- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
Kizlar benim evlenirken yaptigim en buyuk akillilik ivir zivir doldurmamakti. Kendim aldigimn 12 li renkli tabaklarim var hep elimde. Cogu seyim hediye insan evine kahve fincani almazmi teyzem ve kv almisti 12 tane cok bile. 6 li su bardagi getirdiler cok begendim kullaniyorum ama 6 tane bardagi hemen anneme getirdim evi tıkıstırmadım.
B Bugunneselibirgun hikayen tanidik geldi. Benim esimin aileside boyleymis. Dede herseyi amcaya yapmis kayinvalidem ne altinlar neler gitti diyor. Haftalik ata alirmis keseyle dukkana vermis. Kp uzerine bi tek ev var. Cok uzmus kendini kv niye boyle diye hasta olmus. Buyukler pespese gocup gitmis simdi o dukkan amca cocuklari uzerine. Sanayi bolgesinde o sanayi sitesi kalkacak para alacaklar ama kp e verirmi kimse bilmiyor. Kp hayatta istemez. Ben calistim odedim demez. Kv ztn kendi derdinde gocup giden gitmis ortalik darmadaginik kalmis. Uzme kendini allah saglik versin hepsi olur
İnan ben de öyle olacağını düşünüyorum biliyor musun ..
Esim kp yasadigi surece boyle olcak dedi.
E kimin once vefat edecegi belli mi değil
Allah korusun esime bisey olursa
Ya da ilerde kaynim hep bekar kalmicak ona bisry olursa karisi niye versin ki
Aynrn o ogrenmeye calisiyor. Ama ben soylemiyorum birikim yaptigimi hissediyor ama ne kadarim var bilmiyor.B Bugunneselibirgun gizli birikim yap ve eşine asla söyleme bence canim
Ilahi adalete sığınmaktan ve su kredi borcu bittikten sonra konuyu acmaktab baska carem yok...Bide bizimkilerde yenge ilk vefat etmis amca 2. Ye evlenmis. Koyde apartman var 1 i giris kiralik yazlik ev 2. Babaannenin 3. Bizim 4 onlarin. Kadin en serin dairem giris kat diyor kv hirsindan catliyortam komedi. Ama kimsenin mali ne kimseye yariyo ne giderken goturebiliyor
Aynrn o ogrenmeye calisiyor. Ama ben soylemiyorum birikim yaptigimi hissediyor ama ne kadarim var bilmiyor.
Ilahi adalete sığınmaktan ve su kredi borcu bittikten sonra konuyu acmaktab baska carem yok...
Bu kiytirik daireye 800 lira vrrcegimizr kendi evimizde otursaydık keske.
Sirf kv min kiradaki evine yakin olsun diye buraya taşındık .alincak evide ayni sekilde aradik hem isine hem kv ye yakin olsun diue..
Of kredi borcu bitmeden ev satilamaz demi
Satilsa burda alsak ne guzel olur
Insallah canim ama bizim iyi olmamiz imkansiz kv o kadar eziyet eyti cok yuz goz olduk. Ben iyi olsmda onlara iyi gozukmem. Onlar iyi olsada bu saatten sonra bana samimi gelmez....Sen enerjini bebege ve okula ver.
Bence onlarla baglanmaya aile olmaya bak.
Kv cok ezilmis ama su an cok kiymetli.
Iliskilerini hep guzellikte tutmaya calis
Yillar gecer hersey olur bugunun guzel gecsin
Alınmis bir kere satmak olmaz da nasil bir akıldır ki kendi üzerine almiyor.
Burda yazdiklarindan sonra bu şekilde yorum yapiyorum yanliş anlama. Ki seninde pek güvenmediğini hissediyorum.
Önceliğin okulun olsun. Ara vermeden bitir. Ve atan mutlaka .çunku bölümünün önü açik. Bu süreçte birikimini yap. 3 liraya aldigini 5 liraya aldim de. (Biraz yalancilik gibi oldu ama olsun) .ne zamanki mantikli bir is yapar gelir senin fikrini alir ve alacaği mülkü senin üzerine yapar o zaman ver birikimini.
Ayrica kpss ciddi bir süreç. Dershaneye gitmek zorunda kalabilirsin . Çalisma kitaplari alacaksin ki bunlar ciddi meblağlar. Paraya ihtiyacin olacak
Canım icini bozma.Insallah canim ama bizim iyi olmamiz imkansiz kv o kadar eziyet eyti cok yuz goz olduk. Ben iyi olsmda onlara iyi gozukmem. Onlar iyi olsada bu saatten sonra bana samimi gelmez....
Esimle satma burdan alma dusuncemi paylaştım. Ciftliklerini kapatiyolarmis. Bu aralar maddi acıdan zordalar. Oyle oldugunu soylemiyor ama kimse durduk yere uretim yerini kapamaz.
O yuzden morali bozuk.
O da herseyin farkinda ama bir yandan bana karsi savunma psikolojisine giriyor. Beni inandirmaya ikna etmeye calisiyor.Anlamis degilim.
Cok calisiyor ama sanki olmuyor bu aralar. Dolarin yukselmesi yem almalarini baya etkilemis kv soylemisti. Adam dolar uzerinden hesabi istemis falsn.
Ne olacak halimiz bilmiyorum. Esimle de aramiz kotu etkileniyor. 10 buçuk ta geldi. Yarim saat yemek tekrar pazara mal birakmaya gitti. Gorusemiyoruz bile.
Kpssye gelmeden once onumde iki senem var... bu sene sanirim okula devam edecegim kpss iside Allah keri.. esim kitap konusunds beni hic sikmadi.
Bu ara evden cikamadigim icin para da birakmiyor. Ihtiyaclari o aliyor
Su, su kadar tuttu deme imkanim olmuyor yani bu ara.. zaten verince hesabini istemez ne aldin yaptin demez
Günaydın kızlar
Uzun zamandır kk ya pek girmiyordum. Bol gezmeli ve bol çalışmalı bir yaz geçirdik. Şimdi aetık silkelenme zamanı. Aranıza tekrar katılabilirim değil mi?
Çok şükür iyiyim canım. Teşekkürler. Sen nasılsın. Uzun zamandır kk ya pek bakmıyordum. Artık buralardayım.Gozum seni ariyordu papatya
Nasilsin iyimisin
Bugun migrosa fairy aramaya gittim raflarda hic yoktu 60 lisini 20 liraya satmislar.
Ama 2 lt sizma zeytin yagi aldim 38.90
Ve tanesi 1.99 a maylo havlu kagit
Çok şükür iyiyim canım. Teşekkürler. Sen nasılsın. Uzun zamandır kk ya pek bakmıyordum. Artık buralardayım.
İnşallah en kısa zamanda bir araya gelirsiniz canımBen hala ayniyim esimle bir araya gelemedik ama son demler.
Iyiyim cok sukur dussemde kalkiyorum
Kis hazirligi fln derken kisi getirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?