- 2 Mart 2017
- 332
- 496
- 33
- 31
nerden öğrenebilirim ayrıntılarını acabaBen bugun mucize yaşamın 21 gün lerine yeniden başladım.Ordan takip et cnm.En azından zorlarsın kendini.
attım sana sayfayı igda takip et cnmnerden öğrenebilirim ayrıntılarını acaba
Canım cok gecmis olsun.Kızlar dr dan geldik.
Bağışıklığı için götürdük arı sütü falan alcaktım ya dr alma gerek yok erken ergenliğe sokar dedi eee akşamda ateşlendi bir den ilaç vermiyorum kendim soğuk bezlerle düşürmeye çalışıyorum. Verme güçlensin bağışıklığı dedi boğazları kötü olmuş. Ananesindr ki o son dondurmayı yemicekti ama büyüklerde çocuk gibi ya laf anlamıyorlar bize onu yeme bunu yeme torun istedimi eee kıramadım canı istemiş çocuğun sonra biz uğraşıypruz.
Balık yağına devam et dedi yarıyor ona dedi boyu uzadı çok sen farketmion fln dei moralimi yükseltti. Kilosu düşük dedim arı sütünü onun içinde alcaktım yok dedi düşük ama boyu uxun dert etme dedi küçük doğdu zaten kilosu ancak bu kadar olur falan dedi.
Ay biraz içim rahatladı astımdan şüphelendim gece boğulurcasına öksürük var yok boğazındanmış antibiyotik verdi
Ya sevmiyprum şu antibiyotikleri bağışıklığı daha çok düşücek.
Kefir alıcam mayadan denemiştim daha önce ama pek beceremiyorum
Aktardan almak lazım
Bende ilaç yazdırdım ayakta duramıcam iyice ağır geldi ilaç hiç içemiyorum bünyeme ağır geliyor
Üstüne arkadaşım felicem dedi çocuklar oynasın dedim oğlan hasta oldu olsun dio benimki oynar oyuncaklarla
Neyse bakalım gelsin kısır yapıcam kalkıp güçç lazım
Akşamda sucuk falan var kahvaltı yaparız ayıptır söylemesi hiç halim yok yemek yapmaya.
Cekersin canim insallah.Bu ara esmalarım yine kaldı vicdan azabı çekiyorum okuyamayınca
Bende baslicam yine.Ben bugun mucize yaşamın 21 gün lerine yeniden başladım.Ordan takip et cnm.En azından zorlarsın kendini.
Evet canım takip etmeye çalışıyorum ordan da dün ayetel kursi okudum esmalardan da ya şafi çektim diğerlerini 21 defa çektim zorlanında böyle 21 defa çekiyorumBen bugun mucize yaşamın 21 gün lerine yeniden başladım.Ordan takip et cnm.En azından zorlarsın kendini.
Aynen bende cok etkilendim o yazıdan cnm..Mucizeyasami takip edenler bir yorum vardi sayfa sahibi paylasmis.
Resmen gozlerim dolarak okudum.
Babasi hastaymis iyilesmez demisler felcdi galiba.
o sayfa sayesinde esmalarin mucizesi iste babasi derdini anlatacak kadar iyilesmis.
Gitgide iyilesmeye devam ediyormus.
Cok ama cok duygulandim.
Duanin acamayacagi kapi yoktur.
ozellikle bu mubarek aylar bolca tevekkul etmeli.
Amin canım.Canım cok gecmis olsun.
Arkadasinla muhabbetini bilemem ama ben böyle zamanlarda anlayis bekliyorum etrafimdan.
Yani seninde dinlenmen lazim oglun icin.
Tabiki senin aekadasin.
Cekersin canim insallah.
Kuzun duzelsin.
Bende baslicam yine.
Yazdi cok parca parca okudum.
Şimdi tam zamani yavas yavas gun icinde okurum.
Rabbim kabul eylesin
Allah kabul etsin cnmEvet canım takip etmeye çalışıyorum ordan da dün ayetel kursi okudum esmalardan da ya şafi çektim diğerlerini 21 defa çektim zorlanında böyle 21 defa çekiyorum
Aynen bende yazıyorum kuzu.Yoksa sasırıyorm.Yarısında bi farkediyorm ki dün okumsusum:)21 gunluk prog. ben kagida yazarak cekmeye basladim.
babyloading87 canim sen önermistin dimi.
yoksa o son gunleri hep unutup sasiriyordum.
gunluk olarak kagida yazdim.
kagidi yanima aldim cektikce 100-100 dustum karsisina.
yoksa kafam cok karisiyordu.
Yine o yontemle yapicam.
12-13lerden sonraydi dimi karisiyor.Aynen bende yazıyorum kuzu.Yoksa sasırıyorm.Yarısında bi farkediyorm ki dün okumsusum:)
amin canim.Bende bakayım azcık başımı dayadım okuyayım biraz.
Hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim
.Ben yapmadım ama o kâğıda yazmayı gecensefer.Bu sefer yapcam ama ins.12-13lerden sonraydi dimi karisiyor.
bende arefe gunu olan suya uflenen dilegi 2 defa yaptim.
birini saksima gomdum.
Birini köyde bir meyve agacinin altina gömdüm.
Tevekkule devam
evet canim sayilari ve esmalari var.tr_lelli lellim birşey sorucam.Bu 21 günlük esmalar şöyle mi oluyor.Hergun belli sayıda farklı esmaları mı çekiyorsun.
Burdan biri demisti sen sandim canim..Ben yapmadım ama o kâğıda yazmayı gecensefer.Bu sefer yapcam ama ins.
Bittikten sonra yapıosn galiba 21 gün.
ALlah kabul etsin bacım
Lellim eğer sana zahmet olmazsa çok mutlu olurumevet canim sayilari ve esmalari var.
senin instg. yok dilersen sana yollayabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?