadar ince dusuncelıymıs Allah gonlune göre versın hayırlı zamanda anane olmayı nasıp etsın ınsAllahGünaydın hanımlar
Altın düşmüş gram 235 tldi aksm.
Asurelikler uçmuş ama incir 60 tl,kayıısı ,fındık hep uçmuş.Gecen sene yapmıştım.Bu sene de istiyorm aşure yapmak kısmetse.
Ceviz annemlerden geliyor 2 ağaç var,masallah koca sülaleye yetiyr.Ama insanlar cok arsız.Annem dağda kasıma kadr kalçam ceviz beklicem valla diyor.Yanı basındaki konu komsu gelip geçerken hoop düşenleri topluyr.Köy yeri herkesin evinde var hep ceviz ağacı nerdeyse,hala doymuyorlar
Pazar benim kızlar daga çıkalım dedi.Kocalar çalışıyor,bekar olanda var.Toplucam götürcem annemlere.Müsait misiniz dedim.Babam tabi gelin dedi:)Cok sever misafiri.Aksm bahçeden sebze toplamış,posetlemis bile.Kac kişi gelceniz ona göre poşetliyim.Yagmur yağcak dedi:)
Bana da barbunya,dolmalık biber,sivri biber,domates yollamış.Kocayla:)
Bereketli olsun canim.Günaydın hanımlar
Altın düşmüş gram 235 tldi aksm.
Asurelikler uçmuş ama incir 60 tl,kayıısı ,fındık hep uçmuş.Gecen sene yapmıştım.Bu sene de istiyorm aşure yapmak kısmetse.
Ceviz annemlerden geliyor 2 ağaç var,masallah koca sülaleye yetiyr.Ama insanlar cok arsız.Annem dağda kasıma kadr kalçam ceviz beklicem valla diyor.Yanı basındaki konu komsu gelip geçerken hoop düşenleri topluyr.Köy yeri herkesin evinde var hep ceviz ağacı nerdeyse,hala doymuyorlar
Pazar benim kızlar daga çıkalım dedi.Kocalar çalışıyor,bekar olanda var.Toplucam götürcem annemlere.Müsait misiniz dedim.Babam tabi gelin dedi:)Cok sever misafiri.Aksm bahçeden sebze toplamış,posetlemis bile.Kac kişi gelceniz ona göre poşetliyim.Yagmur yağcak dedi:)
Bana da barbunya,dolmalık biber,sivri biber,domates yollamış.Kocayla:)
Yaa amin kuzummm.Cümlemizinkine insallahah annelerimiz basımızın tacı ya masAllah ne kadar ince dusuncelıymıs Allah gonlune göre versın hayırlı zamanda anane olmayı nasıp etsın ınsAllah
Ben bugun mucize yaşamın 21 gün lerine yeniden başladım.Ordan takip et cnm.En azından zorlarsın kendini.Bu ara esmalarım yine kaldı vicdan azabı çekiyorum okuyamayınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?