- 21 Ağustos 2015
- 32.158
- 97.626
- 798
- 38
Ya evet cok uçuk.Ucuz olanlarda cürük.Gecen biyerden aldım üste dösemis iyi incirleri 35 tl di.Eve bi gittim çürükleri atmış hep keseye.Anneme çıkarken carsıdan almıştım.Bidaha geçerken söylücem ama girip.Yazık attık hepBenim oglumda kuruyemis istiyor.
Rahat 100tl birakirim girersem.
Suan cesaretim yok :)
Kart kesilsin hele bakariz dedim.
Hafta sonu çıkıp aşurelik almam lazım.
Bugdayım var,nohutta var haşlanmış difrizde.Sabah hafiften baktım.Kuruyemisler uçuk.Hazır setleri de sevmiyorm ben .Hem az oluyor.(ben aşureden difrize atıyorum kısın tatlı yoksa kriz anında çıkarıp ısıtıyorum:))
250 gr incir 10-12 tl
Fındık migrosta 150 gr paketli 9.90 dı ordan alcam.
Cam fıstığına bakmadım bile sabah sabah sinirim zıplamasın diye
Bide metroda antep fıstığı soyulmuş 150 gr 35 tldi.Koci süslemeye al iste bundan demez miAlırım 2 nar süslerim dedim
Kriz aşureyi de vurcak bu sene
Saolasın cnm.Benim annem efsane yapar.Koci hic sevmez aşure.Aramıs beni annen yarın aşure yapcak mı diyo.benim de evimde son yıllarda aşure pişiyor, hatta iki, üç kere, ben de çok seviyorum aşureyi, yardımcım da çok güzel yapıyor... yarın pazar var bizim burada, pazardan taze taze alırım ben de eksik malzemeleri..
aşure külfetli bir tatlı, ama değer diye düşünüyorum, çok sevdiğim için... :)
sana da şimdiden kolay gelsin... :)
Ceviz almıyorz Allahtan :Ceviz bildim bileli pahalı.Yada biz para vermiyorz diye mi nedir cok aşırı geliyr bana ceviz.Bim de yarım kilo 35 liraydı kabuklu kuruyemiş
Biz kuruyemişsiz durmuyoruz. Bugün 1 kilo ceviz aldım, kabuklu 20 lira
Elle kırılan yaş badem 25 lira - yerli ürün olunca aklımı çeldi
Ceviz beğenirsem alıcam
Fındık eşim getirir
Bimdeki ni de alsam 3 ay kuruyemiş defteri kapatırım
Ceviz almıyorz Allahtan :Ceviz bildim bileli pahalı.Yada biz para vermiyorz diye mi nedir cok aşırı geliyr bana ceviz.
Saolasın cnm.Benim annem efsane yapar.Koci hic sevmez aşure.Aramıs beni annen yarın aşure yapcak mı diyo.dedim biz de yapcaz,yok annen yapsın diyo:)Bereketine inanıyorm ben .Size de simdiden kolay gelsin:)
Benim oglumda kuruyemis istiyor.
Rahat 100tl birakirim girersem.
Suan cesaretim yok :)
Kart kesilsin hele bakariz dedim.
Yok annemlerde 2 ağaç var dağda ordan geliyr ondan almıyrz:)Yoksa bitteri bile eritir cevize bandırıp çikolata yaparım evde:)COk seviyırz.Salataalara flaan yakışıyor.Ama azda olsa tüketmek gerekiyor, kuruyemişcide ne kadar oldu bilmiyorum, gerçi biz hep 20 liralık alıyoruz
Evet cok seviyor.kuruyemiş çok faydalı, yiyorsa ne güzel işte, maşallah... bol bol al yesin annesi... :)
İzindeyiz canım ya orada burada dolanıyoruz işte araba bakıyoruz bizimkini satıp başka birşey alacağız filan .Kız tucee nerlerdesin,göremedik seni bu haftaa
Hadi hayırlısı ,içinize sinen olsun insallahİzindeyiz canım ya orada burada dolanıyoruz işte araba bakıyoruz bizimkini satıp başka birşey alacağız filan .
İnş biraz önce bi araba baktık 85 bin tl babam pazarlık yapacak 83 e alınır dediler . Biz kendi arabamıza 55 bin tl yazmıştık eşim az önce düşürdü fiyatı biraz 53 bin yazdı inş satarız . Sattıktan sonra alması kolay olacakHadi hayırlısı ,içinize sinen olsun insallah
Canim hayır lı olsun alacağınız araba ne sizin şu ankinin markası neİnş biraz önce bi araba baktık 85 bin tl babam pazarlık yapacak 83 e alınır dediler . Biz kendi arabamıza 55 bin tl yazmıştık eşim az önce düşürdü fiyatı biraz 53 bin yazdı inş satarız . Sattıktan sonra alması kolay olacak
Bizimki seat leon almak istediğimiz araba hyundai ix35 . Bizimki de manueldi alacağımız da öyle ben Manuel’e alışkın olduğum için eşim otomatik almayalım gerek yok dediCanim hayır lı olsun alacağınız araba ne sizin şu ankinin markası ne
Evet cok seviyor.
ceviz, badem, fındık, antep fistigi.
Aylik alirım artık.
evt cnm cok seviyor ama icinde findik parcali yermi bilemedim.lelli
senin oğluş fındık ezmesi seviyor diye aklımda kalmış
ben bugün torkudan aldım içinde fındık parçaları da var 13 tl
Pazarcının eli bol bir de kim ne derse desin:)İncir alıyorm kuruyemişçi de farklı pazarda farklı doluyır kese:)Ben de fırsat buldukça kacıyorm pazara:)arkadaşlar işleriniz, birikimleriniz,aşureleriniz bereketli olsun, sağlıkla tüketin inşallah... :)
yeni üye oldum sayılır. çok yazamıyorum ama burada takip ettiğim bir kaç sayfadan biri burası. Allah muhabbetinizi, samimiyetinizi bozmasın.
bugün pazarda ilk kez açık pirinç aldım bende. pazara gidiyorsanız siz de bir bakıp marketle kıyaslayın ve uygunsa alın derim. bizim buradakiler marketten daha uygun sayılır. mercimek, bulgur falan da var. ve yerli olması nedeniyle tercih edilebilir.
bir de kuruyemiş... onun da pazarda daha uygun olduğunu gördüm. badem, kuru üzüm, fındık, ceviz iyiydi kg fiyatı. en uygun fıstıktı :) ben de aldım haliyle biraz biraz... size de tavsiye etmek için yazayım dedim. ben sebze meyve dışında pazara pek bakmazdım açıkçası. ama şu son ekonomik durumlarla sanırım daha tedbirli olmak gerekli tasarruf anlamında. marketteki ürünlerle de sanırım paketli olmasının maliyeti fiyatlara yükleniyor biraz da.
hepinize iyi akşamlar diliyorum kızlar... sevgiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?