canım su geldi aklima gormustum bunuZ zynpzeynep123 çok geçmiş olsun nazara inanıyorum ben.
Biz de nişanlımla eşya seçerken çok pahalı abartılı şeyler almaktan kaçındık.Göze gelmeyelim insanlar imrenmesin dedi tamam dedim.O çok korkuyor nazardan ama haklıymış anlıyorum artık onu.
Geçenlerde bir arkadaşın eşi vefat etti o kadar mutlu idiler ki kız sürekli sosyal medyada paylaşımlar yapıyordu sürekli bir sözler falan çocuk genç yaşta kalp krizinden gitti.Mutlulukları nazar oldu diyor herkes.
Allahım kötü bakanlardan korusun hepimizi.
Bende nazara çok inanıyorum .canım su geldi aklima gormustum bunu
Allah korusun ama nazara bende cok inaniyorum.
Eki Görüntüle 2189338
Allah korumus canim.Bende nazara çok inanıyorum .
Çokta çektim nazardan.Bebekten iki havale geçirmişim nazardan.Hatta herkes sabahı çıkartamaz ölür demişler benim için.
Çocukken de bütün el parmaklarimda iltihaplı çıban gibi şeyler cıktı. Sonra bütün parmaklarimin tırnağı çıktı.Tırnaklarim geri geldi tabi ama geceleyin parmaklarimin ağrısından uyku uyuyamadığımı bilirim.
Keşke biri hasetle baktığında içimizden okusak. Ama bazen o an aklımıza gelmiyor okumak.
Allah hepimizi nazardan kötü gözden korusun.
Allah kabul etsin canimGünaydın kızlar
Baktım dolapta 2 kilo kadar süt var.Isıttım ekmekleri parçalayıp üzerine döktüm. Bizim burda yavru köpekler var.Onlara vericem.Paytak paytak yürüyüşleriyle çok tatlılar
41 yasin ve hergün vakıa süresini okuyordum bir ara .20.günlere kadar gelmiştim ama bırakmıştım.Dün geri başladım. Esmaları çekiyorum hergün.Ama başka duaların devamını getiremiyorum.
Dualarım bölümünde görmüştüm. Hergün yasin ve vakıa sürelerini okuyoruz. 1000 tane salavat çekiyoruz. 313 tane de kısa bir dua var onu okuyoruz.Çok mucizeviymis.
Birde yine orda görmüştüm. 7 gün içinde 9999 defa “İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen).”duasını okuyoruz. Bu duanın da çok mucizelerini gören olmuş. Dilek duasıymış. Ben bir defa okudum. 2.kere başlıcam bugün.
Birde dün esma prog.basladim.1.günü okuyunca bile içim huzur doldu.
Ayy lelli gercekten ben senin hakkını nasıl öderim. Çok iyi niyetli temiz kalplisin.Ama mahçup oluyorum sana da.Allah kabul etsin canim
ben sana dilek esmasi paylasildikca mucizeyasamda atarim canim.
Aynen bende 2 yiğen var,hergün okuyırm onlara 7 aytel kürsi,3 felak,3 nas.Masallah ikisi de birbirinden güzel.Cocuklar nazara geliyırlar hepcanım su geldi aklima gormustum bunu
Allah korusun ama nazara bende cok inaniyorum.
Eki Görüntüle 2189338
Bizde dun hep fiyatlari konustuk.Günaydın hanımlar
Dün A101 de 5 kilo Abc matik 18,45 e gördüm.Kociye dedim marketteyim gel alalım bundan .Bursada cok fena bi kriz var kızlar,koca koca otomotiv bayileri isçi çıkardı hep bu hafta.En yakın 2 arkadaşım 1 gün arayla çıkarıldı.Durum fena burda
Aldık koydum stoga.
Difrizde ağzına kadar dolu sükür.Olurda isten falan çıkarırlarsa kısa masraf olmasın diyorz artık
Allah yardımcımız olsun cümleten ama korkmaya başladık
Estagfurullah canım.Ayy lelli gercekten ben senin hakkını nasıl öderim. Çok iyi niyetli temiz kalplisin.Ama mahçup oluyorum sana da.
Allah razı olsun.
Canımsın
fiyatlar fena tambugday unu vardı A101 de 2 kiloydu 5,45 e almadım ay basında dün alayım dedim 7 küsür olmuşBizde dun hep fiyatlari konustuk.
Ne olacak ulkenin hali diye.
Allah sonumuzu hayır etsin
Canim benimde kenarda olunca kendimi okadar rahat hissediyorum ki.fiyatlar fena tambugday unu vardı A101 de 2 kiloydu 5,45 e almadım ay basında dün alayım dedim 7 küsür olmuşAlmadım.
Makarna alalım dedim 5 kiloluk Metrodan.H.sonu bakcaz bakalım.Unum bitti.Eriste falan yaptım gecen ay,kocinin erzagı bekliyorz ekimde o gelcek kısa rahat ederiz.
Z zynpzeynep123 gecmis olsun canim
Sağolun kızlar.Z zynpzeynep123 çok geçmiş olsun nazara inanıyorum ben.
Biz de nişanlımla eşya seçerken çok pahalı abartılı şeyler almaktan kaçındık.Göze gelmeyelim insanlar imrenmesin dedi tamam dedim.O çok korkuyor nazardan ama haklıymış anlıyorum artık onu.
Geçenlerde bir arkadaşın eşi vefat etti o kadar mutlu idiler ki kız sürekli sosyal medyada paylaşımlar yapıyordu sürekli bir sözler falan çocuk genç yaşta kalp krizinden gitti.Mutlulukları nazar oldu diyor herkes.
Allahım kötü bakanlardan korusun hepimizi.
Allah yardımcımız olsun bizde sanayi bölgesindeyiz hrp duyuyoruz çok iyi firmalar işçi çıkarıyor bazısı kapanıyor.Günaydın hanımlar
Dün A101 de 5 kilo Abc matik 18,45 e gördüm.Kociye dedim marketteyim gel alalım bundan .Bursada cok fena bi kriz var kızlar,koca koca otomotiv bayileri isçi çıkardı hep bu hafta.En yakın 2 arkadaşım 1 gün arayla çıkarıldı.Durum fena burda
Aldık koydum stoga.
Difrizde ağzına kadar dolu sükür.Olurda isten falan çıkarırlarsa kısa masraf olmasın diyorz artık
Allah yardımcımız olsun cümleten ama korkmaya başladık
Bende alıştım burdan,bir de alıp koyuyorum 3 gün sonra zamlanınca iyiki almışım diyorm:)Canim benimde kenarda olunca kendimi okadar rahat hissediyorum ki.
4 teneke yagim var benimde.
deterjanim 1 tane kalmis ama 7kg.
yumusaticim ve c.suyum bitmis.
Böyle indirimden bulsam alip kisin sadece kahvaltilik meyve sebze alip idare etmek istiyorum
Gecmis olsun cnm.Grip falansa,bol karabiberli tavuksuyu çorba yap kendine.Birebir gribe.Selam kızlar.
Bygün kendime toparlanma sözü verdim.
İyi olucam inş.bol ıhlamur bol çorba su bal pekmezle düzelticem oğlumuda kendimide hastalık hali sıktı beni.
Dün eşim tahin ve zerdeçal limon almış 45 tl vermiş. Yok artık dedim.
Birde maaşından bu ay bir miktar arttı onuda hesaba yatırdık. 250 tl de bana verdi harca diye. Ne alcam ben dedim attım kumbaraya.
Sağol canım.Gecmis olsun cnm.Grip falansa,bol karabiberli tavuksuyu çorba yap kendine.Birebir gribe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?