Aslında kışın balkon soğuksa ya d soğuk bir yerde depolanır yaza kadar azalır yazın da dolaba konabilir kalanıvalla bakliyatı direk difrize atıyorum. ama 20 pakette çok yani
evet kışın balkon kurtarıyorAslında kışın balkon soğuksa ya d soğuk bir yerde depolanır yaza kadar azalır yazın da dolaba konabilir kalanı
Bende difrizciyim seker fasulyem flan var difrizde.5-6 paket yetiyor hepsinden.valla bakliyatı direk difrize atıyorum. ama 20 pakette çok yani
Bana da aşırı geliyr 20 ser paket.Yiyeceğim kadar yaparım.Kıtlık yok Allah korusundaValla fazladan parası olan yapsın ama benim ev bizi zor alıyor içine stok yapmam imkansız uzaktan izliyorum bende öyle yapanları
Bu dalgalara bu millet me kadar dayanır acabaekimde yeni bir dalga bekleniyormuş çok abartmadan tedbir alınabilir yağ ,şeker ,çay,deterjan,bebkbezi
Bende difrizciyim seker fasulyem flan var difrizde.5-6 paket yetiyor hepsinden.
direk paket olarakda atıyorum.elimin altında hazır dursun diye nohutu fasulyeyi haşlayıp atarım.Difrize atıldığını ilk defa sizden ogrendim.
Babannemin dolabi getirince bende stokluk atayim.
Pisirmeden atiyosunuz demi
aslında kimsenin gücü kalmadıdaBu dalgalara bu millet me kadar dayanır acaba
Akşamdan ıslatmak da gerekmiyor çok pratikdirek paket olarakda atıyorum.elimin altında hazır dursun diye nohutu fasulyeyi haşlayıp atarım.
valla çok pratik oluyor kışın iş çıkıcı soğanı doğra direk hazır yemek bi pilavlaAkşamdan ıslatmak da gerekmiyor çok pratik
Aynen cnm pişirmeden.Difrize atıldığını ilk defa sizden ogrendim.
Babannemin dolabi getirince bende stokluk atayim.
Pisirmeden atiyosunuz demi
Ben hasliyorumAynen cnm pişirmeden.
Malesef serbest piyasa adi altinda dolandiriliyoruz resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?