Küçük Düşün Büyük Olsun!

Haftasonu saķin islem yapma alis ve satis farki cok fazla olur.
Ben eve güvenemiyorum. Çalisan insalariz .vaktimin coğu dısarda geciyor. O yüzden banka tercihim

Bir de mesela altin cok yukseldi ve ihtiyacim var satacagim. Atiyorum altinin grami 250 goturuyorum kuyumcuya bana 200den alirim diyebiliyor. Ama bankada bu durum yok mesela.

Kızlar cok tesekkur ederim anladim sanirim.
Ama hala napacagim konusunda kararsizim.
TL duruyor para.
Bi karar veririm umarım

Haberleri okumaktan nefrret geldi.İnsanlarda vicdan kalmamış,bizim zamanımızda böyle değildi ya biz de okuduk.Öğretmenlerde de ,okullarda da vicdan kalmamış!Herkes ac kurtlar gibi.Kim kimi ısırırsa

Haberleri okumaktan nefrret geldi.İnsanlarda vicdan kalmamış,bizim zamanımızda böyle değildi ya biz de okuduk.Öğretmenlerde de ,okullarda da vicdan kalmamış!Herkes ac kurtlar gibi.Kim kimi ısırırsa
Ne oluyoruz anlamıyorum.
Çocuğuna pantolon alamayıp intihar eden babaya çok üzüldüm. O çocuğu pantolonu farklı diye eve gönderen öğretmen başını yastığa nasıl koyacak.Hic mi vicdan yok?
Bide kaybolup cenazesi bulunan çocuklar var.Yine bir çocuğu kaybettik.Artik haberlere bakmak istemiyorum

Yaa evt,o öğretmen müdür her kimse suan duvardan duvara vurasım var!Kaç para ya bi pantolon.Dicekler ki hangi birine alalım.Sen 1-2 ne kadarına alabiliyrsan al kardeşim.Birinin hayatı kurtılsa kar!
Evet onu da gördümKomsudan süphelenmisler.Nasıl bisy bu 7 yasında çocuğa yan gözle bakabiliyorlar ya!Allah sonumuzu hayır etsin..

öyle canim bizzat bir de okullu cocuk olinca bende insan daha iyi goruyor.
Kaynak kitaplar ates pahasiymis.
Dikkat edip acilmamaya calisiyoruz ama istekler dogrultusunda elden birseyde gelmiyor bazen.

Birde o çocuğun psikolojisi var.Babam benim yüzümden intihar etti diyecek hep kendini suçlayacak.Ömür boyu omzunda bu ağır yükle yaşayacak
Keşke suriyelileri dusunecegimize aciyacagimiza biraz kendi insanımızı çocuklarımızı düşünebilsek

ya evet dun anlatti.
Çok mahcup oldum utandim komsum el oldugu halde benim halam sandilar kadini evini acti bana misafirlerimi agirladi, benim babannem evden kovdu onlari dedi.

o kadin öyle degismez ya.
Huysuz hep huysuz.

Ayn canim inan boyle insanlat her yerde var.
Dun esim balik aldi. Kv ye gittik orda yapıldı yenildi.
Görümcem ucretli ogrtmenlige baslamis .
Hastayim hastayim diyor baska bsey demiyoe ama hasta olmadigi belli ne zaman biz gitsek hastayiz ayagina veya baska bir isle oyalanarak isleri benim yapmami bekliyor. Kv de de oglumun biberonu kirildigi icin 1 aydir ben alicam biberonu diyor. Neyse aldi ama bizde olan bir biberon daha almis. Bende israf olmasin diye iade edelim deyince mamada var orada az kalmis bak istersen en uygunu orda dedi. Gorumcemden kendi harcligini isterken kv gorumce birden bagirmaya basladi. Asla vermem babam asla verme kimseye olmaz yapamam diye bagirdi.kv ye. Bende gitrim degistirdim. Esimden istemiştim zaten ben mama. Neyse eve geldik kv oglumun agzindan " ben büyüyeyim halamin amcamin parasini yicem para birakmicam onlarda " tarzi konusuyor. Zaten hep boyle bos konuşurlar . Cocuk yokken cocuk olsun neler yapicaz denildi simdi buyusun neler yapicaza gectiler bi halt yapmadiklari icin.
Kv de bana bak oglun sana küsmüş dedi. Bende bana niye kusuyosun oglum ben senden neyi esirgedim ki bana kusuyosun diyince gorumcem bozuldu.
Neyse esim kp gelince gorumce mutfağa gecti ama kv beni çağırıyor sofrayi kur siye( yer sofrasi salona tasiniyor kasnakla beraber)
Bu kenarda oturuyor. Bende goturulmesi gerekenleri goturdum. Bu sofraya oturmadi.
Yenildi sofrayi tek kaldirdım bir suru tabak cop ivir zıvır . Neyse ben gecip otursum caya elimi surmedim. Hala oturunca gitti mutdakta soyleniyor yok suraya su olmus. Burda kilcik var. Bilmem ne.
Cay bardağını getirmis bize yok.
Sinir oldum.
Zaten esim balkonda cay icmisti. Hemen kalktik amcasini beklemedik.
Ben bu insanlara bebegimi emanet edicem.
Derslerim yarim gun sadece bir gun tam gun.
Kv hergun gelemezmis bize eşim oyle diyor.
Orda olmakta benim icin zor olacak.
Bebegi alip eve geri don falan fistik.
Her gun bunlarin suratini çekemem. Babannemlede konustum bizde bakar misin diye o da aksam evime donerim dedi
Ama ayagi agridigi icin gelip gitmesi de zor ..

Oglum memnun kalirsa (ki kalmis mesajlastik guzel burasi iyi dedi) okulun etudune vermicem.
Cunku burada 6 derside gorecek haftada 2ser saat seklinde.
kaynak vs hersey alinacak.

Esim bir orasi bir burasi kafasi karismasin dedi.
suan 3 kisilermis. (mesajlasiyoruz aralarda merakli anne mod.)

Kiyafet eksigini oncelige aldim bu etut cikinca.
Cunku disarida giyecek pek birseyi yok oglumun.
Hafta ici onu halledicem.

Yemegim var.
Evi toparlicam sadece.
Camasir asarim.

Canim peki sık gorusmeseniz?
Esin mi zorluyor?

Lelli 3 kişi çok iyiymiş. Öğretmenin de birebir ilgilenme fırsatı olur.
Sevindim alışmasına. Yolu açık herşey gönlünce olsun.

Lelli 3 kişi çok iyiymiş. Öğretmenin de birebir ilgilenme fırsatı olur.
Sevindim alışmasına. Yolu açık herşey gönlünce olsun.
Çok sagol cnm.
Her dersin hosacisida ayriymis.
Daire bakinca ama icerisi odalar sinif gibi dedi esim.
galosla falan girilen bir yere cevirmisler demek.
Disaridan hocalar gelip gidiyormus.
Zaten esim guvenlikden gecerken arabayla Serhat hocayami geldiniz demis direk guvenlik.
Demekki hep öyle ders verilen bir daire.

Doğru diyorsun off
Onları zaten getirdiler,ne bir dil ne bir trafik bilgisi.Hiç bisey vermeden soktular .İnanılmaz kaza yapıyorar.kaç kere ara yoldan kontrolsüz cıkan Suriyeli yüzünden kaza yapıyorduk.Plakaya bakıyorsn Ma(misafir araç)Hindistan trafiğine cevirdiler memlekette trafiği.Külliyen zararlar memlekete.

öyle canim bizzat bir de okullu cocuk olinca bende insan daha iyi goruyor.
Kaynak kitaplar ates pahasiymis.
Dikkat edip acilmamaya calisiyoruz ama istekler dogrultusunda elden birseyde gelmiyor bazen.
Evet o listeleri gördükçe bu ne ya diyorm biz nasıl çocuk okuturz diyormAma ben bebek formlarına bakıyorm.3 çocuk var,4 .için uğrasıyorz diyen insanalr var ya.Nasıl yetiyorlar inan bilmiyrm

Canim peki sık gorusmeseniz?
Esin mi zorluyor?
Yok canim ama gidelim diyor
Haftada iki kez gidiyoruz
Ama bu sefer okul olunca hergun oglumu bırakmam gerekicek.
ama biraktim diye de orda kslmak istemiyorum yemege.
2 kisinin yemefini cayini keyifle koymak varken

6 kisinin cYi yemegi ikrami hizmeti bayar beni.
Benimde ddrs calismam gerekicek
Bir çözüm bulmaya calisiyorum

Allah yardımcınız olsn bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…