Küçük Düşün Büyük Olsun!

aman anlamadım ki, bi patik giydiresi vardı bana

Hic enerjim kalmadi fakat enerjik olmam gerek.
Oglum yarin kursa basliyor cok sukur onun icin onada enerji vermeliyim.
sadece 300tl para istemisler kaynak testler vs icin.
1 gun hafta ici 1 gun hafta sonu olacakmis.
sanirim tum derslerden gorecekler öyle anladim.
cunki saat 9 da gidip 2 de cikacakmis.
Hafta ici ben goturecegim aksam babasi alacak.
Yarin esim goturup alacak.
Teyze yemekler yapmis kete yapmis hersey cok guzeldi.

Şimdi oglumun sabah giyeceklerini hazirladim.
Mutfagi toparlayip uyuyacagim.

Günaydın kuzuma kursa derse yolladım.
Umarım cok kasmaz cekiniyor cunku haklida yeni bir yer ortam.

Kızlar beni aydinlatirsaniz sevinirim.
Simdi soyleki ben banka islerinden anlamiyorum.
internet bankaciligida kullanmayi bilmiyorum.
Simdi ben nakit parami dovize cevirsem Banka olan tl parami dovize ceviriyor mu?
Nasil oluyor o isler?.
Kur hesabina göre mi ilerliyor sonrasi?
ayrica bir kesinti ya da parada isletme(faiz) mi uygulaniyor?

Lütfen detayli anlayirsaniz sevinirim zira kafam basmiyor bu islere.
Hep fiziki aldigimdan mesela altin hesabindanda anlamiyorum.

Parami doviz olarak ama bankada degerlendirmek istiyorum

Oha gerdekle bozmuş kadınTöbe töbe

Ay saçmalık valla 90lık neymiş.Okulu mu boyatcakmıs okadr boyaylaAllah kolaylık versin herkese valla bacım.

okonuda pure hazel yetkili:)Görnce açıklar cnm.

Ay kizlar bir de dun neler duydum.
eltimin kizinin nisaninda (evde olmus) ben gitm emistim.
Erkek tarafi kalabalikmis.
Karsi konsulari evini dahi acmis.
Kaynanam gelenlere benim tansiyonum var basim agridi misafirlere yani gidin artik yeter bukadar ne bu ses bitti gidin demis.
sandalye atmis merdiven bosluguna orada oturmus nisan boyunca.
Eltimin kizi cok mahcup olmus herkese o aksam aglamis kavga etmis babannesiyle.
sinir krizi gecirtti bana yenge hic degismiyor bu kadin bizde biktik diyor.
Nasil bir insan bu kadin ya.
Resmen gelenleri kovmus.

Ay bu kadindan resmen kurtulmusum

Lellim Internet şifren yoksa müşteri hizmetlerinden yada bankaya gidip şifreni al.Sonra sifrenle int.bankaciligina gir.Doviz mi altın hesabımı istiyorsan hangisiyse aç.
İnternet bankacilıgindan girip tl olan paranı istediğin döviz türüne yada altına çevirebilirsin .Yada telefonuna o bankanın mobil uygulamasını indir.Öyle daha pratik olur.

Cari hesaplardan ücret kesilmiyor. Cari hesap vadesiz hesap yani
Yatırım hesaplarından ücret kesilir ama.Yatirim hesabi kar payı alıyor.

Banka maaş bankanız yada otomatik ödemede faturanız varsa hesap işletim ücreti istemez.Hesap işletim ücreti artık yasal da değil zaten.

Paranla mesela dolar aldın diyelim dolar arttıkça paran artar dolar düştükçe de paranın miktarı düşer.Yani sen doları aldın diyelim bundan sonrası o zamanki kura göre ilerler.Zaten mobilden girip görürsün.Cari hesapta istediğin zaman istediğin miktarda döviz de altın da alabilirsin .
Çok kolay zaten sen yaparsın

Son düzenleme:
Kızda o kadar insana mahçup olmuştur. Çok zor kolay değil.Korkulur bu kadından kimsedende utanmıyor.
Ama sen kurtulmuşsun ya lellim ona bak

okonuda pure hazel yetkili:)Görnce açıklar cnm.
Nakit parani bankaya götür. Döviz almak istedigini soyleyince onlar sana guncel fiyatlardan tlne gore döviz verir.
Internet bankaciligini kullanmak istedigini belirtince sifre verirler. Sonra play storedan o bankanin mobil bankacilik programini indir.(halkbank mobil vs..)
Sonra sifrenle girince hesaplar bölumunden tum deteylar cikar. Al sat butonlarini filan gorursun. Gunluk kurlari takip edebilirsin. tr_lelli

int. boyle indirdigim hesap mobil uygulumam var canim.
Hesabima Yatan parayi takip etmek icin acmistim.
Ama anlamiyorum inan nasil yapabilecegimi.
Tum parayi doviz hesabi sectigimde banka o hesapdanmi isleme devam eder?

onu indirdim.
Hesabimi takip ediyorum.
Fakat o icerigi bilmiyordum.
Yani oradan yapabilecegimi ya da bankaya gidip ben dovize mi cevirmek istiyorum diye basmi vurmam gerektigini.
ozaman direk o mobil hesabindan tl parami doviz kuruna cebirebiliyorsam iyiymis.
cok tesekkur ederim.

Kızda o kadar insana mahçup olmuştur. Çok zor kolay değil.Korkulur bu kadından kimsedende utanmıyor.
Ama sen kurtulmuşsun ya lellim ona bak
ya evet dun anlatti.
Çok mahcup oldum utandim komsum el oldugu halde benim halam sandilar kadini evini acti bana misafirlerimi agirladi, benim babannem evden kovdu onlari dedi.

o kadin öyle degismez ya.
Huysuz hep huysuz.

int. boyle indirdigim hesap mobil uygulumam var canim.
Hesabima Yatan parayi takip etmek icin acmistim.
Ama anlamiyorum inan nasil yapabilecegimi.
Tum parayi doviz hesabi sectigimde banka o hesapdanmi isleme devam eder?
Peki lelli dolar hesabı açtın mı?Dolar hesabın varsa paranı dolara çevirebilirsin mobilden.Biraz incele al sat butonlarını görürsün.dolar al butonuna bastığında miktarını filan sorar sana.Istediğin miktarı girersin.Eger tüm paranı cevireceksen bundan sonra paranın miktarı dolar kuruna göre ilerler.Yani o hesaptan işleme devam eder.
Sonra yine mesela dolar filan almak istediğinde tl hesabına para yatırır yada havale yapıp yine dolar alabilirsin

Ahh bu kvdler ,benimkide dün acillik olms,kızıa 40 kilo salca yaptığından.Yaz basın da anjiyo olmuştu,kalbi sıkışmış tabi okadar yorgunluğa.Bide bana laf sokuyo aksm yapma alıruz cok lazımsa dedim.Esimde söylenmiş,kim yiyosa yapsun salçasını diye.Hepiniz calsıyorsunuz yardım eden de yok dedi bana!6 sene bir evime gelip süpürge atmıslııgı,bi isin ucundan tutmuşluğu yok,bana laf sokuyor.Üstnde durmadım gitcektim geçmiş olsuna gitmicem h.sonu.H.içi gideriz cok istersen dedim kociye.

Hesabi takip edebiliyosan aktif kullanicisin sifren filan var. Ilk etap tamam.
Simdi otomatikman tl hesabin da var.
Dolar euro altin vs hesabinin da olmasi gerekiyor islem yapabilmek icin. Biraz kurcalayinca karsina hesap aç butonu cikar oradan kendin acabilirsin. Bazi bankalar subeye gitme uyarisi veriyor. Şube sana yakinsa git altin dolar euro vs actiracagim de. Bankaci acar hepsini .Şu anki kullandigin mobile girince sadece tl degil diger hesaplarini da goreceksin bu durumda

Ben sadece yatacak parayi takip etmek icin acmistim onu icerigini cok bikmiyordum.
simdi siz anlatinca evet doviz kuru falan yaziyor.
bakiyem ve cevirmek istedigim hesap vs cikti biraz karistirinca.
Denemedim ama henuz cevirmedim yani tl de duruyor hala param.
Böyle dolar hesabi yapmak öyle tutmak daha mi mantikli?

canim karistirdim biraz cikti o dolar altin hesabi falan.
Ama henuz denemedim.
bir miktarini denicem sonra geri tl falan yaparsam al sat olur dimi?

canim karistirdim biraz cikti o dolar altin hesabi falan.
Ama henuz denemedim.
bir miktarini denicem sonra geri tl falan yaparsam al sat olur dimi?
Olur lellim.
Lellim sakın hafta sonu yani cumartesi pazar al sat yapma.Hafta içi de sabah 9 akşam 5 arası yap.Diger zamanlar yapma.Makas çok açılıyor çünkü.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…