Küçük Düşün Büyük Olsun!

İnan ben de öyle olacağını düşünüyorum biliyor musun ..
Esim kp yasadigi surece boyle olcak dedi.
E kimin once vefat edecegi belli mi değil

Allah korusun esime bisey olursa
Ya da ilerde kaynim hep bekar kalmicak ona bisry olursa karisi niye versin ki

Bide bizimkilerde yenge ilk vefat etmis amca 2. Ye evlenmis. Koyde apartman var 1 i giris kiralik yazlik ev 2. Babaannenin 3. Bizim 4 onlarin. Kadin en serin dairem giris kat diyor kv hirsindan catliyor tam komedi. Ama kimsenin mali ne kimseye yariyo ne giderken goturebiliyor

B Bugunneselibirgun gizli birikim yap ve eşine asla söyleme bence canim
Aynrn o ogrenmeye calisiyor. Ama ben soylemiyorum birikim yaptigimi hissediyor ama ne kadarim var bilmiyor.

Ilahi adalete sığınmaktan ve su kredi borcu bittikten sonra konuyu acmaktab baska carem yok...
Bu kiytirik daireye 800 lira vrrcegimizr kendi evimizde otursaydık keske.
Sirf kv min kiradaki evine yakin olsun diye buraya taşındık .alincak evide ayni sekilde aradik hem isine hem kv ye yakin olsun diue..
Of kredi borcu bitmeden ev satilamaz demi
Satilsa burda alsak ne guzel olur

Sen enerjini bebege ve okula ver.
Bence onlarla baglanmaya aile olmaya bak.
Kv cok ezilmis ama su an cok kiymetli.
Iliskilerini hep guzellikte tutmaya calis
Yillar gecer hersey olur bugunun guzel gecsin

Alınmis bir kere satmak olmaz da nasil bir akıldır ki kendi üzerine almiyor.
Burda yazdiklarindan sonra bu şekilde yorum yapiyorum yanliş anlama. Ki seninde pek güvenmediğini hissediyorum.

Önceliğin okulun olsun. Ara vermeden bitir. Ve atan mutlaka .çunku bölümünün önü açik. Bu süreçte birikimini yap. 3 liraya aldigini 5 liraya aldim de. (Biraz yalancilik gibi oldu ama olsun) .ne zamanki mantikli bir is yapar gelir senin fikrini alir ve alacaği mülkü senin üzerine yapar o zaman ver birikimini.

Ayrica kpss ciddi bir süreç. Dershaneye gitmek zorunda kalabilirsin . Çalisma kitaplari alacaksin ki bunlar ciddi meblağlar. Paraya ihtiyacin olacak

Sen enerjini bebege ve okula ver.
Bence onlarla baglanmaya aile olmaya bak.
Kv cok ezilmis ama su an cok kiymetli.
Iliskilerini hep guzellikte tutmaya calis
Yillar gecer hersey olur bugunun guzel gecsin
Insallah canim ama bizim iyi olmamiz imkansiz kv o kadar eziyet eyti cok yuz goz olduk. Ben iyi olsmda onlara iyi gozukmem. Onlar iyi olsada bu saatten sonra bana samimi gelmez....

Esimle satma burdan alma dusuncemi paylaştım. Ciftliklerini kapatiyolarmis. Bu aralar maddi acıdan zordalar. Oyle oldugunu soylemiyor ama kimse durduk yere uretim yerini kapamaz.
O yuzden morali bozuk.
O da herseyin farkinda ama bir yandan bana karsi savunma psikolojisine giriyor. Beni inandirmaya ikna etmeye calisiyor.Anlamis degilim.
Cok calisiyor ama sanki olmuyor bu aralar. Dolarin yukselmesi yem almalarini baya etkilemis kv soylemisti. Adam dolar uzerinden hesabi istemis falsn.

Ne olacak halimiz bilmiyorum. Esimle de aramiz kotu etkileniyor. 10 buçuk ta geldi. Yarim saat yemek tekrar pazara mal birakmaya gitti. Gorusemiyoruz bile.

Kpssye gelmeden once onumde iki senem var... bu sene sanirim okula devam edecegim kpss iside Allah keri.. esim kitap konusunds beni hic sikmadi.

Bu ara evden cikamadigim icin para da birakmiyor. Ihtiyaclari o aliyor
Su, su kadar tuttu deme imkanim olmuyor yani bu ara.. zaten verince hesabini istemez ne aldin yaptin demez

Canım icini bozma.
kötuyu dusunup cagirma.
Guzel dusun guzel olsun.
Rabbim daha guzel kapılar acar.

Günaydın kızlar
Uzun zamandır kk ya pek girmiyordum. Bol gezmeli ve bol çalışmalı bir yaz geçirdik. Şimdi aetık silkelenme zamanı. Aranıza tekrar katılabilirim değil mi?

Gozum seni ariyordu papatya
Nasilsin iyimisin

Bugun migrosa fairy aramaya gittim raflarda hic yoktu 60 lisini 20 liraya satmislar.

Ama 2 lt sizma zeytin yagi aldim 38.90
Ve tanesi 1.99 a maylo havlu kagit

Selam kızlar.
Papatya hoşgeldin
Bugün 200 tl harcadık 50 si yemek ve kahve.
2 haftada bugün yaptığım harcama dahil gıdaya 300 tl harcamışız.iyi gittik sanki.
Oğluma temazsız ateş ölçer aldık ve diş macunu ve aylık dergisini.

Yarın pazar var alışverişi abartmadan mantıklı yapıcam evde meyve var yeşil üzüm ve elma alıcam.
1 sebze alırım patates soğan kornişon turşu bulursam alıcam

Gozum seni ariyordu papatya
Nasilsin iyimisin

Bugun migrosa fairy aramaya gittim raflarda hic yoktu 60 lisini 20 liraya satmislar.

Ama 2 lt sizma zeytin yagi aldim 38.90
Ve tanesi 1.99 a maylo havlu kagit
Çok şükür iyiyim canım. Teşekkürler. Sen nasılsın. Uzun zamandır kk ya pek bakmıyordum. Artık buralardayım.

Çok şükür iyiyim canım. Teşekkürler. Sen nasılsın. Uzun zamandır kk ya pek bakmıyordum. Artık buralardayım.

Ben hala ayniyim esimle bir araya gelemedik ama son demler.
Iyiyim cok sukur dussemde kalkiyorum
Kis hazirligi fln derken kisi getirdik

ouf biz yine markete gittik.
Gercekden gitmek istemiyorum artık.
fiyatları gördukce sinirleniyorum.
Ama mecbur.

12li su oglum icin.
meyve suyu
tost ekmegi
kasar ve dil peyniri(bizde ekmek gibi peynir yeniyor)
sucuk
yumusatici(fiyatlar olays)
süt
patates
salca
toz seker
tuz
cif, Aspirin temzl, camsil
tursu(kendim kurcam henuz alamadim malz.)
haslanmalik misir
balikcidan 2 palamut aldik.
hepsi 170tl falan tuttu.

yahu icinde et yok tavuk yok bakliyat yok.
almasan olmuyor alsan bir dert.

Oglumada harclik haftalik 40tl verecek babasi.

Daha okuldan istenenler alinacak.
Bu ay yani koyden geldigimden beri 400tl sadece temizlk. malz. ve mutfaga harcadik ya.
Daha ay bitmedi harcanirda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…