- 21 Mart 2018
- 1.881
- 6.747
- 158
Allah esirgemiş sizi.Geçmiş olsun.Doğru diyorsun off
Onları zaten getirdiler,ne bir dil ne bir trafik bilgisi.Hiç bisey vermeden soktular .İnanılmaz kaza yapıyorar.kaç kere ara yoldan kontrolsüz cıkan Suriyeli yüzünden kaza yapıyorduk.Plakaya bakıyorsn Ma(misafir araç)Hindistan trafiğine cevirdiler memlekette trafiği.Külliyen zararlar memlekete.
Bir sekilde idare ediyorlar demek.Evet o listeleri gördükçe bu ne ya diyorm biz nasıl çocuk okuturz diyormAma ben bebek formlarına bakıyorm.3 çocuk var,4 .için uğrasıyorz diyen insanalr var ya.Nasıl yetiyorlar inan bilmiyrm
Haftada 2 bence cok.Yok canim ama gidelim diyor
Haftada iki kez gidiyoruz
Ama bu sefer okul olunca hergun oglumu bırakmam gerekicek.
ama biraktim diye de orda kslmak istemiyorum yemege.
2 kisinin yemefini cayini keyifle koymak varken
6 kisinin cYi yemegi ikrami hizmeti bayar beni.
Benimde ddrs calismam gerekicek
Bir çözüm bulmaya calisiyorum
Saolasn cnm..Allah esirgemiş sizi.Geçmiş olsun.
Dediğin gibi canım herşeyleri zarar maddi ve manevi.
Bu konuda söylenecek çok şey varda söylersem bir hafta banlanirim.
Herhalde öyle.Bir kutu mama olmuş 140 tl.Bunu haftada 1 almak bile zorken helal olsun..Bir sekilde idare ediyorlar demek.
Ya gelirleri gayet iyidir.
Ya da kendi keyfi harcalarindan kisiyorlar kisiyorlardir.
Mesela ben kendi butcemi ele alirsam 2.cocugum olur ise evet oglum kadar rahat buyutebilirim.
Oglumdan kesmeden kismadan digerinede sartlar dahilinden yaparim herseyi.
Fakat 3. olursa butcemi zorlayabilir.
yani tatiller gezmeler vs bukadar rahat olmaz.
Birikim keza öyle.
Bukadar rahat araba vs degisemeyiz.
Sanırım öyle yapmalıyım haftada bire düşünürsem daha rahat edeceğim ama kışın Gidip gelmesi o sorun olacak. inşallah yeni kiraya çıkacağımız ev onları az da olsa yakın olur da çocuğu kis vakti eve gotur getir cok zorlanmayalim..Haftada 2 bence cok.
2 haftada 1 yeter onlara.
Cocugu birakirsin okul baslayinca alip evine gecersin.
Ders calismam gerekiyor
uykusuzum
Uzanicam falan dersin.
Zorlamazlar sanirim gel gel diye.
Allah yardim eder canım.Herhalde öyle.Bir kutu mama olmuş 140 tl.Bunu haftada 1 almak bile zorken helal olsun..
Ki bizde kısmet olurda olursa,annemler kardeşim falan cok destek olurlar.Ama yine de gözü korkuyo insanın.Devlet okuluna gitse ayrı dert,özele gitse ayrı..
Hayırlısı hakkımızda ne diyelim:)
Yani alistirma derim.Sanırım öyle yapmalıyım haftada bire düşünürsem daha rahat edeceğim ama kışın Gidip gelmesi o sorun olacak. inşallah yeni kiraya çıkacağımız ev onları az da olsa yakın olur da çocuğu kis vakti eve gotur getir cok zorlanmayalim..
Allah tüm çocukları iiyilerle karsılastırsınAllah yardim eder canım.
Canı veren o rizkimizida verir elbet..
Biz elimizden geleni yapip gerisini Rabbime birakip emanet ediyoruz.
Iste sabah elimle yedirdim giydirdim yolladim gerisi Rabbime emanet.
Özel okullarin fiyati zaten ucmus ben tek cocukla bile altindan kalkamam.
Amin canım.Allah tüm çocukları iiyilerle karsılastırsın
Evt ya bende yetemem özele herhlde..
Torunlarına bez almak istiyorlarsa senin kullandığını alsınlar madem.Sirf uygun diye bebeği rahatsız eden bez alınır mı.Bide madem alacaksın fiyatını konuşma bariAy ay sinir oluyorum su kv me gercekten.
Napiyosunuz diye aradi mama ile bez alcaz ama sizin kullandiginizi almayalim sizin bez 40 tl x hanimda bu uygunu kullanmis bisey olmamis bilmem ne bende o bez sizdiriyor almayin evde bezide mamasi da var babasi aliuor dedim.
Babasina yazik degil mi diyor.
Cocuk sahibi olmak kolay degil dedim.
Bu sefer de niye moralin bozuktu dun hrmen kalkriniz dedi
Moralim bozuk degildi.
Cay bile icilei 10 bucukta kalktik orda virde babaneme geçtik
Torunlarına bez almak istiyorlarsa senin kullandığını alsınlar madem.Sirf uygun diye bebeği rahatsız eden bez alınır mı.Bide madem alacaksın fiyatını konuşma bari
Ay ay sinir oluyorum su kv me gercekten.
Napiyosunuz diye aradi mama ile bez alcaz ama sizin kullandiginizi almayalim sizin bez 40 tl x hanimda bu uygunu kullanmis bisey olmamis bilmem ne bende o bez sizdiriyor almayin evde bezide mamasi da var babasi aliuor dedim.
Babasina yazik degil mi diyor.
Cocuk sahibi olmak kolay degil dedim.
Bu sefer de niye moralin bozuktu dun hrmen kalkriniz dedi
Moralim bozuk degildi.
Cay bile icilei 10 bucukta kalktik orda virde babaneme geçtik
Hayır zaten alacağı bir bez,onun da pazarlığını yapıyor,hey yavrum heyyy
kafan dağılır iyi yapmışsın cnm.Bu kaynanalarla zaten yapmak lazımAynen insani bunlar yaslandırıyor .
Spora basladim dun oglumla yaptik
Bugunde tel. Bir program indirdim.
Kac saniye kac mola hangi bolge calistirilacaksa seciyosun.
7 dk esneme arti 27 dk da hareket secrim.
Bakalim.
Sezaryan oldugum icin karnimi calistirmadan kol kalca bacak yapicam maksat hareket...
Mrb hangi bez acaba çok uygunmuş 45 li 80 tl alıyorum bende.Ay ay sinir oluyorum su kv me gercekten.
Napiyosunuz diye aradi mama ile bez alcaz ama sizin kullandiginizi almayalim sizin bez 40 tl x hanimda bu uygunu kullanmis bisey olmamis bilmem ne bende o bez sizdiriyor almayin evde bezide mamasi
Aynen oyle.
Alsalarda eve goturmem.
Illa herşey onlarin dedigi gibi olacak
Cocugumu pisik etmeyen bez aliyoruz.
Zaten esim marketciden 17 liraya alıyor 76 lisini. adamin elinde var diye. En uygunu bu zaten ama anlamiyolar
Komili canım ama esimin mal verdigi marketciden alıyoruzMrb hangi bez acaba çok uygunmuş 45 li 80 tl alıyorum bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?