- 21 Mart 2018
- 1.881
- 6.747
- 158
beyazlara persil alıyorum genelde fiyata bak uçmuş resmen.tr_lelli
Lellim bime cuma günü persil geliyormuş. 8 kg 37.90 resmini de ekliyim:)Eki Görüntüle 2191999
sagol canim aiy bingoyu 22tl aliyorduk noldu bu fiyatlar böyle.tr_lelli
Lellim bime cuma günü persil geliyormuş. 8 kg 37.90 resmini de ekliyim:)Eki Görüntüle 2191999
Fiyatlar uçmuş lellimsagol canim aiy bingoyu 22tl aliyorduk noldu bu fiyatlar böyle.
Özel mesajlarınızı acarmisiniz gönderemiyorumesmalardan bende faydalanma k istiyorum.banada gönderebilirmisiniz
ay kapalımı kapalı olduğunu bile unutmuşum.tmmÖzel mesajlarınızı acarmisiniz gönderemiyorum
şuan açık olması lazımÖzel mesajlarınızı acarmisiniz gönderemiyorum
Hâlâ gönderemiyorum gitmiyorşuan açık olması lazım
Canım esmaları banada yolladın ama en üstteki yazılanları herseferinde okumak lazım mıHâlâ gönderemiyorum gitmiyor
Ben şöyle yapıyorumCanım esmaları banada yolladın ama en üstteki yazılanları herseferinde okumak lazım mı
Ben şöyle yapıyorumtr_lelli daha iyi bilir tabi.
Önce 7 ayet-el kürsü 7 felak filan okuyoruz ya onları okuyorum. Sonra niyet ediyoruz diye biten cümle var onu okuyorum.Sonra tek esma söylüyor onu çekiyorum. Sonra dilegimi diliyorum.Tekrar esmaları çekip Allahım vermiş olduğun diye başlayan cümleyi okuyup bitiriyorum.
Sizin dediğiniz niyet ediyoruz diye biten cümle birde Allahim vermiş olduğun diye başlayan cümle galiba ben onu her seferinde söylüyorum esmaların daha etkili olması için
Arkadaşa gönderiyim. Size de atarım tabimerhaba
sizin için sakıncası yoksa bana da özelden atabilirmsiniz?
günaydın...
arkadaşlar ne kadar güzel esmalar çekiyorsunuz, maşallah... Allah kabul etsin.
hergün 100 er defa yani bir tesbih la ilahe illallah, salavat ve estağfirullah çekmenin de çok faziletleri var. nacizane bunları da size tavsiye etmek istedim. ben hepsini burda yazmayayım, zaten küçük bir araştırmayla bulabilirsiniz.
"bu dünya bir pencere"şarkısı aklıma geldi:) zaman geçerken biraz da pencerenin diğer yanındaki kumbaralarımıza yatırım yapmak, yapabileceğimiz en iyi şeylerden sanırım... karşıya geçmeden önce...
Banada gönderir misin rica etsemÖzel mesajlarınızı acarmisiniz gönderemiyorum
GönderiyorumBanada gönderir misin rica etsem
dualari etmek gerekiyor.Canım esmaları banada yolladın ama en üstteki yazılanları herseferinde okumak lazım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?