Küçük Düşün Büyük Olsun!

Geçmiş olsun canim

Selam Kızlar bugün 50 tl benzin aldık anneölere geldik. Gelirken 1 araba baktık hiç içimize sinmedi çok kötüydü . Bi araba bulduk ix35 15 bin km de onu almak istiyoruz ama kararsızım . Elimde altınlarım var 270 gram kadar altın yükselmeden önce mayıs ayında 42 bin tl ediyordu. Şimdi ne olur bilmem ama 30 bin kadar bozdurucaz galiba kendi arabamız 55 civarı ediyor ne yapsak bilmiyorum

gecmıs olsun canım Allahım acıl sıfalar versın

Çok geçmiş olsun

sağol canim.
Sanada gecmis olsun.

Günaydın.
Büyük erbaşı yolladım.
Küçüge daha kiyamiyorum 15dk daha uyusun.
Kirtasiye ve marketdeki defterler arasindaki fahiş fiyatlara ne demeli?

Dün 3 market gezdim defterler bitmis aradiklarimi bulamadim.
3tl falandi oysa biz ogretmenlerin isteklerini bekleyene kadar yagmalamislar.
Bende esimden istedim dun ayni defter 8tl kirtasiyede.
a4 kagidi falan alindi sunum dosyasi tam 60tl para vermis.
Yazik gunah ya!
Bukadarda olur mu?
uzuldum.
Keske alsaydim tahmini dedim beklemeseydim.

Resmen sömürülüyoruz.

1 defter eksigimiz kaldi gidip baska market gezicem.

Hic para biriktiremiyorum.
kartla alisveris yapiyorum esimden de istemiyorum para ihtiyaclar cok.
Bu ay bi bitsin artık.

Günaydın kızlar
E Esila09 çok geçmiş olsun. Hayırlı haberlerle inşallah.
Bu yıl oğlanı özele verince hayatımız değişti. Akşam 8 e doğru geliyor eve. Biz akşam yemeğini saat 18 de yiyen bir aile idik. Şimdi ancak 20:00 de. Ben işten eve geldiğim zaman onun evde olmaması çok tuhaf geliyor bana.

Günaydınnnn bugün eşim benim babamla araba bakmak istiyormuş bende tabi gideceğim bensiz asla olmaz cuma günü yeni evli kuzenine çaya hayırlı olsuna gideceğiz Cumartesi başka bir kuzenine yemeğe cuma akşam yemeğini annemde yer direk oraya gideriz hiç kv de yemek vs uğraşmadan daralıyorum yoksa

Sulu köfte fln yapar belki kız öyle deme

lelli bu ay yetmez acilen ocak ayına ısınlanalım

Sulu köfte fln yapar belki kız öyle deme
Tam 3 gün sabah akşam et kıyma yedik dur valla .kp hastalandım filan diyor tamam mı bende dedim ki kv ye eee günlerdir adama sabah akşam et kıyma yedirdin kolesterol uçtu tabi öyle bakıyor yüzüme bi kahvaltıda menemen yapayım demiyor ya

lelli her ay bu ay bitisn diyoruz artık,
her ay birşey çıkıyor
birikim hak getire
ayı kurtarsak yeter yani

yasa çıkana kadar 38 olurum :):)

Günaydın hanımlarr
Mevsim geçişi beni bitirdi,oturdugum yerde uyuyakalıyorm resmen
Aksam mac varmış kardeşime gittik,22.00 da baslıyomus o da masaslllah.
Giderken bisy almayın diye bin tembih etti,bi dünya sey yapmış kuzum 2 çocukla.Çiğ köftesine kadar söylemiş.
Bizde cipstir,coladır aldık.
Bugüne dolmam var,bir de cızlama yapcam kendime.Bugun sekersiz 21 gün bitiyor.H.sonu gidip bi tatlı yicem.Künefeci var bizim burda meşhur.Neyse parası vercem beni götür oraya dedim aksam kociye Bi 100 tl bırakırz sanırım

Cnmm geçmiş olsn cok.Aslında hepimizin gitmesi lazım.Ben elle kontrol ediyorm ama ara ara bi agrı giriyor sag göğsüme.Bıcak saplanır gibi

Selam kızlar günaydın.
Lelli marketlerdeki defterlerin 5 6 sayfa sonra çizgileri değişiyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum. Ben bu marketlerin bu kadar ucuz kırtasiye malz. Satmasına karşıyım. Küçük kırtasiyeler var ve sezonu bekliyorlar ona hazırlanıyorlar masraf edip onlarda pahallı alıp borca giriyorlar satış yapalım kazanalım borç ödeyelim sonra bir aktüel yayınlanıyor ve onca emek çöp.

Ben de oldum olası kırtasiyecilere gıcığımLise ya kadr hep okulun karsısında bi kırtasiye olurdu,kırtasiye okulla anlasr,okula komisyon verir.Hoca bisey isticek illa X kırtasiyedn alınacak.Ya ben dısardan alcam belki o kitabı daha uyguna.Yok ordan olcak.Kücükler işletmeler için doğru söylüyorsun.AMa büyük kırtasiyelr,sınıf anneleriyle flan anlaşıyor artık.Ona karsıyım.Arastırma yaptırmıyorlar ..

Ama marketlerde kazanıyor
2 kırtasiye arasında 50 m var
50 m arası olan 2 dükkanda aynı ürün birinde 20 lira birinde 13 lira
Hediye paketi birinde 25 kurus birinde 2 lira
Bence marketler iyi yapıyor, gerçekten zor durumda olan aileler nasıl altından kalksın 1 deftere 15 lira versin
Tutamadım kendimi, alıntıladım. Marketlere ne gelirse gelsin bazı şeyler adi kalıyor 1 senede gidiyor. Aslında en iyisi kıyaslayıp almak sırf ucuz diye almamak.
Dün akşam ayakkabı baktık, aynı ayakkabı birinde 100 lira iken diğerinde 190 lira. Esnafta sapıttı, hayrolsun halimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…