Küçük Düşün Büyük Olsun!

Benim oglumda kuruyemis istiyor.
Rahat 100tl birakirim girersem.
Suan cesaretim yok :)
Kart kesilsin hele bakariz dedim.
Ya evet cok uçuk.Ucuz olanlarda cürük.Gecen biyerden aldım üste dösemis iyi incirleri 35 tl di.Eve bi gittim çürükleri atmış hep keseye.Anneme çıkarken carsıdan almıştım.Bidaha geçerken söylücem ama girip.Yazık attık hep

Bim de yarım kilo 35 liraydı kabuklu antep fıstıgı
Biz kuruyemişsiz durmuyoruz. Bugün 1 kilo ceviz aldım, kabuklu 20 lira
Elle kırılan yaş badem 25 lira - yerli ürün olunca aklımı çeldi
Ceviz beğenirsem alıcam
Fındık eşim getirir
Bimdeki ni de alsam 3 ay kuruyemiş defteri kapatırım

Saolasın cnm.Benim annem efsane yapar.Koci hic sevmez aşure.Aramıs beni annen yarın aşure yapcak mı diyo. dedim biz de yapcaz,yok annen yapsın diyo:)Bereketine inanıyorm ben .Size de simdiden kolay gelsin:)

Ceviz almıyorz Allahtan :Ceviz bildim bileli pahalı.Yada biz para vermiyorz diye mi nedir cok aşırı geliyr bana ceviz.

Ceviz almıyorz Allahtan :Ceviz bildim bileli pahalı.Yada biz para vermiyorz diye mi nedir cok aşırı geliyr bana ceviz.

Ama azda olsa tüketmek gerekiyor, kuruyemişcide ne kadar oldu bilmiyorum, gerçi biz hep 20 liralık alıyoruz

Saolasın cnm.Benim annem efsane yapar.Koci hic sevmez aşure.Aramıs beni annen yarın aşure yapcak mı diyo. dedim biz de yapcaz,yok annen yapsın diyo:)Bereketine inanıyorm ben .Size de simdiden kolay gelsin:)

ellerine sağlık annenin canım... evet anneler çok güzel yapıyor da, evde pişmesi de ayrı bir güzellik, ben de inanıyorum bereketine... :)

Ama azda olsa tüketmek gerekiyor, kuruyemişcide ne kadar oldu bilmiyorum, gerçi biz hep 20 liralık alıyoruz
Yok annemlerde 2 ağaç var dağda ordan geliyr ondan almıyrz:)Yoksa bitteri bile eritir cevize bandırıp çikolata yaparım evde:)COk seviyırz.Salataalara flaan yakışıyor.
Öyle bende inciri hep 10 liralık

Bende çok severim aşureyi. Karşı komşuma veriyorum bir tek.
Bu yılda yaparım az bişiy
Kayısı kuru üzüm incir kuş üzümü alıcam diğer malz. Var açık alırım onlarıda 5 10 tl l10.
Kuruyemiş benim oğlumda çok sever öyle bir sevmek ki yemek yemiyor onları yemek için. Yemektede fıstık yiyor. Alerji olcak diye korkuyorum

Hadi hayırlısı ,içinize sinen olsun insallah
İnş biraz önce bi araba baktık 85 bin tl babam pazarlık yapacak 83 e alınır dediler . Biz kendi arabamıza 55 bin tl yazmıştık eşim az önce düşürdü fiyatı biraz 53 bin yazdı inş satarız . Sattıktan sonra alması kolay olacak

Canim hayır lı olsun alacağınız araba ne sizin şu ankinin markası ne

Canim hayır lı olsun alacağınız araba ne sizin şu ankinin markası ne
Bizimki seat leon almak istediğimiz araba hyundai ix35 . Bizimki de manueldi alacağımız da öyle ben Manuel’e alışkın olduğum için eşim otomatik almayalım gerek yok dedi

kızlar tr_lelli nin bahsettiği mucizeyaşam sayfası vardı ya oradaki esmaları listeledim okurken kolaylık olması için ama basında söylenen sözler dualar vs var onun için sayfayı okumalısınız ben okuyorum dıyenler için kolaylık olması acısından listeyi atabilirim kendımce hatasız yazdım ama yıne de varsa duzeltırım

lelli
senin oğluş fındık ezmesi seviyor diye aklımda kalmış
ben bugün torkudan aldım içinde fındık parçaları da var 13 tl
evt cnm cok seviyor ama icinde findik parcali yermi bilemedim.
Ben saralleninkini aliyorum o da 20tl idi en son.
simdi 25 olmustur :/
Bir bakim canim sever belki cok tesekkur ederim ilgin icin

arkadaşlar işleriniz, birikimleriniz,aşureleriniz bereketli olsun, sağlıkla tüketin inşallah... :)
yeni üye oldum sayılır. çok yazamıyorum ama burada takip ettiğim bir kaç sayfadan biri burası. Allah muhabbetinizi, samimiyetinizi bozmasın.
bugün pazarda ilk kez açık pirinç aldım bende. pazara gidiyorsanız siz de bir bakıp marketle kıyaslayın ve uygunsa alın derim. bizim buradakiler marketten daha uygun sayılır. mercimek, bulgur falan da var. ve yerli olması nedeniyle tercih edilebilir.
bir de kuruyemiş... onun da pazarda daha uygun olduğunu gördüm. badem, kuru üzüm, fındık, ceviz iyiydi kg fiyatı. en uygun fıstıktı :) ben de aldım haliyle biraz biraz... size de tavsiye etmek için yazayım dedim. ben sebze meyve dışında pazara pek bakmazdım açıkçası. ama şu son ekonomik durumlarla sanırım daha tedbirli olmak gerekli tasarruf anlamında. marketteki ürünlerle de sanırım paketli olmasının maliyeti fiyatlara yükleniyor biraz da.
hepinize iyi akşamlar diliyorum kızlar... sevgiyle...

Pazarcının eli bol bir de kim ne derse desin:)İncir alıyorm kuruyemişçi de farklı pazarda farklı doluyır kese:)Ben de fırsat buldukça kacıyorm pazara:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…