Cnmm geçmiş olsn cok.Aslında hepimizin gitmesi lazım.Ben elle kontrol ediyorm ama ara ara bi agrı giriyor sag göğsüme.Bıcak saplanır gibi
Kızlar bende küçük esnaf için söylüyorum rekabetçi olanlarla değil.
Mesela benim çevremde var öyle 2 yer biri çok büyük kırtasiye pahacı gidip ordan almam ama diğeri küçük ve uygun şeyler bulunuyor.
Mesela a 101 de boya kalemi 3 küsüre geldi kaliteli bişiy değildir sanmıyorum ama ben o küçük yerden 7.5 a aldım lets marka üçgen tutuş falan. Yani onlar hem fiyatı abartı yapmıyor hemde kalitesi güzel oluyor içi kırılmıyor vs. Aynı marka büyük kırtasiyede 15 tl di.
Faberin boyası mesela 8 tl di orda aynı boya diğerinde 22 tl di arada uçurum var işte öyle yerlerden alınca içim rahat oluyor biraz çünkü kimse destek olmazsa o adam batacak.
Yaa cok geçmiş olsn cnm.Git git ihmal etme..Bana o ağrı çok şiddetli oluyor ve ilave 1 tane daha çıktı, koluma kemiğime fln vuruyor
Yaa cok geçmiş olsn cnm.Git git ihmal etme..
Canim hic kacamak yapmadin mi?Günaydın hanımlarr
Mevsim geçişi beni bitirdi,oturdugum yerde uyuyakalıyorm resmen
Aksam mac varmış kardeşime gittik,22.00 da baslıyomus o da masaslllah.
Giderken bisy almayın diye bin tembih etti,bi dünya sey yapmış kuzum 2 çocukla.Çiğ köftesine kadar söylemiş.
Bizde cipstir,coladır aldık.
Bugüne dolmam var,bir de cızlama yapcam kendime.Bugun sekersiz 21 gün bitiyor.H.sonu gidip bi tatlı yicem.Künefeci var bizim burda meşhur.Neyse parası vercem beni götür oraya dedim aksam kociyeBi 100 tl bırakırz sanırım
canim ben her sene aliyorum hic sorunlu dft. cikmadi.Selam kızlar günaydın.
Lelli marketlerdeki defterlerin 5 6 sayfa sonra çizgileri değişiyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum. Ben bu marketlerin bu kadar ucuz kırtasiye malz. Satmasına karşıyım. Küçük kırtasiyeler var ve sezonu bekliyorlar ona hazırlanıyorlar masraf edip onlarda pahallı alıp borca giriyorlar satış yapalım kazanalım borç ödeyelim sonra bir aktüel yayınlanıyor ve onca emek çöp.
Bu kadar ucuk olur mu fiyat?Ben de oldum olası kırtasiyecilere gıcığımLise ya kadr hep okulun karsısında bi kırtasiye olurdu,kırtasiye okulla anlasr,okula komisyon verir.Hoca bisey isticek illa X kırtasiyedn alınacak.Ya ben dısardan alcam belki o kitabı daha uyguna.Yok ordan olcak.Kücükler işletmeler için doğru söylüyorsun.AMa büyük kırtasiyelr,sınıf anneleriyle flan anlaşıyor artık.Ona karsıyım.Arastırma yaptırmıyorlar ..
Tabiki 4 cocugu okuyan var.Ama marketlerde kazanıyor
2 kırtasiye arasında 50 m var
50 m arası olan 2 dükkanda aynı ürün birinde 20 lira birinde 13 lira
Hediye paketi birinde 25 kurus birinde 2 lira
Bence marketler iyi yapıyor, gerçekten zor durumda olan aileler nasıl altından kalksın 1 deftere 15 lira versin
Tutamadım kendimi, alıntıladım. Marketlere ne gelirse gelsin bazı şeyler adi kalıyor 1 senede gidiyor. Aslında en iyisi kıyaslayıp almak sırf ucuz diye almamak.
Dün akşam ayakkabı baktık, aynı ayakkabı birinde 100 lira iken diğerinde 190 lira. Esnafta sapıttı, hayrolsun halimiz
Canim hic kacamak yapmadin mi?
Tatliciya gidilir mi hemen yahu :)
Yaptım pazarları kaymak yedim misal:)Ya regl gelcek hafta sonu.Tatlı diye ölüyorum.
Canim hic kacamak yapmadin mi?
Tatliciya gidilir mi hemen yahu :)
canim ben her sene aliyorum hic sorunlu dft. cikmadi.
Herseyini marketden aliyorum yani sadece defter degil.
Kalem, dosya, resin dft., tukenmez kalem.
Bu kadar ucuk olur mu fiyat?
biri 3 tl aynisi 8tl.
Bari 5tl olsun.
Resmen soygun.
Yok vergi oduyoruz yok kira bin tane sey derler.
Bence ederinin 2 -3kati uzerinde mal satmakda o gelir kâr da haram.
Tabiki 4 cocugu okuyan var.
Napsin?
ve suna eminim ki ben her sene marketden alirdim hep de bu zamanlar hep de bulurdum.
Bulamayasim kesinlikle kirtasiye fiyatlari.
Cunku fiyati goren markete kostu bence.
Hatta bir kadin gercekden uzuldum defter bakti o da bulamadi 1 oglu vardi 1 de bebek arabasinda kizi.
Diger marketleri gezicem illa bulurum dedi gitti.
yani 2 cocukla market market gezmeye gitti daha uyguna alabilim diye.
Benim elim doluydu gitmedim.
Bu insanlari bukadar ugrastiriyolar.
o 60tl benim icime oturdu ya.
Ben o 60tl butun herseyini alirdim.
Fiyatlarin gercekden bukadar pahali oldugunu dusunemedim.
Bir de ertesi gun dersi olan defterdi mecbur aldirttim.
yoksa aldirtmazdim.
evet 500'lü 19tl aldi esim.Birde A4 kağıtları 13 liradan fln satıldı, biz kurum olarak toptancıdan alıyoruz bana gelişi 20+ KDV demişti.
Kırtasiyeler A4 leri toplamışlar, dükkanlarında satıyorlarmış
Kız tucee nerlerdesin,göremedik seni bu haftaaBen okula giderken hep ucuzluk pazarlarından kağıt defter gibi şeylerimi alırdım gayet uyguna ve kaliteliye gelirdi . Aklım yetip kendi alışverişimi yapmaya başladıktan sonra hiç kırtasiyeden alışveriş yapmadım
Benim oglumda kuruyemis istiyor.Hafta sonu çıkıp aşurelik almam lazım.
Bugdayım var,nohutta var haşlanmış difrizde.Sabah hafiften baktım.Kuruyemisler uçuk.Hazır setleri de sevmiyorm ben .Hem az oluyor.(ben aşureden difrize atıyorum kısın tatlı yoksa kriz anında çıkarıp ısıtıyorum:))
250 gr incir 10-12 tl
Fındık migrosta 150 gr paketli 9.90 dı ordan alcam.
Cam fıstığına bakmadım bile sabah sabah sinirim zıplamasın diye
Bide metroda antep fıstığı soyulmuş 150 gr 35 tldi.Koci süslemeye al iste bundan demez miAlırım 2 nar süslerim dedim
Kriz aşureyi de vurcak bu sene
Hafta sonu çıkıp aşurelik almam lazım.
Bugdayım var,nohutta var haşlanmış difrizde.Sabah hafiften baktım.Kuruyemisler uçuk.Hazır setleri de sevmiyorm ben .Hem az oluyor.(ben aşureden difrize atıyorum kısın tatlı yoksa kriz anında çıkarıp ısıtıyorum:))
250 gr incir 10-12 tl
Fındık migrosta 150 gr paketli 9.90 dı ordan alcam.
Cam fıstığına bakmadım bile sabah sabah sinirim zıplamasın diye
Bide metroda antep fıstığı soyulmuş 150 gr 35 tldi.Koci süslemeye al iste bundan demez miAlırım 2 nar süslerim dedim
Kriz aşureyi de vurcak bu sene
Benim oglumda kuruyemis istiyor.
Rahat 100tl birakirim girersem.
Suan cesaretim yok :)
Kart kesilsin hele bakariz dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?