Çok sagolun.günaydın...
arkadaşlar ne kadar güzel esmalar çekiyorsunuz, maşallah... Allah kabul etsin.
hergün 100 er defa yani bir tesbih la ilahe illallah, salavat ve estağfirullah çekmenin de çok faziletleri var. nacizane bunları da size tavsiye etmek istedim. ben hepsini burda yazmayayım, zaten küçük bir araştırmayla bulabilirsiniz.
"bu dünya bir pencere"şarkısı aklıma geldi:) zaman geçerken biraz da pencerenin diğer yanındaki kumbaralarımıza yatırım yapmak, yapabileceğimiz en iyi şeylerden sanırım... karşıya geçmeden önce...
bakliyat risk yaAy kızlar 15-20 kutu şampuan atmaktan bahsediyor millet
Ben 1 kutu attım havalardayım
20-25 paket makarna atan varNe diyorsunuz bu duruma a dostlar
Ben aynı şeyi makyaj pedinde düşünmüştüm. Alıyım 10 15 tane demiştim kendi kendime.Ama yapmadım:)Ay kızlar 15-20 kutu şampuan atmaktan bahsediyor millet
Öyle canim Benim yaglar 4 taneymis unutmustum sayisini.Ben aynı şeyi makyaj pedinde düşünmüştüm. Alıyım 10 15 tane demiştim kendi kendime.Ama yapmadım:)
Ama lellinin dediği gibi yağ deterjan alınabilir. Hemde kış rahat geçirilmiş olur.Doğalgaz faturasindan sebep:)
Makarna bizde durmuyor ,valla atıyırm atıyorm koci cok sever,bi bakıyorm 1 paket kalmıssbakliyat risk ya
Ama deterjan, yag gibi seyler atilabilir.
Canim haber verelim birbirimize valla.Makarna bizde durmuyor ,valla atıyırm atıyorm koci cok sever,bi bakıyorm 1 paket kalmıss
Deterjana niyetlendim bende ama bakalım.
Kozmetikte atmadığımı pişmanım.Nivea kullanıyorm su bazlı göz temizleme.10 tldi 16 olmıs.Ben aynı şeyi makyaj pedinde düşünmüştüm. Alıyım 10 15 tane demiştim kendi kendime.Ama yapmadım:)
Ama lellinin dediği gibi yağ deterjan alınabilir. Hemde kış rahat geçirilmiş olur.Doğalgaz faturasindan sebep:)
Gerçekten kozmetik çok pahalanmış. Geçen gratise gitmiştim. Golden rose pudra alacaktım indirimden 20 liraya aldığım pudra 45 lira diyordu.Arkama bakmadan kaçtımKozmetikte atmadığımı pişmanım.Nivea kullanıyorm su bazlı göz temizleme.10 tldi 16 olmıs.
Yağ bizde sadece zeytinyağı kullanıyorm.Esimin erzakta geliyor 3 ayda bir.Valla bitiremiyorz sıvı yağ.Ama zeytinyağını utanmasak iççez
Evet evet.Ben gördükçe yazıyorm.Canim haber verelim birbirimize valla.
Bende tirim tirim araniyorum.
Esime kalsa al gitsin.
yaglardan bile haberi yok ben boyle stoklamasam ooo.
Ben hallettigim icin o sormaz.
Al der pahali falan.
Çok fena yaGerçekten kozmetik çok pahalanmış. Geçen gratise gitmiştim. Golden rose pudra alacaktım indirimden 20 liraya aldığım pudra 45 lira diyordu.Arkama bakmadan kaçtım
Lelli eşinin taksi duragindakilerle konusmuslugu filan varmı?Yani varsa dediğin olabilir. Yani insan biraz daha güvenebilir ondan sordum.Persembe gunleri oglumun ozel dersi 15.30 da baslayacak.
Oglumun eve gelmesi zaten 15:20 oluyor.
taksiyle goturecegim.
Donusude esime uymazsa taksiyle alacagim.
Yani persembe gunleri extra 20tl harcayacagim.
Kendim gidis ve donusu hava guzel olursa yuruyerek(yuruyerek 25dk falan)
yagmurlu olur ise minubusle yapacagim.
Ben soyle birsey dusundum yakinimda taksi duragi var konussam persembe gunleri bana taksi yollasalar donusude alsalar diye dusundum.
Ama guvenemiyorum kimseye.
Durak burasi sıkıntı cikmaz dimi.
tv cocuk haberleri malum aklim cikiyor.
Ama benim gidip taksiyle donmem demek 40tl demek.
Kendim tamam bir sekilde donerim ama sanki gereksiz gitmem.
akil verin ya ben napim?
Taksi duragina guvenebilirmiyim?
Yok hayir canim tanimiyoruz.Lelli eşinin taksi duragindakilerle konusmuslugu filan varmı?Yani varsa dediğin olabilir. Yani insan biraz daha güvenebilir ondan sordum.
Ama yoksada sen en azından birkaç hafta getir götür bence.
Çünkü kimseye güvenilmiyor ne olur ne olmaz Allah korusun.
Yazacağım cümleleri kaç kere düşünerek yazdım. Çünkü çok hassas bir konu
Valla fazladan parası olan yapsın ama benim ev bizi zor alıyor içine stok yapmam imkansız uzaktan izliyorum bende öyle yapanlarıAy kızlar 15-20 kutu şampuan atmaktan bahsediyor millet
Bizim de yer yoktu canım küçük wc yi iptal ettim vallaValla fazladan parası olan yapsın ama benim ev bizi zor alıyor içine stok yapmam imkansız uzaktan izliyorum bende öyle yapanları
Evet ya herkes fazla wc yi dönüştürüyorBizim de yer yoktu canım küçük wc yi iptal ettim valla
Biraz psikolojimiz de bozuldu sanırım gidip gelip onlara bakıyorum.Evet ya herkes fazla wc yi dönüştürüyorçok mantıklı gerçekten Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin stokları
valla bakliyatı direk difrize atıyorum. ama 20 pakette çok yaniAy kızlar 15-20 kutu şampuan atmaktan bahsediyor millet
ben deterjanı bi ara migrosta %25 indirim vardı ordan helletmiştikMakarna bizde durmuyor ,valla atıyırm atıyorm koci cok sever,bi bakıyorm 1 paket kalmıss
Deterjana niyetlendim bende ama bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?