Kizlaar iyi geceler..
Lelli cok sevindim Allah oglunun kismetini ayagina getirmis yolu acik olsun
Biz disari ciktik fiyatlar facia..
1 tane ayakkabiya ihtiyacim var ama pek bakamadim var olan buyuk geliyor 37 den 8 e ciktim 7 ye dustum ayagimdan firt firt cikiyor
Yemek kismida asiri pahalanmis oyle pahali bi yerede gitmedik ki ben bogaza hic acimam ama bugunleri arariz diye korkuyorum
Bu arada bende kotu bir haber var gogsumde 1 kitle daha hortladi. Ctesi acil dr a kosuyorum.. calistigi memorial grubuna yaziklar olsun 6 ekimi beklerken bugun ayrildigini ogrendim. Randevuyu h ici ne cekmek icin aradim aramasam haber vermeyecekler. Zor bela randevu buldum Turkiye de bu isin piri en iyisi o dediler, bakalim hayirli haberler alirim insallah.
gecmıs olsun canım Allahım acıl sıfalar versınKizlaar iyi geceler..
1 tane ayakkabiya ihtiyacim var ama pek bakamadim var olan buyuk geliyor 37 den 8 e ciktim 7 ye dustum ayagimdan firt firt cikiyor
Yemek kismida asiri pahalanmis oyle pahali bi yerede gitmedik ki ben bogaza hic acimam ama bugunleri arariz diye korkuyorum
Bu arada bende kotu bir haber var gogsumde 1 kitle daha hortladi. Ctesi acil dr a kosuyorum.. calistigi memorial grubuna yaziklar olsun 6 ekimi beklerken bugun ayrildigini ogrendim. Randevuyu h ici ne cekmek icin aradim aramasam haber vermeyecekler. Zor bela randevu buldum Turkiye de bu isin piri en iyisi o dediler, bakalim hayirli haberler alirim insallah.
Çok geçmiş olsunKizlaar iyi geceler..
sağol canim.Kizlaar iyi geceler..
Günaydınnnn bugün eşim benim babamla araba bakmak istiyormuş bende tabi gideceğim bensiz asla olmazcuma günü yeni evli kuzenine çaya hayırlı olsuna gideceğiz Cumartesi başka bir kuzenine yemeğe cuma akşam yemeğini annemde yer direk oraya gideriz hiç kv de yemek vs uğraşmadan daralıyorum yoksa
lelli bu ay yetmez acilen ocak ayına ısınlanalımGünaydın.
Büyük erbaşı yolladım.
Küçüge daha kiyamiyorum 15dk daha uyusun.
Kirtasiye ve marketdeki defterler arasindaki fahiş fiyatlara ne demeli?
Dün 3 market gezdim defterler bitmis aradiklarimi bulamadim.
3tl falandi oysa biz ogretmenlerin isteklerini bekleyene kadar yagmalamislar.
Bende esimden istedim dun ayni defter 8tl kirtasiyede.
a4 kagidi falan alindi sunum dosyasi tam 60tl para vermis.
Yazik gunah ya!
Bukadarda olur mu?
uzuldum.
Keske alsaydim tahmini dedim beklemeseydim.
Resmen sömürülüyoruz.
1 defter eksigimiz kaldi gidip baska market gezicem.
Hic para biriktiremiyorum.
kartla alisveris yapiyorum esimden de istemiyorum para ihtiyaclar cok.
Bu ay bi bitsin artık.
Tam 3 gün sabah akşam et kıyma yedik dur valla .kp hastalandım filan diyor tamam mı bende dedim ki kv ye eee günlerdir adama sabah akşam et kıyma yedirdin kolesterol uçtu tabi öyle bakıyor yüzümeSulu köfte fln yapar belki kız öyle deme
Günaydın.
Büyük erbaşı yolladım.
Küçüge daha kiyamiyorum 15dk daha uyusun.
Kirtasiye ve marketdeki defterler arasindaki fahiş fiyatlara ne demeli?
Dün 3 market gezdim defterler bitmis aradiklarimi bulamadim.
3tl falandi oysa biz ogretmenlerin isteklerini bekleyene kadar yagmalamislar.
Bende esimden istedim dun ayni defter 8tl kirtasiyede.
a4 kagidi falan alindi sunum dosyasi tam 60tl para vermis.
Yazik gunah ya!
Bukadarda olur mu?
uzuldum.
Keske alsaydim tahmini dedim beklemeseydim.
Resmen sömürülüyoruz.
1 defter eksigimiz kaldi gidip baska market gezicem.
Hic para biriktiremiyorum.
kartla alisveris yapiyorum esimden de istemiyorum para ihtiyaclar cok.
Bu ay bi bitsin artık.
Bayanlara 38 istiyor bu yasa ile sanıyorum.
Erkeklerde 43 ya da 46 olmalı. Çalışma durumuna bağlı.
Lelli başıma geldi de attık biz.
Yani unu yeni açtıysanız belkide önceden varfı paket öyle böceklenmişti. Valla ig de şu patlayan sütü gördükten sonra hiç birşeye güvenim kalmadı açık süt alamıyorum şarbondan korkuyorum kapalı alıncada yok cezvede patlıyor yok tariji geçenleri topluyorlar geri kutuluyorlar vs vs. Off valla hasta edin milleti
Cnmm geçmiş olsn cok.Aslında hepimizin gitmesi lazım.Ben elle kontrol ediyorm ama ara ara bi agrı giriyor sag göğsüme.Bıcak saplanır gibiKizlaar iyi geceler..
Ben de oldum olası kırtasiyecilere gıcığımSelam kızlar günaydın.
Lelli marketlerdeki defterlerin 5 6 sayfa sonra çizgileri değişiyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum. Ben bu marketlerin bu kadar ucuz kırtasiye malz. Satmasına karşıyım. Küçük kırtasiyeler var ve sezonu bekliyorlar ona hazırlanıyorlar masraf edip onlarda pahallı alıp borca giriyorlar satış yapalım kazanalım borç ödeyelim sonra bir aktüel yayınlanıyor ve onca emek çöp.
Selam kızlar günaydın.
Lelli marketlerdeki defterlerin 5 6 sayfa sonra çizgileri değişiyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum. Ben bu marketlerin bu kadar ucuz kırtasiye malz. Satmasına karşıyım. Küçük kırtasiyeler var ve sezonu bekliyorlar ona hazırlanıyorlar masraf edip onlarda pahallı alıp borca giriyorlar satış yapalım kazanalım borç ödeyelim sonra bir aktüel yayınlanıyor ve onca emek çöp.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?