Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydin.
Bugunun esmalarini cekerek tüm kotu enerjiyi evimden uzaklastirip yepisyeni enerji tohumlari ektim..
Yeserecek insallah.
Rabbimin sonsuz sinirsiz merhametine sigindim.

Erbaslari yolladim hava bıırrrr olmus.
Kuzuma mevsimlik montunu giydirdim.
Bulasik mak. bosalttim dolacak.
Nevresim degistirdim.

Ben butun nevresim,havlu falan aralarina dalin sabun koyarim.
Oglum anne bunlar cok guzel kokuyor diyor gecen gün.
Onun katli kiyafetlerinin arasinda da var.

Eltim dun kiziyla asure yolladi bana.
Annesinin yarin dogum gunuymus kizi yenge sende kutlasak olur mu dedi
Olur dedim.
is cikisi bana gelecekler bende salata ve borek yapicam.

Bugun dunden yemegim var.
Temizlik yaparim biraz.

günaydın...
arkadaşlar ne kadar güzel esmalar çekiyorsunuz, maşallah... Allah kabul etsin.
hergün 100 er defa yani bir tesbih la ilahe illallah, salavat ve estağfirullah çekmenin de çok faziletleri var. nacizane bunları da size tavsiye etmek istedim. ben hepsini burda yazmayayım, zaten küçük bir araştırmayla bulabilirsiniz.
"bu dünya bir pencere"şarkısı aklıma geldi:) zaman geçerken biraz da pencerenin diğer yanındaki kumbaralarımıza yatırım yapmak, yapabileceğimiz en iyi şeylerden sanırım... karşıya geçmeden önce...

Canım esmaları banada yolladın ama en üstteki yazılanları herseferinde okumak lazım mı
Ben şöyle yapıyorum tr_lelli daha iyi bilir tabi.
Önce 7 ayet-el kürsü 7 felak filan okuyoruz ya onları okuyorum. Sonra niyet ediyoruz diye biten cümle var onu okuyorum.Sonra tek esma söylüyor onu çekiyorum. Sonra dilegimi diliyorum.Tekrar esmaları çekip Allahım vermiş olduğun diye başlayan cümleyi okuyup bitiriyorum.
Sizin dediğiniz niyet ediyoruz diye biten cümle birde Allahim vermiş olduğun diye başlayan cümle galiba ben onu her seferinde söylüyorum esmaların daha etkili olması için

merhaba
sizin için sakıncası yoksa bana da özelden atabilirmsiniz?

köprüden önce, son çıkışa gelmeden...

ne güzel özetlediniz... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…